Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik en mijn Meester - 5188 keer gelezen
Die ene avond liep ik naar zijn deur, de deur van mijn Meester. Hij deed open, ik keek naar hem en hij begroette mij en ik hem. We hadden al veel agesproken over deze avond en liepen dus meteen naar boven naar zijn slaapkamer. Daar ging hij tegen me aan staan en tongde me vurig, waarna hij met zijn tong naar beneden ging en deed mijn blousje uit. Hij begon mijn tepels te likken en hij deed mijn blousje nog verder omlaag. Ik stond te trillen van genot toen hij ook mijn string uittrok en mijn klitje aaide. ik kreunde, als hij zijn tong in mijn natte kutje stak.
Ik kon mij zelf niet meer houden en sprong op het bed. Toen zei hij "Wil je... geboeid worden?" met een geile stem. Ik knikte langzaam en deed mijn ogen dicht toen hij met een doek mijn armen aan het bed vastknoopte, evenals mijn benen en voeten. Ik was nu helemaal naakt, en kreeg een blinddoek om. Ik wist wel wat er zou gebeuren en ik werd nog natter. ik voelde weer en tong in mijn natte kutje, en toen iets hards, maar wel ongelofelijk lekker. Het begon te trillen. AAAH lekker een vibrator, dacht ik. Ik genoot voluit en begon weer te kreunen terwijl mijn Meester de dildo er weer uit trok en mijn tepels likte. Ik vond het nog niet genoeg en vingerde mijzelf verder, terwijl ik op mijn borsten en lichaam een nat goedje voelde. Mijn Meester trok mijn vinger weg en stopte er zijn dan eindelijk zijn eigen lul in. Ik ging omhoog en omlaag en ik kreunde zo hard dat ik volgens mij 2 huizen ernaast te horen was. Maar dat kon me op dat moment niet schelen. Ik boog me voorover en deed mijn blinddoek af en duwde mijn Meester achterover en ging op hem liggen, maar wel achterstevoren. Ik slikte hét door terwijl HIJ in mijn kutje blies en likte.
Na een tijdje ging het nog even anaal en toen weer van voren, waarna we heerlijk klaar kwamen en en ik maar na een doeche vertrok.

Dit doen we ongeveer 2x per week... en ELKE keer is het weer net zo heerlijk als de eerste keer...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners