Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kaartnamiddag bij Opa - 8490 keer gelezen
Het is woensdagnamiddag, dus geen school en het is stralend warm weer. Ik besluit even te gaan fietsen en heb door die zwoele warmte alleen een luchtig bloesje aan, een rokje, een slipje en open sandalen. Het is lekker verkoelend als ik fiets en de wind onder m'n korte rokje blaast, waardoor de jongens vol bewondering naar mijn bijna blote billen kijken en proberen om mijn slipje te zien. Hihi, da's wel wat opwindend en geeft een lekker gevoel in mijn buikje. Als ik naar beneden kijk, dan zie ik ook mijn C-cups komen piepen in mijn ruime decoltee. Ze wiebelen gezellig heen en weer daar het trappen en ook dat wordt erg geapprecieerd door passerende mannen en jongens. Mijn lange bruine haren wapperen krullend in de luchtstroom en ik voel me heerlijk ontspannen en lekker in mijn mooie velletje. Als er tussendoor ook nog bewonderend gefloten wordt kan mijn geluksgevoel niet meer op. Dit is leuk en ik kan er best van genieten. Ik besluit in een opwelling eens langs Opa te fietsen, dan kan ik iets fris drinken en even met hem kletsen.

Ik zit in de tuin in een pergola van zijldoek, samen met drie vrienden te genieten van een potje kaarten en een pintje. We zijn allemaal gepensioneerd, hebben tijd zat en genieten in de schaduw van het mooie weer. Het kaarten gaat gezellig zijn gangetje, maar ik weet dat ik moet oppassen met John, want die is professioneel hypnotiseur geweest en hij durft daar wel eens gebruik van maken om ons een speelse loer te draaien. Zo liet hij ons eens geloven dat hij alle hoogste kaarten had, terwijl dat helemaal niet waar was. Ongelooflijk hoe die ongemerkt iemand zijn wil kan opleggen en eender wat laten geloven.

Plots gaat het tuinpoortje open en mijn kleindochter Kitty komt met haar fiets binnen gereden. Aller aandacht gaat onmiddellijk haar richting uit, want voor zo'n jong ding heeft ze al best alles in huis wat een meisje aantrekkelijk maakt. Allicht door de warmte is ze daarbij nog extra luchtig en kort gekleed, waardoor ons aller temperatuur nog enkele graden stijgt. We zijn dan wel oudere knarren, maar zoiets blijft toch prettig om te zien, zelfs al ben je er de grootvader van! En ik weet ook wel dat ze ervan geniet als ze bekeken wordt en nagefloten op straat. Hoe zou je zelf zijn als je jong en zo knap bent en ze laat blijkbaar stiekem wel graag zien wat ze in huis heeft!!Als ik bij opa de tuin in kom, zie ik dat hij bezoek heeft van zijn kaartvrienden. Ik krijg direct alle aandacht en dat vind ik wel leuk en spannend. Het zijn dan wel allemaal oude rakkers, maar ze kijken toch wel echt gretig als ik van mijn fiets stap en mijn rokje even aan het puntje van mijn zadel blijft haken. Ik voel gewoon dat ik daardoor even met de billen bijna bloot sta en dat geeft me wel leuke kriebels. Het was niet mijn bedoeling, maar hun blikken zetten mijn gedachten wel even op de loop. Wie weet wat zij daar allemaal bij denken en hoe zij aan het fantaseren gaan bij wat ze zien. Oud of niet, het blijven jongens en ik heb wel zo'n flauw vermoeden wat er zoal door die hun hoofd gaat als ze een meisje zien. En mijn summiere kleding laat waarschijnlijk weinig meer over om te raden, dus geven ze hun ogen rijkelijk de kost. Wie kan het hen kwalijk nemen en ik vind het best wel leuk en opwindend. Zal wel niet zo horen dat ik daar zo van geniet, maar het is wel lekker in mijn buikje.

"Hey Kitty, nu je hier toch bent, wil je voor ons enkele pintjes in huis gaan halen, we hebben dorst." Ze weet de drank staan en ze is altijd heel gedienstig, dus zet ik ze maar even aan het werk. "Ja opa, je hebt een knappe kleindochter man en met dit warme weer is er ook veel van dat moois te zien", kan Paul niet nalaten te zeggen. De twee anderen knikken instemmend en geven soortgelijke commentaar. Als Kitty met de flesjes naar ons toe komt stappen, wiebelt haar loshangende tweeling vervaarlijk in haar bloesje. "Je vindt het blijkbaar leuk meid, om met je mooie gerief te pronken", zegt John. Kitty krijgt een kleurtje, maar mompelt toch iets bevestigend. "Je vindt het dus vast niet erg dat we volop genieten van het uitzicht dat je biedt!" John zegt het met een vastberaden stem en ik voel dat het hypnotsch werkt voor haar. "Zeg eens eerlijk meisje, je geniet ervan dat mannen naar je lekkers kijken he. In je fantasie zal er wel vanalles rondspoken dat je misschien liever niet zegt. Maar eigenlijk zou je van sommige dingen wel willen dat het ook echt gebeurd, is het niet?" Alhoewel hij alles in vraag formuleert, is het tegelijk ook een suggestie die hij haar terwijl meegeeft. Ik zie dat ze wat wijfelend toegeeft dat ze dat inderdaad wel denkt soms. "Je staat nu te twijfelen of je een knoopje van je bloesje zou losdoen of niet, want je krijgt het nu toch wel extra warm! Doe gerust hoor popje, wij houden je zeker niet tegen."

Ik kom met de flesjes naar buiten gehuppelt en zodra ik dichter bij de mannen kom spreekt een van de mannen me aan. Daarbij bekijkt hij me zo intens, dat ik het gevoel krijg dat hij los door mijn hoofd ziet. Maar hij kijkt ook naar m'n wiebelende tieten, en dat is wel opwindend maar maakt me ook onzeker, vooral ook omdat hij er iets over zegt. Ik kan niet anders dan wat verward maar bevestigend mompelen. Hij praat verder en ik voel me wegglijden in een soort van berustend gevoel en dat alles okee is wat hij zegt. Ik voel me erg ontspannen en op mijn gemak en als hij suggereert om een knoopje los te maken, dan besef ik dat ik het inderdaad erg warm hebt en dat het dus een goed idee is.
Als ik het bovenste knoopje tussen mijn borsten losmaak, voelt dat heel bevrijdend aan en plooi ik zelfs mijn bloesje wat opzij naar beide kanten. Ik besef dat daardoor mijn tieten een stukje bloot komen, maar dat voelt alleen maar lekker en opwindend aan. "Zie je wel dat het goed is om aan je gevoelens toe te geven meid, en het lucht vast op dat er wat meer lucht aan kan. En wij vinden het ook niet erg hoor, wij zien dat graag he mannen?" Zijn stem heeft een hypnotiserende en dwingende klank en ze beamen het volmondig. Ik weet niet waarom, maar ik voel me bij alles best prima.

"Ik ga je iets vragen meisje, waar je volledig vrij mag op antwoorden, maar ik wil wel dat je de waarheid zegt. Antwoord eerlijk en zonder schroom wat jij daar zelf van vindt! OK?" Wat doet die man raar, alles is toch in orde, maar goed: ik zal proberen zijn vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.
"Voel jij je helemaal op je gemak met je tieten half bloot en je korte rokje dat je mooie lange benen laat zien. Vind je het zelf leuk dat we daarnaar kijken of wil je liever verdwijnen en je bloesje weer dichtknopen? Wat doe jij nu het liefst?"

Jeetje man, wat vraag jij nu, denk ik, kan jij mijn gedachten raden of wat? Ik schaam me voor wat ik denk, maar besluit toch om eerlijk te antwoorden. "Ik vind het heel lekker dat jullie zo naar mij en mijn lichaam kijken. Ik geniet daarvan, ook al vrees ik dat het misschien niet zo hoort. Ik kreeg het heidens warm toen ik daarjuist met die flesjes op tafel te zetten voorover boog en wist dat mijn bloesje daarbij wat open viel. Ik zag jullie blikken op mijn halfblote tweeling en dat gaf me een zalige kick. Toen je me vroeg om een knoopje los te doen, moest ik me inhouden om er geen twee of meer los te maken. Ik besef dat dit heel stout is, maar je vroeg om eerlijk te zijn. Het wond me ontzettend op. Ik hoop dat je nu geen slechte dingen over me gaat denken!"
Pfffft, heb ik dat nu echt allemaal durven zeggen. Het is wel allemaal waar, maar toch!

Ik zit met open mond te kijken en te luisteren naar wat John vraagt en wat Kitty daarop antwoord. Mensenlief, ik weet dat ze graag kort gerokt loopt en met zo'n warmte zelden een bh aan heeft, maar dit verrast me toch wel even. Ik heb er ook nooit verder bij stil gestaan, ook al omdat je daarover als haar opa niet verder hoort te denken. Maar ja, ik ben ook 'maar een man', dus vind ik het best wel opwindend allemaal wat ze zegt. Ook het gemak waarmee ze alles doet en zegt verbaast me. Ik weet en besef wel dat John suggestie gebruikt heeft, maar ik begrijp dat ze echt niks tegen haar wil heeft gedaan of gezegd, dat zou John trouwens ook nooit opdringen.

Nou moe, mijn kleine meisje wordt groot en er komt nu blijkbaar een diep verborgen verlangen naar boven! Ze is dus duidelijk meer exhibitionistisch dan ik vermoedde en ze geniet er zichtbaar van, al schaamt ze zich ook wel wat zo te zien. Raar hoe een mens in elkaar kan zitten! Ze staat er wat verloren bij na haar onthullende uitspraken, maar John stelt haar gerust en zegt dat zij niet de enige is met die gevoelens en verlangens. Hij vertelt haar dat er niets mis mee is, maar dat ze wel moet opletten hoever ze daarmee in het openbaar durft te gaan. "Niet iedereen is even braaf als wij hier en sommigen zouden er zwaar misbruik van kunnen maken. Laat je dus nooit zomaar openlijk op straat gaan in die gevoelens en vertel dat ook niet iedereen. Dit is iets mooi ... als je dat in een veilige omgeving kan beleven!"
Ja John, jij kan het goed zeggen man en je zorgt er tenminste ook voor dat het haar niet uit de hand loopt. Dat apprecieer ik wel, want ik wil mijn kleine meid niet in haar ongeluk zien lopen. Maar toch is het effe slikken om dat over je kleindochter te weten te komen.

Ik voel me heel raar, want John heeft dingen in me wakker gemaakt die er al wel langer zaten, maar die ik steeds weggeduwd heb. Maar door dit alles is het aan de oppervlakte gekomen en ik weet niet wat ik ermee moet. Ik heb al wel eens stiekem op internet BDSM-dingen opgezocht en daarbij veel gevonden wat ik zelf helemaal niet wil. Maar toen ik las over slavinnetjes die 'moeten' gehoorzamen en helemaal bloot alles doen of laten doen wat hen bevolen werd, dan werd ik daar toch een beetje nat van. Spijtig genoeg ging dat dan allemaal veel verder dan wat ik ook leuk zou vinden, vooral met pijn en vieze dingen, dus heb ik alles maar zo goed mogelijk terug weggeduwd in het verste hoekje van mijn verstand. En nu is dat plots allemaal weer aan de oppervlakte en weet ik me geen raad ... maar mijn slipje is wel wat vochtig!

"Sta daar niet te suffen meid, doe je bloesje helemaal uit en toon ons je blote tetjes," hoor ik John zeggen. Euh, heee, wat, wablieft, wat zeg je? Ik weet niet waar ik het heb, want John zei dat heel autoritair en dwingend. Aarzelend maar gehoorzaam doe ik de knoopjes los en mijn bloesje uit. Jezus mina, ik heb er wel van gedroomd om dit te moeten doen, maar nu het realiteit is sta ik toch te blozen als een rijpe tomaat en ik sla verlegen de ogen neer. "En nu je handen achter je hoofd, zodat je melkerij goed vooruit gaat steken en wij ze uitgebreid kunnen bewonderen!" Waar ben ik toch mee bezig en waarom vind ik het nog leuk ook? Hier sta ik nu met m'n blote tieten in de aanbieding voor een stel oude mannen, en dat doe ik dan nog vrijwillig ook. Ben goe zot zeker ... maar het voelt zooooo lekkerrrrr.John staat recht, gaat achter Kitty staan en grijpt onder haar armen door haar beide tieten. Hij begint die stevig te kneden en rolt haar tepels tussen zijn vingertoppen. Mijn kleindochter staat er met gesloten ogen van te genieten en Jan en Piet zitten wat te schuifelen op hun stoel. Tja, ook mijn hormonen reageren op dit prettig uitzicht en ik schaam me een beetje dat ik eigenlijk ook zit te geilen op mijn eigen kleindochter, ook al misdoe ik hiermee niks. Ik zie echter dat ze het vrijwillig ondergaat, ondanks de suggesties daarnet van John om haar over de streep te halen. Dit verlangen moet er al langer gezeten hebben en is nu duidelijk geworden.
"Zo meid, nu ben je opgewarmd, ga ons nu nog maar eens wat te drinken halen, want we hebben hier een droge keel van gekregen. En loop een beetje, dan wippen je tetjes lekker op en neer!" Het kind doet beschaamd wat John haar beval en we zien haar stevige tetters mooi dansen als ze wegloopt.

"Ja makkers, het is een mooi kind en ze geniet ten volle van wat ik met haar doe. En geloof me, ze is niet onder hypnose, ze doet het omdat ze dat zelf ook wil. Ik heb alleen wat suggestie gebruikt om haar uit de kast te halen. Ik zou nooit iemand dwingen tot iets wat ze zelf niet wil. Zoals je zag vindt ze het leuk en opwindend en is ze stiekem blij dat dit haar overkomt. Ik ben er zeker van dat ze hierover al langer droomde maar niet wist wat ze ermee moest. Nu kan ze dit eindelijk beleven en ervaren."

Mijn tieten wiebelen heerlijk los en bloot terwijl ik naar binnen loop. Ik weet dat de mannen genieten van het uitzicht dat ik bied, maar ik vind het zelf ook enorm opwindend. Hier heb ik in stilte al zo dikwijls naar verlangd en het zelfs al echt gedroomd ook. Vernedering, moeten gehoorzamen, bloot moeten paraderen, beschamende houdingen, ik werd er zo heet van als ik daarover dacht! Maar nu gebeurd het echt en wie weet wat wat me nog allemaal te wachten staat. Mijn slipje is al wat vochtig en mijn buikje rommelt ongelooflijk lekker. Nu vlug flesjes pakken en vol verwachting loop ik terug naar buiten, naar mijn publiek!
Ik zet bij opa en John een flesje neer en buig me over de tafel om Jan en Piet ook eentje te geven. "Goed meid, blijf nu zo voorover staan en doe je handen terug achter je hoofd. Vraag beleefd aan die twee mannen of ze jouw uiertjes willen melken, je weet wel: kneden en dan pulken aan die tepels. Ik weet zeker dat je dat lekker zal vinden en die mannen doen niet liever dan jou helpen!"

Ik schaam me een ongeluk dat ik zoiets zelf moet vragen, maar mijn hormonen gaan wild te keer bij de gedachte alleen al en ik word hoe langer hoe geiler. Jan en Piet laten zich na mijn vriendelijk verzoek niet onbetuigd en even later zit elke tiet in een warme hand en word ik zalig gemolken. Ze kneden me zo fijn dat ik ervan ga spinnen en zachtjes begin te wiebelen met alles. Heerlijk ... al schaam ik me zowat te pletter.

"Zie je wel mannen: hoe meer je haar vernedert, hoe heter ze ervan wordt. Een typisch slavinnetje die bloedgeil wordt van onderdanig moeten zijn en gebruikt worden als speelpopje. En weet meisje, als het jou teveel wordt, dan mag je altijd 'stop' zeggen, maar dan wil ik ook een goede reden daarvoor. Als die zinvol is, dan mag je de eerste maal nog vragen om er toch mee door te gaan als jij dat nog wil. Bij een tweede 'stop' is het echter definitief gedaan met spelen. Gebruik die mogelijkheid dus niet zomaar!"
Ik zie dat ze zo hard geniet dat ze moeite heeft om mijn uitleg in zich op te nemen. "Heb je begrepen wat ik gezegd heb over het stopwoord?" Ze knikt ja terwijl ze zweet van de opwinding. Als ik met mijn hand langs de binnenkant van haar been langzaam omhoog ga, stokt haar adem en kijkt ze verrast om. "Ja schat, ik wil nu wel eens voelen aan dat broekje van jou, hoe het daar gesteld is. Je staat hier prachtig met je lange benen zo goed als helemaal bloot, alleen je broekje komt nog net niet piepen. Het is een ongelooflijk mooi zicht he opa, vind je ook niet? Kijk gerust naar haar lekkere kontje, daar doe je niks mis mee hoor." Ik begrijp dat haar opa het er wat moeilijk mee heeft om naar het prachtige onderstel van zijn kleindochter te kijken. Maatschappelijke normen he, moeilijk hoor!

Als John zijn hand op mijn broekje aankomt, ben ik bijna in alle staten en bibber ik op mijn benen. Wat gaat hij nu doen, ik ben al bloedgeil en nu zit die man zomaar onder mijn rokje. Langzaam gaat hij met n vinger over mijn slipje, helemaal over mijn natte spleet. "Maar meisje toch, je sap drupt bijna door je broekje heen, ben jij al zo heet?" Ja, leg het er maar dik op dat ik zo'n raar ding ben, verneder me nog wat meer voor al die mannen. Ik kan er ook niet aan doen dat ik hier zo van geniet en de natuur de rest doet. "Dat is niet gezond he kind, met zo'n nat broekje aan, dat moet dringend uit voor je een poepvalling op doet."
Wat is dat nu weer voor uitleg en watte: moet mijn broekje ook uit, dat meen je toch niet? Maar ja hoor, John pulkt al aan de elastiek en even later gaat mijn laatste bescherming eraan en sta ik bijna in mijn blote kont te blinken. Vind ik dat nu echt zo lekker dat ik nog heter word, terwijl ik bijna in de grond zak van schaamte!

"Goed meid, je hebt een mooie en lekkere pruim! Zet je eens op de tafel op je knien met je benen wat uit elkaar zodat we dat beter kunnen zien." Knalrood en onwillig maar toch gehoorzamend kruip ik op de tafel en zet me vlak voor hun ogen met bungelende uiers en blote kut, poedelnaakt op m'n korte rokje na. Ik zie hoe zelfs opa heel benieuwd zit te kijken en goedkeurend knikt. Een vinger van John gaat losjes over m'n lipjes en laat me geschrokken opwippen. En weer gaat die vinger over en weer, nu ietsje tussen mijn lipjes. Als die helemaal vooraan komt en m'n klitje aantoetst, wip ik bijna van de tafel van antisipatie. Bloedgeil word ik ervan.

"Kijk jongens, haar klitje is ook al van de partij! Dat ding komt hier al vantussen de plooien gluren, dat moeten we eens nader bestuderen." John pakt met elke hand een lipje en trekt heel haar handel voorzichtig open, zodat het roze binnenwerk zichtbaar wordt. Met vier zitten ze bij Kitty binnen te gluren, wat haar nog meer verlegen en onzeker maakt. "Je vindt het toch niet erg he meisje, dat we je pruim en de rest even bekijken, dat ziet er hier best leuk uit."

Haar venusheuvel staat een beetje bol en ze heeft al een matje donzige haartjes die haar gleufje mooi omkaderen en daarboven knipoogt haar lichtbruine sterretje guitig naar ons. Kitty kreunt, zucht en bloost van al dat gedoe, wat Jan ertoe aanzet om haar dichtsbijzijnde tiet even lekker te masseren. Die hangen er zo uitnodigend onder te bengelen dat je dat gewoon niet kan laten. Als hij onverwacht in een tepel knijpt, kirt ze vrolijk en draait met haar kontje. Dat popje zit hier als gek te genieten en wij vinden dat natuurlijk ook wel allemaal leuk om mee te maken. Ze is ongelooflijk mooi en heeft alles waar je een man blij mee kan maken al in huis. En blij zijn we nu dus echt wel.
"Heb jij je al eens afgevraagt hoe het zou voelen om een vinger in je kontje te krijgen?", vraagt John.

Ik gloei van schaamte terwijl ze aan m'n kutje zitten te pulken en alles te bekijken. Nu trekt iemand m'n lipjes open en m'n klitje krijgt ook aandacht. Het is toch nog wat anders om erover te dromen of het ook echt te moeten ondergaan. En nu vraagt John zelfs iets waar ik ook al stiekem over gedagdroomd heb. Ik zeg heel verlegen dat ik me dat inderdaad al eens afgevraagd heb, maar dat het echt niet hoeft om in mijn kontje te peuteren.
"Schatje, nu ga je voor ons je billen eens flink open trekken en vraag je me beleefd om een vinger diep in je lekkere aarsje te steken. Maar ik zal hem dan eerst goed insmeren met je kutsap, zodat hij vlot glijdt. Goed?" Ik wou dat ik niet naar hier gekomen was, want dit is enorm vernederend en dan moet ik het nog zelf vragen ook. Ik voel hoe een vinger het gerimpeld rozetje van mijn kontje masseert en ik geraak in paniek. Als ik het niet vriendelijk vraag, dan steekt hij die vinger misschien zo droog naar binnen en dat zou dan vast niet zo leuk aanvoelen. Tegen beter weten in en met een bibberstem vraag ik "John, wil je aub je vinger insoppen in mijn natte pruim en hem dan heel voorzichtig in mijn kontje proberen te krijgen!" Met tegenzin maar gehoorzaam trek ik mijn billen uiteen en voel hoe m'n kutje gaat openstaan voor hun geile ogen. Ik voel me vernederd dat ik dit moet vragen en dan mijn gleuf nog opensperren voor hen ook. Maar had ik hier zelf al niet over gedroomd en gefantaseerd? Ben ik dan zo'n heet en geil ding?John steekt zijn wijsvinger in m'n hete kutje en smeert hem goed in met kutsap. Dan plaatst hij hem op m'n sterretje, wat me in paniek alles doet dichtknijpen. Ik krijg een goei mep op mijn billen en "ontspan je meid, of het zal meppen regenen". Onverwacht knijpt iemand in m'n klit en van het schrikken ontspan ik, waarna de aandringende vinger vlot mijn strakke kontgaatje inschuift. Mijn adem stokt en mijn ogen sperren zich wijd open door die stoute indringer.

We zijn zo intens met Kitty bezig, dat we niet eens merkten dat de tweeling van de buren de tuin kwam binnenlopen. De jongens staan met grote ogen bij ons voor we er erg in hebben, maar we trekken toch nog vlug onze handen van Kitty weg. De ene zegt: "Papa vroeg ons gisteren om je wat in je tuin te helpen buurman, maar we wisten niet dat jullie zo leuk bezig waren! Dat meisje lijkt wel wat op onze grote zus, maar die zit nooit zo bloot op tafel en die heeft niet zo'n dikke tetten als zij. Zijn die dingen echt zo zacht als ze zeggen?" Gelijk grijpt hij de dichtstbij hangende tiet en kneed ze voorzichtig.
Zijn broertje is wat verder gelopen en ziet het natte slipje liggen. "Heeft ze in haar broekje geplast? Haar pruim blinkt zo vochtig!" Hij steekt een hand uit en pakt haar bij haar lipjes, waarna hij hij plots zegt: "Zaten jullie met een vinger in haar kakkertje? Dat staat hier een beetje open", en hij duwt er meteen een vingertje in. Opa grijpt vlug de twee bijdehandjes in hun nekvel en dirigeert ze naar de poort terwijl hij hen de levieten leest. "Mogen we niet even blijven spelen buurman, want dat krijgen wij niet gedaan van onze zus hoor, die kunnen we alleen stiekem begluren als ze doucht!"

Kitty zit er ondertussen helemaal verstijfd bij van schaamte door al die vernederende toestanden. Maar de reacties van die twee snotneuzen en hun starende ogen wonden haar wel duidelijk erg op. Tja, je moet daar maar in je blootje zitten als jonge meid en dan door zo'n apen bekeken n overal betast te worden, je zou van minder in de grond zakken ... en heet lopen!

"Weet je popje, dat een goed slavinnetje alleen mag klaarkomen als ze daarvoor toestemming heeft van haar Meester?" Ik heb allang gemerkt dat ze op de rand van een orgasme zit en vermits ik nu eigenlijk haar Meester ben, leg ik hiermee de lat voor haar plots wel heel hoog. Ze beseft dat ze mij nu echt wel 'moet' gehoorzamen en ze dus niet zomaar mag klaarkomen ... terwijl ze bijna ontploft. En vier paar geile mannenogen kijken van alle kanten tegen haar bloot heet lijf, wat voor haar al opwindend op zich is, om niet te spreken van die snotapen daarjuist! Ik begrijp dat dit allemaal heel overweldigend moet zijn, maar dat ze er eindeloos van geniet, ook al schaamt ze zich rot. Maar nu moet ik haar even wat afremmen, voor ze door het lint gaat. Beter nog eerst even laten sudderen, daar wordt ze helemaal gek van.
"Kom maar van de tafel meid en zet je daar maar met de benen gespreid en handen achter je hoofd, dan kan je even bekomen. Tenslotte zijn we gekomen om te kaarten en dat gaan we nu ook even doen. Sta daar maar even gewoon mooi en heet te zijn!"

Zowel Kitty als de mannen staren me aan om die onverwachte wending. Kitty weet niet waar ze het heeft nu ze zo bloedgeil gewoon te kijk gezet wordt en de mannen schuifelen ook wat ongemakkelijk op hun stoel. "Kom aan jongens, wie was aan de beurt om te delen?" In stilte moet ik lachen om al die verbaasde gezichten, maar het is wel leuk.

Ik weet echt niet of ik dit nu nog leuk vind of niet. Mijn verstand zegt me dat dit niet zo hoort, maar mijn lichaam vertelt me iets heel anders. Ik sta zo heet dat ik bijna barst van al dat lekker gefrutsel aan mijn kutje en mijn tieten. Heel mijn lichaam staat in brand ... en dan moet ik hier plots gewoon wat staan niksen. Ik ben botergeil en dat ik hier nu kwasi bloot tentoon sta maakt het niet minder. En die mannen beginnen gewoon te kaarten of er niets aan de hand is, alhoewel er heel wat blikken mijn richting uit gaan. Mijn melkerij is helemaal gezwollen van al dat kneedwerk en mijn tepels staan in opperste strekstand. Dat is op zich wel een heerlijk gevoel, mar mijn hormonen razen rond en mijn pruim pulst van begeerte en opwinding. Mijn kontje voelt wat raar aan maar zelfs dat is ook wel wat lekker. Maken ze een mens eerst loeiheet en dan is het 'pauze', of hoe noemen zij dat? Maar zo werkt dat niet he John, ik trek eruit en ga me op mijn kamertje even lekker maken!

Ik heb mijn armen laten zakken en nog maar n stap gezet of John reageert al! "Waar denkt de juffrouw naartoe te gaan? Had ik je niet bevolen te blijven staan in de slavinnenhouding? Je dacht er toch niet over zeker om je ergens stiekem te gaan klaarvingeren? Hier bij mij komen meid, je verdient straf!" Hij pakt me bij een pols en trekt me voorover op zijn knien. Mijn rokje gaat omhoog en het regent mepjes op mijn blote billen. Ik schrik me rot en probeer weg te trekken van zijn petsende hand, maar dat lukt niet. Oh nee, dat kan toch niet waar zijn: ondanks alles voelt die billenkoek ook lekker. Ben ik nu echt helemaal abnormaal?

Mijn wereld staat wel even op zijn kop als ik zie hoe mijn kleindochter geniet van al die stoute dingen en helemaal niet tegenwerkt. Dat moet er dan toch al echt in gezeten hebben, anders zou zij nu niet zo onderdanig en gehoorzaam alles laten gebeuren. Raar dat ze daar zo van geniet en er nooit iets over gezegd heeft. Ze liep er wel altijd al graag wat wulps bij, maar welke normale man vindt dat nu niet leuk en mooi, familie of niet!

Dat gehoorzamen wil nog niet echt lukken blijkbaar en dus gaat ze bij John over de knie. Ongelooflijk, maar terwijl ze meppen op haar bloot kontje krijgt, zie ik ze ondanks haar spartelen nog genietend kijken. Ze vindt dus die billenkoek ook al lekker, waar gaat dat eindigen?
"Eens kijken en voelen he meisje, hoe het met die pruim van jou gesteld is." John gaat met een vinger door m'n kletsnatte spleetje en maakt me weer loeiheet. Hij knijpt m'n lipjes bij elkaar en als hij een dikke vinger naar binnen duwt en me begint te vingeren, voel ik m'n wereld helemaal wegtrekken in allerlei gekke flitsen en golvingen. In mijn hoofd lijkt een soort verlichte kermismolen te draaien en heel mijn bekken staat in brand. Onverwacht prikt hij ook een vinger in mijn krappe kontgaatje, wat alle stoppen bij mij doet doorslaan. Vlammen schieten op en neer langs mijn wervels, de kermismolen ontploft en kreunend, gillend en bevend brand ik me door een beuk van een orgasme. Ik daver op John zijn benen van het heerlijke geweld dat in me losbarst. Zijn pompende vinger in mijn kontje heeft assistentie gekregen van nog een extra vinger in mijn kolkende kutje, wat me helemaal doet doorslaan. Ik lach en huil tegelijk, terwijl ik amper weet waar ik ben, zo heerlijk wild gaat het in mij te keer. Wanneer de vingers verdwijnen, schok ik nog minutenlang na van de zalige stuiptrekkingen die me uitzinnig laten genieten. Ergens vaag bedenk ik dat ik graag een slavinnetje van John ben.

Wanneer kaarten jullie nog eens mannen? Hopelijk wanneer ik vrij ben van school!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners