Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hij mag alles doen 2 - 11565 keer gelezen
Deel 2

Op een dag vertelde Luc dat hij klaar was met zijn voorbereidingen. De dag kon nu ieder moment plaatsvinden. Als ik wilde zelfs vandaag. Ik wist dat het er aan stond te komen maar het overviel me toch. Ik was op van de zenuwen. Waarom wist ik niet. Ik vertrouwde Luc voor de volle 100%. Er zou altijd een uitweg zijn dus wat kon mij gebeuren? Tot nu toe had ik alles fijn gevonden en had nog nooit een spel hoeven af te breken. Hooguit een keer toen een en ander strakker kwam te zitten dan gepland. Maar toen dat aangepast was gingen we gewoon verder. Ik heb toen voor de volgende zaterdag middag gekozen. Niet te lang vooruit maar lang genoeg om me er mentaal op voor te bereiden.

's Avonds van te voren vroeg Luc nog of ik er mee wilde doorgaan. Onvoorwaardelijk luisteren! Ja natuurlijk floepte ik eruit, nog voordat hij het uitgesproken had. De dag was aangebroken. Wat was ik zenuwachtig en opgewonden. Luc merkte het en vroeg of we nog boodschappen moesten doen. Ja dat moest maar ik wilde eigenlijk niet. We zijn dan toch maar gegaan. Ik was nog aanhankelijker dan normaal en Luc merkte het en glimlachte.

Thuis werd alles tergend langzaam alles opgeruimd en toen ik dacht dat we konden beginnen ging Luc nog het gras maaien. Gras maaien! Terwijl ik zo opgefokt was! Maar ook die tijd ging voorbij. Na afloop liet hij me weten dat hij zich nog even zou wassen en dan konden we beginnen. Na een half uur, waarin de tijd niet om leek te gaan werd ik geroepen. Ik kon komen.

Ga je eerst maar wassen liet Luc me weten. Zo snel ben ik nog nooit klaar geweest. Toen naar onze speelkamer. Er lag een stapel kleren op het bed. Die moest ik, en alleen die, aandoen. Naakt als ik was, was dat geen probleem. Eerst een doorzichtig nylon kous achtig pakje dat van voet tot decolleté en weer tot de polsen reikte. Alleen het kruis was open. Leuk, zwart en glad. Dat beviel me wel. Luc informeerde hoe het paste. Daarna laarzen tot over de kuiten met stevige hakken. Ja je gaat er van alleen rechter door staan. Het waren niet de hoogste hakken die ik ooit gedragen had. Deze waren 10cm ik had al heel wat hogere aangehad, maar hier kon ik goed mee uit de voeten. Ik moet zeggen ze zaten als gegoten. Ook nu weer informeerde Luc hoe ze pasten. Ik bekeek me in de spiegel en het beviel me wat ik zag en de blik van Luc sprak ook boekdelen. Het volgende kledingstuk was een korset. Luc had dus daarvoor de maten genomen en het op maat laten maken. Ik schrok van het korset. Ik had nog nooit zoiets gedragen en ik wist niet hoe strak het zou worden. Verder wist ik niet goed hoe ik het om moest doen. Luc merkte het en hielp. Ik wilde zeggen niet te strak hè? Maar ik hield wijselijk mijn mond. Ik had een belofte gedaan. Aan de voorkant werd het korset gesloten met een soort van haken en ogen en aan de achterkant werden de veters aangetrokken. Aanvankelijk zat het los om me heen maar dat veranderde al snel. Vanaf het moment dat het overal aan lag moesten de veters steviger aangetrokken worden. Het had iets beknellends maar steeds heel even. Na een paar keer ademhalen had het korset zich aan het lichaam aangepast door dat het over het nylon van de body schoof en was er geen belemmering met ademhalen meer. Ik werd in een steeds rechtere positie gedwongen. Na een tijdje stopte Luc en informeerde weer eens hoe het ging. Nou het ging wel. Of ik het aankon als hij nog even door ging. Ik gaf te kennen dat dit nog wel kon. De veteropening was volgens Luc voor de helft gesloten en dat was voor een eerste keer meer dan genoeg, ondanks dat ik vond dat ik meer aankon. Ja het zat het strak, daar zijn korsetten voor, maar om te zeggen dat het belemmerend strak zat, nee echt niet.

Ik kreeg de opdracht om nu alleen mijn ogen op te maken en ik moest niet te zuinig met de make-up zijn. Daar ging ik dan met korset en laarzen aan. Die nylon body kwam goed uit. Het korset schuurde nu niet langs mijn lichaam maar schoof over het nylon net als bij het snoeren van het korset. Na het opmaken moest ik me weer bij Luc melden. Hij keurde het en keurde het goed. Waarom toch alleen de ogen vroeg ik me af, maar durfde het niet hardop te vragen. Terug in de speelkamer waren lange stretch handschoenen aan de beurt. Nu begreep ik het opmaken half. Met handschoenen opmaken gaat niet maar waarom ik me maar half mocht opmaken begreep ik nog steeds niet. Na de handschoenen was er een leren kleed aan de beurt. De mouwen waren eng en de rits achter was alleen met hulp van Luc dicht te krijgen. Hij vertelde dat die jurk op het korset ontworpen was. Daarvoor moest het tot een bepaalde graad dicht gesnoerd worden. Het zat wel stevig maar om te zeggen onaangenaam? Nee dat niet weer informeerde Luc hoe het zat en of het ging. Ook nu bekeek ik me in de spiegel. Ja ik kon me best bevallen. Een smalle taille, een sexy groot decolleté, de wijde rok van de jurk tot net onder de knie en mijn borsten kwamen steviger uit. Alleen de handschoenen kreeg ik niet meer uit voordat de jurk uit was. Maar of dat een echt probleem was, was maar de vraag.

Het laatste kledingstuk wat er lag was een jas. Een lange zwarte jas. Luc hielp me in de jas. Je moest hem van voren met een rits dichtmaken en dan een flap er over met knopen. Zo leek het een gewone jas. De gecamoufleerde rits was wat zwaarder uitgevoerd en het was nog een hele toer om deze over mijn taille dicht te krijgen. Luc meende dat hij het korset toch nog iets strakker had moeten aantrekken. Het bovenste stuk werd open gelaten. Het zag geil uit. Hooggehakte laarzen wijde rok en smalle taille en een voor mij een niet alledaags maar mooi decolleté. Niets ongewoons voor iemand die van leer houd dacht ik nog, alleen het half opgemaakte gezicht en het open kruis in de body buiten beschouwing gelaten.

Luc pakte me bij mijn smalle taille vast en trok me tegen zich aan. Er werd innig gezoend. Het wond me wel op om te zien hoe Luc nu op mij reageerde. Ja, ik begon zelfs opgewonden te raken. Na een tijdje draaide Luc me om en rommelde wat aan mijn elleboog. Zipp. en voor dat ik het wist aan de andere elleboog ook. De mouwen van de jas waren aan de bovenarmen van ritsen voorzien en waren nu aan de romp van de jas geritst. Ik kon alleen nog mijn onderarmen wat bewegen maar meer ook niet. Ik kon me nu ook niet zelf meer losmaken dat beangstigde me. Maar nog voor ik daar iets over kon vragen stelde Luc me gerust. Aan beide ritsen zit een touwtje dat naar de zak van de jas loopt. Als je langs een deur loopt en de klink van de deur daar in laat haken kun je de rits naar beneden trekken die ontstane lus kun je dan met je arm langs je rug pakken en helemaal naar beneden trekken en je losmaken als dat nodig is. Ik was gerustgesteld. Hij denkt weer aan alles dacht ik.

Vervolgens moest ik op het bed gaan liggen. Dat ging enigszins stuntelig met de armen zo dicht langs je lichaam, maar tenslotte lag ik. Om mijn enkels werden boeien gedaan en daar tussen een spreidstang. Onder het bed door over mijn vastgeritste armen en buik heen werd een band bevestigd, gesloten met een tijdslot en stevig aangetrokken. Ik kon niet meer weg totdat Luc me losmaakte of het tijdslot zich opende. Luc boog zich over mij en streelde mijn borsten. Tegen de afspraak in vroeg hij me nog eens of ik er mee door wilde gaan. Geheel onverwacht kwam dit niet. Luc kennende blijf hij rekening met mij houden. Ik had geen reden tot klagen dus ik gaf aan dat hij verder kon gaan. Luc liep de kamer uit om snel weer terug te komen met een plastic zak. Hij haalde er een pot uit. Opende die en pakte een kwast. Doopte de kwast in de pot en smeerde wat van dat spul over mijn mond. Daarbij zei hij dat ik mijn mond nu niet mocht openen want anders kreeg ik van dat spul binnen en dat was niet best voor me. De boodschap was duidelijk. Ik was monddood gemaakt. Hij smeerde mijn gezicht in van net onder de kin over de neus tot ongeveer aan de ogen. Het voelde koud aan. Het rook naar latex en was niet het prettigste gevoel in je gezicht. Daarna haalde hij wat uit de zak en legde dat over het ingesmeerde deel van mijn gezicht en drukte het aan. Mijn mond openen was er nu echt niet meer bij. Hij gaf me te kennen dat dit alleen te verwijderen was door het voorzichtig los te trekken of door met het gezicht ergens langs te wrijven waardoor het latexlaagje zich oprolde en los kwam. Ik kon alleen nog ademhalen door de neus. Dat was geen probleem zolang er geen inspannende dingen gedaan werden. Ook nu informeerde Luc of het nog ging. Ik knikte, een andere vorm van communiceren was er niet.

Monddood als ik daar lag werd er aan de spreidstang een band bevestigd en die ging onder de band over mijn buik door. Deze nieuwe band werd ook aangetrokken waardoor mijn benen ongeveer naast mij lichaam getrokken werden en mijn kruis vrij kwam te liggen omdat de rok dit niet meer bedekte. De rok lag op mijn buik en onttrok het zicht op mijn kruis. Ik kon dus alleen nog maar voelen. Ik hoorde gesis en even later wreef Luc over mijn schaamhaar en nog voor ik me realiseerde wat er gebeurde voelde ik dat ik geschoren werd. Nee, dat wilde ik niet. Ik wilde protesteren maar dacht dat half geschoren ook niet uitzag. Bovendien als ik het stop teken gaf was het afgelopen en wist niet wat ik zou missen. Dus deed ik niets. Toen Luc klaar was voelde ik hoe hij over mijn openingen wreef. Zeer opwindend en gevoelig zo zonder haar. Het duurde ook niet lang of ik kwam klaar. Toen voelde ik dat er wat over mijn anus gewreven werd. Later bleek dat een glijmiddel te zijn. Ik voelde een druk op mijn anus en ik trok de spieren reflexmatig samen. Wat was dat? Ik kon niets zien of vragen. Luc sommeerde me om te ontspannen en te gehoorzamen. Ik ontspande me even en daar was de druk weer. Hij duwde wat mijn anus in! Dat was nog nooit gebeurt! Dit wilde ik niet! Voor dat ik kon protesteren floepte het ding naar binnen en ik voelde dat er wat tegen de billen bleef zitten. Luc deelde me mede dat hij een dildo geplaatst had. De korte pijn verdween snel en ik besloot weer niet te protesteren. Ik kon nog altijd gebruik maken van ons stop teken. Het zat wel onwennig maar dat was het dan ook. Vervolgens concentreerde Luc zich op mijn clitoris. Het duurde even wat langer dan gewoonlijk maar ik liet me gaan. Voor dat ik het wist werd er wat in mijn vagina geduwd. Ook een dildo dacht ik en die zat vast aan die van in mijn anus. Dit zat eerder lekker. Mijn clitoris werd door die dubbele dildo ook beroerd, dus dat zat wel goed. Luc informeerde weer of het ging en weer knikte ik.

Voorzichtig werd ik ontdaan van spreidstang en de band over mijn buik. Ik kreeg nog een zwarte slip aan die alles op de plaats hield Ik moest opstaan. Wat een raar gevoel. Twee dildo's in je en dan opstaan. Dat was nog niet alles. Ik moest mee naar de badkamer. Toen ik me voor het eerst weer in de spiegel zag merkte ik dat ding voor mijn mond niet eens op. Van de gipsafdruk had Luc een stukje latex gemaakt, dat mijn tweede huid kon zijn. alleen de kleur was iets te licht en de lippenwaren vleeskleurig en niet rood. Dat duurde niet lang. Hij nam uit mij toilettas make-up en bracht dat aan over de latex en het gezicht. Het was al niet meer te zien waar de latex zat. Mijn latex lippen werden voorzien met de roodste rode lippenstift. Nog wat rouge op mijn wangen en je zou niet zeggen dat mijn mond afgeplakt was. Luc pakte een schroevendraaier en kwam daarmee op mijn gezicht af. Ik schrok en dat zag hij. Ik kalmeerde me en zij dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Hij drukte de schroevendraaier op de latex tussen mijn lippen en duwde hem er opvallend gemakkelijk doorheen. Hij legde me uit dat dit gaatje er al in zat maar dat hij het nog moest doorprikken. Ik merkte tot mijn geruststelling dat als het moest ook door dat gaatje Lucht naar binnen kon komen.

Luc dirigeerde me naar een stoel en ik moest gaan zitten. Direct voelde ik de druk op mijn dubbele dildo en een druk op mijn clitoris. Niet onaangenaam. Ik zat nog niet goed en wel of er was weer dat band dat onder mijn borsten door achter de leuning van de stoel met een tijdslot werd vastgezet. Daar zat ik dan. Totaal afhankelijk van Luc. Comfortabel was het niet maar het was meer dan uit te houden. Wat opviel was dat Luc niet meer informeerde Hoe het ging. Ik kreeg een blinddoek voor en kon alleen nog voelen. Luc pakte me bij mijn borsten vast en tilde die uit de cups van het korset. Die aandacht beviel me wel. Hij plaatste er wat onder en stopte de borsten weer terug. Ja, ik was teleurgesteld, ik had gehoopt dat dit het begin van mijn genieten zou zijn. De rits van de jas werd at verder losgemaakt en er werd wat gefriemeld aan de binnenkant van de jas om de jas daarna geheel tot bijna aan de keel te sluiten. Vervolgens werd de band losgemaakt en de blinddoek afgedaan. Ik mocht me weer bewonderen voor de spiegel. Als je niet beter wist zou je zeggen daar staat een meid met behoorlijke smalle taille en stevige boezem die wat sterk opgemaakt is. Luc was ondertussen weer de badkamer uit en kwam terug met een pruik die hij me opzette. Ik was licht blond en had de haren tot op de rug de pruik was eerder zeer donker blond en de haren kwamen tot aan de schouders. Ik herkende me bijna zelf niet terug. Dat was volgens Luc ook de bedoeling dat ik niet herkend werd. Dit begreep ik niet. Hij vroeg me naar beneden te gaan. Luc ging voor. Het was toch wel even wennen. Met de armen kon ik bijna niets. Alleen de onderarmen konden bewogen worden. Daardoor was ik net in staat de trapleuning aan een kant vast te pakken. Beneden aangekomen pakte hij zijn jas en deed hem aan. Ik keek hem aan van wat nu?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners