Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik, mijn meester en de drie mannen - 14484 keer gelezen
Om 9 uur stapte ik in de auto. Net had ik een smsje gekregen dat ik NU moest vertrekken. Ik had zwarte zelfophoudende kousen aan met een mooie kanten rand, een strak zwart rokje en een topje zonder mouwen. String en bhtje. Met een lijf vol spanning ging ik op weg; hij had me opgedragen naar een wegrestaurant te komen in een bebost gedeelte van Nederland. Tegen half elf reed ik het parkeerterrein op en zag dat er verscheidene auto's stonden. Waarschijnlijk van mensen die een zakelijke afspraak hadden, want toen ik de auto uitstapte werd ik openlijk bewonderd door drie heren gekleed in pak. Ik rilde een beetje want het was vrij guur weer. En mijn korte rokje met de kousen bood niet veel bescherming tegen de wind. De heren in pak liepen dicht achter me aan het restaurant in en ik kon aan de toon van hun stemmen horen dat ik onderwerp van gesprek was. Ik draaide me om en staarde ze openlijk en brutaal aan. Ondertussen trok ik mijn jasje uit zodat mijn kleine truitje met diep decolleté zichtbaar werd. De heren hielden ineens op met praten en bekeken me van top tot teen. Dit was voor mij reden om me om te draaien en verder het restaurant in te lopen.

Daar zag ik hem al zitten, aan een tafeltje vlak bij een raam. Hij had me al aan zien komen en had ook de reacties van de drie mannen opgemerkt. Ik merkte dat ik nog meer rilde, niet van de kou dit keer, maar wel van de spanning en van een lijf vol geilheid. Mijn kutje was heel nat en ik voelde mijn string nat tussen mijn lippen in zitten. Mijn meester stond op, schoof mijn stoel naar achteren en beval me te gaan zitten. Dit was een plaatsje vlak naast hem, met het gezicht naar de zaal toe.
Snel ging ik zitten en een beetje zenuwachtig streek ik mijn rok glad en trok mijn te korte truitje naar beneden. Een hopeloze actie, want alles zat zo strak dat er geen beweging in kwam. Mijn meester bestelde een kopje thee voor me en vroeg of de reis goed was verlopen. Ja, dat kon hij goed, eerst over koetjes en kalfjes praten, en als ik het niet verwachtte, me ineens een opdracht geven. Ik kletste dus gezellig met hem mee, maar wachtte heel gespannen op zijn order.

"Ben je geil?", vroeg hij ineens? "Je weet dat ik je alleen wil als je bloedgeil bent.". "Ja", antwoordde ik, "ik ben bloed en bloedgeil, mijn kut is nat en tintelt en heb vreselijk zin om hard geneukt te worden". Dit was een antwoord dat hij verwachtte, want ik zag dat hij glimlachte.
"Laat zien", zei hij ineens. "Ik wil dat je nu je string uittrekt en aan mij geeft". Ik keek verschrikt om me heen en zag dat de drie mannen vlak bij ons tafeltje zaten en geïnteresseerd onze kant op keken. Ik begreep dat ik nog zo voorzichtig mijn string uit zou kunnen trekken, deze mannen zouden alles zien. Voorzichtig stroop ik mijn rokje wat hoger en pakte de zijkanten van mijn string beet. Mijn kont deed ik een klein beetje omhoog en ik stroopte snel mijn string van mijn billen af.
Snel bukte ik me en deed de slip uit; ondertussen gluurde ik door mijn wimpers naar boven en zag dat de mannen fluisterend met elkaar spraken en dit hele schouwspel nauwlettend bekeken. Er was voor hen geen twijfel mogelijk wat ik aan het doen was.

Ik hield de string in mijn hand en legde het voor mijn meester op tafel. Hij pakte het openlijk op en drukte het natte kruisje tegen zijn gezicht. "Lekker", zei hij, "en erg nat. Is je kut ook zo nat of nog natter? Laat me proeven. Duw je vingers in je kut en laat ze me dan aflikken". Hij beval me een eindje van de tafel af te schuiven, zodat ik de zaak in keek, en ja, recht in de ogen van de mannen.
"Doe je benen wijd", beval hij, "en voel uitgebreid in je natte kut. Nee, niet met 1 vinger, maar met 2 en daarna 3. En doe het zo dat die mannen het goed kunnen zien." Mijn hart begon heftig in mijn keel te kloppen want hier schrok ik wel van. Maar aan de andere kant voelde ik mijn kut samen-krimpen van geile spanning. En met die krimping voelde ik het vocht tussen mijn lippen sijpelen. Als ik niet oppaste, zou mijn hele rok nat worden!. Eerst stroopte ik mijn rokje een beetje omhoog want anders kon ik mijn benen niet goed wijd doen.
Met 1 vinger voelde ik langs mijn hele kutje en die vinger werd meteen erg nat. Gelukkig maar, bedacht ik me, want meester had bevolen meer vingers in mijn kut te stoppen. Ineens keek ik omhoog en keek rechtstreeks in de ogen van drie zeer opgewonden mannen! Ze spraken niet meer en een van hen hield zelfs bewegingloos zijn kopje koffie in een hand. Dit wond me nog meer op en ik duwde nog een vinger mijn kut in. Omdat dit vrij makkelijk ging deed ik het daarna met drie vingers. "Heb je drie vingers in die geile kut van je?", hoorde ik ineens mijn meester naast me zeggen. "Ja, meester", antwoordde ik, "en ik ben heel erg nat". "Mooi", zei mijn meester, "Nu, ga je met je andere hand je klit bevoelen en wrijven. Je drie vingers hou je diep in je kut.". Nu moest ik mijn rok nog verder omhoog trekken. De mannen hadden vrij uitzicht op mijn hele kut en konden goed zien hoe ik met mijn andere hand heftig mijn klitje aan het bewerken was. Dit werd moeilijk voor me; ik begon te hijgen, te trillen en moest me heftig inhouden om niet klaar te komen. Ik zag namelijk aan de ogen van mijn meester dat hij me daartoe nog niet het bevel gegeven had.

"Stop", zei hij ineens, "en laat me je vingers proeven". Snel stopte ik en haalde mijn natte hand uit mijn kut. Met deze beweging liepen de sappen uitgebreid over mijn benen. Hij pakte mijn hand en likte heel uitgebreid elke vinger van boven naar beneden af. Ondertussen schokte ik heftig na van deze toch wel hele geile ervaring en keek weer voorzichtig naar de mannen aan het andere tafeltje.
Die zaten met hun hoofden bij elkaar uitgebreid te smoezen en naar ons te kijken. Aan de likbewegingen te merken die een van de mannen maakte, wist ik wel waar ze het over hadden.
"Lekker geil ben je", zei de meester, "en je smaakt verrukkelijk. Ik heb een vermoeden dat er meer zijn die jou sap willen drinken. Volg me, we gaan naar buiten." Ik ging staan en trok weer mijn rokje, nu nog zenuwachtiger, naar beneden. Wat zou hij nou bedoelen? Mijn meester was al vooruit gelopen en bij de tafel van de heren aangekomen. Ik pakte snel mijn tasje en zag dat hij de mannen iets vertelde. Daarna liep hij door en ik rende achter hem aan het restaurant uit.

Mijn meester had me bevolen mijn tepelklemmen, zweepje en een dikke dildo mee te nemen.
Hij had ook een tas in handen zag ik nu en eerlijk gezegd was ik heel benieuwd wat daarin zat.
Het restaurant lag tegen het bos aan en we liepen gezamenlijk een lang bospad in. Meester deed zijn arm om me heen en drukte me stevig tegen zich aan. "Je doet vandaag precies wat ik je zeg", zei hij; "en dit keer zal je iets beleven wat je nog nooit hebt meegemaakt.". Halverwege het bospad sloegen we linksaf een klein paadje in; voor een open gedeelte met een hek bleven we staan en meester beval me mijn rok en truitje en bh uit te trekken. Het vocht op mijn benen was ondertussen opgedroogd maar ik was nog steeds plakkerig van mijn eigen geil. De koude wind blies over mijn naakte lichaam, want ik had alleen mijn kousen en lange laarzen nog aan. Meester opende zijn tas en haalde er een stel handboeien uit, samen met een zachte zwarte blinddoek. De boeien klikte hij me om en de blinddoek bond hij stevig voor mijn ogen. Ooo… ik stond strak van de adrenaline en ademde zwaar. Wat was hij met me van plan ……

Ik voelde dat mijn meester een touw bond door de ogen van mijn handboeien. Hierdoor werden mijn handen samengetrokken en kon ik ze moeilijk bewegen. "Meekomen", beval hij, "we gaan een klein eindje lopen. Neem geen grote stappen, ik leid je wel". Gelukkig vertrouwde ik volledig op hem; ik wist dat hij me beschermde, maar ook dat hij alles deed waar hij zin in had. Maar een klein eindje hoefde ik te lopen toen hij me beval stil te blijven staan. Ik voelde dat hij de touwen aan mijn boeien weer vierde en dat hij mijn armen uit elkaar trok. Een stap naar achteren moest ik doen en ik knalde met mijn billen en rug tegen iets hards aan. Mijn armen werden uit elkaar getrokken en hij bond beide armen ergens aan vast. Ik kon dus niet voor en achteruit en me nauwelijks bewegen met mijn gespreide armen. Een beetje gespannen hield ik mijn benen stijf dicht, ook al had ik allang door dat die poging totaal vergeefs zou blijken te zijn.

Ik hoorde helemaal niets meer; alleen de wind en het ruizen van de bomen. Zelfs de meester was stil en het leek of hij verdwenen was. Ja, waar was hij eigenlijk, en vooral, wat was hij van plan? De stilte was onrarespellend.

Het waaide nog steeds en eerlijk gezegd kreeg ik het aardig koud. Op een gegeven moment hoorde ik geritsel in de bladeren om me heen, voetstappen. Meester was naar mijn gevoel lang genoeg stil geweest en ik was benieuwd wat er zou komen. Ineens voelde ik iets krassen over mijn rechterbeen; het begon van beneden en ging langzamerhand naar boven; omhoog over mijn buik tot onder mijn borsten. Het was hard, het was niet koud maar wel stekelig. Toen hield het op en begon vanaf mijn andere been, van onderen weer omhoog tot mijn tepels. Ineens werd het (later bleek twee dennen-appels) heel stevig op mijn borsten en tepels geduwd. Het deed zeer, het prikte, mijn arme tepels (die keihard waren) werden helemaal fijn gedrukt, maar het was o zo geil. Mijn mond hield ik stijf dicht; ik was namelijk van plan geen kik te geven! Hetzelfde prikken voelde ik ineens tegen mijn kut aan; schuren, duwen; ik moest benen wel openen of ik wilde of niet. Ondertussen had ik door dat het niet alleen mijn meester was die aan me zat; ik voelde veel handen maar had nog een idee hoeveel. Het waren vast de mannen van het restaurant, maar of het alle drie waren wist ik niet.

Om elke enkel voelde ik een hand en mijn benen werden ruw uit elkaar getrokken. Ik schrok ervan; het wrijven tegen mijn lijf met de dennenappels was namelijk nog niet gestopt en ik voelde dat iemand erg zijn best deed 1 heel hard tegen en in mijn kut te duwen. Daar verzette ik me tegen, want die stekels wilde ik niet te diep voelen. Mijn benen werden heel wijd vastgebonden; ik realiseerde me dat ik met mijn rug tegen het hek stond. Nu ik hier met armen en benen wijd vastgenageld stond aan het hek kon ik me nauwelijks bewegen. De dennenappel werd van mijn kletsnatte kut gehaald en ik voelde dat er minstens 3 vingers bij me naar binnen werden geduwd.
Ook werd er licht gemompeld om me heen; de mannen waren zeker aan het bespreken wat ze zouden doen. De vingers bleven ondertussen doorgaan; geduwd, gedraai, ik voelde een andere hand op mijn kont die me stevig tegen hield, nog meer geduwd en de hele hand lichtte me zelfs van de grond. Ik wilde het niet weten, maar vreesde dat hij zijn hele onderhand naar binnen aan het duwen was. Nu begon ik toch ongewild lawaai te maken en te bewegen. De hand diep in mijn kut, een andere hand mijn klitje bewerken, handen over de rest van mijn lijf en ondertussen nog de dennen-appel krassend over mijn vel; het was teveel allemaal.

Toen iets kouds tegen mijn lijf. Ik vermoedde dat het mijn dildo was, want die aanraking kende ik wel. Wreed werd ie in mijn mond geduwd en ik hoorde (niet mijn meester) zeggen: "Zuigen kreng, stop deze pik zo diep mogelijk in je keel en zuig ….". Ik pijpte de dildo heel gulzig, bang dat het ze tegen zou vallen als ik voorzichtig zou beginnen. Een hand was mijn kontgaatje aan het masseren en naast de hele hand in mijn kut voelde ik een stevige vinger in mijn kont verdwijnen.
Geschokken hield ik op met het pijpen van de dildo; deze werd meteen uit mijn mond getrokken en nat tegen mijn kont aangeduwd. "Dit zal je leren, kreng", hoorde ik. "Wil je niet zuigen? Dan zal je die neppik in je kont voelen". Ik voelde de dildo tegen mijn kontgaatje aan; de hand bleef mijn kut van binnen masseren en de dildo verdween voorzichtig mijn kont in. Nu kon ik me echt niet stil meer houden en begon te kreunen.

Daar hoorde ik de bekende stem van mijn meester. "Zo, jij sub van mij. Ik had je beloofd dat je iets mee zou maken, wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Ik wil dat je zo laat mogelijk je stopwoord gebruikt en liefst helemaal niet." Toen gaf hij me een lieve kus en begon mijn borsten te strelen. Hij pakte een tepel tussen duim en wijsvinger en klikte heel snel een tepelklem erop. Een wilde schreeuw slaakte ik, want dat doet me toch altijd erg zeer. Maar tegelijkertijd geeft het me een golf van genot tot diep in mijn hete kut. Op de andere tepel deed hij de andere klem. Ik voelde dat hij beide klemmen beet hield en begon te trekken.
Mijn lijf werd naar voren getrokken, voor zover de boeien en touwen dat toelieten. Auu…auuu…….. riep ik, maar het stopwoord gebruikte ik niet. Plotseling stopte hij met trekken en hoorde ik iets zwiepen. Een aantal losse slagen in de lucht en ik hield van schrik mijn adem in. Snel kreeg ik een aantal hele korte, maar hele heftige slagen tegen mijn borsten en bovenlijf aan. De slagen die mijn tepels met de klemmen raakten deden extra veel zeer en ik begon nu toch een beetje te jammeren. De tranen sprongen me in de ogen maar ik was nog steeds van plan geen kick teveel te geven.

"Aha, die geile slet krijgt er niet genoeg van!". Een vreemde diepe stem grinnikte in mijn oor en een hand kneep wreed in beide borsten. Ondertussen werd de hand uit mijn kut getrokken en ik voelde mijn natte kutje samentrekken. Ook de dildo verdween uit mijn kont. Op datzelfde moment trilde er een natte tong tegen mijn klitje aan, verdwenen andere vingers in mijn kut. Er deed iemand heftige pogingen mijn geile kut leeg te drinken; er was ook heel wat vocht met de hand mee naar buiten gekomen. De man trok met zijn tanden aan mijn kutlipjes, eerst voorzichtig en toen steeds harder. Toen werd iets kouds en hards tegen mijn kut aangedrukt en ik hoorde een klikkend geluid. Snel werd er op elke buitenste schaamlip een klem geklikt. De vinger in mijn kut bleef doorbewegen en ik voelde dat mijn lippen helemaal naar buiten werden getrokken. Het gaf me een gevoel dat ik uit elkaar werd gescheurd, maar ook deed het mijn kut van binnen extra heet branden. Iets zorgde ervoor dat mijn kut zo open bleef staan en de hand verdween uit mijn kut.

"Je hebt nu allemaal klemmen op je lijf", hoorde ik mijn meester zeggen. "Ik heb de drie mannen van het restaurant uitgenodigd en zij zijn hier bij ons. Ze hebben je hele lijf al gevoeld en hun vingers diep in je kut gestopt. Nu moeten ze je neuken, alle drie, en als ze willen mogen ze dat meerdere keren doen. Ik kijk toe en zal, als je teveel geniet, je lijf geselen met de roede." Mijn meester was nog niet uitgesproken of ik voelde een stel handen mijn billen van achteren stevig vastpakken en er werd ruw een keiharde pik diep in mijn kut geduwd. Hij ramde met diepe en lange halen en stopte ondertussen een vinger in mijn kont. Meester had door dat ik dat lekker vond en ik voelde een paar heftige slagen tegen mijn lijf aan. De man vond mijn gekronkel wel geil want hij ging steeds harder en dieper stoten. Met een paar laatste stoten kwam hij heftig diep in me klaar en ik voelde m uit me gaan. De tweede man stond al klaar want weer werd ik beet gepakt en keihard geneukt. Deze man ramde me hard tegen het hek aan en tilde me helemaal op. Hij duwde een stel vingers in mijn mond en met zijn andere hand trok hij aan de tepelklemmen. Steeds harder en harder neukte hij me; ik begon nu toch erg te schokken en te trillen; en ook hij stootte diep zijn zaad in me.

Het was tijd voor de derde man. Ik voelde dat een been werd losgemaakt en weer een vinger aan mijn kont wriemelen. De stem van meester klonk in mijn oor: "Ik neuk je nu in je kont en de derde man neukt je in je kut. We zullen beide tegelijkertijd hard rammen en zien hoever je kunt gaan.".
De man stopte zijn lul wreed in mijn kut en begon te rammen. Meester begon ook, maar voorzichtiger. Ik voelde zijn pik diep in me verdwijnen en mijn ene been kon me niet meer houden.
Het was veel te veel maar veel te lekker. Mijn meester vingerde snel en heftig mijn clit en de open-staande randen van mijn kut. Ik was zo geil en zo nat dat ik nu wel heel heftig begon te schokken en te kreunen. Het vingeren op mijn clit ging sneller en sneller en ik knalde uit elkaar in een overweldigend orgasme. De man kon het ook niet meer inhouden; trok zijn pik uit me en duwde hem in mijn mond. Een dikke golf zaad knalde uit hem en deed me haast stikken. Mijn meester hield me stevig vast bij mijn heupen en spoot zijn zaad diep in mijn kont. Langzaam trok hij zijn pik uit me en zei kreunend: "Dit was het begin nog maar ……… ".
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners