Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Huis Van Plezier 1 - 13336 keer gelezen
Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Hermien 38 jaar oud en heb blond halflang haar, ben 1.75 lang, weeg 67 kilo, heb redelijk forse borsten voor mijn lichaam en heb volgens de kenners (naar eigen zeggen) een paar lekkere billen. Ik ben opgegroeid in een middel grote plaats van ongeveer dertigduizend inwoners niets ongewoons of speciaals dus, en verder niets te klagen eigenlijk behalve dat ik vanaf mijn veertiende andere speciale gevoelens had.

In die tijd ontdekte ik de sex om het zo maar te zeggen en kwam erachter kwam dat er iets tussen mijn benen zat waar ik genot aan beleefde als mijn vingers ermee speelde. Het besef dat ik er ook iets in kon stoppen kreeg ik nadat ik van een vriendinnetje gehoord had dat zij “het” ook deed met iets erin wat volgens haar een heerlijk gevoel gaf. Dus ik dat ook geprobeerd met een kaars want vibrators of dildo’s was iets waar ik nog nooit van gehoord had, iets wat tegenwoordig wel ander is, hm hm.

Nu stond er bij ons in de plaats waar ik woonde, en nog woon trouwens, een groot houten huis meer een soort houten Villa, een soort van Pipi Langkous huis “Villa Kakelbont” zoals het door de jeugd genoemd werd. Zo stond het ook bekend bij de plaatselijke bevolking, net zoals in de televisie serie had het een verwilderde tuin vol met struiken en bomen waardoor je het huis vanaf de straat haast niet zag staan. Het was rood bruin geschilderd met witte kozijnen en luiken voor de ramen. Zover als ik me kan herinneren woonde er in die tijd een oudere dame, of ze later verhuisd is of overleden was weet ik niet, in elk geval stond het een paar jaar leeg vanaf dat ik een jaar of vijftien was. Maar laat ik verder gaan met waar het om gaat.

Rond mijn veertiende jaar werd ik mezelf bewust van mijn sexualiteit zoals ik al vertelde en kwam tot de ontdekking dat ik met mijn vingers heerlijke dingen kon doen tussen mijn benen. Van mijn vriendinnetje Willeke toentertijd, wist ik dat ze het al eens gedaan had, net zoals veel andere meiden in mijn klas trouwens. Dan hoorde je er helemaal bij, voor mij werd het een soort van obsessie omdat ik één van de weinige meiden was die nog niet echt met een jongen geneukt had. Mijn vriendin wist wel een oplossing en wist wel een jongen die mij wilde ontmaagden.

Dus op een zaterdag avond na de disco zei ze dat ze een verassing voor me had. Ze nam me mee en we gingen naar “Villa kakelbont” met een groepje jongens en meiden waarvan Teun wist hoe je er naar binnen kon.

Zo gezegd zo gedaan, wij met het groepje van een man of acht, vier jongens en vier meiden via de kelder naar binnen waarvan het slot kapot was. Het was er aarde donker wat het extra spannend maakte, de jongens hadden blikjes bier bij zich en wat kaarsen die ze aan staken waarmee de verlichting verzorgd werd boven op één van de ruime slaapkamers in het huis waar de meubels waaronder een groot metalen ledikant met spijlen er nog stonden.

Met zijn allen dronken we de blikjes bier waardoor we al snel een beetje aangeschoten waren. Willeke die met één van de knullen had zitten zoenen net zoals de andere meiden het deden met twee de andere jongens die erbij waren. Willeke zag dat ik wat twijfelde kwam naast me zitten, en zei dat Teun wel een oogje op me had en met mij wilde. Nou dat was voor mij een hele verassing want Teun was echt een leuke gozer van een jaar of achttien die elke meid kon krijgen die hij wilde. In elk geval ging Willeke nadat ze me dit verteld had met de anderen naar andere kamer in het huis waar ze geen pottenkijkers hadden en Teun bleef met mij alleen achter.

Iet wat schuchter en onwennig ging ik bij hem op het ijzeren bed met spijlen zitten, “iets waar ik nu nog steeds een voorkeur voor heb trouwens hihi, en we begonnen te zoenen. Al snel zat hij met zijn handen onder mijn shirtje en even later had ik opeens het sjaaltje dat ik om had voor mijn ogen terwijl Teun aan mijn tieten zat te frunniken. Hier kreeg ik een heel apart gevoel van in mijn buik, de handen gleden naar beneden, maakte mijn broek los waarna ik voor het eerst vreemde vingers aan mijn toen nog behaarde spleetje voelde, iets waar ik toen reuze trots op was, dit voelde niet geheel onprettig, en al snel lag ik met mijn kont te draaien. Zijn vingers gleden tussen mijn schaamlippen door en ik merkte dat ik al flink nat was. Teun die dit ook merkte bromde wat en kleedde me helemaal uit. Een beetje bang voor wat er ging gebeuren lag ik daar naakt voor hem op een oude matras met een blinddoek voor mijn ogen.

Ik hoorde hoe Teun zijn spijkerbroek en t-shirt uit deed waarna hij op het bed naast me kwam liggen en mijn tepeltjes begon te zoenen, zijn handen streelde ondertussen mijn lichaam en gingen steeds lager tot hij bij mijn spleet was aanbeland. Hij woelde even door de haartjes op mijn buik en even later voelde ik hoe zijn vingers bij me naar binnen gingen. “Zo jij bent nat zeg” zei Teun, iets wat ik me nooit eerder gerealiseerd had maar wat me altijd bijgebleven is na die keer. Ja mompelde ik verlegen omdat ik ook niets anders wist te zeggen.

Daarna kwam hij op me liggen en zijn stijve pik gleed als vanzelf in mijn glibberige spleet. Daar in dat huis werd ik op mijn vijftiende door een jongen van achttien geblinddoekt ontmaagd, echt klaar gekomen ben ik die keer niet denk ik maar ik vond het wel lekker. Toen hij klaar was moest ik van hem blijven liggen en mijn armen naar achteren doen, iets wat ik bleu als ik was braaf deed. Hij bond nu mijn polsen vast aan de spijlen en even later voelde ik hoe hij, tenminste dat dacht ik, weer op me kwam liggen en voor de tweede keer die avond werd ik genomen. Zoals veel later bleek niet door Teun maar door één van de andere jongens waarvan het meisje niet wilde neuken. Hij had naar ons zitten kijken waarna Teun hem had gewenkt om het ook met mij te doen.

Van deze tweede keer genoot ik al veel meer, de knul kneep ook hardhandig in mijn borsten en mijn tepels, iets waar ik nog steeds erg geil van word en aan die keer heb ik denk ik mijn voorkeur voor sm achtige dingen en bondage over gehouden. Maar goed erg lang deed hij er niet over en ik had het pas in de gaten dat het Teun niet was die me geneukt had toen de andere knul van me afging en Teun die avond voor de tweede keer op me kwam liggen en me nogmaals neukte waarbij ik volop genoot van de stampende pik in mijn spleet. Hierna maakte hij me los en verliet de kamer.

Een beetje rozig heb ik daar nog zeker een half uurtje gelegen tot Willeke me riep waarna ik snel mijn kleren aantrok en met haar mee naar huis liep. Ze vroeg me verder niets maar merkte wel aan me dat ik er van genoten had. Na die tijd begon ik steeds meer dingen te proberen en merkte dat ik opgewonden raakte van allerlei, naar wat ik toen vreemde dingen vond en experimenteerde ik volop met knijpers, kaarsen, post elastieken en nog meer van zulke zaken.

Tegen vriendjes durfde ik daar nooit over te beginnen, dit omdat ik mezelf een beetje schaamde voor mijn fantasieën denk ik, ook was ik nogal verlegen en was bang was dat men me vreemd of gek zou vinden. Met die Teun was het trouwens maar eenmalig, maar goed later heb ik wel eens geprobeerd het aan een vriendje uit te legen, maar die wilde er niets van weten. Tot ik Rob tegen kwam een leuke kerel een jaar of tien ouder als ik, eigenlijk een fout type, zo één waar vrouwen voor vallen ook al weten ze dat het een ondeugende jongen is.

Maar goed met Rob was de sex heerlijk en de rest ook eigenlijk hij werd een stuk rustiger en na een jaar of drie gingen we samen wonen, hij was degene die mij kennis liet maken met de eerste echte bondage na de ervaring met Teun en ook met wat tikken voor mijn billen, dijen enz.

Toen ik hem eens vroeg of hij me ook wilde blinddoeken, voldeed hij maar al te graag aan mijn verzoek. Ik had hem al eens verteld van het huis en hoe ik daar ontmaagd was enzovoort. Rob zei me terwijl hij met zijn harde pik in mijn spleet ragde dat het betreffende huis al weer een paar maanden leeg stond en dat we er eens zouden gaan kijken, misschien kunnen we het daar eens doen zei hij.

Op slag werd ik geiler als ik ooit geweest was en kraamde er van alles uit, dat ik zijn geile hoer was en dat hij me daar vast moest binden, moest blinddoeken en op mijn billen moest geven, iets wat hij meteen maar deed door me op mijn knieën te zetten en met hard te neuken mij ondertussen hard op mijn billen slaand tot ze vuurrood waren en gloeide van jewelste. Ik kwam klaar als een sneltrien en bleef klaar komen bij het idee in het huis sex te hebben, totaal uitgewoond door Rob viel ik uitgeput bevredigd in slaap.

De volgende morgen besloot ik tijdens het uilaten van de hond om maar eens langs “het huis” te wandelen al moest ik daar wel vijf kilometer extra voor lopen, maar dat boeide me niet. Normaal maak ik een kleiner rondje van ongeveer drie kilometer, maar door de vorige avond en de gedachte aan “het huis” liep ik ongemerkt soppend in mijn slipje naar de straat waar het huis stond.Ik had de kriebels in mijn buik toen ik de straat in liep met de gedachte aan mijn eerste keer en het idee van Rob natuurlijk. Het huis zag er nog net zo uit als vroeger met zijn mysterieuze uitstraling. Ik keek of niemand me zag en glipte de tuin in waar ik voorzichtig van een afstandje probeerde naar binnen te gluren ook omdat er vanaf de straat niets te zien was behalve het bord te koop dat aan de binnenkant op de ramen geplakt was.

Het leek nu echt zo’n huis dat je meestal in horror of andere enge films ziet, mijn fantasie sloeg op hol en ik stond daar te fantaseren dat ik daar heerlijk gebruikt werd door meerdere mannen, door hen vastgebonden werd op het gietijzeren bed met de spijlen dat er vroeger stond of misschien nog wel stond, vernederd werd door de mannen, hen moest pijpen en lekker door hen op mijn billen en borsten geslagen werd enz. eigenlijk wilde ik wel even in de tuin om in het huis naar binnen te kijken maar durfde niet goed. Maar toen de hond een kat in de tuin zag en zich los trok om er achter aan te gaan moest ik wel, want ik kon roepen wat ik wilde maar terug komen deed Rocky niet.

Ik dus toch de tuin waar hij aan de achterkant van het huis stond te blaffen bij het kelderluik dat op een kier stond waar wij vroegen ook door naar binnen waren gegaan. Rocky zag me komen en schoot door het half openstaande luik achter de kat aan, dus moest ik ook naar binnen waar ik hem als snel te pakken had doordat de kat wat slimmer was als hij en zich ergens verstopt had waar Rocky niet bij kon.

Ik was stik nieuwsgierig of het bed nog boven zou staan en nu ik toch binnen was dacht ik, “ach wat kan het mij ook schelen”. Ik bond de hond met zijn riem aan de trapleuning vast en ging zelf naar boven op zoek naar de kamer waar ik ooit voor het eerst sex had gehad met een jongen, of eigenlijk twee jongens. De kamer had ik al snel gevonden en, ja het bed stond er nog steeds, ongemerkt gleed mijn ene hand naar mijn borsten en de andere in mijn slipje want mijn broek had ik ondertussen al los gemaakt.

Ik stond me daar ongegeneerd te vingeren ondertussen met mijn andere hand in mijn tepels knijpend tot ik luid kreunen met gesloten ogen was klaar gekomen. Beschaamd ging ik daarna snel naar beneden, nam de hond mee en sloot het luik goed af voor ik de tuin weer uitliep. Onderweg moest ik steeds denken aan toen en wat ik in het huis gedaan had, hoe geil het me maakte, ik moest en zou daar weer een keer geneukt worden.

Die avond vertelde ik aan Rob waar ik geweest was en wat ik gedaan had daar, over wat ik gefantaseerd had, dat ik door meerdere mannen genomen werd die ik niet kende (op dat moment dan) die mij bij wijze van spel ontvoerd hadden, mij daar hadden geblinddoekt en vastgebonden en me zo heerlijk verwend hadden. Deze fantasie had ik al eens aan hem verteld waar hij toen om moest lachen, maar nu merkte dat ik serieus was.

Hij was naast me komen zitten en vroeg nog eens wat mijn fantasie was waarbij hij me heerlijk verwende en me een aantal malen heerlijk klaar liet komen op zijn vingers waarna we samen naar boven gingen en al snel naakt op bed terecht kwamen. Toen hij naast me lag zei hij dat hij eigenlijk gehoopt had dat ik wel eens een trio wilde met een andere vrouw, omdat hij altijd al gedroomd had om eens sex te hebben met twee vrouwen. Ik zoende hem en zei, “maak jij mijn fantasie waar, dan ik de jouwe regel het maar”. Dit werkte op Rob als een rode lap op stier, met een stijve lul van jewelste vroeg hij of ik het echt meende waarna hij me nog een snoeihard neukte zonder aan mij te denken, hij wilde nu alleen maar neuken fantaseren over een trio met een vrouw en klaarkomen.

Ik vertrouwde op Rob, en er gingen weken voorbij zonder dat we spraken over onze fantasieën. Tot Rob op een avond thuis kwam en me een sleutel gaf, verbaasd keek ik hem aan niet begrijpend wat ik met de sleutel moest. “Verassing voor jou” zei hij en lachend keek hij me aan, je wilde toch zo graag nog eens naar “het huis” om er iets te doen, nou je kunt er legaal gaan kijken, dit is namelijk de sleutel.

Ik kreeg op slag een natte doos en wilde er meteen gaan kijken, maar Rob kon niet en legde me uit dat we het hele weekend de sleutel nog had en dat hij die pas maandag avond hoefde terug te brengen van de makelaar, “want andere gegadigden waren er toch niet”. Deze opmerking ging totaal langs me heen omdat ik zo opgewonden was dat we in het huis konden gaan kijken, “maar anders ga je straks alleen vast even kijken” zei Rob. Toen ik van mijn verbazing was bekomen vloog ik hem om zijn nek, dat was iets wat ik zeker ging doen, dan gaan we morgen samen wel dacht ik nog.

Na het eten wilde ik meteen weg maar wachtte even tot Rob ook weg was, hij ging met vrienden een avondje stappen zo zei hij, en dat was al veel eerder afgesproken dus morgen zouden we samen naar het huis gaan om er eens rond te kijken. “Misschien is het wel wat voor ons” zei Rob nog tussen neus en lippen door voor hij weg ging, mij verbaasd achter latend over zijn opmerking.

Ik nam Rocky met me mee dan had ik twee vliegen in één klap, het was dan nog wel niet donker en dat zou het voor tien uur zeker ook nog niet zijn maar je kon nooit weten dus pakte ik snel de riem en ging op weg waarbij ik onderweg al weer liep te soppen in mijn slipje. Omdat het prachtig weer was had ik een zomerjurkje aangetrokken dat aan de voorkant met knopen was gesloten, iets waar ik later die avond alleen maar gemak van zou hebben al wist ik dat toen nog niet.

Bij “het huis” aangekomen liep ik eerst een rondje door de tuin om het huis en zag nu eigenlijk pas wat voor een grote tuin er eigenlijk bij hoorde, iets dat vanaf de weg niet te zien was, net als het huis zelf trouwens want de tuin was weer net zo overwoekerd als in mijn herinnering van mijn jeugd. Toen ik de sleutel in het slot van de voordeur stak kriebelde het alweer in mijn buik, de herinnering aan toen was genoeg om me weer geile gevoelens te doen ervaren.

Ik bekeek eerst de beneden verdieping, waarna ik Rocky weer onder aan de trap vast maakte omdat ik niet gepast vond hem mee naar boven te nemen in een huis dat niet van mezelf was. Ik bekeek nu eerst de andere kamers waar ik nog nooit geweest was waarna ik de zolder inspecteerde. Pas hierna ging ik naar de bewuste kamer waar ik mijn herinneringen had en mezelf een aantal weken geleden had staan bevredigen. Toen ik de deur open deed viel het me op dat de kamer compleet donker was, iets wat ik me van de vorige keer toen ik er was niet kon herinneren.Ik liep naar het raam om de gordijnen te openen toen ik plotseling van achteren werd vastgepakt, Als verlamd door schrik gaf ik een gil en probeerde me los te rukken wat niet lukte doordat stevig werd vastgehouden. Ik probeerde me om te draaien om te zien door wie ik werd aangevallen maar hiervoor kreeg ik geen kans want door een tweede persoon werd er nu iets voor mijn ogen gebonden. “wat doen jullie laat me los” riep ik één van mij aanvallers een schop gevend. Hierop kreeg ik een harde tik tegen mijn wang met de mededeling mezelf rustig te houden dan zou me niets ernstigs overkomen.

Eigenlijk wond deze situatie enorm op zonder dat ik er in het eerste begin zelf erg in had door de eerste schrik en de spanning. Nu pas voelde ik dat er ook nog een derde kerel aanwezig moest zijn omdat deze mijn jurkje aan de voorkant begon los te maken terwijl ik werd vastgehouden aan beide armen. Ik probeerde nog tegen te stribbelen waarop ik weer een harde tik tegen mijn wang kreeg en nog één toen ik hier niet direct op reageerde. “Hou je rustig sletje” werd er in mijn oor gefluisterd, “dit is toch wat je graag wilde”. Ik herkende daarin volgens mij de stem van Rob waar ik rustiger van werd. Hierdoor werkte ik mee toen drie paar handen mij ontdeden van mijn jurkje, mijn slipje werd met een ruk van mijn kont getrokken met de mededeling dat sletjes die niet hoefde te dragen.

“Bind haar handen maar vast jongens dan kan het sletje in elk geval geen rare grappen uithalen, leg haar maar op het bed daar” zei een stem die ik nu toch duidelijk herkende. Door vier sterke amen werd ik opgetild en op “het” bed gelegd waarna ze mijn armen als eerste vast maakte boven mijn hoofd waarna mijn benen gespreid werden en op gelijke manier als mijn armen werden vastgemaakt. “Mmmmm wat een lekker geschoren kutje heeft ze” zei één van de twee onbekenden. “En een paar heerlijke tieten” zei de ander. “Dat heb ik jullie toch verteld” werd er gezegd door de derde persoon waarvan ik nu zeker wist dat het Rob was omdat ik nu duidelijk zijn stem herkende, het was mijn Rob.

Ik wilde sex met geile kerels die me heerlijk zouden misbruiken voor hun eigen genot en mijn vent had het voor me geregeld. Terwijl hij deze woorden uitsprak voelde ik mijn kutje samen trekken van geilheid. Toen even later mijn lichaam bevoeld en beknepen werd kwam ik al bijna klaar. “Die slet vind het lekker, ze ligt al bijna klaar te komen” zei één van de twee mannen. Waarbij hij twee vingers in mijn natte spleet duwde en ik meteen klaar kwam. Schokkend in extase merkte ik dat er iemand op zijn knieën naast me kwam zitten, die wilde dat ik zijn lul in mijn mond nam. Op de automatische piloot opende ik mijn mond en hapte naar zijn eikel, likte hem aan zijn ballen, waarna hij mijn hoofd vast pakte en ruw zijn dikke stengel in mijn mond duwde, “pijpen slet” was het enige dat hij zei.”hm hm, hm” was het enige dat ik nog uit kon brengen, de lul zat tot aan mijn huig achter in mijn keel en de eigenaar ervan begon me in mijn mond te neuken.

Op mijn kut voelde ik een mond die me vakkundig begon te likken terwijl naar ik aannam Rob mijn borsten met zijn kolenschoppen omklemde en mijn tepels bespeelde door er hard in te knijpen, iets waarvan hij weet dat ik bloedgeil word. Ik deed ondertussen mijn best om me op de lul in mijn mond te concentreren om hem er niet uit te laten schieten. Iets wat door de eigenaar ervan trouwens niet werd toegelaten want hij omklemde mijn hoofd met een paar stevige knuisten tot hij aangaf “in die geile bek van de slet te gaan klaarkomen”. Met grote golven voelde ik zijn sperma achter in mijn keel spuiten, de kans om er één druppel van de missen kreeg ik niet want zijn greep verslapte geen seconde.

Toen hij zijn pik ut mijn mond liet glippen werd er hard in mijn tepels geknepen, door deze combinatie van pijn en het genot dat door de mond aan mijn kloppende kut werd verschaft kwam ik schokken klaar. De mannen maakte me nu los en ik werd op handen en knieën gezet. Meteen kreeg ik een nieuwe pik in mijn mond geduwd die ik gretig ophapte om hem te pijpen. Over mijn billen voelde ik nu een paar handen glijden die de rondingen van mijn kont verkende en de handen van de vent die ik aan het pijpen was hadden inmiddels mijn tepels gevonden waar door hem stevig aan getrokken werd. Hierdoor trokken de geile scheuten door mijn lichaam, die ruw onderbroken werden doordat ik een paar flinke klappen op mijn billen te verwerken kreeg.

Mmmm dit was het een stel geile kerels waarvan ik gedroomd had, mannen die me lekker misbruiken, mijn fantasie werd waarheid, de klappen daalde nu met regelmaat op mijn kont die aardig begon te gloeien waardoor ik almaar geiler werd. De lul in mij mond werd eruit gehaald en mijn handen werden losgemaakt, “leg de slet op haar zij” hoorde ik zeggen waarna er iemand achter me kwam liggen. Het gevraagde werd uitgevoerd en ik voelde gelijk een pik tegen mijn kontje aan duwen, iets wat ik gewend was want Rob neukte me er regelmatig in.

Met gemak gleed de lul in mijn achterste waarna ik iets werd gedraaid en er ook iemand voor me kwam liggen die een echt lange lul had. Hij stuurde hem met zijn hand tussen mijn openstaande schaamlippen en duwde hem naar binnen. “Oef” dat was lekker zeg, helemaal gevuld met pik, één van achteren en één van voren. Om de beurt begonnen ze nu in mijn hoerige lijf te stoten, als de ene naar binnen ging trok de andere hem terug. Het duurde dan ook niet lang eer ik compleet opging in mijn genot. Eer de kerels die mij aan het neuken waren zich uit mijn lijf hadden terugtrokken, was ik al drie keer sidderend klaar gekomen.

Hierna werd weer op mijn rug vast gebonden op het bed, “mijn bed” schoot er door mijn hoofd “dit is mijn bed, het bed waar ik voor het eerst geneukt werd en nu weer. Ik hoorde onbewust een mij bekend geluid, het geluid van een vibrator waar ik me al menig uurtje mee vermaakt had in mijn leven. “Stop hem maar in “der kut” werd er gezegd dan drinken wij even wat, dan blijft de slet ondertussen op temperatuur. Ik weet niet hoe ze hem tegen hielden, maar hoe ik ook mijn best deed het trilding kreeg ik niet uit mijn soppende spleet geperst, het leek dat ook wel een uur te duren eer ze er weer waren of in elk geval enige aandacht aan mij schonken. Ik was doodop door het getril in mijn kut en al zeker weer tig keer klaar gekomen voor mijn gevoel toen ze het kreng eindelijk verwijderde.

“Zo we gaan je alle drie nog eens flink neuken teef, daarna laten we je gaan” zei een onbekende stem. Ik werd weer losgemaakt en op mijn buik op bed gelegd. Meteen kwam er een kerel op me liggen die mijn kontje prefereerde boven mijn kut, het kon me geen reet schelen, ik kreeg waar ik al jaren van droomde, pik, pik en nog eens pik in mijn hoerige lijf. Hij loosde zijn zaad in mijn kontje en er werd gewisseld en zo werd ik door de heren keer op keer genomen. Ik kroop op ze en zat op mijn knieën, lag op mijn rug terwijl ik moest pijpen om weer een lul op sterkte te krijgen voor een volgende ronde dan zat er weer eentje tussen mijn billen of ik had een lul diep in mijn kut en mond. Ze likte mijn kut, trokken aan mijn tepels, sloegen op mijn billen en borsten, en hun vingers zaten steeds in mijn beide gaatjes of ze staken dan hun lul weer in mijn mond, kut of kont.

Ik werd overal door de hele kamer genomen, als laatste werd ik op één van de heren gezet en moest op zijn lul gaan zitten met mijn ondertussen al schraal geneukte kut. Ik zat er nauwelijks bovenop en kreeg er direct nog één van achteren in mijn kontje geschoven. Die gasten hadden het uithouding vermogen van een lange afstand diesel, niet normaal.

Zelfs na deze dubbele beurt presteerde één van de twee het om me nog eens te neuken en het laatste restje sperma wat eruit kwam spoot hij over mijn borsten. Hierna werd ik met rust gelaten, ik lag uitgeput op het bed en had in eerste instantie niet eens in de gaten dat er niemand anders meer in de kamer was behalve ik zelf. Ik verwijderde mijn blinddoek waarna ik mijn jurkje dat over een stoel hing aantrok, douchen deed ik thuis wel dacht ik bij mezelf want hier was het water toch afgesloten, tenminste dat nam ik aan. Onder aan de trap zat de hond nog steeds te trouw te wachten en begon te kwispelend toen hij me de trap af zag komen. “O ja, kut” dacht ik bij mezelf ik moet dat hele takkeneind nog terug lopen ook. Buiten was het inmiddels donker geworden en ik was blij dat ik Rocky had meegenomen.

Drie kwartier later was ik thuis en nam eerst een lekker warme douche waarna ik meteen naar bed ging ik was helemaal kapot, maar had wel de avond van mijn leven gehad. Rob die hoorde ik niet eens meer thuis komen, ik merkte pas dat hij er was toen ik hem de volgende morgen met zijn handen aan mijn nog steeds rauw aanvoelende kutje voelde komen. Maar hij deed het zo subtiel dat hij me toch weer geil wist te krijgen, “was het lekker schatje”? grinnikte hij toen hij bovenop me kroop om me te neuken het enige wat ik uit kon brengen was “mmmmm heerlijk schat, ik kijk uit naar de volgende keer”.

Later beneden bij een kopje koffie stelde Rob voor om “het huis” te kopen, wat ik niet wist was dat hij al een tweede afspraak met de makelaar had gemaakt om samen het huis te bezichtigen. Achteraf had ik het kunnen weten, want wat niet tot me was doorgedrongen toen hij me de sleutel gaf was dat hij zei “dat de makelaar pas na het weekend de sleutel terug hoefde”. Ik zonk alweer weg in mijn fantasie bij de gedacht dat we het zouden kopen en verheugde me op de bezichtiging met de makelaar….!

Wordt misschien vervolgd…!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners