Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik slaaf werd - 13888 keer gelezen
Mijn vrouw was nog geen tien minuten de deur uit om naar haar late dienst te gaan of de telefoon ging. Ik nam de hoorn op en hoorde een verdraaide vrouwenstem zeggen dat ik een halfuur de tijd had om een voorbindpenis te kopen. Na deze boodschap werd er weer opgehangen.

Na van mijn verbazing te zijn bekomen dacht ik verdorie, ze heeft het allemaal in scène gezet, eindelijk is ze dan toch bereid om een spelletje met mij te spelen. Ik voelde bij die gedachte een lekkere spanning in mijn buik en pik.

Ik haastte mij naar de winkel, ik bedacht mij onderweg nog wel dat iedereen in die winkel kon weten dat het ding voor mij bedoeld was. Echter veel tijd om hierbij stil te staan had ik niet want ik moest mij ontzettend haasten om weer op tijd terug te zijn.

Bezweet kwam ik een klein halfuur later weer thuis. Ik was blij om weer thuis te zijn want ik had het gevoel dat iedereen aan mij kon zien dat ik mij door mijn vrouw in mijn kont zou laten naaien. Ik had nog nauwelijks mijn jas uitgedaan of er werd weer gebeld.

Met dezelfde verdraaide stem van een halfuur geleden kreeg ik de opdracht de achterdeur op een kier te zetten en overal in huis de gordijnen dicht te doen en alle lampen aan. Nadat ik dat had gedaan krijg ik te horen dat ik mij helemaal moest uitkleden, mij grondig moest wassen en daarna de voorbindpenis op de achtertafel leggen. Als ik dat dan allemaal gedaan zou hebben dan moest ik mijn bovenlichaam over de achtertafel buigen en mijn benen spreiden, mijzelf blinddoeken en mijn armen achter mijn rug houden en wachten. Ook hiervoor kreeg ik een halfuur de tijd.

Ik deed alles wat er van mij verlangd werd terwijl ik steeds geiler werd. Dat mijn vrouw zoiets geils zou doen had ik nooit durven dromen. Ik besloot er maar eens lekker van te genieten want misschien was dit wel de enige keer dat zij zich hiertoe zou verleiden.

Nadat ik mij gedoucht had liep ik naar de achtertafel blinddoekte mijzelf en nam mijn positie in. Ik voelde mijn pik in beweging komen toen ik besefte hoe heerlijk het was om mij in deze houding te bevinden. Helemaal overgeleverd aan wat er komen zou.

Ik weet niet precies hoelang ik in deze positie stond maar het moet minimaal tien minuten geweest zijn toen de gedachte bij mij opkwam dat het ook wel eens een geintje van iemand anders zou kunnen zijn. Dan zou ik toch wel vreselijk zwaar voor lul staan zo naakt half over tafel gebogen met mijn kont omhoog en een dildo naast me. Of dat 1 van de buren via de achtertuin naar binnen zou lopen en mij zo zou aantreffen. Die gedachte begon mij steeds logischer te lijken, logischer dan dat mijn vrouw besloten had om mijn fantasieën na al die jaren dat we getrouwd zijn uit te voeren..

Op het moment dat ik besloot om met het hele gedoe te stoppen hoorde ik eerst de tuindeur opengaan en kort daarna de achterdeur dichtgaan. Ik besefte dat wie het ook zou zijn het in ieder geval te laat was om nog iets aan de situatie te doen.

Voetstappen kwamen dichterbij en de persoon bleef vlak bij mij stilstaan. In spanning wachtte ik af of de persoon in lachen zou uitbarsten. Het bleef echter stil. In eerste instantie gebeurde er niets waardoor het idee dat het een grap zou zijn steeds onwaarschijnlijker werd maar ik voelde me toch wel erg ongemakkelijk niet wetende waar ik aan toe was.

Plotseling werd met een snelle beweging mijn handen, door iets wat voelde als een riempje, achter op mijn rug samengebonden. Dan is het toch mijn vrouw schoot het door mij heen. Ook kreeg ik een halsband om en hoorde de ketting rinkelen die er aan vastzat. Ok, dacht ik, nu ben ik helemaal afhankelijk van haar en met die gedachte nam mijn geiligheid alleen maar toe.

Geheel uit het niets gaf ze me opeens een harde klap met haar hand op mijn billen. Meer door de schrik dan door de pijn kon ik een kreet niet onderdrukken.”Dit is het laatste wat ik ongevraagd van je hoor”, siste ze me met verdraaide stem toe. “Vanaf nu beantwoord je alleen mijn vragen. En wel op een beleefde en slaafse manier”. Ik knikte.

De tweede klap had ik verwacht. Ondanks dat ik hem wel flink voelde kon ik een kreun van genot niet onderdrukken. “Oh, je vindt dat wel lekker dus? “Ja, mevrouw ik vind erg lekker om door u geslagen te worden”, antwoordde ik. “Ik wil je er om horen smeken”, zei ze, nog altijd met de verdraaide stem. Alstublieft mevrouw, sla mij nog een keer, alstublieft, ik smeek het u, alstublieft sla mij”.”Ik verlang naar niets anders dan door u geslagen te worden”. Blijkbaar vond ze het voldoende want ik kreeg nog twee harde klappen achter elkaar op mijn kont. Opnieuw smeekte ik om meer slaag. Ik had er alles voor over om opnieuw door haar geslagen te worden. Het kon mij zelfs niet schelen als de buren het zouden horen. Bij de volgende klap sprongen tranen van pijn mij echter in mijn ogen want dit was niet haar hand maar waarschijnlijk iets van een riem die ongenadig hard op mijn kont neerkwam. Ik voelde mijn linkerbil branden toen een tweede klap op mijn andere bil terecht kwam en deze kant ook in brand zette. Alsof mijn billen niet al genoeg brandden voelde ik even later een instantie koele vloeistof op mijn billen die na korte tijd mijn kont helemaal in de brand zette. Gezien de brandende hitte leek het mij niet anders kunnen dan dat ik straks blaren op mijn kont zou hebben staan.

Terwijl mijn kont nog voelde alsof de vlammen er uitsloegen werd mijn hoofd aan mijn haren achteruit getrokken en voelde ik de kunstpenis tegen mijn anus aandrukken. De druk werd groter en ik kreeg het idee dat mijn anus naar binnen werd gedrukt en de kunstpenis er bij mijn strot weer uitkwam. Deze pijnscheut ervoor dat de tranen over mijn wangen liepen. Gelukkig bewoog ze enige tijd niet nadat ze naar binnen was gedrongen zodat mijn kont aan de penetratie kon wennen en de pijn wat afnam. Maar hierna begon ze me hard en langdurig in mijn maagdelijke kont te neuken.

Op het moment dat ik dacht te bezwijken haalde ze de penis uit mijn kont en maakte mij duidelijk door aan mijn haren te trekken dat ik moest knielen. “Mond open, slaaf”, beet ze me toe terwijl ze mij nog altijd aan mijn haren vasthield. Ik openende mijn mond en kreeg de penis naar binnen geschoven. Ik kon wel begrijpen wat ze wilde en ik begon de kunstpenis dan ook ijverig schoon te likken. Daarna haalde ze de penis uit mijn mond en liet me een groot glas water leeg drinken. Vervolgens duwde ze mijn hoofd tussen haar benen waarna ik haar vochtige kut vol overgave begon te likken. Al spoedig merkte ik dat ze erg nat werd en ze begon te kreunen. Langzaam besefte ik dat er iets niet helemaal klopte. Het duurde even voordat ik door had wat er niet klopte: dit was niet de smaak van mijn vrouw. Mijn vrouw haar sappen hadden een andere smaak... Op dat moment trok ze mijn hoofd achteruit en veegde ze haar natte kut aan mijn gezicht af tot ik haar vocht over mijn gezicht voelde druipen.

Het drong in een flits tot mij door dat ik, iemand die nog nooit vreemd gegaan was, mij door een onbekende vrouw in mijn kont had laten neuken en dat niet alleen ik had me ook volledig aan haar onderworpen en kon nu niets anders doen dan haar blijven gehoorzamen.

Ze liet mij haren los maar ik voelde de ketting die aan mijn halsband zat strak trekken. “Vanaf nu ben je mijn hond”, zei ze “en ik noem je kontslet”. Ze trok mij aan mijn ketting voort zodat ik op mijn handen en voeten haar moest volgen. “Blaf”, gebood ze terwijl ze me door het huis liet kruipen. Ik blafte en vroeg mij tegelijkertijd af wie ze kon zijn. Doordat ze haar stem bleef verdraaien had ik werkelijk geen idee.

Na enige tijd rond gekropen en geblaft te hebben beval ze me om op mijn plaats te blijven. Ik hoorde haar voetstappen verwijderen en later weer terugkomen. Er werd iets voor mij neergezet en ik kreeg de opdracht het op te likken. Dit bleek een grote kom met water te zijn die ik zo snel mogelijk oplikte. Toen ik klaar was trok ze mij aan mijn haren overeind en liet mij op de bank zitten. Zij pakte mijn van geiligheid druipende pik en liet die met een paar rukken stijf worden. Vervolgens zette zij zich op mij terwijl zij mijn pik in haar natte kut liet glijden. Ik stootte zo diep mogelijk naar binnen waarna ik het bevel kreeg stil te blijven zitten. Eerst langzaam maar steeds sneller bereed zij mij. Vlak voordat ik dreigde klaar te komen stapte ze van mij af en schonk, zo te horen, zichzelf iets te drinken in. Daarna zette zij zich weer op mijn pik die wat tot rust was gekomen en bereed mij opnieuw. Dit herhaalde zich nog een keer want ook nu stapte ze af vlak voordat ik dreigde klaar te komen en schonk zich opnieuw iets in. Dit keer kreeg ik echter ook een groot glas water. Nadat ze mij het glas had laten leeg drinken liet zij zich voor de derde keer op mijn pik zakken. Voor mijn gevoel veel te vroeg liet zij mij klaarkomen. Ik kon mij niet herinneren ooit zo klaar te zijn gekomen. Ik had het gevoel dat niet alleen mijn zaad maar ook mijn bloed uit mijn lichaam waren gespoten..

Zonder wat te zeggen stapte ze van mij af. Ze trok mij weer aan mijn haren overeind en liet me vervolgens knielen tussen haar benen. Ze duwde mijn gezicht tegen haar kut die nu druipnat was van mijn zaad en haar vocht en veegde haar kut af aan mijn hoofd. Ik kon mijn zaad en haar vocht voelen op mijn lippen. Nog altijd zwijgzaam duwde ze mijn mond tegen haar kut die ik wederom vol overgave begon te likken. Terwijl ik mijn uiterste best deed om haar te behagen voelde ik de riem weer op mijn pijnlijke kont neerdalen. Al snel kwam ze kreunend klaar.

Nadat ze tot haar positieven was gekomen hoorde ik haar een sigaret opsteken. In alle rust rookte ze die op terwijl ze nog steeds mijn hoofd tussen haar benen hield.. “Volg”, commandeerde ze en leidde mij als haar hond naar de keuken.

In de keuken maakte zij mijn handen los en gaf mij mijn broek en trui in handen en beval mij die aan te trekken. Ze duwde mij op mijn rug zodat ik plat op de koude plavuizen lag. Voor enige tijd gebeurde er niets maar opeens voelde ik een warme straal op mij kletteren. Ze zat op mij te pissen, besefte ik. Eerst voelde ik het tussen mijn benen en over mijn pik stromen en vervolgens voelde ik hoe ze steeds hoger op me zat te pissen. Tenslotte zeikte ze me in mijn gezicht. Ik opende mijn mond en probeerde gulzig zoveel mogelijk van haar pis naar binnen te krijgen. Binnen de kortste keren was ik van onder tot boven helemaal onder gezeikt. Mijn trui en broek waren kleddernat, mijn huid was droop van haar pis, in mijn mond kon ik haar pis proeven en mijn neus rook enkel haar pis

“Ga staan, zei ze, “en je blijft zo staan tot de kookwekker afgaat”. “Beweeg je eerder dan zal iedereen weten wat hier er gebeurt is”. Ik had niet meer redenen nodig om haar te gehoorzamen als ik al anders gewild had. Ik wist wat ik moest doen:wachten. “Oh, en tussen twee haakjes, sprak ze, “iedereen die jou kontslet noemt die zal je gehoorzamen, ongeacht wat diegene van je wil”. “Ik wil je horen zeggen dat je dat doet”.Ik antwoordde meteen “ja mevrouw, iedereen die mij kontslet noemt zal ik gehoorzamen”. Daarna sprak ze niet meer

Ik weet niet hoelang ik daar heb gestaan maar het was lang. In het begin meende ik haar nog wel in huis te horen maar later niet meer. Ik vroeg mij af of ze er nog was en naar me zat te kijken of dat ze al weg was.

Ik stond nat van haar pis in de keuken te wachtten tot de kookwekker zou aflopen. Weer bedacht ik hoe absurd deze situatie was. Ik had mij laten onderwerpen aan een onbekende vrouw wiens hond ik nu ben. Ze heeft me geslagen, me in mijn kont geneukt, me vernederd, haar pis laten drinken en ze kan me weer opeisen wanneer ze wil en me nog weggeven aan anderen ook. Ik besefte dat mijn leven vanaf nu anders zou zijn.

Naarmate de tijd verstreek en de gebeurtenissen keer op keer in mijn hoofd afspeelde merkte ik dat mijn blaas steeds voller begon te worden en dat het niet lang zou duren voordat ik zelf moest pissen. Ik probeerde het nog op te houden maar ik had zoveel water gedronken dat mij dat niet lukte. Op het moment dat ik in mijn broek begon te pissen wist ik dat dit haar bedoeling was geweest: ook nog een keer over mijzelf pissen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners