Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Huis met verrassingen - 23209 keer gelezen
Op een dag viel bij Piet een envelop in de brievenbus. Toen Piet de post pakte viel die envelop gelijk op. Er stond met grote letters BELANGRIJK op. Piet dacht dat zal wel meevallen en omdat er zoveel andere post was vergat hij de envelop te openen. Twee dagen later zat er weer zo'n envelop bij de post, nu zag Piet het meteen. Hij opende de envelop en liet verschrikt de brief vallen. Er stond in van omdat U de eerste brief niet meteen geopend heeft hebben we je vriendin moeten laten ophalen als straf. Van Meester Pijn. Wat in de eerste brief stond van ga onmiddellijk naar de rand van het bos, maak je aan de boom met het kruis vast. Dat kun je nu nog doen wil je je vriendin terug zien. Dus Piet ging maar meteen naar de rand van het bos op zoek naar een boom met een kruis. Toen hij die gevonden had zag hij aan de boom een briefje hangen waar op stond doe de boeien die aan de tak hangen om en de blinddoek voor. Toen Piet zo aan de boom stond te wachten wat er gebeuren ging kwamen er ook vogels op hem zitten en in zijn armen pikken sommige deden ook hun behoefte op hem. Na zo'n tien uur wachten merkte Piet dat bij hem een halsband werd omgedaan, hij werd uit de boeien bevrijd maar moest op handen en knieŽn gaan zitten en aan de halsband werd een ketting gedaan. Toen moest Piet zo door het bos naar een busje lopen, hij had nog steeds een blinddoek om en aan de ketting werd hij mee gesleurd. Het was een busje zonder ramen. Hij moest in de laadruimte en werd vast gemaakt.
Het busje reed naar een huis daar werden ze opgewacht.
Piet zei dat hij nodig moest plassen. Hem werd een bak voorgezet. Ze zeiden tegen Piet goed richten want dit is wat je hier te drinken krijgt. O ja laat wat over voor je vriendin. Van die woorden schrok Piet maar tijd om te reageren was er niet, hij kreeg gelijk haar slipje in zijn mond gepropt. Toen moest Piet zich helemaal uitkleden. Toen werd Piet op een stoel vastgemaakt op die stoel was ook een dildo, dus daar zat hij met een dildo in zijn anus. Er werd een rolluik omhoog gedaan en in een andere kamer zag Piet zijn vriendin naakt liggen ze had overal klemmen zitten.
Piet keek zo naar zijn vriendin dat hij de eerst zweepslagen tegen zijn lul niet aanzag komen. Na een tijdje werd hij uit de stoel gehaald en moest naar het vertrek waar ook zijn vriendin was. Ze werden met de ruggen tegen elkaar gezet en vast gemaakt. Zo kon de Meester die met hun speelde makkelijk van de lul naar de kut gaan. Toen de Meester met zijn spel klaar was werd de vriendin op een bed gebonden met de benen uit elkaar, en Piet werd er boven gehangen met zijn gezicht boven haar kut, en zo kon zij van zijn lul genieten. Maar het was verboden om klaar te komen want dat is voor de Meester bedoeld. Toen die nacht werd Piet in de takels gehesen en zijn vriendin weer aan het kruis gezet, er werd een paar keer een felle lamp op hem gericht. De andere dag werden ze weer van elkaar gescheiden. Er bleek nog een stel in huis te zijn en de Meester had een leuk idee hij zette Piet tegenover de andere man beide kregen een touw om hun lul en dan kijken wie het sterkste is. Piet verloor. Nu was het de beurt aan de vrouwen. Die moesten allebei naar een pornofilm kijken en wie het eerst een natte kreeg had verloren, omdat Piet verloren had moest zijn vriendin al eerder beginnen met kijken. Maar zij hield het toch vol want die andere vrouw kwam na een minuut al klaar. Toen moesten de winnaars nog tegen de verliezers. De mannen moesten op het bed gaan liggen vastgebonden en de vrouwen er boven hangen. Dus Piet lag onder de andere vrouw. Weer met de gezichten niet boven elkaar. En nu ging het erom wie komt het eerst klaar. Het was Piet die won hij spoot zijn sperma recht in haar mond en toen kwam zijn vriendin klaar recht in zijn gezicht. Omdat ze beide gewonnen hadden mochten ze het huis verlaten en de verliezers moesten maar wachten tot er weer nieuwe in het huis kwamen tot dat hun een keer wonnen. Piegt was in ieder geval blij uit het huis te zijn en zijn vriendin weert bij zich te hebben.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners