Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jolande de tweede - 7766 keer gelezen
Mijn fantasien zijn vaak erg bizar maar ja daar kan ik ook niets aan doen.
Een van mijn dromen is dat ik aan een soort melkmachine lig.
Een machine die keihard zuigt aan die grote tepels van me en die hier zo hard aan trekken dat het pijn doet. Het lijkt me vreselijk geil om dit een keer mee te maken en dan te zien hoe groot mijn tepels uitgerekt zijn. Volgens mij is zoiets er niet maar misschien zijn er onder de lezers mensen die dit weten of die zo lekker technisch zijn dat ze hier wat op weten.

Mijn fantasie gaat dan als volgt.

Ik ben bij drie vrienden vn me thuis en we hebben eigenlijk altijd wel vunzige verhalen tegen elkaar maar brengen dit nooit in de praktijk. Die avond zegt een van de mannen tegen me,"zeg Jolande weet je die wens die je hebt van aan een melkmachine te liggen kan ik wel uit doen komen, maar wij verwachten er wel wat voor terug natuurlijk". Ik dacht dat de geile verhaaltjes nu weer begonnen dus praatte gezellig mee. Wat zouden jullie dan willen.
Wel, wij mogen eerst onze fantasien botvieren op jou en dan leggen we jou lekkere grote tieten ondertussen ook aan een apparaat wat willem verzonnen heeft en dat gegarandeerd je tepels van je borsten zuigt zo hard is de kracht. Dus als je ja zegt gaan we ook de hele weg, er is geen terug en je doet alles wat wij willen.

Iets in zijn stem deed mij geloven dat dit geen praatjes meer waren maar dat ze echt verder wouden gaan en bij dat idee begon mijn kut al meteen te soppen. Ik geilde al bij het idee wat er misschien wel komen zou.
Ik ging akkoord met de voorwaarden en de heren en ik liepen naar de slaapkamer. Daar aangekomen kleden we ons alle vier uit en de mannen begeleiden mij naar de badkamer. Wok willen echt alle gaten van je lichaam uitwonen maar dan kan het gebeuren dat je niet alles meer onder controle hebt dus wouden we eerst je darmen even schoonmaken zodat er geen verrassingen kunnen komen.
Ze plaatsten mij in een bad en zette de douche aan. Ze vroegen mij of ik de temparatuur van het wter lekker vond en toen ik ja zei draaide ze de douchekop eraf en draaide mij in het bad zodat ik op handen en knieen in het lege bad zat. een van de mannen pakte me bij mijn kont beet en duwde mijn billen van elkaar , ik voelde hoe de warme douchestraal tegen mijn anus spoot en hij duwde de straal naar binnen. Dit voelde erg vreemd, de warme waterstraal stroomde mijn darmen binnen, ik voelde me helemaal warm worden en ook erg geil. Ik had dit nog nooit gevoeld en was best wel angstig. Kon dit zomaar!!! Ik haal de douche er zo uit en dan gaan wij de slaapkamer in, leeg jij je darmen maar lekker op de wc en met een kwartiertje komen we je halen. Zo gezegd zo gedaan. Toen de mannen terug kwamen was ik echt leeg. ze namen me mee naar de slaapkamer waar ze een soort bank hadden geplaatst. Ik zal proberen hem te beschrijven.

Het was een soort stoel waarbij de rugleuning schuinomhoog liep en het zit gedeelte eigenlijk half was.
Twee van de mannen lieten me plaats nemen op de stoel en hielden mijn armen omhoog, ik merkte dat ze mijn handen samen bonden en vastmaakte aan een touw die vanaf het plafond kwam. Mijn benen werden uit elkaar getrokken en in de knieholte van elk been bevestigde ze een touw welk elk afzonderlijk ook aan een touw vastgemaakt werd vanaf het plafond. Deze konden echter verplaatst worden via een katrol aan het plafond en zo werden mijn benen zover mogelijk uit elkaar getrokken zodat de heren vrijzicht en toegang hadden tot mijn kut en kont.

Willem kwam nu met een apparaat aan zetten en ik vermoedde dat dit de "melkmachine"was. De geiligheid begon uit mij te stromen bij het idee alleen al. Zonder te praten plaatste hij een soort zuignap op mijn linkertepel en zette deze aan, ik voelde meteen de zuigkracht en mijn tepel werd in de zuignap vacuum gezogen, wauw heerlijk was dit. Hetzelfde deed hij bij de rechtertepel en ik had het gevoel weg te zweven in het gevoel van geiligheid dat dit bij mij veroorzaakte. Toen ik zo lag te genieten van dit apparaat dachten de heren dat de tijd rijp was voor hun fantasien en gingen hun gang.

Ik voelde hoe er klemmen op mijn schaamlippen geplaatst werden en deze werden wijd uit elkaar getrokken zodat mijn kutje en alle nattigheid open en bloot voor ze lag. Een van ze begon met zijn vingers mijn natte kut in en uit te bewegen eerst rustig maar steeds feller en feller. Het bleef niet bij een vinger maar het werden er steeds mer en steeds heftigere bewegingen. Ik werd gek van de pijn of het genot dat weet ik nog niet maar lekker was het wel. Op een gegeven moment had hij zijn vuistin mijn kut gewerkt en bewoog deze rustig heen en weer. Hij schoof een beetje aan de kant om een ander de mogelijkheid te geven mijn anus op deelfde manier te behandelen. Dit was echt erg pijnlijk maar ook zo lekker. Ik voelde eerst twee vingers in mijn kont glijden en toen drie en daarna werd het echt pijnlijk.Ze vroegen of ze moesten stoppen maar ik zei nee. Ga door, rustig maar ga alstubieft door. Ik voelde hoe hij de vierde vinger en daarna zijn niet al te grote vuist naar binnen bracht. Ik schreeuwde het uit maar wou niet dat ze stopten. Ik zei, laat ze allebei zitten maar geef me even adempauze en te wennen aan dit gevoel. Beweeg jullie vuisten rustig heen en weer en als ik ja zeg kan het weer sneller. Het duurde even maar toen voelde het al beter en ik zei de manen om weer wat sneller hun vuisten in mijn kut en kont te bewegen en dit deden ze ook. Langzaam bouwden ze de snelheid op en ik genoot met volle teugen. Mijn kut en kont zatten vol en aan mijn tepels werd gezogen zoals er nog nooit aan gezogen werd. Ik kreeg orgasme na orgasme. De derde man klom over mijn heen en zette zijn voeten naast mijn zijden en liet zich zo zakken dat zijn lul te hoogte van mijn mond kwam en duwde deze naar binnen. Ik begon te zuigen en wat ik niet voor mogelijk had gehouden overkwam me nu. Al mijn gaatjes gevuld en mijn borsten verwend wat wou ik nog meer.
Ik zoog de ene man tot een geweldig orgasme en hij spoot zijn zaad in mijn mond. Ik slikte alles lekker door. Toen haalde een van de heren zijn hand uit mijn kut en duwde zijn lul in mijn mond om lekker klaar gezogen te worden en daarna volgde nummer drie. Nadat ik ze alledrie leeggezogen had en hun zaad uit mijn mond over mijn borsten liep zette willem de"melkmachine"uit en verwijderde ze van mijn tepels. Deze waren zeker twee keer zo groot en gevoelig als normaal heerlijk was dat. Ik werd weer losgemaakt en met zijn vieren vielen we heerlijk in slaap.

Laat maar eens horen wat jullie van dit verhaal vonden en of jullie misschien een idee voor zo'n "melkmachine"hebben. Ik had al eerder een verhaal geplaats onder de categorie extreem daar staat meer over mezelf in dus lees maar.

Kus Jolande


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners