Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jessy en het Verbond - 9184 keer gelezen
Jessy, mijn dochter, is 18 .ze is een beeldschoon sletje. blond haar,kleine d-cup,1m75 en ze weegt ongeveer 47kilo. Ik ben Patrick, (53 jaar) en al 4jaar gescheiden van mijn vrouw Maaike (39)we verschilden waarschijnlijk teveel van leeftijd maar toen ze zwanger geraakte toen ze 19 was zat ze aan mij vast kan je zeggen. Ik vond haar ik bed met een collega van mij en zo is de scheiding veroorzaakt.ondertussen heeft ze al weer 2 kinderen naar buiten geperst en leeft ze aan de armoede grens met haar 'romeo'.maar enfin sindsdien had ik plannen met jessy, plannen die bij Het Verbond hoorden,...


Het is zaterdag, zit al in de zetel een boek te lezen.ze ziet er zo sexy uit,een wit truitje met 1 mouw waarin haar kleine d-cup prachtig in uitkomt en een zwarte broek. ze heeft ook nog een rood lintje in haar prachtige blonde haren.Man, ze weet echt hoe ze sensueel moet overkomen!
'Jess, het is tijd voor naar Maaike te gaan.' ze staat al lezend op en slentert om haar jas en pumps aan te doen en gaat ik de auto zitten,nog steeds geen aandacht geven aan iets anders dan haar magazine.

'he mama woont hier toch niet!' zegt Jessy wanneer we voor een groot herenhuis stoppen maar ik sleur haar snel naar binnen en duw haar in de armen van een grote kale man.
de man duwt haar naar een grote,donkere zaal.ik kon niets zien maar een paar mensen namen mij mee en zetten mij aan een soort jury tafel.ik zat links en in het midden zag ik de leider zitten,zijn helper zat rechts. Jessy staat zonder dat ze het weet recht voor ons maar door de duisternis kan ze niks zien,ze word uitgekleed.een spotlight komt op jessy gericht en tot mijn verbazing zie ik ook een houten tafel met een tafel naast waarop allerlei werktuigen staan.ze kijkt verbaast om zich heen en ze schaam zich wanneer ze mij ziet en probeert haar lichaam te bedekken met haar hand.ik word geil door naar het prachtige lichaam van haar te kijken,ik krijg al een grote paal!.' Jessy' begint de leider.'heb je al sex gehad?'verlegen schudt ze van nee.'veel jongens wouden wel maar ik wou wachten tot morgen,dan zou Jeroen me komen oppikken en ontmaagden.' 'dan zijn we net op tijd' hoor ik de helper tegen de leider zeggen. er komen een rij mannen voor mij staan.niemand echt mooi. ze waren allemaal al in de 40-62 en zoeken allemaal een sm-slachtoffer . 'de bedoeling van Het Verbond is dat iedereen eens in een pracht meid moet hebben gezeten.' Jessy verschoot van wat hij zei en wou weglopen maar de grote kale man greep haar vast en bond haar aan de tafel vast.'schoften! en papa,dat doe je toch niet!' kwam het uit haar mond. ik zei niets maar probeerde 1 van de mannen uit te kiezen. ik koos voor een kaal dikkertje van 59 jaar. Ik nam Ä5000 in ontvangst, wat enorm veel is maar dat was volgens hun de prijs van een bloedmooie vamp zoals Jessy. Jessy lag al schreeuwend op de tafel en de dikkerd komt op haar af. hij neemt een klem stopt die tussen haar ultra-nauwe kutje (1cm opening) en perst de klem helemaal open (7 cm opening) AAAAWWWW! PAPA!' gilt Jessy met een huilerige stem 'STOOOOOP!' ze lag nu echt te huilen en de man bleef maar lachen. hij nam de klem weg en zette zijn lul voor haar kut en perste zijn lul naar binnen en weer dat gehuil van Jessy, dus gaf hij haar een klap, en nog een, en nog een, tot ze ophield met huilen. hoe dieper hij ging hoe meer gekreun ik bleek te horen.' och ,jah,jah!,JAH! harder , HARDER, OH JA, OO OOO OOOO,.....!de man begon ook 'sletje , ik ga je rot neuken, oooOOOO JAAA,JAAA ' 'JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !' kwam het van Jessy's kant 'OOOOOOOOOOOH!' kwam het luide gekreun dan weer van de dikkert zijn kant en hij spoot al zijn zaad diep in haar baarmoeder.

de man pakte tevreden een kaars terwijl jess nog lag na te kreunen. maar al snel werd het gekreun weer geschreeuw toen ze het hete kaarsvet op haar borsten voelde. toen jessy weer begon te huilen stak hij zijn lul in haar mond en ging als een gek tekeer. 'stomme slet! met je gejank! pijp me! PIJP ME NU!' ze stikte bijna in zijn lul en al gauw spoot zijn sperma in haar kleine mondje en dwong haar om alles in te slikken. daarna draaide hij haar om en zette haar op handen en knieŽn en sloeg haar eens op haar prachtige billen.daarna pakte hij een baseball stok en duwde die in haar kontje en duwde en duwde.niet heel de stok ging erin maar hij pakte de stok er trug uit niet het onder het kaarsvet en stak het er daarna terug in. 'AAAAAAAAAAAAAAAAA' heb ik mijn dochter hoeren gillen zoveel pijn deed het bij haar.maar toen het vet gekoeld was begon ze het heen en weer van de stok in haar kontje best lekker te vinden en begon ze zelfs te kreunen ' ooooo, jah, jaaaaah, MMMMMM, JAAAAH,J AAAAAAAAH!' ik kon het niet geloven,mijn dochter zat als een kat te kronkelen en te kreunen en klaar te komen aan een baseball stok! daarna net voor ze ging klaarkomen trok hij de stok weg en zette zijn lul in de plaats.hij begon te duwen en te duwen tot ze beiden klaarkwamen.


9 weken daarna keerde ik met jess terug, ze was zwanger van Geert(de man) en er werd met de man afgesproken dat ze als zij beviel hij 21 was en dan zouden ze trouwen. Mijn ex-vrouw was woedend toen ze het vernam (ze heeft nu trouwens weer een tweeling) maar ze is uiteindelijk bijgedraaid. Jessy beviel toen ze 19 was, en zij, geert, en Patrick (naar mij vernoemd!) wonen nu al 3 jaar samen zij is 22 en hij 63 maar ze hebben een goed sexleven blijkbaar want elk weekend en woensdag neem ik Patrick mee naar mijn thuis omdat zij dan een hele nacht door extreme sex hebben.
Dat doet mij denken aan toen ik Maaike leerde kennen,...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners