Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het smaakt hetzelfde - 12271 keer gelezen
Ik zit op de bank in mijn rode Chinese kamerjas te lezen in de Kunstkannibaal, een boek dat ik net nieuw van jou gekregen heb. Lekker weggedoken op de bank, gordijnen dicht, kacheltje aan, heerlijk glas wijn en lezen maar. Zoals altijd met een hand het boek vast en met de ander friemel ik aan mijn pik en ballen. Volgens jou doen alle mannen dat, maar ik vind het gewoon lekker en ontspannend. Het moment net voordat ik geil wordt is een lekker ontspannen toestand en daarom is het zo lekker om je ballen vast te pakken, ze te strelen en een beetje stuurloos in mijn pik te knijpen. Mijn lul wordt er zo half stijfjes van, de toestand waarin ik zelf mijn pik het mooiste vind. Ik heb me vanochtend in bad nog intiem geschoren en het voelt dus lekker glad aan. Als ik lekker geschoren ben vind ik het lekker om een string te dragen en ik heb nu dus ook de laatste aan die jij voor mij gekocht hebt, een rode veter met een doorschijnend netje waarin mijn pik en ballen precies passen in deze toestand. Als ik over de string strijk voel ik mijn licht opgewonden ballen. Misschien is dit nog welk lekkerder dan met mijn hand in mijn string. Mijn piemel ligt op mijn balzak en als ik vanuit mijn ballen naar boven ga en mijn eikel beroer, voel ik mijn vocht plakken door de stof van mijn string. Als ik geil word, ben ik altijd erg nat, iets wat jij erg lekker vindt.

Jij zit op 3 meter van mij vandaan aan de andere kant van de kamer op een kussen lekker dicht bij de kachel. Je bent aan het internetten op de laptop, althans dan denk ik, achteraf weet ik dat je in mijn mapje met geile verhalen gedoken bent. De rode wangetjes komen dus toch niet van de kachel, maar je laat je van binnen opgeilen door mijn eerste verhaaltje. Je hebt het nachtjurkje aan dat we laatst cadeau kregen bij Christine le Duc. Omdat je er geen bh onder draagt heb ik vanuit mijn plek een heerlijk uitzicht op je mooie borsten die er in het donker lichtjes doorheen schijnen. Je hebt de mooiste borsten van de hele wereld en om de een of andere reden worden ze alleen maar lekkerder. Ik vind het mooi als ze een beetje naar buiten hangen en omdat ze niet puntig naar voren steken kun je gewoon zien hoe zacht ze zijn. Ik hou niet van strakke borsten die naar voren staan, dat ziet er zo hard en onstreelbaar uitt. Het nachtjurkje is laag uitgesneden en daardoor heb ik een goed zicht op de ruimte tussen je borsten en zie ik nog net de aanzet naar je geile rondingen. Onder het jurkje draag je een kante string. Ik kan het niet zien, maar ik weet dat de stoppeltjes haar boven je kutje er lekker doorheen friemelen. Je intieme kapsel is steeds weer verrassend anders. Soms scheer je alles weg en proef ik alleen maar zachte gladde lipjes als ik je kutje tong, dan weer staan er stoppeltjes waar ik heerlijk met mijn gezicht tegenaan kan schuren, dan weer een heerlijke pluk haar waar mijn vingers het geil van je kut door heen kunnen smeren.

Ik hou van seks. Ik hou van vrijen, knuffelen, naakt zijn met elkaar. We kunnen heerlijk praten over seks en dankzij jouw vrije geest heb ik mijzelf ook de ruimte gegund om vrijer te denken en te fantaseren. Laatst heb ik aan je opgebiecht dat ik mij erg geil voel in een onderdanige rol richting jou. Niet dat het mij opwindend lijkt om met een zweep achter mij aan door de kamer te kruipen, in tegendeel. Ik vind het geil om er voor jou te zijn, jou te plezieren, dat te doen waar ik jou een fijn en lekker gevoel geef. Ik vind het opwindend als je op mij zit en mij aan het neuken bent, als je je kutje tegen mijn mond aanwrijft en je lekker gebruik maakt van mijn likkende tong en zuigende lippen. Jij wordt net als ik lekker nat als je geil bent en kan mij niet voorstellen dat ik de smaak van je geil ooit moe zal worden. Ik vind het een heerlijk idee dat ik je zo vertrouw, dat ik mij volledig aan je zou overgeven, als ik alle controle kwijt zou zijn omdat je mij geblinddoekt en vastgebonden tot je bezit hebt gemaakt en mij alleen maar gebruikt op de manier zoals jij dat wilt.

Ik ben niet meer aan het lezen, maar duidelijk aan het dagdromen. Mijn pik heeft inmiddels zijn plek op mijn ballen verlaten, omdat de gedachten in mijn hoofd zorgen voor een lichte erectie. Dan kijk ik op en kijk ik recht in je ogen. ze glinsteren: “Ga je lekker, lekker ding?” Een opmerking die zo bij jou past en mij een lekker draai in mijn buik geeft. Je opmerking en je blik grijpen mij en ik voel mij alsof ik betrapt ben. Ik glimlach naar je en duik weer mijn boek in, zonder waar te nemen wat ik aan het lezen ben.“Ik weet niet of jij geil bent, maar je pik in elk geval wel, doe je benen eens uit elkaar dan kan ik het beter zien”. Ik doe mijn benen uit elkaar en weet dat je vanaf jouw plek nu recht in mijn kruis kunt kijken. “Aan vocht geen te kort geloof ik, geef dat lekkere ding eens wat meer ruimte!” Ik doe mijn string opzij en mijn pik schiet halfstijf omhoog. “Hmm, lekker geschoren, heb je alles geschoren?” Ik weet dat je doelt op de haren in mijn bilspleet, het is lastig scheren, maar ik vind hef fijn als het helemaal weg is. Soms scheren we elkaar en zo glad als het dan is kan ik het zelf helaas niet krijgen. Om antwoord te geven op je vraag til ik mijn benen op en plaats mijn voeten wijdbeens op de bank. Nu kun je ook de overgang van mijn ballen naar mijn anus zien. Je geniet en geeft een goedkeurend kreuntje. “Ik vind het zo geil als je met jezelf bezig bent, maar sinds je je lekkere paal bevrijd heb ben je daarmee opgehouden”. Ik kijk over mijn boek heen, recht in je ogen. “Maak hem eens lekker helemaal stijf” Met mijn linkerhand pak ik mijn pik vast en begin me langzaam af te trekken. Het boek heb ik weggelegd en ik kijk naar jou. Mijn ogen zakken af naar je borsten en ik zie dat je tepels hard geworden zijn onder de doorschijnende stof. Terwijl je mij aankijkt gaan je handen naar je borsten en je begint ze door het stof heen te strelen en te kneden.


“Streel je ballen lekker voor me en trek je pik ondertussen verder stijf.” Met veel plezier beantwoord ik je verzoek en met mijn rechterhand streel ik mijn ballen, terwijl mijn linkerhand mijn eikel ontbloot terwijl ik verder trek. “Je bent weer lekker vochtig, smeer je pik en ballen maar lekker in met je eigen glijmiddel. Langzaam begin ik mijn geil uit te smeren over mijn inmiddels harde staaf en masseer ermee mijn ballen in. Mijn rechterhand zit onder mijn eigen geil en gelukkig vraag je mij om mijn hand schoon te likken. Het smaakt lekker zout en vertrouwd, het grappige is dat jou en mijn voorvocht ongeveer hetzelfde smaakt. Ondertussen heb jij je stringetje ook opzij gedaan en gaan je vingers geoefend door je kut. Ik zie je geil glinsteren en wordt er alleen maar meer opgewonden van.

Dan moet ik mijn ballen vastpakken in mijn rechterhand en aan mijn zak trekken. De huid om mijn pik spant zich er flink door aan. “Sluit je ogen en denk er aan als je ze open doet dan houdt alles op.” Ik geniet er zo van dat ik snel mijn ogen sluit, ik moet er niet aan denken ze nog te openen. Ik hoor dat je opstaat en dan je dichterbij komt. Hmm, wat zal je met me gaan doen, ga je mij lekker pijpen, mag ik je likken? “Trek je ballen zo ver mogelijk van je pik weg”. Als ik dat doe, voel ik opeens een touwtje dat je om mijn balzak bindt. Zo worden mijn ballen gescheiden van mijn penis. Met je hand pak je even mijn ballen vast die nu strak in mijn zak zitten. Ik hoor dat je weer terug gaat zitten op je kussen en je geeft aan dat ik verder moet gaan met aftrekken. Ik voel mijn balzak nu bij iedere beweging aanspannen en tegen mijn hand aankomen. “Als je heel zachtjes doet, kun je misschien mijn vingers over en in mijn kutje horen gaan”. Ik luister goed en hoor die lekkere bekende soppende geluidjes. Ook je ademhaling wordt harder. Je zit je lekker op te geilen op mijn strakke ballen, stijven pik en je blik op mijn sterretje. Ik hoor je steeds harder vingeren en kreunen en dan opeens kom je lekker klaar. “Hmm, dat was lekker”, je staat op en komt naar mij toe en terwijl ik mijn ogen dichthoud steek je je vingers in mijn mond, ik mag ze aflikken. Je hand beweegt vervolgens terug naar je kutje om ze opnieuw nat te maken, daarna haal je het vocht van mijn eikel en die heerlijke gemengde sappen krijg ik weer toegediend. Met je volle hand streel je nu mijn strakke ballen en door de balzak op en neer te bewegen trek je met langzaam af. “Ogen dicht houden” je staat op en loopt wat heen en weer door de kamer. Ik hoor een aansteker, je bent kaarsjes aan het aansteken, romanticus!Dan opeens merk ik dat je weer tussen mijn benen staat. Ik streel nog altijd zachtjes mijn ballen en ruk me niet te snel af, want ik wil niet klaarkomen voordat het mag. Ik schrik, iets heets land op mijn tepel, ah die kaarsen waren niet alleen voor de romantiek. “doe je ogen maar open”. Ik open mijn ogen en zie hoe je tussen mijn benen staat. Je hebt een kaars als een pik tussen je schaamlippen geplaatst en klemt hem vast met je rechterhand. Je houd je kaarsenpik omhoog, de kaars is aan. Dan beweeg je je kaarsenpik naar beneden, net boven mijn penis, en alsof je pik klaarkomt druppel je heet kaarsenvet op mijn buik. “ogen weer dicht1 en denk er aan als je open doet, houdt alles op!” Ik sluit mijn ogen, mijn hand is gestopt met trekken, mijn lijf houdt zich klaar voor nog een lading uit je neppik. dan voel ik vet neerkomen op mijn penis en ballen. Echt pijn doet het niet, want je doet het van een behoorlijke hoogte het is een heerlijke manier van plagerij.

Dan pak je weer vol mijn balzak vast en begint me snel af te trekken, door mijn zak van boven naar beneden te bewegen. Je andere hand smeer je in met je eigen geil en vervolgens voel ik hoe je mijn anus er mee in begint te smeren. Langzaam dringt je vinger bij me binnen, je weet hoe lekker ik dit vind en begint dus ook vrij snel met je vinger flink te neuken. Je verplaatst je zelf en komt bovenop mij zitten met je billen naar me toe. Je plaatst mijn pik in je drijfnatte kutje en begint dubbel te neuken. Jij bepaalt het ritme van mijn pik in jouw kut en je vinger neukt mij ondertussen in mijn hol. Ik begin harder te kreunen en voel mijn zaad opborrelen in mijn ballen. Je trekt je vinger uit mijn anus en grijpt mijn ballen stevig vast terwijl je neukt. Dan kom ik klaar. Ik spuit mijn zaad in je kut, terwijl je mijn ballen stevig masseert. Uitgeteld ontspannen al mijn spieren, terwijl er af en toe nog een naschokje door mijn lijf gaat. “Ogen dicht houden en lekker languit op de bank gaan liggen. Ik doe wat je zegt en voel dat ik helemaal loom ben. Je komt over mij heen zitten op mijn borstkast en met je kutje zo’n 15 cm van mijn gezicht. Ik hoor hoe je zelf begint te vingeren. “Doe je ogen maar open” Als ik ze open doe zie ik hoe je vingers over je klitje gaan en tussen je lippen zie ik mijn eigen zaad heel langzaam naar buiten komen. Je lichaam beweegt al dansend boven mijn gezicht. Je borsten deinen en je vingert je langzaam naar een tweede hoogtepunt. Dan voel ik dat je beenspieren zich aanspannen, je hoofd valt naar achteren en op het moment dat je begint klaar te komen kijk je naar beneden mij recht in de ogen aan. Je komt iets omhoog, pakt mijn hoofd en beweegt je kut naar mijn gezicht: “Lik me klaar, nu!” Ik begin als een bezetene te likken en te zuigen. Als je klaarkomt knijpen je benen aan beide zijden tegen mijn hoofd. Je kut staat nog verder open en ik lik mijn eigen geil uit je kut. Je zakt neer op mijn borst en zakt iets naar achteren. Dan buig je voorover en we raken verstrengelt in een heerlijke tongzoen. “Ik denk dat ik wel kan wennen aan die onderdanigheid van jou, dat heeft toch wel geile voordelen.”

“Wil jij nog wat drinken en of gaan we slapen? Ik schrik op uit mijn dagdroom en kijk naar je. Je zit nog altijd voor de kachel met de laptop. “Laten we maar gaan slapen”, zeg ik.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners