Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Isabel - 9156 keer gelezen
Mijn meesteres Isabel had me die week via de mail al wat opdrachten doorgegeven. Zo moest ik op de meest vreemde publieke plaatsen masturberen. Op mijn werk, stiekem op het toilet en in de auto op weg naar een klant en thuis terwijl mijn vriendin boven zat.

Ook moest ik mijn pik helemaal kaal scheren, er mocht geen haartje meer opstaan. Uiteraard gehoorzaamde ik haar trouw.


Die vrijdag kreeg ik van Isabel weer een mailtje. "Zorg dat je vanavond om 18.30 in Den Bosch bent. Ik laat je weten wanneer je binnen mag komen." Vol spanning en geiligheid vertrok ik op tijd richting Den Bosch. Ik stond al even te wachten toen ik het bericht kreeg dat ik nog even moest wachten. Maar inmiddels moest ik hoog nodig plassen en vroeg toestemming. Die kreeg ik niet. Ik moest het nog maar even ophouden.


Om klokslag half 7 kreeg ik het sms bericht dat ik nar binnen moest komen. Ik belde aan en ze stond in lingerie voor me. "Naar boven en douchen" zei ze streng. Ik ging onder de douche staan en zij keek toe. Ze keek of ik me goed geschoren had en was redelijk tevreden. "mag ik even plassen" vroeg ik haar. Ze stemde toe, maar omdat mijn pik al behoorlijk stijf was ging het niet snel genoeg. "Opschieten" zei ze bits. Toen ik klaar was moest ik nog even douchen en ze kwam er bij staan. Ik moest haar inzepen, eerst haar mooie grote borsten en daarna haar buik, benen en tot slot haar kale kutje.


Toen ik dat gedaan had moest ik haar kutje likken in de douche. En ze duwde me hardhandig naar beneden. Hmmmm heerlijk wat een heerlijk kutje. Na een paar minuten moest ik stoppen, haar afdrogen, mezelf afdrogen en tot slot de badkamer schoonmaken. Als ik daarmee klaar was kon ik naar haar kamer komen.


Daar lag ze en ik keek haar aan.... "Zo ga nu mijn kutje maar eens lekker likken kutslaaf"..en vol overgave likte ik haar heerlijke grotje en clitje. Ik moest ook haar kutje bewerken met een dildo.

Alleen al door het spelstond mijn pik al op knappen en toen ze na twee keer te zijn klaargekomen met mijn lul begon te spelen en hem in haar mond nam voelde ik het zaad al borrelen. Maar ik mocht niet klaarkomen. Ze wilde namelijk geneukt worden.

Ze ging op haar knieen zitten en ik begon haar zoals gevraagd hard vanachteren te neuken. Ik had het niet meer en zei dat ik kwam.Ze draaide zich om en de eerst golven sperma belandde nog in haar kutje, de rest op haar buik. Ze was nu echt boos en gebood me mijn sperma op te likken, wat ik uiteraard deed. Ook haar kutje moest schoon gelikt worden en terwijl ik het schoon likte kwam ze voor de derde keer heftig klaar.


Ze eiste dat ik haar weer zou neuken, maar zo snel kreeg ik hem niet hard. Kwaad verliet ze de kamer en zei dat ik moest roepen als ik hem weer stijf had. Dat duurde haar blijkbaar te lang want na enige minuten kwam ze boven en zag mij trekken. "Nog niet stijf, moet ik even helpen" graag antwoordde ik en ze nam mijn lul in haar mond.....Hmmm zo heerlijk. Binnen de korste keren was hij weer keihard. Toen moest ik haar in allelei posities neuken en telkens al ik bijna kwam moest ik stoppen en haar likken....Toen ze zelf weer heerlijk klaar kwam zei ze dat ik ook mocht komen, wat op dat moment een hele opluchting was.


" En nu aankleden en wegwezen kutslaaf, ik heb je niet meer nodig"...Ik kleedde me aan en vertrok......hmmmmmmm
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners