Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Keurige dames - 10370 keer gelezen
Hierbij wil ik mijn ervaring van afgelopen dinsdag toch even vertellen. Ik vroeg klaar met mijn werk en reed weer richting Almere. Bij de afslag Almerezand ging ik er af om maar weer eens te kijken of er iets te beleven viel, maar het viel weer tegen. Veel auto’s maar allemaal mannen alleen en dat was niet mijn bedoeling. Ik ben een keurig 6 jaar getrouwde man van 32 met een lieve (en ook heel welwillend) vrouw en 2 kinderen, maar heel voyeuristisch ingesteld en ik hoopte nog altijd eens een stelletje bezig te zien. Maar ook vandaag dus weer niets. Ik parkeerde mijn bus ergens achteraan op een rustige plek, pakte een sexboekje en ging een beetje met mijn lul spelen.

Op een gegeven moment naderde een auto mijn parkeerplaats, dus ik deed wat rustiger aan. In de auto zaten 2 dames die, naar mijn idee, de 50 al gepasseerd waren. Zij reden in een nette Audi A6, dus daar had ik ook geen hoop op. Zij parkeerde achter mijn auto en liepen richting het strand. De één was gekleed in een mantelpakje de ander in een spijkerbroek, ook dat was al niet echt opwindend en ik besloot weer door te gaan met het geen waar ik mee bezig was. Opeens werd de schuifdeur van mijn auto opengetrokken. Ik schrok me rot en zag de twee dames staan. “Hij zit toch met zijn lul te spelen en hier hebben we mooi de ruimte om eens lekker te vrijen” zei de ene en zij doken de achterruimte in. Ik keek door het tussenschot en zij stelde voor mij vast dat ik dat wel goed vond.

In mijn achterbak begonnen zij elkaar uitvoerig te zoenen en te betasten en ik genoot van het uitzicht, hoewel de vrouwen op zich niets opwindends voor mij hadden. Maar de vrouw in het mantelpakje stopt en zei de ander dat zij het niet kon wanneer ik keek. De ander, duidelijk veel geiler, probeerde haar vriendin nog over te halen maar het lukte niet. Ik beloofde hun de andere kant op te kijken zodat zij door konden gaan, maar ook dat werkte niet. De geilste besloot mij een shirt voor mijn ogen te binden zodat ik niets kon zien, maar de ander zei dat ik dat zo af zou schuiven en daarom zou de geile ook mijn handen vastbinden. Omdat zij daar niet iets voor kon vinden commandeerde zij de ander haar panty uit te trekken en zij bond mij daarmee aan handgrepen van mijn auto. Hierdoor kwam het kruis van de panty onder mijn neus en ik kon ruiken dat die ander ook behoorlijk geil moest zijn.

Ik werd al erg opgewonden door de geile geluiden uit mijn achterruimte en eigenlijk vond ik het zo ook geweldig. Het heeft denk ik wel een uur geduurd, toen het wat rustiger achter werd. Mijn portier werd geopend en er kwam een hand om mijn nog steeds stijve lul die er mee begon te spelen, daarna begon zij mij zelfs te pijpen, lekkerder dan ik ooit gepijpt was. Ik wis zeker dat dat degene met die spijkerbroek moest zijn, maar zij wist hoe het moest. Snel kwam ik klaar en zij ging weer terug. Even later kwam ze mijn blinddoek afdoen en mij losmaken. Ze vroeg of het mij was bevallen en of ik er wel van hield om gepijpt te worden of dat ik meer de voerkeur aan neuken gaf. Ik vertelde genoten te hebben maar dat ik toch de voorkeur aan neuken gaf, met de hoop ook dit nog even te mogen. Zij trok mijn broek nu helemaal uit en nam mij mee naar achteren. Daar aangekomen pakte zij mij ruw beet en bond mij, staand en voorovergebogen voor de auto weer vast. Door het genot van daarvoor liet ik het mij allemaal maar gebeuren. Toen ik eenmaal vast zat voelde ik dat het fout zat maar ik kon geen kant meer op. Ergens kwam nog een schraag vandaan die onder mij werd gezet zodat ik goed voorover stond. Ik werd van achteren betast, gevingerd en opgerekt. Tegen het schreeuwen werd mijn mond afgeplakt. +/- 10 mannen hebben mij anaal genomen en volgespoten terwijl ik voor mijn idee wel 30 pikken klaar gezogen en schoon gelikt heb.

Hoewel ik mij nog steeds niet bi voel, heeft deze ervaring mij zeer opgewonden en weet ik niet wat ik doe als het de volgende keer weer gebeurt.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners