Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jongens die geld nodig hebben - 30607 keer gelezen
Ik was 18 en had geld nodig, heel veel geld. Dankzij een vriend van mij wist ik een maniertje om geld te verdienen, een fijne 'zou het alleen niet zijn'. Een jongedame met veel geld vindt het leuk meesteres te spelen. In het grote huis van haar ouders kon ze een paar weken per jaar haar gang gaan als haar ouders op vakantie waren. Ze had voor haar spelletjes jongens nodig, jongens van mijn leeftijd. En daar had ze er al veel van, dus makkelijk was het niet om er tussen te komen. Maar toen was het eenmaal gelukt.

23 oktober 2008, ik zou de komende twee weken met 'wat vrienden op vakantie gaan', terwijl ik in werkelijkheid naar het grote landhuis in Den Helder ging.

Ik kwam aan tegelijkertijd met een paar andere jongens die wel een paar duizend euro aan cash konden gebruiken, kwam ik achter. Toen we binnenkwamen moesten we meteen onze kleren uitdoen.

We kregen allemaal een te strakke boxer en een mouwloos hemd aan. Je weet wel, zo'n ding dat je normaal ónder je kleren draagt. We moesten eerst bijna het hele huis schoonmaken, en wie dat niet goed deed zou gestraft worden. Ik was één van die jongens die gestraft werd.

In de garage moesten ik en nog een andere jongen, Tom, de boxer en het hemd uitdoen. We kregen voor het oog van de andere jongens tepelklemmen met gewichtjes eraan en we moesten elkaar een plug in onze piemels doen. En dat deed erg veel pijn. Die plug zou er de komende paar dagen niet uitgaan.

Toen het nacht werd konden we gaan slapen, ik en Tom mochten allebei onze boxer even aandoen. We dachten rustig te gaan slapen, maar werden vastgemaakt aan de grond. De anderen mochten over ons heen pissen. We moesten vervolgens zelf de rommel opruimen, met onze tongen moesten we alles oplikken.

Daarna moesten we allemaal onze kooien in. In de kooien was het erg koud,en we werden nadat we wat mochten eten en drinken allemaal natgespoten met ijskoud water. Daarna mochten we gaan slapen, voor zover dat lukte.

De volgende dag moesten we gaten graven in de tuin. De tuin, die goed afgeschermd was van de buitenwereld stond snel blank. Dus daar stonden we dan in ondergoed terwijl inmiddels bijna iedereen een plug in z'n piemel had en constant werd geslagen door een zweep. We werden er vies van, al die modder. We moesten daarom even later tegen het huis aanstaan, we zouden wel even worden schoongespoten, maar de boxers en hemden moesten we maar achter laten. Waarna we deze nacht buiten moesten blijven om te drogen. Maar ja, dat had weinig zin aangezien het regende.

Een week verder dachten we inmiddels alles wel te hebben gehad. Maar we werden wakker in iets dat een grote kleedkamer van een zwembad of iets dergelijks leek. We waren vastgebonden aan de bankjes en moesten om de beurt de vagina van onze meesteres likken. En dat was lekker, maar als je het niet goed deed zette ze je penisplug onder stroom. En dat overkwam mij ook. Pijn dat het deed, maar goed, ik kreeg er vijfduizend euro voor.

In deze ruimte kregen we allemaal te drinken. Water, erg veel water. Daarna kregen we allemaal iets op onze mond, waar een slangetje aan vastgemaakt kon worden. Onze penispluggen werden uit onze piemels gehaald en daar kwamen slangetjes voor in de plaats. Als we moesten plassen gebeurde dat in elkaars mond. En zo ging dat door voor wel drie dagen.

Na drie weken genoten te hebben van deze sessies kon ik naar huis, na natuurlijk eerst nog even goed onder handen te zijn genomen. Ik kreeg hele strakke tepelklemmen op, waar iedereen wel even aan mocht trekken. Moe en voldaan ging ik met mijn paar duizend euro naar huis. Over 2 maanden mocht ik weer, dan zouden we allemaal in leer onder handen worden genomen..Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners