Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hij mag alles doen 3 - 10076 keer gelezen
Deel 3

We gaan op stap zij hij, opende de voordeur en voor dat ik het wist stond ik buiten. Het was al donker. Een beetje tegenstribbelend duwde Luc me in de auto en maakte mijn veiligheidsgordel vast. Deze had ik zelf niet zo gemakkelijk vast gekregen met mijn gefixeerde armen. Ook de dildo's deden weer van zich spreken. Ik voelde ze duidelijk. Ik weet niet of ik dat op dat moment zo geweldig vond. Luc reed weg. Waar zou hij heen gaan? Het was niet de weg naar de uitgaansgelegenheden die ik kende. Vragen kon ik ook niet. Na een tijdje werd de auto geparkeerd en ik maakte de gordel los. Dit kon ik nog wel omdat deze vanzelf wegschoot, Luc hielp me met uitstappen. Dichter bij lukte het parkeren niet zei hij, we moesten nog een stuk door de stad lopen. Nee dacht ik niet met die dildo's in! Maar ik moest wel. Na een kwartiertje lopen stonden we voor een bioscoop. Dat was een opluchting voor mij. In het donker viel ik niet zo op. Ik voelde me opgelaten maar Luc had daar klaarblijkelijk geen last van. Als ik eerlijk moest zijn keek of staarde niemand naar me. Dus zo opvallend als ik dacht te zijn was ik gelukkig niet. Ik had niet opgelet naar welke film we gingen. Daarvoor was ik te zeer met mijn eigen situatie bezig en hoe de omgeving er op reageerde. De zaal was niet groot en er zaten niet veel mensen. Luc dirigeerde me naar de achterste rij. Zover ik kon zien zaten we daar alleen. Ik wiebelde wat om zo min mogelijk last te hebben van de dildo's. Ik was al behoorlijk opgewonden geraakt en dat moet nu niet direct tot uiting komen. Toen de film begon begreep ik waarom het zo'n kleine zaal was. Het was een porno film.

Het ging er heftig aan toe. Ik keek er niet bepaald met tegenzin naar. Luc's hand verdween in een van de zakken van mijn jas ....................en plotseling voelde ik wat zoemen en trillen rond mijn borsten. Ik schrok en in een reflex bewoog ik mijn handen naar mijn borsten. Dit lukte niet geweldig vanwege die vastgeritste armen. Ik kon toch niets doen want vanwege de rits van de jas kwam ik toch niet verder. Ik voelde me blozen in het hele gezicht, maar dat kon niet worden waargenomen door de latex en make-up en het was nog donker ook. Het trillen stopte. Nog geen seconde later hetzelfde in mijn schoot Mijn handen gingen snel daar heen maar ook daar kon ik niets doen. Ik keek verschrikt naar Luc. Die glimlachte. Dus dat was het werk van Luc dacht ik. Niet dat ik mee meer op mijn gemak voelde, maar wist tenminste waar het vandaan kwam. De vibraties kwamen vaker en heftiger en ik voelde me zeer opgelaten. Ik wilde weg, maar dat ging niet zo gemakkelijk. Luc toverde een donkere zonnenbril uit zijn jas en zette mij die op. Ik zag zo goed als niets door dat ding. De vibrators wisselden elkaar af en soms deden ze het ook samen. De prikkeling die daar vanuit ging won het van mijn schaamte en mijn heupen begonnen mee te bewegen waardoor mijn clitoris een extra beurt kreeg. Luc stond op zei dat hij zo terug was en ging weg. Ik wist niet hoe ik het had in deze situatie. Geprikkeld tot op het bot, blind en monddood en geremd in je bewegingen. Luc merkte toen hij terug kwam dat ik enorm opgewonden was en zette alles uit. Wat flauw! Ik kreeg een beker in mijn handen gedrukt en een rietje tussen mijn lippen geduwd. Ja! ik had dorst en het drinken lukte ook nog. Vervolgens probeerde ik me te concentreren op de film en me voor te stellen wat er daar gebeurde. Ik kon alleen maar op het geluid afgaan. Ook dit duurde niet lang of Luc stopte me oordopjes in de oren. Daar zat ik dan. Opgewonden, maar kon er niets mee. Ik was beperkt in beweging, zicht en gehoor. Na een poos trok Luc aan mijn arm en gebood me zo om op te staan en mee te komen. Ik had geen idee of de film afgelopen was. Het was niet eenvoudig Luc te volgen terwijl je zo goed als niets ziet. We zullen wel weer een kwariertje lopen nodig hebben tot de auto dacht ik. Luc legde zijn arm om mijn rug heen en plots waren die vibraties in schoot en borsten er weer. Tegelijkertijd trok Luc me stevig tegen zich aan. Hij duwde zijn lippen tegen mijn latex lippen en ik vibreerde dubbel zo hard vanwege de druk op mijn borsten.

Hoeveel mensen zouden naar ons kijken. Zouden ze merken wat er met mij gebeurde? Maar de prikkeling was te sterk en ik gaf me over en liet de gedachten voor wat ze waren. Ik stond op het punt om klaar te komen. Even plotseling als de vibraties begonnen waren stopten ze ook. Een teleurstelling. Luc voerde me weer mee. En ja hoor daar begon het weer. Luc ging achter me staan en pakte me bij mijn borsten. Dit versterkte alles nog meer. Daarna zakten de handen af naar mijn kruis en er werd nog eens goed op de dildo's geduwd. en daarna moest ik doorlopen met alle vibratoren aan. Een genotvolle kwelling. De benen wilden tegen elkaar wrijven maar moesten doorlopen. Ik wilde mijnborsten vastpakken maar kwam er niet aan. Slechts een paar minuten later stopten we, het vibreren niet en Luc opende de auto. Gelukkig dacht ik. Luc hielp me met het instappen en bevestigen van de gordel. De deur voelde ik dichtslaan. Echt horen was er vanwege de oordopjes niet bij. Luc stapte in en aan de andere kant sloeg de deur ook dicht. Ik voelde iets aan mijn hals. Luc deed mij een brede halsband om die het bewegen van het hoofd zo goed als onmogelijk maakte. De vibrators deden hun werk Ik werd steeds onrustiger. Mijn heupen begonnen een eigen leven te leiden en mijn borsten waren gevoeliger dan ooit en het ging maar door. Ik was niet instaat er wat aan te doen, als ik gewild had. Voor dat ik thuis was had ik weer een orgasme.


Thuis aangekomen hielp Luc me uit de auto. Zouden de buren me zien? Ik volgde Luc zo snel mogelijk naar binnen. Binnen aangekomen gaf Luc me aan dat ik naar boven moest gaan. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan met die trillende dildo's in je vagina en anus, armen die je bijna niet kunt gebruien en een bril op die het zien onmogelijk maakte.. Boven aangekomen bleef ik staan nou ja staan. Ik stond te kronkelen. Evenlater voelde ik Luc achter me duwde me naar een plaats en liet me daar staan. Ik voelde hoe er achter wat aan mijn hoge halsband vastgemaakt werd en het iets omhoog getrokken werd. Ik stond daar en kon niets anders dan die prikkelingen over me te laten komen. Luc nam me de bril af en ik zag me zelf in de spiegel. Ik moet zeggen dat ik die persoon goed vond uitzien ook al kon ze niet stil blijven staan. De borsten bewogen bij iedere ademhaling sexy op en neer zonder dat daar veel inspanning voor nodig was. Luc ging de douche in. Daar stond ik dan. Tot in iedere vezel geprikkeld en ik kon niets doen. Ik weet niet hoelang Luc me heeft laten staan maar het leek een eeuwigheid en ik werd almaar natter. Toen Luc klaar was met douchen haalde hij de stopjes uit de oren en gaf me een kus op mijn oren. De rillingen gingen door het hele lichaam. Hij maakte de band met tijdsluiting los die aan de halsband zat en fluisterde me in het oor, maak jezelf maar los en doe de jas uit. Maar eerst haal je de latex van je mond. Dat was gemakkelijke gezegd dan gedaan. Mijn handen kon ik nog niet gebruiken. Ik besloot het op de badkamer te proberen. Als er daar wat vies werd van de make-up was dit gemakkelijker schoon te krijgen. Ik wreef ondanks mijn stijf ingepakte nek met de wang langs de wastafel en na een paar vruchteloze pogingen en een clitoris die gek werd door de extra druk door de gebukte houding was er toch een begin gemaakt. Het duurde dan ook niet meer lang voordat het latex vliesje helemaal weg was. Zo dat hadden we dacht ik.

Ja, net als verteld. De klink haakte na een paar pogingen in de lus en trok de rits iets omlaag waardoor de lus zo groot werd dat hij met de andere arm via de rug verder los te trekken was. Een arm was los. De andere stelde nu niets meer voor dit kon gemakkelijk met de vrije arm gedaan worden. Ik had er niet meer bij stilgestaan maar mijn "gevangenis" was dus niet zo definitief als dat hij leek.

Ik maakte de knopen los en trok de rits naar beneden. Het decolleté puilde uit. En direct stond Luc weer naast me. Ik moest even rustig aan doen. Luc opende de jas en ik zag een aantal snoertjes. Met ieder snoertje dat hij los maakte stopte een vibratie. De batterijen zaten dus in mijn jaszakken! Hij hielp mij met de jas. Hier stond ik dan voor de spiegel. Hoge hakken, wijde rok, smalle taille, flinke boezem, stevig decolleté, brede halsband en stevig opgemaakte ogen. Een beeld waarvan ik moest bekennen dat mij zelfs beviel, mannen zeker.

Luc draaide me om en hing iets achter op mijn rug, over de schouders. Pakte mijn polsen samen op de rug en stopte ze in een zak die hij aantrok. Mijn armen zaten nu van pols tot elleboog tegen elkaar aan. De borsten werden daardoor nog meer geaccentueerd dan eerst. Ook nu vertelde Luc me hoe ik los kon komen. Er was een rits van beneden naar boven aan die rits zat een touw met een haak. Als ik die haak ergens achter liet haken en het touw dan over de schouder aantrok ging de rits open. Luc gebood mij om mijn mond zo ver als mogelijk te openen. Direct werd er een ring in geplaatst waardoor de mond niet meer dicht kon Deze werd met een riem achter mijn hoofd vastgezet.

Er werd geďnformeerd hoe de vibraties me bevallen hadden. Ik knikte zover dat kon om aan te gegeven dat dit wel mijn goedkeuring kon wegdragen. Luc stopte wat in het stopcontact. De draadjes sloot hij aan op de draadjes waar eerst de batterijen aan gezeten hadden. Een voor een begon weer alles te vibreren met de opwinding die er bij opgewekt werd. Luc kneedde nog eens heerlijk in mijn borsten en drukte nog eens goed op de dildo's Ik had het niet meer van genot en kwam weer klaar. Ik was de tel kwijt, maar genoot er daarom niet minder van. Nu was hij aan de beurt volgens Luc. Ik moest op mijn knieën op een kussen voor het bed gaan zitten. Luc bond mijn enkels, knie en bovenbenen onder de rok samen. Nu ga jij mij pijpen. Je hebt je mond er al ver genoeg voor open. Dit had ik nog nooit gedaan. Ik wilde ook niet, maar ik had er mee ingestemd alles te doen. Bovendien was dit iets waarvan ik al vaker gehoord had. Dus zo erg kon het ook weer niet zijn. Ik zou er niet aan sterven. Bovendien was hij schoon. Hij kwam zo uit de douche. Luc informeerde of ik het met deze attributen wilde doen of dat de ring uit de mond kon. Ik gaf aan dat ik de ring lieveruit de mond had. Dat gebeurde dan ook. Luc ging naakt als hij was op de rand van het bed zitten. Spreidde zijn knieën en ik zat direct oog in oog met zij slappe penis. Ik moest hem eerst stijf zien te krijgen. Met losse handen was dat niet zo'n probleem maar dit was lastiger. Ik draaide wat met mijn tong eromheen en zoog er aan. Dit had al snel resultaat. Hij groeide. Een mooi gezicht om dat eens van zo dichtbij te kunnen zien. Hij werd groter en groter, harder en harder. Na een tijdje begon Luc het over te nemen door mijn hoofd vast te houden en het ritme aan te geven. Hij kwam iedere keer dieper en dieper in mijn mond totdat ik terug trok. Luc vroeg wat was. Toen ik vertelde dat als hij zo diep mijn mond binnen kwam geen Lucht meer kreeg, glimlachte Luc en vertelde me dat ik door de neus moest ademen dan zou dat niet gebeuren. Hij maakte armen en benen los en liet mij op mijn buik op het bed gaan liggen. De slip ging uit. Mijn arme borsten, wat ging het daar tekeer. Armen en benen werden met tijdsloten aan de posten van het bed vastgemaakt. Luc kroop onder mij maar dan met zijn hoofd naar mijn schoot. Ik kon me nu verder bekwamen in pijpen vond hij. Dus begon ik weer. Ondertussen had hij mijn dildo's gevonden en die van de vagina eruit gehaald. Hoe harder ik pijpte hoe harder hij mijn clitoris en vagina bewerkte totdat hij klaarkwam in mijn mond. Ik mocht niet knoeien en moest zijn penis schoon likken. Ik had me de ergste voorstellingen gemaakt van sperma in de mond, maar meer dan een bitter zout smaakje is het niet. Hooguit het idee. Dus die opdracht viel mij niet zo zwaar als eerst gedacht. Achteraf hoorde ik dat het naar kastanje zou smaken. Dit heb ik geprobeerd en daar zijn wel smaak overeenkomsten. De dildo werd weer in mijn vagina gestopt en Luc kroop onder mij uit. Hij ging even wat halen.

Toen hij terug kwam werden Handen en benen losgemaakt maar ik moest blijven liggen. Mijn polsen werden met breed zacht kunststof band omwikkeld en met touw op de rug samengebonden en daarna de enkels. Die kunststofband was om te voorkomen dat het touw in zou snijden. Enkels en polsen werden daarna naar elkaar toegetrokken en vastgemaakt. Ik kreeg nog een blinddoek om en de mededeling dat er voor het geval van nood twee scharen in het bed waren onder de kussens en Luc wenste me goede nacht. Hij lag naast me en zo nu en dan voelde ik zijn handen dan tussen mijn benen dan bij mijn borsten dan bij mijn mond. Na een tijdje voelde ik niets meer. Luc sliep zeker. Ik werd wild van de vibratoren, maar de schaar pakken vertikte ik. Geslapen heb ik, maar hoe lang weet ik niet. Ik werd waker omdat Luc met zijn handen tussen mijn benen kwam. Hij haalde de dildo's uit mijn vagina en anus. Dat laatste ging sneller dan gedacht. Even duwen en weer inhouden. Ik werd op mijn zij geduwd en Luc greep in mijn decolleté en haalde daar ook de vibrators weg. Ze vibreerden nog steeds even heftig maar gelukkig was het nu weg. Het had nu lang genoeg geduurd. Het touw tussen enkels en polsen werd weggehaald en de enkels werden losgemaakt. De polsen bleven nog vast. Ook de blinddoek bleef nog op.

Ik mocht als afsluiting zelf bepalen hoe we nog zouden vrijen. Ik draaide me met mijn gezicht naar Luc zijn tenen en ging over zijn hoofd zitten. Ik merkte dat Luc ervoor zorgde dat de rok ook om mij heen lag. Zo kon hij mij goed met zijn mond bevredigen. Ik schoof over zijn hoofd dat helemaal nat werd, VAN MIJ. Ik liet me voorover zakken en zocht zijn penis en pijpte hem. Voordat hij klaar kwam draaide ik me om en liet me over zijn penis zakken. Even later ging ik op hem liggen. Luc pakte mijn polsenen maakte deze los. Nu kwamen we samen tot een zalig hoogtepunt. Na al die keren dat het me alleen gelukt was. Dat ik nog een korset aan had merkte ik pas toen ik de leren jurk uit deed. Ik was er snel gewend aan geraakt. Misschien dat ik ga proberen het korset helemaal dicht gesnoerd te krijgen en Luc daarmee te verrassen..(en natuurlijk mijzelf met een smalle Taille ook) Wie weet. Nu eerst douchen en dromen van een volgende keer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners