Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het verdict - 7473 keer gelezen
Het hierna volgende verhaal is echt, alleen de namen zijn gewijzigd kwestie van privacy.

Mijn meesteressen hebben me opgedragen stipt om 11h bij hen te zijn, in het zuiden van Nederland. Vanuit Antwerpen natuurlijk niet exact in te schatten zodat ik blijkbaar iets voor 11 uur aankom. Ik heb niets anders aan dan een dubbele cock-ring , een colar en een regenjas, geen juwelen of horloges.
De studio is gelegen aan een vrij drukke verkeersweg op het einde van een binnenplaats.
Als Zij merken dat ik te vroeg ben krijg ik als eerste opdracht te knielen voor hun deur op de binnenplaats, misschien 20 meter van de weg. Ik zit daar dan ook te kijk. Plots komen 2 mensen de binnenplaats op en lopen naar me toe, zonder iets te zeggen bellen ze aan bij de studio en worden prompt binnengelaten mij laat men nog zitten.
Na een tijdje komt slaaf Raf me ophalen en sluit me op in een kooi, terwijl steeds meer mensen de studio binnenkomen. Zij nemen in de ruimte plaats op stoelen en ook een troon voor de beide Meesteressen wordt klaargezet.
De mensen zijn de jury en de Meesteressen de rechtbank.
Als iedereen zit klikt Raf een ketting aan mijn collar en trekt me uit de kooi.
Ik kniel voor de Meesteressen en moet toehoren hoe Raf de beschuldigingen ( uit mijn dagboek dat ik moest bijhouden van de Meesteressen) en nadien het vonnis voorleest: De aanwezigen mogen elk een zweep of plak uitkiezen en deze klaarleggen , in totaal zal ik 1000 slagen ontvangen en het is me niet toegelaten om genade te vragen. De aanwezigen die willen mogen de bestraffing bijwonen.
Slechts 2 vrouwen blijven de anderen gaan ofwel zelf een spel spelen of naar de shop beneden ( een shop die seks artikelen verkoopt van Anale plug tot Zwepen.).
Raf zet de video apparatuur klaar en de Meesteressen leggen me over een groot rond houtblok op de grond, armen en benen worden aan ringen vastgezet en de eerste slagen komen neer op mijn omhooggestoken billen. “tellen” klinkt het en dat doe ik , …99,100 de eerste zweep zit erop, het resultaat, de rood kleuring van mijn billen wordt vastgelegd op video, samen met de gebruikte zweep, nu is het de beurt aan de andere Meesteres en weer volgen 100 slagen.
Ook nu wordt het resultaat op video vastgelegd en nadien bij het bekijken van de tape blijkt dat er reeds een serieuze roodkleuring is. Nog 100 en dan besluiten de Meesteressen een pauze in te lassen. Ik word naar beneden in de hal gebracht en daar plaatst men me in een kooi. Ik sta nu te kijk voor allen die naar de winkel met seks artikelen komen, en geloof me er komen er meerderen in de periode dat ik er te kijk sta. Weer boven plaatst men me tussen 2 palen, benen en armen gespreid . De Meesteressen dragen Raf op om nu ook tijdens de zweepslagen te tapen, zo worden de volgende 100 slagen die vooral op mijn rug neerkomen op video gezet. Dan mogen de 2 dames die de gehele tijd aanwezig blijven ook elk 100 slagen geven, het zijn namelijk leerling Meesteressen. Onder het toeziend oog van de ervaren Meesteressen en met de nodige aanwijzingen, harder, sneller, op de billen, de buik enz. worden er weer 2 X 100 vol gemaakt.
Gelukkig weer even een pauze, nu echter voorzien van tepelklemmen en een anaal plug zo sta ik weer beneden in de hal te kijk voor de kooplustigen.
Ik word nu naar een andere kamer gebracht en over een bok gebonden de volgende 100 ( vastgelegd op video) zijn nog draagbaar maar dan neemt de meesteres een houten bat en na een 20 slagen kan ik enkel nog de getallen uitschreeuwen, gelukkig haal ik de 100.
De meesteressen nemen me nu mee in de shop beneden en laten me daar over een bankje liggen op mijn rug. Alle aanwezigen ( een tiental) komen nu kijken. 100 slagen volgen nu op mijn buik en tepels, de zweep brand op mijn huid, mijn pik zwelt op en staat op barsten maar de riempjes om mijn ballen beletten een uitbarsting. Op je knieën en kont omhoog voor de laatste 100. Deze keer huil ik het spaans rietje knalt keer op keer op mijn billen en bovenbenen, telkens een striem achterlatend, ik roep, ik smeek om genade maar de meesteressen gaan ongenadig door tot 100.
Zij nodigen alle mensen uit naar boven en leggen me op een plastiek zeil, iedereen die dat wil ( en de meeste willen) mogen me onderplassen de heren op mijn lichaam de dames in mijn mond, dit alles is ook op video opgenomen. Tot slot trekken ze me aan mijn leiband mee naar beneden naar de binnenplaats en gebieden me om op de koude grond te gaan liggen en mezelf klaar te maken voor de ogen van de aanwezigen ;de toevallige voorbijgangers zullen ook wel een en ander gemerkt hebben.
Nat en vuil trek ik mijn regenjas over mijn naakte huid en rijdt moe maar voldaan terug naar Antwerpen.


Slaaf john
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners