Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe een 17 jarige jongen een 24-7 slaaf wordt - 37912 keer gelezen
Hallo ik ben een 17 jarige jongen uit Den Bosch en heb 2 grote hobbyís. De eerste hobby van mijn heeft alles te maken met ICT. Maar mijn tweede hobby is een verhaal apart, namelijk BDSM. Ik zit al op verschillende sites en heb al wat contacten met mensen die aan (BD)SM doen. Maar een persoon valt wel heel erg op in mijn contactenlijst, namelijk Domina Denise. Ze heeft haar eigen foto als plaatje, en oh wat ziet ze er fantastisch uit elke slaaf zou meteen haar willen dienen als je haar ziet zo mooi is ze. Ik ben er wel trots op dat ik haar slaaf ben we hebben een soort mondeling contract, en ze wil me eigenlijk als 24/7 slaaf hebben.

Thuis heb ik soms ruzie met mijn ouders vooral met mijn moeder omdat zij zoín geldwolf is. Daarom hebben we altijd ruzie over mijn salaris. Verdient best goed dat vakken vullen bij de Albert Heijn. Maar mijn moeder wil dat dus meestal gebruiken omdat zij het nodig heeft. Maar ik wil sparen voor als ik echt geld nodig heb of met een paar vrienden op stap wil. Dit kan zij niet echt waarderen want zij wil het zelf hebben. Daardoor hebben we soms felle ruzies. Soms denk ik zelf bij me zelf van was ik maar weg. Dit zei ik dus ook tegen mijn Meesteres en zij kwam met een fantastisch aanbod waar mijn gedachten van op hol sloegen. Ze wou me namelijk maar al te graag bij haar in huis nemen en zodat ik haar 24/7 slaaf ben. Dan zou ik in een hondenkooi gestopt worden en als een hond uitgelaten worden aan de riem en de rest van de tijd ben ik haar slaaf voor alles wat ze wenst. Ik denk bij me zelf van misschien is dit wel me enigste kans om een 24/7 slaaf te worden dus ik ga er meteen op in. Ze vraagt aan me of ik een verlaten plek kan vertellen in de buurt van mijn woonplaats. Ik moet er even over nadenken maar uiteindelijk weet ik een plek op te noemen. Ik zeg dat er een parkeerplaats is bij zoín zwemmeer hier in de buurt en dat daar bijna nooit gebruik van wordt gemaakt met slecht weer. We spreken af om de volgende dag daar af te spreken om 12 uur. Maar het wordt niet zomaar simpel instappen want ze wil het graag spannend houden en kijken of ik ook zonder haar toeziend oog opdrachten kan uitvoeren die ze heeft gegeven. Ze zegt dat daar om 12 uur een lege auto zal staan, maar de deuren zitten niet op slot. In de auto liggen instructies voor me klaar die ik moet uitvoeren.

Die nacht kan ik niet slapen aan de gedachte dat ik nou een 24/7 slaaf wordt. De volgende ochtend sta ik daarom al vroeg op. Pak mijn laptop in zodat ik een smoes kan hebben en zeggen dat ik naar mijn vriend ga om te gamen. Daarna ga ik lopen met de laptop tas om mijn schouder. Eenmaal aangekomen bij de auto loop ik ernaar toe en maak de deur open. Ik zoek even naar iets waar instructies op kunnen staan maar dan vind ik een brief. Ik maak de brief open en lees dat ik me helemaal uit moet kleden. De kuisheidsgordel, collar en een blinddoek moet ik om doen. Als ik dat gedaan heb moet ik de kofferbak open doen met de hendel naast het stuur en in de kofferbak gaan liggen. Ik twijfel nog even van wat ik zal doen, maar dan besluit ik het toch maar te doen. Ik doe de kofferbak open en kijk hoe ik hem aan de binnenkant dicht kan doen, ik zie dat daar een touw aan de binnenkant hangt zodat je het dicht kan doen. Ik volg de instructies uit mijn laptoptas leg ik in de auto neer, en zelf ga ik in de kofferbak liggen.

Daar lig ik dan naakt met een kuisheidsgordel, een collar en een blinddoek om in de kofferbak van de auto. Ik kan hem nou niet aan de binnenkant openmaken dus ben overgeleverd aan het lot van mijn Meesteres. Dan hoor ik plots de auto starten en zijn we onderweg naar Deventer, dat weet ik toevallig omdat daar mijn Meesteres woont. Het lijkt alsof ik uren in die kofferbak lig en zou er eigenlijk best wel uit willen, maar ik heb niks te willen als slaafje. Mijn Meesteres bepaalt wel wanneer ik er uit mag.

Maar dan lijkt het alsof de auto stopt, en dat is ook zo want ik hoor de kofferbak open ga. Er wordt een ketting aan mijn collar geklikt en ik moet op handen en knieŽn volgen. Op de trap gaat het wat moeilijker maar toch probeer ik het en uiteindelijk lukt het me ook wel. Dan wordt ik in een hondenkooi gestopt en gaat mijn blinddoek af, daar zie ik eindelijk mijn Meesteres in het echt. Ze ziet er in het echt nog mooier uit als dat ik had verwacht. Ze zegt dat de eerste test er op zit en met succes is voltooid. Dan gaat ze weg omdat ze nog boodschappen moet doen zegt ze. Daar zit ik dan in een hondenkooi waar ik niet uitkom omdat de kooi op slot zit. Dit is ook zo met mijn collar en de kuisheidsgordel.

Dan zie ik mijn Meesteres weer, en haalt ze me uit mijn kooi. Ze zegt dat ze lang heeft gereden en ik haar maar is moet bedanken dat ze zoveel moeite voor me over heeft gehad zodat ik haar 24/7 slaaf kon worden. Weer ik volg ik haar, maar dit keer naar de huiskamer, ze zegt dat ze me wil gebruiken als haar voetenbankje zodat ze lekker rustig tv kan kijken en haar beentjes even de rust kan gunnen. Ik ga meteen in de houding zitten en zij legt haar benen over mijn rug heen. Zo zit ik daar een aantal uurtjes, totdat ze zegt dat ik haar voeten maar eens moet verwennen. Ze haalt haar benen van mijn rug af, en ik wil haar laarzen uitdoen maar ze zegt nog snel van dat ik die ook maar eens schoon moet likken. Dus ik begin met het schoon likken van haar laarzen, echt vies zijn ze niet maar ze beginnen er wel mooi van te glimmen. Dan zegt ze dat ik maar met haar voeten moet beginnen, en ik trek haar laarzen uit en begin haar voeten te likken. Dan zegt ze dat ze naar het toilet moet en dat ik haar moet volgen, in de badkamer staat een toiletpot waar een slaaf met zijn hoofd in kan liggen en zijn handen aan de zijkant vastgemaakt kan worden. Dit moet ik ook ondergaan en zij gaat op de toiletpot zitten, ze poept en plast over me heen, veegt haar billen af en gooit het wc papier boven op mijn gezicht in de toiletpot. Mijn Meesteres gaat weg en laat mijn alleen achter in de toiletpot, daar lig ik dan helemaal onder gepoept en geplast in een toiletpot. Ik voel ook een flinke erectie opkomen, ook lig ik vastgebonden met mijn armen aan de zijkant van die toiletpot.

Als ze terugkomt zegt ze dat ze een feest heeft georganiseerd voor haar Domina vriendinnen en dat ik vanavond het toilet zal zijn, ook zegt ze dat het feest tot in de laatste uurtjes door blijft gaan en ze daarna misschien wel moe zal zijn om mijn nog los te komen maken. Die avond wordt ik door heel veel dames onder gepoept en geplast, totdat de muziek plots stopt en ik iedereen de deur uit hoor gaan. De lichten op de gang gaan uit en ik denk dat mijn Meesteres zo moe is dat ze al ligt te slapen, dit denk ik helemaal als ik naar een uur nog steeds in de toiletpot lig met mijn handen vastgebonden aan de zijkant. Die nacht heb ik een de toiletpot geslapen met heel veel poep, plas en wc papier boven op mijn gezicht, dit heb ik met plezier gedaan voor mijn Meesteres.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners