Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe het kwam - 10539 keer gelezen
Hoe was het zover kunnen komen?
Ik werd s’morgens wakker mijn armen en benen vastgebonden aan de bedstijlen
O ja langzaam kwam de herinnering
Het was begonnen enkele weken daarvoor toen ik mijn Meester een van mijn fantasieën vertelde nl dat ik graag eens zou ontvoerd worden
Ik hoorde er niets over en was het eigenlijk al een beetje vergeten toen op een avond bij het begin van een lang week-end er aan de deur gebeld werd. Ik was toen in opdracht van mijn Meester “gekleed” met een collar, hand en voetboeien, verbonden met kettingen een prikkel bh en een lederen string met ingebouwde butplug. Open de deur klonk het en dus deed ik wat bevolen werd.
3 mannen stapten binnen en namen mij direct in een houdgreep, propten een prop in mijn mond en klikten een slot op de kettingen zodanig dat mijn polsen nu met de voetketting verbonden waren.
Zij stopten mij in een grote zwarte tas en droegen me naar een auto.
Na een rit die volgens mij heel lang duurde werd ik in de tas uit de auto genomen en ergens binnen gebracht.
Direct werden de laatste kledingstukken van mijn lijf gedaan en begonnen de mannen me te vingeren, aan mijn tepels te likken en te trekken en al vlug liep het heil uit mijn kut, dit was het sein om over te gaan tot het betere neukwerk, eerst een per een in mijn kut en dan werden alle gaatjes tegelijk verkend, lullen in mijn kut, mond en anus, telkens afwisselend tot het geil overal uitliep.
Niet te verwonderen dat ik klaarkwam, niet een keer maar keer op keer , heftig, geil mijn kut aanbiedend en smekend om meer, en meer tot ik uiteindelijk bijna bewusteloos neerviel klaargekomen zoals nooit te voren .
Terwijl ik nog na hijgend op de grond lag daalde plots de zweep op mijn kut, buik en tieten neer, eerst voelde het aan alsof ik verder geneukt werd maar toen voelde ik de scherpe pijn van de striemende zweep, ik trachtte mij te beschermen maar 2 mannen namen me vast bij armen en benen en klikten mijn boeien vast aan 2 spreader bars en legden dan deze vast met kettingen zodat het onmogelijk was om mijn lichaam te beschermen. Overal kwamen de slagen, buik, borsten kut bovenbenen en dijen en toen alles rood zag van de striemen stopten ze even maar enkel om me om te draaien zodat nu mijn rug, kont en billen het moesten ontgelden. Ik gilde het uit en kronkelde voor zover dit mogelijk was maar dit scheen hun niets uit te maken. Uiteindelijk stopten ze terwijl de tranen over mijn gezicht liepen.
Nu werd er een opblaasbare butt-plug in mijn kontgaatje gestopt en in mijn kut een grote dildo
De butt-plug werd opgepompt tot er geen mm speling meer was en toes werd de dildo aangezet, trillend vibreerde dat ding tegen de buttplug en het was of heel mijn buik, kont en kut stond te trillen; zo werd ik rechtop aan een paal gebonden en liet men mij daar hangen., toen kwamen de kerels terug met een foto apparaat en een bordje hierop stond “deze kut is te huur
En een gsm nummer. Blijkbaar werd de foto online gezet want spoedig daarop gin de gsm van een van de kerels meermaals af, en een uurtje later ging de bel.
De eerste mannen kwamen binnen en keken een beetje ongelooflijk naar mijn gestriemde lichaam dat open en bloot ter beschikking lag, maar zij lieten zich toch direct daarna gaan en begonnen me te neuken of maakten gebruik van mijn mond, dus ik werd geneukt moest pijpen en dit ging zo door naarmate er meer mannen kwamen werd het ook steeds wilder en heftiger, ik had de indruk dat ik aan een stuk door klaar lag te komen maar kon meestal amper genoeg ademhalen door de lullen die in mijn mond gestoken werden. Uiteindelijk waren mijn huurders bevredigd maar toen men voorstelde om mij de “golden shower” te geven werd ook daaraan met veel enthousiasme voldaan de urine stroomde rijkelijk over mijn lichaam in mijn mond en enkelen slaagden er zelfs in om hun straal in mijn opengesperde kut te richten
Zo nat, vuil en gebroken door de vele orgasmes nam men mij mee , bond me op een bed en liet me liggen
Nu ik wakker was wist ik dat er nog een dag kwam

Na korte tijd werd ik losgemaakt en met een hondenketting aan mijn collar moest ik op handen en knieën naar de leefruimte kruipen daar stond een honden bak klaar met mijn eten
Al snel moest ik weer op handen en voeten aan de ketting volgen, ditmaal naar de tuin en vastgebonden tussen 2 bomen werd de tuinslang volle kracht op mijn lichaam gericht, voor en achterkant, tussen mijn billen en vooral op mijn kut , de straal ijskoud water deed me rillen maar de mannen wisten niet snel van ophouden Je moet goed schoon zijn voor je volgende opdracht en zo werd ik verder afgespoten tot zij alle drie na keuring mij proper genoeg vonden
De 3 mannen brachten me in een ruimte met diverse Sm tuigen en staken me eerst in een lederen tuig, de riemen werden strak rond mijn lichaam getrokken, tussen mijn benen en billen zodat de dunne riempjes onderaan naast mijn kut kwamen ; Verder onder mijn borsten en natuurlijk een collar.
Mijn armen en polsen werden aan dit harnas vastgemaakt met pols en armbanden en ook kreeg ik voetboeien aan. Zo was ik klaar voor de webcam
Al snel werd ik online gezet en via de chatbox kwamen de opdrachten binnen.
Daar de mannen de PC en toetsenbord bedienden en ik enkel voor de webcam zat wist ik niet wat eraan kwam.
Eerst werd er een soort machine uit een kast gehaald en toen kreeg ik een blinddoek om Ik voelde en hoorde dat een en ander moest aangepast worden , maar plots voelde ik een dikke dildo in mijn kut schuiven, die was gelukkig al vochtig genoeg. Mijn kontgaatje werd nu ingesmeerd en enkel vingers gingen naar binnen, plots gevolgd door een dunnere dildo, de blinddoek ging af en daar lag ik te kijk met 2 dildo’s Toen ging de machine aan en de dildo(s begonnen te pompen, de machine was zo afgesteld dat er een verschil in ritme zat tussen beiden dus soms alleen kut of kont en soms te samen Het duurde dan ook niet lang of ik lag te kronkelen in mijn boeien en toen kwam de explosie een orgasme dat me deed uitschreeuwen Dat was blijkbaar wat er verwacht werd want de machine werd afgezet en de dildo’s uit kut en kontgaatje gehaald
Er waren blijkbaar verschillende mensen online want zo snel als het ene gedaan was begon men met het volgende. Er werden kaarsen aan gestoken en de eerste hete druppels vielen op mijn borsten en tepels en daar men ze niet van hoog liet vallen waren ze nog gloeiend heet en dus begon ik weer te kronkelen in mijn boeien om te trachten de druppels te ontwijken , uiteraard lukte dit niet en langzaam verplaatste de druppels zich naar beneden, eerst op mijn buik, dan op mijn dijen en plots vielen de eerste druppels op mijn kut. Ik schreeuwde het uit maar ze gingen rustig door tot heel mijn kut bedekt was met de rode was. Toen was ook deze webcam sessie gelukkig weer voorbij.
De volgende kijker had dus ook wel de kaarsensessie gezien en kwam op het idee te vragen de was van mijn lichaam te slaan met de zweep en dus begonnen mijn ontvoerders met een strokenzweep eerst op mijn borsten en buik de was eraf te slaan, dit was goed verdraagbaar en zelfs toen ze mijn kut was vrij sloegen liet ik geen kreet, dit was blijkbaar niet naar hun zien dus ging men over op een klein zweepje met heel stugge lederen riempjes op het einde voorzien van een knoopje. Dit hield ik niet uit en dus begon ik weer te kronkelen en kreetjes te laten dit beviel iedereen beter blijkbaar want ze gingen hard door tot alle was van mijn lichaam verwijderd was.
Het begon de mannen blijkbaar wat te vervelen dus werd de webcam afgezet en werd ik losgemaakt.
Terug aan de hondenketting op handen en knieën terug naar de tuin. Na een korte wasbeurt met de tuinslang sloot men me op in een hondenhok en liet me even zitten.
Er werden enige stoelen aangebracht in de tuin en toen kwamen er een 6 tal dames, ik werd uit mijn hok gehaald en moest naakt voor de dames paraderen, door hen werd ik van kop tot teen bekeken, betast en gekeurd en tenslotte bond men me aan een boom vast terwijl de dames genoten van een glaasje champagne. Toen de glazen leeg waren werden ze omgedraaid en toen bleek 1 van de dames de winnaar te zijn , zij mocht mij meenemen.
De winnares was een grote slanke dame in een lederen strak aansluitende cat-suit. Zij deed mij eerst mijn butplug insteken alsook een dildo in mijn kut. Een riem kwam zeer strak rond mijn middel en met kettingen werden zowel de dildo als de buttplug hieraan vastgemaakt. Een prikbeha een miniem rokje en een zwarte doorkijkbloes waren verder de enige kledingstukken die ik aankreeg. Toen tot mijn verbazing een motorhelm
Zij bracht mij toen aan de leiband naar buiten en zette me achteraan op een motor, en voor ik het goed besefte waren we onderweg Mijn rokje werd door de wind omhoog geblazen zodat de automobilisten een vol uitzicht hadden op mijn kut en billen met de dildo en plug.
Na een uurtje rijden draaide ze een grote oprijlaan in en kwam aan een grote villa tot stilstand.
Hier werd ik meegenomen naar een soort schuurtje in het bijbehorende bos en vastgeketend aan het bed. Zo slaafje slaap lekker en tot morgen voor de jacht.
Wat dat betekende….??
Wel s’morgens werd ik vroeg gewekt en voorzien van enkel een paar hoge dijlaarzen werd ik buiten gebracht De meesteres vertelde mij dat ze een paar vrienden a-had uitgenodigd voor een jacht partij en dat ik a s het wild zou dienen. De jagers bleken de dames te zijn die op de loting aanwezig waren en ze waren elk voorzien van een paint ball geweer. Mij werd nog een veiligheidsbril opgezet en toen moest ik het bos in. Als snel hoorde ik de eerste dames aankomen en verstopte mij zo goed mogelijk en toen ze me gespot hadden zette ik het op een lopen. De eerste schoten waren er nog naast maar al snel waren er enkel raak en dat doen pijn, veel pijn.
Toen men mij dan eenmaal gevangen had brachten ze mij naar een open plek in het bos en hingen me onderste boven benen wijd gespreid tussen de bomen omhoog. Toen moest ik als beloning de dames een voor een klaar likken; een gemene klus zo onderste boven en het duurde volgens mij dan ook een eeuwigheid alvorens ze elk minsten eenmaal waren klaargekomen.
Een blinddoek werd over mijn ogen gebonden en toen hoorde ik het suizen van een zweep, deze kwam neer tussen mijn benen recht op mijn opengerekte kut; een helse pijn trok door mijn lichaam maar alvorens de eerste pijn wegtrok kwam de volgende slag reeds een tiental slagen kort na een tot ik; uitgeput van het gillen en de pijn slap hing. Handen namen me vast en maakten me los , de blinddoek ging af en daar stond mijn Meester, de zweep nog in zijn handen. Ik viel op mijn knieën voor hem en smeekte om genade.
Hij nam me in zijn armen en droeg me naar de auto, nog steeds naakt, met verfspatten op mijn lichaam reden we naar huis, bevrijd niet meer ontvoerd
Als ik nog eens fantasie had zou ik eerst nog eens goed nadenken alvorens te hopen dat hij uitkwam


Lianne


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners