Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het krengetje - 32868 keer gelezen
Ik werk in een supermarkt, meestal te samen met onder andere Marc, ondertussen mijn goede vriend geworden. We hebben het er helemaal naar onze zin, alleen zijn de klanten soms nogal onbeleefd of te veeleisend. Dat gaat wel eens op de zenuwen werken, maar dan helpen we elkaar er weer door, zodat het leuk blijft.
Vandaag loopt er echter een kreng van een grietje rond, zo'n 18 jaar schat ik, knap, goed gedraaid in een luchtig zomerkleedje dat weinig aan de verbeelding overlaat. Maar, ze is al heel de tijd moeilijk, brutaal, onbeleefd, ongemanierd en denkt dat ze ons zomaar kan en mag uitkafferen om niks. Ze heeft me al tweemaal over m'n theewater gekregen, waarbij Marc me telkens probeerde te kalmeren, al moest hij zelf ook op zijn tanden bijten! Tegen dat het sluitingstijd is, staan onze zenuwen bijna op springen en dan begint de juffrouw nog allerlei dingen te vragen die nog in het magazijn liggen en moeten uitgepakt worden. Met een brutaal "allee, haast je wat man, ga dat eens halen", knappen we allebei en kijken elkaar even aan. Wij hebben zo dadelijk samen nog afsluiting van de winkel en dan wat magazijnwerk, dus zijn we binnen vijf minuten hier nog alleen!
*
Terwijl Marc de laatste klanten buiten werkt en de kassiersters hun kassa afsluiten, zeg ik tegen dat vervelend wicht dat ze dan maar even mee moet gaan halen in het magazijn wat ze nog nodig heeft. Verwaand en boos volgt ze me en ik loop met haar naar de inpakplaats van het magazijn! Onverwacht grijp ik haar vast, plak haar mond dicht met stevige tape en draai die ook rond haar polsen op haar rug. Ze is zo verbouwereerd dat ze zich bijna willoos laat inpakken, zodat ik ook haar enkels nog bijeen kan tapen waardoor ze geen kant meer uit kan. Ik doe een koord aan haar polsen en maak die omhoog vast aan een rek. "Niet weglopen pop, ik kom direct terug, eerst even mijn kameraad helpen met afsluiten. Gil gerust, dat gekreun hoort toch niemand met die tape op je mond! En dan zullen we jou eens een lesje geven voor je kuren daarjuist in de winkel!" Marc kijkt heel verbaasd als ik alleen uit het magazijn kom en help afsluiten. "Waar is dat lastig kind gebleven John", vraagt hij. Ik vertel hem dat die even te drogen hangt en dat we daar seffens een duchtig eitje mee zullen pellen!
Je hebt er geen idee van hoe vlug dat Marc vandaag nog het nodige doet in de winkel ... met een oog op de magazijndeur gericht.
*
Als we klaar zijn met de afsluiting, gaan we naar het magazijn en treffen daar een jammerende griet aan, voor zover je iets kan horen van wat ze mompelt. Eerst is ze furieus als ze ons ziet aankomen, maar als ik haar voorover buig, haar kleedje omhoog doe en haar broekje omlaag, begint ze te smeken of zoiets als ze ziet dat Marc zijn broeksriem losmaakt en gedeeltelijk oprolt op zijn hand. Ze begrijpt direct de bedoeling en probeert zich los te kronkelen, wat niet echt lukt.
"Zo kind, omdat je zo onbeleefd en onmogelijk was in de winkel, krijg je van ons om te beginnen 20 zweepslagen op je blote billen. Die heb je ruimschoots verdient en daarna mogen wij ook wat lol hebben met jou he!" De riem knalt op haar onbeschermde billen en je hoort hoe ze gesmoord kermt en gilt. Ze spartelt echter zo hard tegen dat we besluiten haar eerst zover voorover te buigen dat ze met haar rug en haar armen omhoog en hoofd omlaag, tegen een rek staat. Dan doen we een koord aan elke enkel en zetten haar benen ver uiteen ook vast. Nu kan ze echt geen kant meer op en knalt de riem vrolijk op haar rood wordende billen. Wel mooi om zien hoe ze met haar kutje bloot staat en zelfs haar sterretje komt piepen.
*
Na de eerste 10 meppen doe ik Marc teken om even te stoppen. "Jij hebt ons gekleineerd, vernederd, uitgescholden, enzoverder, nu is het onze beurt. Nu doen wij met jou wat wij willen, zo leer je jezelf misschien wat te gedragen." Ik pak haar vol bij haar pruim en trek haar daaraan wat omhoog. Ze kreunt onduidelijk, maar ik voel wel nattigheid in mijn hand! Zou ze van die meppen en de vernedering opgewonden worden? Eigenlijk wil ik best wat spelen met haar, zo'n lekker stuk hebben wij anders nooit in ons magazijn. Ik overleg even met Marc en we besluiten om het bij die 10 meppen te houden en leukere dingen met haar te doen als straf voor haar bizarre houding. We maken haar los van het rek en aan haar enkels en draaien haar voorkant naar ons. "Schat, je hebt in dat kleedje een machtig stel tetters zitten en zo te zien zonder verpakking, daar heb je ons daarstraks genoeg mee lopen verleiden! We vinden dus dat we die nu wel eens willen te zien krijgen in al hun blote glorie!" Als ze terug begint te schelden of zoiets, hoeft Marc de riem maar te laten zien of ze zwijgt abrupt.
*
Ze schaamt zich duidelijk rot als ik haar kleedje vooraan begin los te knopen en haar volle roomsoezen tevoorschijn komen. Ik doe ook haar broekje uit en frommel haar kleedje op haar rug weg. Ik kan niet nalaten om meppen onder en tegen haar dikke tetten te geven, waardoor die vrolijk op en neer wippen, tot grote frustratie van het wicht. Jongens, wat een rack heeft dat kind zeg, daar krijg je een halve dooie nog mee in het gareel. Ik pak haar bij haar tepels en draai en rek die, waardoor ik ze voel opzwellen tussen mijn vingers. Ook Marc probeert dat eens uit en trekt haar tsjoepen daarbij helemaal omhoog, waardoor ze op haar tenen gaat staan om de pijn wat te verminderen.
Met een ruk trek ik de tape van haar mond en vraag: "Vind je jezelf nu ook nog zo geweldig als in de winkel?" Als ze begint te gillen trek ik haar tepels tot onder haar neus en beloof dat ze de riem op haar blote kutje krijgt als ze niet stil is. Marc heeft het begrepen en trakteert haar alvast op een kennismaking. Aangezien ze gewoon blijft gillen, begrijpen we dat ze de ernst niet inziet van wat we haar beloven en laat Marc de riem opnieuw knallen. Plots weet ze zich los te rukken en gaat ze lopen, poedelnaakt en met wild wiebelende tetters.
*
Gek eigenlijk, maar doordat ze zo bloot wegloopt, maakt ze het voor ons alleen maar leuker. Met haar handen op haar rug bijeen getaped kan ze niks van haar naaktheid bedekken en dat geeft een prachtig beeld. Ik haal ook mijn broeksriem erbij en loop haar via een andere gang tegemoet. Nu zit Marc achter haar en ik voor haar, waardoor ze niet weg kan. We meppen haar waar we haar raken kunnen, waardoor ze al vlug overal vol rode striemen staat ... en eindelijk stil wordt! "Alsjeblief, maak me los en laat me gaan, ik zal stil zijn en voortaan vriendelijker zijn in de winkel", smeekt ze met een schril stemmetje.
"Laat eens voelen of je daarvoor al nat genoeg bent meid", en Marc ploft een vinger achterlangs in haar snee. Ze gilt even, maar zwijgt dan verschrikt, wanneer ze mijn riem omhoog ziet komen. "Sorry meneer, maar je vinger zit wel in het verkeerde gaatje!" Marc kijkt even verwonderd, maar duwt hem dan nog dieper in haar darmen. "Vinger jij haar pruim John, dan heeft ze daarbinnen stereo". Even later staat ze op haar lippen bijtend onwillig te wippen op onze vingers.
"Had de juffrouw graag een koele wortel-met-loof, die zijn in de aanbieding". Vol afschuw en angst ziet ze Marc naar een kistje vol van die dildo-groenten gaan, waar hij een fors exemplaar uitkiest.
*
"Kijk meid: groenten zijn gezond en je kan deze gratis in je lekkere pruim krijgen. Buig je diep voorover zodat ik hem naar binnen kan schuiven!" Ze zegt niks maar gaat onverwacht weer lopen, misschien hopend om ergens toch te kunnen ontsnappen ofzo. Ik zet de achtervolging in en Marc springt op een heftruck en sluit haar langs de andere kant in. Als we haar gevangen hebben, maken we haar enkels met brede wrap-plastiek vast aan de vorken van de heftruck. We dwingen haar met haar blote kont op de grond en als Marc dan de vorken omhoog laat gaan, wordt ze ondersteboven en met de benen wijd open omhoog getrokken, met haar voorkant naar mij.
"Ik ga je kutje wat opwarmen meid, die wortel zijn loof kan dienst doen als flogger en dan zal je de wortel zelf ook wel vlug lusten denk ik." Ze slaat bleek uit en begint te jammeren en vanalles te beloven, maar de eerste groente-mep knalt al op haar open kutje en laat haar gillen. "Ok meid, laten we goede afspraken maken: hoe harder jij gilt, hoe harder ik sla. Begrepen?" Met een klap sluit ze haar mond. Ik geef haar op elke tet een pets van mijn nep-flogger en zeg haar dat het veel leuker wordt zonder dat gillen. Als ze weer begint te jammeren over loslaten en ermee stoppen, knalt de volgende mep tussen haar benen. Zij wist daarstraks van geen ophouden om ons te jennen, nu mogen wij ons eens laten gaan en moet zij zwijgen en slikken!
*
Marc heeft ook een wortel-flogger gepakt en samen meppen we haar langs alle kanten, waarbij ze draait en keert om ons te ontwijken. Eigenlijk mept die groente niet zo hard, maar ze schaamt zich rot zoals ze daar met haar blote lijf weerloos te koop hangt. En wij genieten ervan om onze frustraties van daarstraks te kunnen uitwerken op haar kutje, tieten en billen.
Als ze helemaal mooi rood is gemept, nodig ik haar uit om ons te vragen om onze wortels in haar beschikbare openingen te steken. Ze slaat bleek uit als ze beseft wat dat praktisch betekent voor haar. "Nee, aub, niet doen, steek die groenten niet in mij aub", roept ze beverig en in paniek.
We antwoorden niet, maar hebben beiden dezelfde gedachte: we binden haar handen achterlangs met koord hoog vast aan de heftruck, dan hebben we daar al geen hinder meer van. Nu hangt ze achterover gebogen met haar hoofd terug wat omhoog en wiebelen haar tieten mooi vrij onder haar.
"En nu is het tijd meid voor het betere werk! Zet je maar schrap en ik prop alvast je slipje in je mond met een tape erover, want ik denk dat je nu pas echt gaat gillen."Ze begint nog heel lief te smeken om dat niet te doen, maar even later dempt haar eigen broekje alle klank. Pffft, eindelijk terug rust en stilte.Ik doe teken naar Marc dat we haar eerst wat gaan opjutten en de stuipen op 't lijf jagen. "Zeg Marc, wat gaan we nu eerst doen? We hebben twee wortels, maar gaan we er eerst ene in haar kutje steken of eerst in haar krappe kontje?" ik zie aan haar spartelen en gemompel dat het aanslaat. "Ik weet niet John, ik zou haar eigenlijk graag eens willen melken met de industriŽle stofzuiger, die zuigt goed. Eens kijken of we er melk kunnen uitkrijgen en anders krijgt ze daar dan toch goei dikke tepels van. Ik ga die er al even bij halen, pas jij ondertussen misschien al eens of je een wortel in haar kontje krijgt."
Ik trek haar billen wat uiteen en rasp even over haar sterretje. Ondanks dat ze vastgebonden hangt, wringt ze zich in alle bochten en probeert te roepen of wat dan ook. Als ik haar kutlipjes vastpak, wil ze wegtrekken, maar ik houd die stevig in mijn greep, zodat ze zo zichzelf pijn doet met haar wild gedoe. Ik kan niet nalaten om haar natte pruim even te proeven en te zuigen op haar gezwollen klitje. Er hangt zelfs wat loof van de wortel-flogger in haar sneetje! Mijn mond op haar pruim vindt ze blijkbaar wel lekker, want ze kreunt hoorbaar. Zo, de juffrouw wil genieten, wel ik ook en ik plof onverwacht een vinger in haar krappe sterretje, waardoor ze terug wild begint te snokken. Met enkele meppen op haar open mossel wordt ze nukkig terug stil. Ze begint het blijkbaar te begrijpen.
*
Marc zet de stofzuiger aan en houdt de teut onder een tetter die je zichtbaar aangezogen ziet worden. Als hij de slang plots loslaat, floept die door zijn eigen zuigkracht omhoog en zuigt een heel stuk tet naar binnen. Het wicht kronkelt en wriemelt, maar de soepele slang volgt en zuigt zich muurvast op haar lekker tiet. Marc moet het regelklepje open zetten om de slang eraf te krijgen en dan zien we dat haar tepel helemaal dik is en knalrood. "Wow, dat wil ik met die andere ook eens doen, dat gaat goed zeg, alleen zien we zo niet of er melk uit komt!"
Ik peuter met de punt van de wortel wat in haar natte pruim en schuif hem dan goed nat een eindje in haar darmen. Al een geluk dat die heftruck zo stevig is, want ze gaat wild tekeer nu. Misschien wel logisch als je melkwinkel gigantisch afgezogen wordt en je terwijl een wortel in je kontje krijgt. Maar ze spartelt en kermt zo mooi, wat als balsem is op onze getergde zenuwen van daarstraks.
"Goed popje, je speelt goed mee en je geniet ervan zo te horen en te voelen aan je kletsnatte spleet. 'He Marc, zuig eens op haar klit, eens kijken wat resultaat je daar krijgt." Met een plop trekt hij de slang van haar tet en komt ermee richting kut.
Het kind weet wat haar te wachten staat en doet weer haar zinloze best om weg te trekken. "Wacht Marc, ik zal er eerst eens even stevig in knijpen, zodat de slang weet wat ze moet aanzuigen!" Gelukkig is ze stevige vastgemaakt, want ze snokt alle richtingen uit. Ze houdt precies niet zo van stofzuigers, of denk ik dat maar? We besluiten om eerst de tape opnieuw van haar mond te doen en haar broekje eruit te halen, zodat we weten welke commentaar ze nu op onze service heeft!
*
Ze smeekt ons om haar los te maken, want dat ze overal pijn krijgt van zo te hangen. Tja, dat kunnen we begrijpen en we zijn geen monsters, dus maken we haar los. Maar we kennen haar voorkeur om plots te gaan lopen, dus tapen we met wrap-plastiek een zware ananas vast aan elke enkel. Dan moet ze met de benen gespreid gaan staan en haar handen in haar nek, zoals een braaf slavinnetje!
"Zo meid, vertel ons eens wat je vandaag geleerd hebt!" Ze staat er wat verloren bij en heeft nu niet meer zoveel praat en drukte, want ze begrijpt nu hopelijk de regels van het spel. Ze is bloedmooi, zoals ze er zo bloot en heel beschaamd bij staat. Haar zware melkerij is nog helemaal rood van de flogger en haar tepels en lipjes stevig gezwollen. Ik moet toegeven dat ik me nu toch wel wat gecompenseerd voel voor de opgelopen frustraties van daarstraks. Je zo eens kunnen uitleven op een mooie blote pop is waarschijnlijk toch beter voor de gezondheid dan ermee blijven zitten. En eerlijk gezegd: met zo'n popje zou ik best alle dagen wel willen spelen, die heeft alles in huis om een man blij te maken.
"Ik heb je wat gevraagd en desnoods zuigen we het eruit!" Marc begrijpt de hint, zet de stofzuiger terug aan en houdt de slurf op haar kutje. Ze gilt het uit en wil weglopen, maar dat lukt natuurlijk niet door de zware ananassen aan haar enkels. "Okee, zet dat ding af, ik weet nu dat ik jullie niet moet judassen in de winkel. Ik zal voortaan ook wat beleefder en vriendelijker zijn."
*
"Leuk dat je het begrepen hebt meid en nu ga je het goed maken door ons lekker te pijpen en te neuken. Wij hebben ons best gedaan om van jou een beter mens te maken, maak jij ons nu eens gelukkig!"
Een beetje overwerken was nog nooit zo leuk en ze is veel later goed doorgesmeerd vertrokken!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners