Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het sletjesparadijs - deel 1 - 18219 keer gelezen
De twee Arabische prinsen, Abdul en Rachmad, hadden daadwerkelijk een leven als een prins. Ze hoefden geen dag te werken want er was geld zat.
Ze waren beide rond de 35 en brachten elke dag door met zaken die ze leuk vonden.

Enige jaren geleden hadden ze samen iets nieuws bedacht: Uitsluitend voor hun eigen genot en dat van enkele vrienden hadden ze in een bijgebouw van het kolossale paleis een sletjesparadijs opgezet.

Het principe was eenvoudig: Enkele dienaren stroopten het land af op zoek naar nieuwe sletjes. Voorwaarde was dat ze jong moesten zijn, niet ouder dan 16 en absoluut nog maagd. Als ze een jong meisje hadden gevonden, gingen ze op zoek naar de moeder. Ook de moeder moest er goed uit zien, want de moeders maakten ook deel uit van het spel.
De dienaren boden de moeder een hoop geld als moeder en dochter een half jaar of langer mee zouden gaan naar het sletjesparadijs. Zoveel geld zou de familie in hun hele leven nooit bij elkaar sprokkelen en zo gebeurde het dat veel moeders eieren voor hun geld kozen en instemden met de plannen.

De dienaren ontmoeten op een dag de bloedmooie Cassandra. Ze maakten een praatje en zagen in een oogopslag dat dit jonge, onschuldige meisje zeer gewaardeerd zou woden door de beide prinsen. Cassandra had een mooi tenger figuurtje met strakke ontluikende borsten.
De dienaren gingen met Cassandra mee op zoek naar de moeder. In het eenvoudige huisje, eerder een hutje, troffen ze moeder Fatimah. Fatimah was rond de 35. Ze was op jonge leeftijd bevallen van Cassandra, die nu 16 was. Fatimah zag er voor haar leeftijd nog enorm lekker uit. Ze had stevige volle borsten, slanke taille en brede heupen. De dienaren werden op slag geil van de aanblik.
Ze vertelden Fatimah dat ze waren gestuurd door de twee prinsen en legden uit voor welk doel ze kwamen. Fatimah en Cassandra werd aangeboden om mee te gaan naar het paleis van de prinsen. Minimaal een half jaar zouden ze daar verblijven. Er werd hen verzekerd dat ze daar een luxe leven zouden hebben, maar dat er wel iets van hen werd verwacht; namelijk de totale overgave aan de prinsen. Tenslotte lieten ze een buidel vol goudstukken zien. Dat zou de beloning worden voor moeder en dochter.

Fatimah’s ogen begonnen te glimmen van de goudstukken. Zoveel geld had ze nog nooit bijeen gezien. Ze bedacht zich dat haar man er toch vandoor was gegaan met een een jong meisje, dus daarvoor hoefde ze niet in het dorp te blijven.
Fatimah realiseerde zich dat ook de jonge Cassandra zou worden opgeofferd voor de lusten van de twee prinsen en hun vrienden. Maar ze wist ook dat Cassandra binnen niet al te lnge tijd sowieso haar maagdelijkheid zou gaan verliezen. Immers; Cassandra begon een vrouw te worden en dat zouden de jonge mannen in het dorp ook zien. Bovendien was het in hun primitieve dorp vrij normaal dat meisjes op jonge leeftijd voor de eerste keer werden geneukt.
Fatimah keek naar de onschuldige ogen van haar dochter en haar prille lichaam. Ze bedacht dat Cassandra beter door de twee prinsen ontmaagd kon worden dan door een arme sloeber uit het dorp.

Fatimah stemde in met het voorstel van de twee dienaren! Ze hadden uitsluitend kleding nodig voor de lange reis naar het koninklijk paleis. In het paleis zelf zouden ze andere kleding krijgen.
De reis naar het paleis duurde vijf uur. Bij aankomst konden Fatimah en Cassandra hun ogen niet geloven. Een prachtig groot park met een enorm paleis. Het was overduidelijk dat geld hier geen enkele rol speelde. De dienaren brachten moeder en dochter naar het bijgebouw. De beide vrouwen moesten even wachten in een kleine ruimte met rondom spiegels. Ze wisten niet dat aan de andere kant van de doorkijk spiegels de twee prinsen stonden te kijken naar de nieuwe aanwinsten.
Abdul en Rachmad bekeken moeder en dochter zorgvuldig. Ze waren zeer tevreden met de nieuwe aanwinsten.
Hierna werden Fatimah en Cassandra door twee vrouwelijke bedienden naar een soort badpaleis gebracht. In de ruimte waren grote baden, sauna’s, jacuzzi's en douches. Moeder en dochter werden gevraagd hun lichaam te reinigen. Fatimah zag hoe Cassandra zich uitkleedde. Het was al lang geleden dat het naakte lichaam van Cassandra had gezien. Ze moest toegeven dat Cassandra er beeldschoon uitzag. Haar borsten hadden zich ontwikkeld tot een mooie cupmaat B en haar lichaam was mooi en strak. Ze zag dat Cassandra een donker plukje schaamhaar op haar kutje had. Het zag er lief en onschuldig uit. Ook Fatimah kleedde zich uit. Cassandra zag het mooie volle lichaam van haar moeder. De brede heupen waren gemaakt voor de voortplanting en door de bos schaamhaar heen zag Casandra de vette kutspleet van haar moeder. Fatimah had zware borsten, minstens cup D, met dikke tepels.
Moeder en dochter genoten van de kruiden baden en de warme douches. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! De twee vrouwelijke bedienden kwamen met grote badlakens binnen en begonnen de dames af te drogen. Fatimah en Cassandra werden gevraagd mee te gaan naar een volgend vertrek. Het vertrek stond vol met massage tafels n de dames werd gevraagd om op de tafels te gaan liggen.
Fatimah en Cassandra voelden zich opgelaten. Ze waren immers nog poedelnaakt! Maar de twee vrouwelijke bedienden wisten beiden op hun gemak te stellen. Ze pakten warme olijfolie en streken dat zorgvuldig op de naakte lichamen van moeder en dochter. Hierna starten ze een strelende massage. Cassandra moest toegeven dat het een heerlijk gevoel was. De combinatie van de warme olijfolie en de strelende handen werkten rustgevend!
Het viel Fatimah op dat de bediende extra aandacht besteedde aan haar borsten en schaamstreek. Ze dacht dat het toeval was dat hier zo nadrukkelijk werd gemasseerd. Wat ze niet wist was dat beide bedienden erg bi-sexueel waren aangelegd. Telkens raakten de strelende handen de tepels en zels vluchtig de clitoris. Ook Cassandra kreeg deze zelfde behandeling. Onschuldig als ze was had ze helemaal niet door dat de aandacht wel erg gericht was op haar ontluikende vrouwelijkheid. Ze voelde haar prille tepeltjes enigszins opzwellen door de overvloedige aanrakingen en ook haar jonge kutje werd wat vochtig.

Na een half uur massage gingen de dames terug naar het bad paleis. De olijfolie werd van hun lichamen gespoeld en hierna moesten ze opnieuw op een bankje gaan liggen. Cassandra zag de bedienden scheer spullen pakken en vroeg haar moeder wat er ging gebeuren. Fatimah zei dat ze niets hoefde te vrezen. Tot dusver was alles immers heel gemoedelijk en professioneel gegaan.
De bedienden hadden romig scheerschuim en streken dit uitgebreid op oksels en de schaamstreek van de dames. Uiterst voorzichtig hanteerden de bedienden hun scherpe scheermessen. Beetje bij beetje werd oksel haar en schaam haar afgeschoren.
Bij de schaamlippen waren ze extra voorzichtig. Alle haar werd spiegelglad weggeschoren. Uiteindelijk moeten de dames op hun knieën gaan zitten. Als laatste werden de haartjes rond hun kont gaatjes ook vakkundig weggeschoren.
Het eindresultaat zag er geweldig uit. Fatimah en Cassandra waren spiegelglad geschoren. Bij Fatimah was haar vette kutspleet nu goed te zien, terwijl bij Cassandra het maagdelijke kutspleetje er fantastisch lekker geil uitzag.

Fatimah en Cassandra werden naar een rust ruimte gebracht. Hier stond een groot bed van 4 bij vier meter met talloze zachte kussens op hen te wachten. De bedienden legden uit dat ze goed uit moeten rusten. Intussen kwamen twee andere bedienden een overdaad aan fruit, hapjes en lekkernijen binnen brengen. Moeder en dochter hadden nog nooit zoveel lekker eten bijeen gezien.
Hongerig van de reis begonnen ze direct met eten. Cassandra vroeg haar moeder of die wist wat er precies zou gaan gebeuren. Fatimah zei dat zij dat ook niet precies wis, maar dat haar gevoel goed was. Ze verzekerde dat Cassandra zich absoluut geen zorgen hoefde te maken. Ze zouden beiden voor de sex worden gebruikt, maar dan wel in een hele luxe omgeving met een voortreffelijke behandeling. Cassandra vroeg wat ze zich er bij voor moest stellen. Fatimah sprak openhartig met haar dochter: “ Sex is het ultieme genot in ons leven. Neuken is gewoon erg lekker. Het is bedoeld om kinderen te krijgen, maar je kunt er ok enorm van genieten” Ze vervolgde: “ Je zult ervaren dat het heerlijk is om door een man te worden geneukt. Als je goed wordt geneukt, zul je een of meerdere orgasmes krijgen. Dat is en paradijselijk gevoel, kan ik je verzekeren. Sinds je vader er vandoor is met die jonge snol, laat ik me regelmatig door mannen neuken in ons dorp. Alle mannen uit ons dorp weten dat ik een geile snol ben die maar al te graag wordt vol gepompt met sperma. Ik schaam me daar niet voor, want het is gewoon erg geil om te doen!”
Cassandra was sprakeloos van de openhartigheid van haar moeder. Ze vroeg: Kun je me uitleggen hoe dat neuken precies gaat?” Fatimah: “ Als een man opgewonden raakt, bijvoorbeeld door het zien van en mooie vrouw als jij, wordt zijn lul stijf en dik. Als een vrouw opgewonden raakt wordt haar kutje vochtig en zwellen de schaamlippen op. Als dat gebeurt, zijn man en vrouw klaar voor het neuken. De man steekt zijn stijve lul in de kut van de vrouw en gaat op een neer in haar kutje. Hierbij word de clitoris, of klit, gestimuleerd en raakt de vrouw meer op gewonden. Als de man goed zijn best doet en de vrouw steeds geiler wordt krijgt ze een orgasme. De man raakt door het neuken ook steeds meer opgewonden en uiteindelijk komt hij ook klaar. Als de man klaar komt, spuit er sperma vol met zaadcellen uit zijn lul en hierdoor kan de vrouw een kind krijgen”
Er ging een wereld voor Cassandra open. Ze vroeg:” Je vertelde net over een clitoris of zo. Wat is dat precies?” Fatimah vroeg Cassandra om haar benen te spreiden. Ze raakte met haar vinger het jonge klitje van haar dochter aan en wreef er zachtjes op. “Voel je dat dit een lekker gevoel geeft? Cassandra kon niet anders dan ja knikken. Het voelde inderdaad lekker aan.......

De les van moeder aan haar dochter werd plotseling onderbroken. Een vrouw vroeg Cassandra om verder uit te rusten en vroeg Fatimah om met haar me te komen. Fatimah gehoorzaamde onmiddellijk en volde de vrouw. Ze zei tegen haar dochter dat ze maar lekker moest uitrusten en eten.

Fatimah werd een kamer binnengeleid. Haar lichaam was nog steeds naakt, maar de temperatuur in het paleis was zalig dus van kou was absoluut geen sprake.
De bediende die haar had gebracht verliet de kamer. In de kamer stonden een grote divan en een groot bed. Na enkele minuten ging de deur open. Er stapte een naakte vrouw binnen. Fatimah herkende de vrouw. Het was de vrouw die haar eerder op dag had gemasseerd en geschoren. Alleen nu was de vrouw naakt!
De vrouw legde Fatimah uit dat de twee prinsen haar hadden opgedragen om haar voor te bereiden op een orgie die later zou volgen.
De jonge vrouw liep op Fatimah af en hun lichamen waren slechts centimeters van elkaar verwijderd. Ze vroeg Fatimah om de ogen te sluiten. Fatimah sloot braaf haar ogen en voelde de lippen van de vrouw op de hare. Ze had nog nooit een vrouw gekust maar instinctief opende ze haar mond. Fatimah voelde de tong in haar mond komen. Ze beantwoordde de geile kus mat haar eigen tong. Met haar ogen gesloten tongzoenden de beide vrouwen en de vrouw begon het lichaam van Fatimah te strelen. Ze betastte de dikke borsten en kneep gevoelvol in de harder wordende tepels. Met haar andere hand daalde ze af naar Fatimah’s kut. Haar vinger gleed tussen de gezwollen schaamlippen en vond de uitstekende clitoris. Een huivering ging door het geile lichaam van Fatimah. Dit voelde zalig! Ze kon niet voorkomen dat ze de vrouw ook begon aan te raken. Nog steeds tongzoenend verkenden de twee geile vrouwen elkaars lichaam. Het voelde heerlijk en Fatimah voelde het kutvocht van haar biseksuele partner in haar vingers.

De vrouw haalde haar vinger een paar keer door de inmiddels kletsnatte kut van Fatimah. Met de vinger vol kutsap vond ze het kontgaatje van Fatimah. Met circulerende bewegingen duwde ze haar natte vinger bij Fatimah naar binnen.
Fatimah was in haar leven nog nooit anaal geneukt. Maar deze strelende vinger in haar kontje vond ze wel spannend. Ze besloot om hetzelfde bij de vrouw te doen. Langzaam opende de kringspier van haar partner. Met haar duim in de natte kut en een vinger in het krappe kontje hitsten de vrouwen elkaar op in alle geilheid. Kutsappen vloeide rijkelijk over hun handen. Dit was de eerste keer voor Fatimah om met een vrouw te vrijen maar het zou zeker niet de laatste keer zijn!

Plotseling stopte de vrouw. De deur ging opnieuw open en ze zag de twee dienarn binnenkomen die hen naar het paleis hadden gebracht.
De vrouw verliet de kamer en Fatimah was alleen met de twee kerels. Ze legden Fatimah uit dat het de gewoonte was dat ze als beloning voor hun speurtocht naar jonge teefjes, de moeder altijd mochten neuken.
Fatimah was nog geil opgewonden van de lesbische scene met de vrouw en had er geen bezwaar tegen om de twee dienaren van hun volle zak af te helpen.
De dienaren opende hun badjassen en Fatimah zag dat hun pikken al flink opgezwollen waren. Beide kerels waren ook intiem geschoren en hierdoor kon Fatimah zien dat hun balzakken op knappen stonden.
De mannen vroegen Fatimah op het grote bed te gaan liggen. Fatimah deed wat haar gevraagde werd en ging liggen met haar benen uit elkaar. De man ging tussen haar benen liggen en begon Fatimah gevoelvol te beffen. Fatimah voelde zich in alle staten door de likkende tong over haar klit en in haar kletsnatte kut. De andere man begon de dikke uiers te kneden en kneep zacht in de vette tepels. Hij bracht zijn grote lul bij het gezicht van Fatimah die gretig haar mond opende. Ze hapte de dikke eikel naar binnen en begon de man liefdevol te pijpen. Ondertussen was de man tussen haar benen volop bezig met beffen. Hij bracht en paar vingers in de natte snee en sopte ze op en neer. Fatimah voelde haar eerste orgasme al opkomen. Ze werd echt verwend!
Met zijn natte vingers ging hij ook de strakke kont van Fatimah binnen. Terwijl hij zorgvuldig haar klit bleef likken gingen zijn vingers in en uit de ster van Fatimah.
De man bij haar gezicht duwde zijn enorme lul steeds dieper in Fatimah’s mond. Hij pakte haar hoofd beet en duwde zijn paal diep in Fatimah’s keel. Fatimah moest bijna kokhalzen en ze voelde de lul voorbij haar huig gaan. Met slikkende bewegingen liet ze zich diep in haar strot neuken.
Haar kut en kont werden hard gevingerd en haar klit nog steeds gelikt. Zo kreeg zij haar eerste daverende orgasme. Een zalig gevoel sidderde door haar geile lichaam. Ze kronkelde onder de beide mannen en ging helemaal op in deze orgie.

Voor de mannen was het tijd om hun teef te gaan neuken. De man die eerst gepijpt was gebood Fatimah op haar knieen te zitten zodat hij haar op zijn hondjes kon nemen. De andere man wilde nu wel gepijpt worden. Zijn lul was nog groter dan de eerste en Fatimah had moeite om hem in haar mond te nemen. Terwijl de andere man zijn stormram moeiteloos in de kletsnatte kut stak, pakte de andere Fatimah’s hoofd beet om zijn lul verder in haar keel te duwen.
De mannen waren op elkaar ingespeeld. Ze vonden snel een ritme waarbij ze gelijktijdig naar voren stoten. Telkens voelde Fatimah een pik diep in haar kut verdwijnen en tegelijkertijd de reuzenpik voorbij haar huig verdwijnen. De mannen leken zicht niets aan te trekken of hun geneuk voor Fatimah comfortabel was of niet. Ze ramden hun pikken gewoon in en uit de kut en de keel van de rijpe vrouw. Maar Fatimah raakte gewend aan dit ruige geneuk en ze kon zicht instellen op de rammende lullen in haar lichaam. Toen de neukende man met een hand hard in een tepel kneep en met zijn andere hand hardhandig de klit van Fatimah vingerde, gin er een nieuwe schokgolf door haar hunkerende lichaam. Met een stotetende lul in haar mond en keel bracht ze en oerkreet uit toen het tweede orgasme zich in alle hevigheid aanmeldde.

De neukende man haalde zijn pik uit de afgerande kut. Zijn hee apparaat glom van de kutsappen van Fatimah. Hij zette zijn paarse eikel tegen het kontgaatje van Fatimah en voordat de vrouw er erg in had zat hij al halverwege haar maagdelijke kontje. Fatimah schrok van deze brute aanval in haar strakke gaatje. Ze probeerde zich te ontspannen en hierdoor kreeg de man gelegenheid om zijn gehele worst in de nauwe kont te rammen. Fatima moest toegeven dat kontneuken best lekker aanvoelde. Het was lekker strak en haar kut werd er nog natter van. Uit geilheid liet ze de andere lul nu helemaal tot de wortel in haar keel verdwijnen. Zeker 25 centimeter worst verdween in haar gulzige mond.

Dit werd man teveel. Hij haalde zijn pompende lul uit haar keel en ging op zijn rug liggen. Fatimah moest bovenop de man gaan zitten. Ze dacht dat hij in haar kut wou, maar de man zette zijn dikke eikel tegen haar kontgaatje. Langzaam zakte Fatimah met haar kontje over de keiharde worst van de man. Toen de lul geheel in haar poepertje was verdwenen, kwam de andere man in actie. Hij duwde zijn pik in de natte kut van Fatimah. Fatimah moest naar adem snakken. Nog nooit was ze door twee lulllen tegelijk geneukt! En dan ook nog gelijk van die enorm dikke ramstaven!
De mannen wisten ook nu snel een goed ritme te vinden. Beide lullen pompten op en neer tegelijk in de kut en de kont van de hijgende Fatimah. De man die onderop lag nam een dikke tepel in zijn mond en zoog er hard op.
Fatimah kon het niet geloven. Ze voelde opnieuw een orgasme opkomen. Toen de mannen hun tempo nog verder verhoogden in kut en kont kwam ze daverend klaar. In haar geilheid ging ze mee in het tempo van de mannen. Ze beantwoordde hun stoten met tegenstoten met haar geil draaiende heupen.

De mannen waren toe aan het eindschot. Nog een keer ramden ze met volle kracht hun pompende staven in en uit het rijpe lichaam van Fatimah.
Fatimah voelde vrijwel gelijktijdig een grote hoeveelheid vers sperma in zowel haar kut als kont spuiten. Langs hun pikken stroomde het mannenzaad langzaam omlaag. Ze voelde of haar lichaam was overstroomd.
De mannen haalden hun moe geneukte pikken uit de na krampende vrouw. Zonder iets te zeggen verlieten ze de ruimte.
Ogenblikkelijk kwam de biseksuele vrouw binnen. Ze vleide zich tussen de benen van Fatimah en likte alle sperma gretig uit het kutje en kontje van Fatimah. Fatimah waande zich in het paradijs. Nog nooit was ze zo vaak klaargekomen en nog nooit had ze het genot van een geile lesbienne aan de lijve ondervonden.
Toen kut en kont geheel waren schoon gelikt, bracht de vrouw Fatimah naar de badruimte. Fatimah voelde de warme douche stralen over haar geile lichaam en dacht na over wat hun verder te wachten zou staan. De eerste dag was in ieder geval fantastisch geweest!

In het volgende verhaal zullen we zien hoe Cassandra wordt behandeld in het slettenparadijs!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners