Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Inwijding op school - 23011 keer gelezen
Hallo, ik ben Tania, 17 jaar en 'goed gedraaid', zoals ze hier in BelgiŽ zeggen. Ik ben meestal erg sexy gekleed, waar een kort rokje of kleedje een vast onderdeel van vormen.
Na een verhuis naar midden-Nederland, zat ik hier op mijn nieuwe school als allicht enige Belgische tussen allemaal vreemden, vreemde gebruiken en een ander taalgebruik. Mijn eerste schooldagen waren dan ook heel eenzaam en erg vermoeiend, door al dat nieuwe en ongewone voor mij.
Toen Ruud van onze klas me net voor de middag plots uitnodigde om mee te gaan naar de gymzaal, had ik onraad moeten ruiken, maar zijn vriendelijke woorden waren in deze bijna vijandige omgeving meer dan welkom en overweldigend.

Toen we binnen kwamen, keken 3 paar meisjes- en 4 paar jongensogen me heel vrijpostig aan, waardoor ik amper opmerkte dat Ruud de deur achter me op slot deed.
Ik werd met aandrang in m'n rug naar het groepje geduwd, dat in de buurt van de toestellen rondhing. Hun blikken waren niet echt geruststellend en deden me huiveren en de pas inhouden. Maar Ruud pakte me bij een arm en duwde me midden in het groepje, waar ik verschrikt bleef staan.
"Zo Belgisch popje, hier ben je dan, klaar voor je inwijding in onze school! Ben je er klaar voor?", zei Joop breed grijnzend, onder de zelfgenoegzame blikken van de anderen.
Ik wist niks van een inwijding en had het gevoel dat ik hier beter niet zou zijn.

"Om te beginnen geef je ons maar eens een showtje en doe je je bloesje uit, zodat we jou kunnen keuren". Geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om hier gevolg aan te geven, dus zei ik ook dat ze de Nederlandse pot op konden en draaide me om, richting deur.
"Ola meisje, zo werkt dat hier niet en als jij niet goedschiks meewerkt, dan kennen we ook wel andere manieren!" zei Sjakie. Gelijk werd ik door 2 jongens bij de armen gepakt en en trok feeks Mira mijn bloesje omhoog en over m'n armen uit, onmiddellijk gevolgd door Miep die m'n borsten uit de verpakking wipte. Ik spartelde hevig tegen, maar de jongens draaiden gewoon m'n armen pijnlijk op mijn rug, waardoor ik gebogen kwam te staan en m'n tieten heen en weer zwiepten onder mij.

"Dat is al heel wat beter meid, je bent er echt mooier op geworden", zei Joop. Ik verwenste hen, raasde en tierde, maar het enige resultaat was dat Rikkie m'n slipje uittrok en helemaal in mijn mond propte, waardoor ik smoorde in mijn woordenvloed.
"Goed, jij houdt dus van de harde aanpak, die kan je krijgen hoor! Leg haar over de bok jongens", zei Joop, die blijkbaar de leider van het groepje was. Ruw werd ik op de bok getrokken, aan elke arm en been vastgehouden door iemand. Mijn bh werd verder uitgetrokken, waardoor mijn borsten net over de rand hingen en direct door Gerard hardhandig aangepakt werden. "Eens even kijken of een Belgisch geitje ook melk geeft", zei hij en hij begon me deskundig te melken. Hard knepen zijn stevige knuisten in mijn zachte uiertjes, zijn vingers teisterden m'n gevoelige tepels en met een duivels genoegen zag hij de pijn, maar ook de geilheid, op mijn gezicht verschijnen. Hij rekte mijn tepels zover uit, dat ik dacht dat ze zouden afscheuren, om ze daarna zo hard rond te draaien, dat m'n borsten helemaal getwist werden. M'n hele melkwinkel gloeide als vuur.

"Voor alle moeite en ongemak die je ons bezorgde Tania, krijg je een straf", hoorde ik zeggen, en gelijk voelde ik een broeksriem op mijn billen knallen. Binnen de kortste keren stonden m'n billen roodgloeiend en huilde ik gesmoord. Toen de slagen stopten, voelde ik handen op mijn kontje, die alles kwamen verkennen. M'n lipjes werden ver opengetrokken, er werd ruw aan m'n klitje getrokken en een vinger werd droog helemaal in m'n opengetrokken kontje gestoken. Alle haat en miskenning naar wat anders en vreemd voor ze was, kuurden ze op me uit. Ook de meisjes lieten zich niet onbetuigd, want Miep pakte me bij mijn kutlipjes en trok die hard achteruit, zodat ik niet kon wegtrekken voor de borende vingers in mijn nauwe kontje. Hard en diep werd ik gevingerd, waarbij ondanks alle ellende, mijn sap rijkelijk begon te stromen.
"Ja jongens, ze word warm, omdraaien tegen 't aanbranden", riep Joop. Met vereende krachten werd ik opgetild en nu op mijn rug over de bok gespannen, waarbij mijn kutje helemaal bovenaan prijkte en mijn bovenlichaam omlaag hing over de rand.

Ik hing nog niet helemaal goed en wel, of Mira stond met haar kutje al tegen mijn mond te duwen, "lik me hete teef", zei ze terwijl ze hard aan m'n tepels trok. Ik probeerde zo goed mogelijk over haar broekje heen haar poesje te verwennen, maar plots trok ze dat opzij en duwde me haar kletsnatte flamoes in m'n gezicht. "Beffen trut en me binnen de minuut klaar laten komen, of er zwaait wat". Ik likte en sabbelde me te barsten op haar dik gezwollen pruim, uit schrik voor mogelijk ergere dingen. Maar terwijl werd ik hardhandig gevingerd in mijn open mosseltje, waardoor mijn aandacht afgleed en ik niet binnen de tijd voldeed aan haar voorwaarden.
"Geef me die riem eens aan, dan zal ik haar eens leren hoe je een kutje verwend", zei Mira. Met een harde slag kreeg ik de riem vol op mijn openstaand kutje, waardoor ik van de pijn en het schrikken bijna van de bok vloog. "Ga je het nu beter doen heet wijfje", vroeg ze. Ik knikte heftig van ja, maar meer dan wat brommen kwam er niet uit. Een tweede knal van de riem op mijn kutje deed de tranen in m'n ogen springen en ik kronkelde van de pijn, maar ik werd stevig op mijn plaats gehouden daar veel handen.
"Pak haar stevig bij haar tepels, zodat ze niet kan wegtrekken", beval Mira, wat door Sjakie met veel plezier gedaan werd. Hij trok ze stevig achteruit en zei dat ik er klaar voor was. "Alle goede dingen bestaan uit drie meisje, hier komt ie!", zei ze en met ontzetting voelde ik de slag aankomen. Ik plaste bijna van de striemende pijn, maar kon nog net op tijd m'n kraantje dichtknijpen, voor ik daarvoor ook weer straf zou krijgen.

Mijn tepels gloeienden van de pijn, mijn kutje voelde als rauwe beefsteak en m'n hele lichaam krampte van de ongemakkelijke houding op mijn rug. Ik voelde me vernederd en totaal onderworpen, niet in staat tot enig verzet. Alles deed pijn, tot mijn trots toe.
"Laat haar nu maar los en dan wil ik dat je op handen en knieŽn gaat zitten en zo voor ons een rondje kruipt, met je benen ver uit elkaar", beval Joop. Ze gingen er zelf gehurkt bij zitten en als ik langs kwam, dan kreeg ik klappen op mijn billen of tegen mijn tieten, werd er aan mijn tepels getrokken of aan mijn lipjes. Ik schaamde me als nooit tevoren, maar durfde toch niet stoppen of weglopen! Tegelijk lekte ik als een zeef van geilheid en stoomde heel m'n lichaam van verlangen.

"Goed schatje, kruip nu maar tot bij mij en hef je kontje hoog op en draai het naar me", zei Mira, die een estafette-stokje in haar hand had. "Ik ga dat diep in je kontje steken, zodat het goed open komt en we jou daar zo dadelijk eens goed kunnen doorsmeren!". Ik deed of ik het niet gehoord had en kroop gewoon verder, al bonkte mijn hart haast uit mijn keel.
"Zo teefje, je hebt het nog steeds niet begrepen he! Wij doen met jou wat we willen en jij dient te gehoorzamen! Sjakie, gebruik je broeksriem nog maar eens, zodat ze het wat beter begrijpt".
Voor ik toch nog kon reageren op haar bevel, kwam de eerste slag al op mijn billen terecht, waarbij het uiteinde van de riem pijnlijk recht op mijn kontgaatje kwam. Ik haastte me om in de opgedragen positie voor Mira te gaan zitten, maar ook de tweede mep kwam hard op mijn billen en bovenbenen terecht.
"OK, Sjakie, misschien heeft ze het wel begrepen nu, maar geef ze voor alle zekerheid ook maar een goeie mep tegen der borsten", een tegelijk trok ze me bij mijn haren recht, waardoor mijn tietjes onbeschermd de wereld inkeken en een rode striem dwars over bekwamen.

"Nu trek je met beide handen dat kontje ver voor me open, zodat ik die stok daarin kan drammen meid", en tegelijk kreeg ik een dreun tegen mijn kutje met de stok. Ik haaste me om het bevel uit te voeren, want die riem kwam hard aan en de pijn was niet echt zalig meer.
Ruw wurmde Mira de stok naar binnen en begon ermee te pompen. Joop pakte me bij m'n pijnlijke tieten en duwend en trekkend gaf hij daarmee het ritme aan. Ik geilde als gek en lekte als een kapotte kraan.
"Doe nu maar eens een rondje met dat stokje in je kontje", beval iemand en met deinende rode uiertjes kroop ik doodsbeschaamd rond.

"Ok, je bent voor je eerste test geslaagd, je mag blijven. Maar onthoud dat je ons slavinnetje bent en zonder pardon alles doet wat we je in de loop van de week opdragen. Doe je dat niet, dan krijg je straf, waarbij dit hier maar een voorproefje was! Praat je uit de biecht, dan zal je weken niet meer kunnen zitten daarna! Begrepen?"Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners