Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het verjaardagsfeest - 9264 keer gelezen
Zelfstandig te lezen vervolg op "de zware fitnesstraining"

Ondanks dat Miriam nog steeds maar 1% van haar vetpercentage kwijt is wordt ze toch in de waan gelaten dat ze op de verjaardag van haar man en meester een dag gespaard wordt, maar niks is minder waar zal die dag blijken.

Die ochtend wordt Miriam erg uitgelaten wakker, maar dat is binnen een kwartier veranderd als Peter haar zachtzinnig aan het verstand brengt dat ze daar geen reden toe heeft, want dat dit juist een goede mogelijkheid is om haar gruwelijk te vernederen.Als Miriam dat hoort zakt de moed haar in haar schoenen vooral bij het zien van de kleding die haar man voor haar heeft klaargelegd. Ze mag tegenwoordig haar kleren niet zelf meer uitkiezen en voor vandaag ligt er een cuploos bh'tje klaar en een erg kort rokje. Ze beseft dat ze geen slip en shirt aan mag en dat alleen al geeft haar een vernederend gevoel. Vooral voor vanmiddag als er een stel voor haar onbekende vrienden van Peter op bezoek komt.
'S middags gaat de bel en voordat Peter open doet zegt hij tegen Miriam;" sterkte meid je gaat een lekkere zeer vernederende middag tegemoet gnagnagna."
Zodra de vrienden die voor de deur stonden Miriam zien zeggen ze tegen Peter haar aankijkend;" zo je hebt niet overdreven wat een moddervette zeug is ze zeg." Daarop zegt Peter dat ze haar zo erg als ze willen mogen vernederen en/of pijnigen. Dat is bij 1 man niet tegen dovemansoren gezegd, want hij trekt de bh van Miriam omhoog zodat ze in haar blote tieten zit en knijpt hard in beide tieten terwijl hij haar uitscheld. "Je laat je bh zo de rest van de dag zitten hangbuikzwijn" zegt Peter daarop terwijl hij Miriam 25 harde pensstompen geeft en haar armen achter haar rugleuning vastbindt. "Mag ik die zeug haar strot even afknellen?" Hoort Miriam tot haar schrik vragen door een andere vriend. "Mits ze niet het loodje legt ga je je gang maar." Zegt Peter daarop en nog geen halve seconde staat die man achter haar en omknelt hard haar keel. Plotseling staat maxim op en legt zeer hardhandig zijn ene hand om haar mond en neus. Tegelijkertijd stompt hij in een rap tempo hard in haar pens. Miriam die zich op dat moment erg ongemakkelijk voelt ziet dan ook nog dat Peter alles met zijn mobiel filmt. Als ze haar bewustzijn dreigt te verliezen laten de mannen haar los zodat ze weer op adem kan komen. Daarop gaat Peter naar de keuken om de hapjes te halen voor zijn gasten. Tot vernedering van Miriam zit ze nog steeds vastgebonden met haar armen en duwt Peter een rietje van een meter die in een glas zit van een grote die ze nog nooit gezien heeft in haar mond en dwingt hij haar het glas met zo blijkt half zuurkoolsap en half citroensap in 2 minuten leeg te drinken direct gevolgd door nog zo'n glas die al klaar staat. Het wordt haar moeilijker gemaakt doordat iedereen om haar heen haar kleinerende opmerkingen naar haar hoofd gooien en ze ondertussen ook hard aan beide tieten getrokken wordt, waar ze het gevoel bij krijgt dat ze er afgerukt worden zo hard. Na 2 minuten is het glas nog niet voor de helft leeg. Peter wordt dan furieus en geeft de gasten een seintje om onder het oog van Miriam het filmpje die hij net gemaakt heeft op een soortfb te zetten en allemaal te liken en te delen. Miriam weet niet dat het gaat om een fb pagina voor mensen die van sm genieten dus ze voelt zich vernederend tot op het bot.
Als ook het tweede glas leeg is komt Peter nadat hij in de keuken is geweest naar haar toe en zegt op een sarcastisch toontje;" hier een lekker zuurkool met champignon flapje Mir geniet ervan. Miriam die walgt van zuurkool en champignon gaat bij voorbaat al kokhalzen, maar dan knijpt Peter haar neus dicht en zodra ze naar adem hapt duwt hij een hap naar binnen waarna hij zijn hand op haar mond drukt en dreigt dat als ze het uit kotst ze een ongenadig hard pak op haar lazer krijgt. Ondanks dat ze het binnen houdt wordt ze plotseling uit haar stoel getild en over de knie van Peter gelegd die haar als een klein ongehoorzaam meisje een flink pak voor haar broek geeft. Ze voelt het niet maar de vernedering wordt steeds groter en groter. "Dan had je maar beter je best met fitness moeten doen moddervet hangbuikzwijn" sneert hij terwijl hij stevig door slaat. Opeens slaat hij niet meer op haar kont maar op haar blote rug wat ze wel degelijk voelt. Ze geeft van schrik en pijn een harde gil wat haar juist op nog meer slaag en vernederingen komt te staan. Als ze weer zit krijgt ze haar gewichten in haar handen gedrukt en moet Miriam 75 setjes van 25x alle gewichtoefeningen doen wat iedereen weet dat ze nooit gaat halen.
Als Miriam na 25 setjes wat iedereen al verbaasd niet verder kan wordt ze vreselijk uitgelachen en uitgescholden van niksnut tot lui moddervet hangbuikzwijn waarna ze weer vastgebonden wordt maar nu met haar armen gestrekt omhoog. Daarop ziet Peter dat er weer redelijk veel haartjes onder haar oksels zit. Hij geeft iedereen een pincet en de opdracht om elk 4 haartjes met die pincet er uit te trekken. Als ze weer kaal is wordt er direct deodorant met alcohol onder haar oksels gespoten wat erg zeer doet. De tranen springen daardoor in Miriam der ogen. "Hou op met dat gejank huilebalk je hebt het volledig aan je zelf te danken moddervet hangbuikzwijn" buldert Peter als hij dat ziet gevolgd door 10 oorvijgen per oor en tepelklemmen met gewichten op haar tepels. Plotseling nadat de klemmen er een halfuur op zitten komt 1 van de gasten naar Miriam toe. Voordat ze beseft wat er gebeurd begint hij met een broekriem hard op haar tepels te meppen om de klemmen eraf te slaan. Maxim die geen zin in gekrijs heeft duwt Miriam een mondgag in haar mond en bindt die achter haar hoofd strak vast.
Als de klemmen er af gemept zijn wordt de mondgag uit haar mond gehaald maar de gruwelijkheden zijn dan nog niet voorbij. Twee mannen grijpen haar vol in haar kruis onder haar rokje en beginnen haar hard in haar kut te wroeten. Plotseling wordt Miriam op de eettafel gelegd en stoot een van de mannen zijn volle vuist in haar nauwe kutje en pompt er flink hard in op en neer terwijl twee anderen haar tepels bewerken. Een klein kwartier later zegt de man die zijn vuist in haar kutje heeft gestoten; “Zo die is lekker opgerekt.” Hij is nog niet uitgesproken of hij trekt zijn lul uit zijn broek en verkracht Miriam vol in haar net opgerekte kutje terwijl de tweede al klaarstaat om haar kont op te rekken en daar zijn zaad in te spuiten. Miriam voelt zich vreselijk vernedert vooral als Peter de mannen nog aanmoedigt ook. Als de eerste klaar is wordt Miriam op haar buik gelegd en begint de tweede haar kont op te rekken met zijn volle vuist terwijl de derde zijn lul opeens hard in de mond van Miriam stoot. “Pijpen hangbuikzwijn en snel een beetje snauwt Peter haar toe terwijl hij haar armen pakt en hardhandig op haar rug vastbindt. Als de man die haar in haar mond verkracht klaarkomt moet Miriam al het zaad doorslikken en wisselen de mannen van plek. “Je neemt het toch wel op he Peter vraagt een van de drie opeens terwijl hij Miriam hard doorstoot. “Uiteraard zoiets lekkers moet op film staan he manen geeft Peter daarop als antwoord.” Gevolgd door de sarcastische vraag aan Miriam “Geniet je lekker moddervette hangbuikzwijn?” Miriam begint dan heeeeel erg te huilen maar daar trekt niemand zich iets van aan. Nadat alle drie de mannen in kut kont en mond zijn klaargekomen zegt Peter terwijl hij Miriam streng aankijkt” Nou hangbuikzwijn bedank je verkrachters eens even ze hebben je kut en kont juist lekker opgerekt zodat er nu een achterkant van een fles in past” Daarop voegt hij het woord bij de daad waarna hij daar een close up beeld van maakt. Dan grijpt hij zelf nog vol in de kut van zijn vrouw en met zijn andere hand geeft hij Miriam een snoeihard pak rammel op haar rug met een zweep.
Als s avonds eindelijk de gasten weg zijn denkt Miriam rust te hebben maar niks is minder waar. Ze moet ondanks haar pijn 100 push ups en 25 setjes van 25 keer alle gewichtoefeningen doen waarna ze ook nog een uur moet fietsen.
De volgende dag moet ze weer sporten en deze week ipv vier uur per keer van negen uur s morgens tot vijf uur s middags. En dat zonder pauze gehijg en geklaag. Ook wordt ze tussendoor vernederend door sarcastische kleinerende opmerkingen over haar dik zijn. “Je hebt vast verboden dingen gegeten en gedronken je lijkt wel tien kilo te zijn aangekomen in een dag tijd moddervet hangbuikzwijn dat je bent je verdient niks anders dan een ongenadig hard pak op je donder dat besef je toch wel he misbaksel dat je bent.” Sneert Tim terwijl hij een zweep pakt om Miriam hard af te straffen op haar rug en tepels. Maar om geluidsoverlast te voorkomen plakt hij eerst de bek van het moddervette varken met ducktape af. Als dat goed zit moet Miriam push ups doen en bij elke keer dat ze omhoog komt krijgt Miriam een gruwelijk harde mep met de zweep op haar rug. Dit duurt een halfuur en daarna zijn haar tepels aan de beurt om afgestraft te worden. Tim zet eerst de klemmen die Miriam mee heeft genomen op haar tepels en knijpt ze flink hard aan daarna gaat hij een stuk van haar af staan en slaat recht op de klemmen die er na vijfhonderd harde slagen eindelijk af vallen. Daarna moet Miriam Tim bedanken voor de slaag en smeken om naakt de rest van de tijd te “mogen” sporten en vernederd worden. Dit mag natuurlijk en Tim rukt dan ook meteen haar broek van haar dikke kont en daarna zelfs ook haar plakmat die hij lekker vernederend luier noemt.
Drie maanden later komt Miriam nat bezweet, maar met een pruilend gezicht thuis van haar laatste keer van de wekelijkse sporten. Peter snapt er niks van Tim heeft namelijk juist net gebeld dat ze eindelijk op haar streefgewicht is. Hij vraagt dan ook meteen wat er aan de hand is. Miriam reageert daarop;” Het Klinkt misschien stom, maar wil je me alstublieft minimaal een keer per week nog zo hard aanpakken?” “Ik red het nooit alleen op mijn gewicht te blijven zonder een strenge aanpak.” “En eerlijk gezegd zal ik het nog gaan missen ook.” Als ze dat gezegd heeft krijgt ze een knalrood hoofd omdat ze zich er best voor schaamt.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners