Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Katja wordt mijn meesteres - 18504 keer gelezen
Ik ben een jongeman van 26 jaar en zie er wel goed uit. Ik scharrelde er wat op los. Zo onder andere met een vrouw van een rijke man. Haar man werkte heel veel en zij was vaak eenzaam en alleen. Ze heette Charlotte en was 40 jaar, maar ze zag er zeer goed uit. Ze had mooi blond haar en een mooi stevig koppel borsten. Een aantal keren per week ging ik bij haar op bezoek en hadden we zalige seks. Haar man verdiende tonnen geld en ze had telkens zeer mooie lingerie aan toen ik bij haar was. Ze woonden in een mooi groot huis met grote tuin en op het einde van hun tuin liep een rivier. Meestal ging ik bij haar op bezoek op maandag, woensdag en vrijdag. Maar de dinsdagmorgen stuurde ze een bericht dat ze wou dat ik in de namiddag ook kwam. Ik kwam daar aan, maar er was toen ook een vriendin van haar. Ook getrouwd met een rijke man, die ook veel werkte. Ze zag er ook goed uit. Maar zij had heel donkerbruin haar, en eveneens een flink koppel borsten. Ze was nog een beetje jonger dan Charlotte, schatte ik. Zij heette Katja. We zaten nog even samen en toen ging de vriendin terug weg naar huis.
Charlotte zei me dat ze eigenlijk ook wel zin had in af en toe een frisse jongeman. Ze vroeg of ik dat zag zitten en ik had haar even gezien en wou wel wat avontuurtjes meemaken met Katja. Charlotte ging dan mijn nummer doorgeven aan Katja.
Wanneer ik weg was bij Charlotte kreeg ik kort daarna een berichtje van Katja. Ze vroeg of ik al zin had om af te komen. Ik antwoordde van wel en ze gaf me haar adres. Even later belde ik bij aan bij haar grote huis. De deur ging open en ze verscheen daar in een kort sexy doorschijnend nachtjurkje. Daaronder had ze een klein stringetje aan. Ze zag er zo goed uit. Zij had er duidelijk zin in, en ik intussen ook wel. Ze ging de trap op naar boven en ik volgde haar. In de grote slaapkamer legde ze haar op het bed met haar benen open en haar kont op de rand van het bed. Ze vroeg me haar te likken. Op mijn knieen ging ik naast het bed zitten en ik deed haar stringetje af en begon snel met haar te likken. Ik had er wel zin in, ze was al goed nat. Had ze zich al wat voorbereid of had ze zoveel goesting? Ze zei me dat ze gehoord had van Charlotte dat ik zo lekker befte. Ik vond het wel lekker om te doen en ik werd er zelf wel geiler van. In mijn broek begon het goed te spannen. Toen stond ze recht en ze vroeg aan me om op bed te gaan liggen. Toen kwam met haar doornatte kutje op mijn gezicht zitten en ik moest haar verder beffen. Het duurde niet lang meer voor ze haar kutje over mijn gezicht aan het wrijven was en in de hoogste hemels terecht kwam. En weinig later kwam ze dan ook schokkend klaar, stevig tegen mij drukkend. Ze stapte van me af en ze deed mijn broek af zodat mijn harde lul vrij was. Ze begon me te verwennen en aan mijn lul te trekken.
Wil je klaarkomen? vroeg ze.
Ja, zei ik, heel graag.
Mag ik dan je meesteres zijn?
Mijn Meesteres?
Ze stopte met me af te trekken.
Ja, en jij mijn slaaf.
Ik wou eigenlijk dat ze verder deed, het was te lekker en ik was te geil. Vooral met mijn gezicht die nog vol hing met haar kutsappen.
Ja, zei ik, je mag mijn meesteres zijn.
Ze deed weer verder maar stopte enkele seconden later terug.
Ben je zeker, vroeg ze.
Ja, zei ik.
Ja, wie, vroeg ze.
Ja Meesteres.
Ja, Meesteres wie?
Ja Meesteres Katja.
Ze deed terug verder en zei me dat ze dat altijd wou horen, Meesteres Katja.
Ze gaf toen een harde slag met haar vlakke hand op mijn borst. Ik schrok even.
Hmm, dit heb ik altijd gewild, een slaaf. Mijn man, die heeft nooit tijd voor sex en hij heeft nooit mijn slaaf willen zijn. En nu heb ik jou als slaaf.
Ze varieerde het aftrekken met het slaan op mijn borst. Ze sloeg wel hard. Maar telkens keerde ze terug naar mijn harde lul die steeds dichter bij de explosie kwam. Telkens ze sloeg moest ik naar adem happen. Maar ik zag haar zitten boven mijn benen en zag haar lekkere lichaam met haar sexy jurkje. Slagen krijgen van haar, dat vond ik zeker niet erg. Ik wou het er eigenlijk wel graag bij nemen. Op een zeker moment stopte ze met aftrekken en kwam ze boven mijn lul zitten en begon me te neuken. Ze begon wild bovenop me te bewegen en haar borsten wipten geil op en neer onder haar sexy kleedje. Het ging bij mij heel snel en ik kwam klaar en spoot mijn zaad in haar kutje. Uitgeteld lag ik op haar bed met haar nog boven mij.
Zo, slaafje, dit vond je lekker zeker?
Ja Meesteres Katja.
Dus voor herhaling vatbaar, vroeg ze.
Ja Meesteres Katja, zeker wel.
Durf je er nog verder in gaan?
Ik denk het wel Meesteres Katja.
Mooi zo, kom je donderdag terug? Hetzelfde uur?
Ja, dat is goed, Meesteres Katja.
Ok, maar eerst ga je me nog eens beffen. Ze verplaatste haar een beetje en kwam terug met haar natte kutje boven mijn gezicht. Mijn eigen zaad was bezig met eruit te lopen.
Kom likken, slaaf, je kan daar toch wel tegen zeker, het is je eigen zaad.
Ik besloot maar te likken en dat te vergeten, ik smaakte mijn eigen zaad wel, maar ik smaakte ook haar kutsappen en dat vond ik al een stuk geiler. Ik likte gulzig en werd er wel geiler van. Intussen zat ik al opnieuw met een harde. Ze begon met haar kutje te rijden over mijn gezicht. Mijn gezicht werd bedolven onder haar geile kutje. Een heel tijdje was ik haar aan het beffen en toen kwam ze nog eens hevig klaar. Ze ging van me af en mijn gezicht hing vol met haar sappen en mijn eigen zaad ertussen.
Zo, donderdag dan?
Ik bevestigde en ik ging terug naar beneden en vertrok naar huis. Ik was benieuwd naar donderdag en hoe het ging zijn. Maar ik vroeg me af wat ze nog van plan was. Als ik haar slaafje zou zijn, hoe ver zou dat dan gaan? Ik ging het afwachten, nu was het zeker zeer geil.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners