Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het slot van het weekend Deel 3 - 5781 keer gelezen
Weekend bovenmolen 3

Karin opent haar ogen en merkt dat het donker is Hoe lang heeft zij geslapen??
Franscisco zit in de stoel en kijkt tv.
Ze kijkt in het rond en ziet dat hij haar koffer heeft uit gepakt Op de stoel ligt haar kleding klaar
“ Uitgeslapen jongedame? Ga je dan maar douche en fris je op want ik begin zo langzamerhand honger te krijgen”
Karin staat direct op en kruipt onder de douche Ze is binnen 10 minuten klaar en als zij weer de kamer in komt staat francisco op. Op het tafeltje voor hem liggen hand en enkelboeien,een blinddoek,een hoge collar,een gag en de anaal plug.
Karin kijkt er naar maar durft niets te vragen Hij zal toch niet?????
Hij kijkt naar haar verbaasde gezicht en lacht. “ Nee jongedame dat is voor straks” Ik wil nu eerst lekker eten dat heb ik wel verdiend en jij houdt mij daarbij gezelschap”
“ Kleed je maar aan en denk aan de regels” meer zegt hij niet en kijkt weer naar de tv.
Als Karin klaar is trekt hij ook zijn colbert aan en pakt haar arm “ Kom schat, Laat mij nog even je kutje inspecteren en dan kunnen we gaan.” Hij pakt weer onder haar rok en voelt dat ze inderdaad de slip heeft uitgelaten. Het is haar ook geraden want anders was hij echt alleen gaan eten.
Aangekomen in de eetzaal zoekt hij een tafeltje uit wat een beetje afgelegen ligt. Hij zet Karin met haar gezicht naar de muur en neemt zelf tegen over haar plaats. Al snel komt de kelner voor het opnemen van de bestelling. Franscisco bestelt zonder te vragen wat zij wil.
Ze moet dus eten wat hij wil dat ze eet. Gelukkig is het een vlees gerecht.
De kelner brengt het drinken en fransico proost op de goede afloop en dat het vannacht maar heel gezellig mag worden.
“ Als jij je netjes gedraagt dan kom je nog wel aan slapen toe “ merkt hij sarcastisch op.
Het eten wordt geserveerd en net als Karin in een stukje vlees wil bijten zegt hij plotseling:
“ Jongedame omdat jij vanmiddag zo liep te smeken om een orgasme mag je nu van mij klaar komen. Hier en nu! “
Karin haar mond valt open Dit kan hij niet menen. Ze zitten midden in een restaurant.
“ Nee Sir “ fluistert Karin “ dat weiger ik” Jij weigert???? Ben jij mijn regels vergeten? Ik accepteer geen weigering Je kan er met mij over praten maar een weigering accepteer ik niet anders kun je nu op staan, naar de kamer gaan en de spullen aantrekken die ik heb klaar gelegd en reken er dan maar op jongedame dat jij vannacht geen oog dicht zult doen”
“ Oké stamelt Karin” ik zal niet weigeren maar je vriendelijk vragen dit mij niet aan te doen Dit is hier niet gepast”
“ Jongedame of het gepast is of niet dat ligt aan jou Als jij hier gaat zitten kreunen en steunen dan zit je inderdaad voor joker. Jij stopt nu je hand in je rok pakt je klit en begint deze te bewerken zolang totdat je klaar komt. Je kijkt mij daarbij recht in de ogen zodat ik kan zien hoever je bent. Je lichaam spreekt boekdelen en ik weet precies wanneer je klaar komt Niemand anders kan je zien Ik heb je express met je gezicht naar de muur gezet Dus begin maar “
Karin weet dat ze moet gehoorzamen wil zij deze nacht kunnen overleven. Ze stopt haar hand in haar rok en begint haar klitje te masseren. Ze merkt al gauw dat het haar behoorlijk opwindt en dat het gemakkelijker gaat dan zij zelf voor mogelijk had gehouden.
Omdat zij wat verder weg zitten dan de rest van het gezelschap en zij met haar gezicht naar de muur heeft niemand wat in de gaten en niemand let ook op het paartje daar in de hoek.
Franscisco ziet aan haar gezicht dat Karin het lekker vindt en doet er nog een schepje bovenop.
Net op het punt dat zij wil komen roept hij de kelner. Karin stopt acuut en haalt haar hand uit haar rok.
“ Doorgaan!! Had ik gezegd dat je mocht stoppen???” Zegt hij ijzig kalm.
Karin stopt opnieuw haar hand in haar rok en gaat wat voor over gebogen zitten zodat als de kelner komt hij niet kan zien waar haar hand naar toegaat.
Opnieuw speelt zij met haar klit en al gauw komt het geile gevoel weer terug. Franscisco bestelt nog een wijntje en vraagt wat ijsblokjes in een bakje.de kelner kijkt hem verbaast aan
Franscisco ziet de blik en zegt” mevrouw heeft graag wat ijsblokjes in haar wijn” Uit verbazing is Karin gestopt met het spelen en als hij het merkt zegt hij fluisterend “ Wel doorgaan, dame, ik heb nog steeds niet gezegd dat je mag stoppen “Opnieuw masseert Karin nu haar klit en het duurt dan ook niet lang of ze sluit even haar ogen en bijt op haar lip. Haar kut voelt zij samen trekken en een spier in haar buik blijft in kramp toestand staan. Ze heeft het zo geforceerd moeten doen dat zij nu een kreunend geluid laat horen van de pijn. Ze hoest luid Misschien hebben de andere het niet gehoord. Ze krijgt een vreselijk rood hoofd en als op dat moment net de kelner aan hun tafeltje komt vraagt deze belangstellend “ Gaat het Mevrouw Kan ik iets voor u doen?” “ Nee dank u “ stamelt Karin “ Ik verslikte mij even “
Franscisco kijkt haar nu smakelijk lachend aan. “ Jongedame, ik geniet van je en je vindingrijkheid maakt op mij een zeer grote indruk Wat kun jij toneel spelen. Maar ik zie dat je mijn opdracht goed hebt uitgevoerd alleen heb ik nog geen bedankje gehoord dus dat is een min punt. Daar staat dus een straf op Ik heb je gewaarschuwd en ik dacht wel dat zoiets zou gebeuren dus heb ik mijn voorzorgmaatregelen al getroffen. Zie je deze ijsblokjes??
Die zijn voor jou jongedame. Je kutje zal wel goed heet zijn en dat behoort gekoeld te worden dus stop er maar twee in “
“ Je lijkt wel gek “ explodeert Karin nu. De hele stoel wordt zeiknat en wat dan?”
Ze zegt het met zo’n felheid en vuur in haar stem dat fransicso haar kwaad aankijkt.
“ Genoeg jongedame, zo spreek jij mij niet aan. Ben je nu helemaal belazerd. Je staat nu op gaat naar de kamer en doet alle spullen aan die ik daar heb klaar gelegd. Je anus smeer je rijkelijk in met crème en je stop de anaal plug daar waar hij hoort. Je gaat op je buik op bed liggen met je handen in je nek en wacht tot ik kom. Al duurt het een uur. Ik laat mijn avondeten niet bederven door jou. Schiet op, uit mijn ogen voordat ik je nog meer aandoe.”
Ze merkt aan de trilling in zijn stem dat zij beter gelijk kan opstaan en niet meer moet protesteren. Ze staat op en loopt naar de kamer Opnieuw is er angst en opgewondenheid in haar lichaam.

Op de kamer kleed zij zich snel uit en voert de opdracht uit. Ze waren bijna klaar met eten en Karin wil niet het risico lopen dat hij binnen 10 minuten in de kamer staat en zij nog niet klaar is. Nadat zij haar anus goed heeft ingesmeerd met de crème stopt zij de plug naar binnen Ze raakt behoorlijk opgewonden maar durft niets te ondernemen. Ze neemt plaats op het bed en trekt de blinddoek over haar ogen Haar handen legt zij in haar nek. Karin wacht gespannen op wat gaat komen Het duurt voor haar gevoel uren voordat zij de deur hoort opengaan. In feite was het maar driekwartier later Franscisco zegt niets en kleed zich uit. Voordat Karin het beseft beland de plak op haar billen en niet zachtjes. Hij is nu echt boos. Hij geeft een paar flinke meppen en haar billen beginnen ervan te jeuken. Hij gooit na 10 slagen de plak opzij haalt de kleine plug uit haar kont en brengt een dikkere in. Ondanks zijn boosheid gaat hij teder te werk Langzaam rekt hij haar kontgaatje op Na plug twee komt de derde die bijna net zo dik is al zijn paal. Teder haalt hij de plug een paar keer heen en weer en stopt nu twee vingers in haar kont Hij spreid zijn vingers en rekt het geheel nog verder op. Karin is zeiknat en het windt haar behoorlijk op. Ze heeft moeite haar orgasme tegen te houden.
Terwijl hij haar kontje iets omhoog haalt stopt hij voorzichtig zijn paal tegen haar gaatje en duwt hem met beleid naar binnen. Als hij voelt dat het soepel gaat haalt hij hem ritmisch heen en weer. Hij stoot nu diep en hard en Karin grijpt met haar hand naar haar klit. Ze begint als een bezetenen deze te bespelen en gilt om te mogen klaarkomen. Ze hoort zich zelf zeggen “ Neuk mij Sir.gebruik mij Sir Ik ben uw eigendom. Neem mij!” Zo geil is Karin al tijden niet meer geweest. Fransicso heeft geen haast en stoot keer op keer diep in haar kont. Hij geniet van het strakke kontgaatje en dit geile lichaam.
Als hij merkt dat Karin het niet meer kan houden geeft hij haar toestemming om te komen.
Terwijl Karin komt knijpt zij haar kontgaatje zo strak om zijn paal dat hij nu ook spontaan klaar komt en haar darmen volspuit met het zaad wat hij de gehele dag al had opgespaard.
Deze vrouw is geweldig en windt hem zo op dat hij eigenlijk wel ieder uur kon klaarkomen maar dat wilde hij niet. Hij trekt voorzichtig zijn paal uit haar kontje, helpt Karin opstaan en laat het bad voor haar vollopen. Hij verwijdert haar boeien.blinddoek,collar en gag
“ Neem maar lekker een bad dan kom ik zo bij je” zegt hij lief en kust haar teder op de mond Dit heeft zij wel verdiend.
Karin stapt in het bubbelbad en 5 minuten later komt hij bij haar in het bad en begint haar in te zepen. Als dit klaar is spoelt hij haar af als een klein kind en neemt haar met handdoek en al mee naar de kamer. “ Ga maar liggen jongedame Je hebt het verdiend” Hij neemt nu plaats op haar billen en wrijft haar lichaam in met olie. Hij masseert elk plekje en Karin geniet.
Karin valt in slaap

Plotseling wordt zij wakker als blijkt dat zij in een koud bad ligt Het was ook een droom die te mooi was om waar te zijn -)))))


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners