Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Klasgenot - 6836 keer gelezen
Nele (16) zit bij mij in de klas. Mijn vriendin Ellen (17) ook. Nele is een heel knappe griet die veel bekijks heeft van de jongens op school. Zelfs de leraars kunnen het niet laten van haar af en toe na te staren. Ellen is altijd jaloers wanneer ik mijn ogen niet van haar vaak halfnaakte benen en zwoele mond kan afhouden. Telkens wanneer Ellen kwaad wordt lach ik het weg of zeg ik dat ze zich ook wat uitdagender moet gedragen of kleden. Het hoeft niet gezegd dat Ellen Nele niet kan uitstaan. Ik vindt het best wel leuk om Ellen kwaad te zien worden als ik mezelf opgeil aan Nele. Ellen heeft niets te zeggen en moet doen wat ik wil dat ze doet.

We hebben reeds twee jaar een relatie. Van zodra ze 15 is geworden neuk ik haar. Ze was nog maagd. Ik neem ook sinds het begin van onze relatie naaktfoto's van haar en ik fotografeer onze sexspelletjes. Nu film ik haar regelmatig als we neuken. In het begin was ze nogal preuts en durfde ze niet altijd voluit te gaan, ze nam toen natuurlijk de pil nog niet. Het heeft toch een tijdje geduurd en heel wat overtuigingskracht gevergd vooraleer Ellen me begon te pijpen.
Nu moet ze me bijna elke dag pijpen. Ze is nu wel meer gewend van me...

Als ik dan een poosje met Nele heb zitten praten of kijken ben ik meestal zo geil dat ik Ellen zo snel mogelijk moet neuken om mij wat af te reageren. Nele doet erg haar best om mij op te winden. Als ik in haar buurt ben, met of zonder Ellen laat ze haar prachtige benen nog wat meer zien, steekt haar tieten strak vooruit en trekt met haar lippen een zwoel pijpmondje. Alhoewel Ellen best niet onknap is, is ze nogal preuts en heeft ze niet dezelfde sexy-look als Nele.


Nele komt meestal naar school met een erg kort en strak rokje waardoor je haar wonderlijke volle billen kunt bewonderen. Daarboven draagt ze dan een wit stretch topje zodat haar stijve tepels als puntjes naar voren drukken. Ze heeft redelijk grote borsten waar ze best trots op is en ze toont ze dan ook graag. Ellen draagt meestal een jeansbroek en ╚╚n of ander t-shirt. Als ze een t-shirt draagt komen ook haar borsten mooi tot uiting. Ik kan het dan niet laten om in ieder onbewaakt moment met haar tieten te spelen. Daar we op dezelfde school zitten, mag ze van mij geen bh meer aantrekken. Het tofste is dat ik ze stevig vastpak tijdens de les of op de trein waar mijn vrienden bij zijn. Af en toe laat ik Ellen de kledingstijl van Nele aantrekken. Als ze dan in kort zwart rokje en een spannend t-shirt op school komt is ze net een goedkoop hoertje. Zo heb ik haar het liefst. Als ze dan samen met mij achteraan in de klas zit zeg ik dat ze haar slipje moet uittrekken en aan mij moet geven. Wanneer ze verwoede pogingen doet om dat onopgemerkt uit te trekken krijg ik al een stijve. Er zijn natuurlijk een paar jongens die hun ogen niet van Ellen kunnen houden. Ik doe dan of ik van niets weet. Als haar slipje uit is en ik heb het weggestopt ga ik met een deo-stick onder het bureau en zeg haar dat ze haar benen moet opendoen. Niet gewoon open maar wijdopen. Ik stomp de stick in Ellen haar kut en ze moet erg kreunen van de pijn die zo'n flinke stoot geeft. Ze heeft pijn en is kwaad op mij. Ik wordt er enkel maar geiler door en wil haar zo snel mogelijk neuken. Ik doe de stick weg en schuif met mijn hand haar rokje omhoog tot ik haar kut kan zien. Ellen zit daar bijna enkel met een wit t-shirt aan. Als nu iemand achterom kijkt kunnen ze duidelijk zien dat Ellen haar rok opgeschoven is tot aan haar bekken en haar naakte billen en kut zichtbaar zijn. Ellen haar kutje is kaalgeschoren. Elke week moet ze dat minstens ╚╚nmaal scheren zodat het steeds goed kaal en glad blijft. Met een geschoren kutje staat Ellen's poesje bijna altijd vochtig. Ondertussen zit ik met mijn vingers in Ellen haar kut en maak ritmische neukbewegingen. Ellen is onderaan al helemaal nat geworden en mijn vingers zijn vol van haar kutsappen. Ze heeft moeite om niet te gaan kreunen en sluit haar ogen geregeld. Haar beide handen komen op mijn neukende hand te liggen om mij aan te sporen nog harder te keer te gaan in haar poesje.
Meanwhile heb ik een echte paal gekregen in mijn broek en wil ik Ellen desnoods in de klas nemen, maar dat zou niet onopgemerkt kunnen. Het is al een wonder dat niemand opmerkt hoe Ellen zich niet meer normaal gedraagt. Ze kronkelt met haar heupen en wrijft af en toe over haar borsten terwijl ze me aanspoort om haar te laten klaarkomen. Steeds harder gebruik ik (bijna) mijn hele hand om in haar kut te stompen.
Ellen heeft haar beide handen op haar tieten en haar hoofd naar achter geworpen, haar ogen gesloten. Ze kan nog net een luide kreun onderdrukken als ze tot een orgasme komt.
Net dan kijkt Nele, die schuinrechts voor ons zit, achterom en kan een klaarkomende Ellen zien en ik die haar masturbeer. Ondanks haar verbazing trek ik mijn hand niet terug uit Ellens kut. Nele werpt me een geile knipoog toe en kijkt terug naar voren.
Na dit handneuken laat ik Ellen mijn vingers, vol met haar kutgeil, oplikken en droog ze dan af aan haar t-shirt. Ik speel nog wat met haar borsten.
Als de les gedaan is hebben we middagpauze. Ik zeg tegen Ellen dat ze onmiddelijk naar de leerlingenkamer moet gaan en haar daar volledig moet uitkleden en op de tafel moet gaan liggen met haar benen open.
De leerlingenkamer is een middelgroot auditorium achteraan de school zonder banken, maar waar tapijt op de vloer is gelegd. Hier worden door de leerlingenraad allerlei activiteiten ingericht zoals het vertonen van films, ... Ik als voorzitter van de raad heb dan ook de sleutel en gebruik deze ruimte bijna dagelijks om Ellen te neuken. Ik geef haar de sleutel en zeg dat ik binnen enkele minuutjes kom.


Op de binnenkoer van de school komt Nele breed glimlachend naar me toe en vraagt of ik het leuk vond. Aangezien Nele een positie als PR-functionaris ambieert binnen de lln-raad denk ik van de situatie even gebruik te maken.
Op mijn ja-knikkend antwoord vraagt ze of ik haar ook eens in de klas wil handneuken. Ik zeg haar dat ik een speciale opdracht voor haar heb.
Misschien levert haar dat wel een leuke functie in de leerlingenraad op, nietwaar ? Ze is enthousiast over het voorstel. Ik ga naar de lln-kamer en zie Ellen daar naakt op tafel liggen. Ik zeg haar haar benen nog meer te spreiden en armen achter haar hoofd te leggen.
Met touw bind ik haar benen stevig vast aan de tafelpoten en haar handen achter het hoofd. Ik lik even aan haar kutje en steek dan mijn vingers er weer diep in. Ellen kreunt luidop.
Ik zeg haar dat ik een nieuw spelletje heb. Ik vertel haar dat Nele ons in de klas heeft beziggezien en dat ze daarna is komen vragen of ik haar wou neuken. Ellen vloekt en begint me uit te schelden. Al lachend zeg ik dat ze het best wel een leuk spelletje en een goede neukbeurt zal vinden. Ik laat Nele het auditorium binnenkomen.
Ellen die volledig naakt vastgebonden ligt wordt hierop woest en wil zichzelf losrukken uit de touwen. Ze is echter veel te stevig vastgeketend aan de tafel. Nele blijft op een afstandje kijken en lacht me geil toe. Ik ben Ellen haar gezeur kotsbeu en maak er een eind aan door haar een flinke mep op haar gezicht te geven. Daarop begint ze stilletjes te wenen.
Hulpeloos ligt ze daar, naakt vastgebonden met haar benen gespreid, klaar om genomen te worden of gebruikt door wie maar wil, als een hoer, een slavin... Ik gebruik Ellen altijd als een slet.


Nele kijkt toe en overschouwd Ellens lichaam : haar kut, haar borsten, kijkt stout, uitdagend en lachend naar Ellens hulpeloos gezicht. Ik vraag Nele of ze het een aangenaam gezicht vindt en of ze nog steeds zo geil is. Als ze overduidelijk ja antwoord zeg ik dat ze naast mij moet komen staan, langs de zijkant van de tafel. Ik wrijf over het kontje van Nele, die inmiddels heel zelfzeker haar arm rond mijn middel heeft geslagen en haar hoofd in mijn nek legt. Samen kijken we zo naar een woedende Ellen die nog steeds ligt te kronkelen. Neles kontje voelt stevig aan en ik geef er een flinke mep op.
Ik ga achter haar staan en duw mijn stijve tegen haar kort rokje, masseer haar tieten. We kussen elkaar vol op de mond en zij draait gretig mijn tong binnen. Ik zeg haar dat ze wat met Ellen moet spelen.
Nele gehoorzaamd en knielt aan de achterkant van de tafel tussen Ellens benen en kut. Op haar knie╬n begint ze met haar tong de binnenkant van Ellens dijen te likken. Haar handen duwen de benen nog verder uit elkaar en gaan dan naar Ellens poesje. Met haar duimen trekt ze de kut wijd open en steekt er dan haar tong in. Ze likt Ellens kut met gretige halen, Ellen laat haar verslagen en onbewogen begaan. Af en toe steekt Nele haar vingers in Ellens kut en laat haar tong over de lengte glijden, net alsof ze een ijsje aan het likken is. Ik kijk genietend toe vanop een stoel. Ik heb er overigens voor gezorgd dat de videocamera van de lln-raad goed staat opgesteld en alles opneemt.
Het wordt tijd dat Nele haar kleren uittrekt. Ik zeg Nele dat ze voor mijn stoel moet komen staan en om op mij te komen zitten met haar gezicht naar mij gericht. Nele stapt met haar lange heerlijke benen over mij en komt zo op mij te zitten. Haar korte rokje is helemaal opgeschoven en laat nu haar fijn kanten slipje zien. Het schaamhaar komt langszij het niemandalletje kijken en het kruisje vertoont een grote vochtige plek.
Ik neem haar blote billen vast en schuif met mijn handen naar de bovenkant tot aan haar rok en duw die helemaal tot op haar bekken. Ik heb nu volledig zicht op de fraaie binnenkant van haar dijen en haar miniscule natte slipje. Ik zeg haar dat ze alles moet uittrekken en ondertussen masseer ik haar slipje, voel ik haar warme kutje en maak ik haar nog geiler en natter.


Ze trekt haar spannend topje uit, pint haar bh los en toont me ongegeneerd en uitdagend haar heerlijke tieten. Ze smeekt om genomen teworden, haar tieten te likken en mijn lul in haar kut te steken. Ze trekt haar zwart rokje langs boven uit. Nele heeft alleen het doorweekte slipje nog aan en wiegelt daarmee over de harde bobbel in mijn broek.
Ik houd haar heupen vast en betast haar prachtige lichaam, haar volle grote ronde borsten terwijl ze heftig heen en weer over mijn kruis beweegt. We kussen elkaar diep op de mond en zij begint mijn hemd los te knopen. Ze likt en kust mijn schouders, mijn borstkas en gaat steeds lager haar hand wrijvend over de paal in mijn jeans.
Ze zit op de grond op haar knie╬n en wil mijn lul uit mijn broek halen tot ik zeg dat het genoeg is.
Ik sta op en zeg dat ze bovenop Ellen moet gaan zitten met haar slipje op de kut van Ellen. Waneer ze op Ellen zit gaat ze met haar hand achter haar rug en steekt haar vingers in Ellens kutje. Dan buigt ze voorover en steekt ze de hand met het geil van Ellens kut in haar mond. Ellen weigert, maar ik zeg haar dat ze haar mond moet opendoen en de hand met haar eigen kutvocht moet aflikken. Daarop opent ze haar mond en laat Nele haar hand erin steken. Ellen zuigt en likt de hand af. Nele lacht en plaatst haar beide handen naast Ellens gezicht. Op die manier vallen haar lange haren naast Ellens hoofd. Ze komt steeds dichter bij het gezicht van Ellen en kust Ellen op de mond. Haar tieten raken die van Ellen en Nele kust hevig Ellen op de mond. Ellen tracht dat te vermijden tot ik zeg dat ze Nele moet binnendraaien, moet tongkussen. Als ze eindelijk gehoorzaamd ben ik getuige van een prachtig tafereel. Nele die naakt op een vastgebonden en hulpeloze blote Ellen zit, elkaar hevig binnendraaiend terwijl hun borsten elkaar raken, beiden hebben stijve tepels.

Nog steeds over Ellen gebogen kijkt Nele me aan en lacht me geil toe. Ik zeg dat ik het heerlijk vind en haar lekkere kut wil zien. Nele komt van de tafel en komt voor me staan. Ze trekt langzaam haar slipje uit.
Het natte slipje gooit ze op het gezicht van Ellen. Ze toont me dan uitdagend haar geile poesje. Ik zeg haar terug bovenop Ellen te kruipen en met haar kutje boven Ellens gezicht te gaan hangen. Tegen Ellen zeg ik dat ze Neles kut moet likken. Ellen weigert eerst maar al gauw daalt Neles kut tot op de mond van Ellen en heeft ze weinig keuze.
Ellen likt Neles poesje. Nele kreunt luidop en maakt heen en weer bewegingingen over Ellens mond. Ellen steekt haar tong dieper in de kut en likt gretig over en weer. Nele masseert Ellens borsten en buigt zich voorover zodat ze met haar mond haar onderbuik kan kussen.
Ellen, nog steeds de kut van Nele likkend weet wat er gaat gebeuren en spreid haar poesje wijd open. Nele kust en likt de onderbuik van Ellen en gaat steeds verder tot ze haar kut heeft bereikt.
Ellens kutje staat heel vochtig en smeekt om een goede beurt. Nele likt terwijl ze zelf gelikt wordt.
Ellen die haar nu rustig laat begaan.
Ondertussen kleed ik mezelf uit en klim op tafel achter Nele, aan de kant van Ellens gezicht. Ik heb een stijve van jewelste en wil zo snel mogelijk in een van de twee sletten hun kutjes of mondjes mijn zaad spuiten.
Ik neem Neles billen en duw haar wat omhoog zodat Ellen niet meer kan likken. Ik voel eerst even met mijn hand aan Neles poesje, maar dat is ok, die is zeiknat en lekker warm. Ik duw met mijn handen Neles billen tegen de voorkant van mijn eikel en duw tenslotte de volledige lengte van mijn lul diep in haar warme, soepele en vochtige kut.
Nele kreunt heel luid en begint spontaan met haar lichaam heen en weer te bewegen zodat ik haar bijna niet hoef te neuken. Maar ik kan me niet beheersen en neuk haar, stevig en hard terwijl ik haar billen als handvaten gebruik. We neuken elkaar heel hard. Nele schreeuwt het uit van genot terwijl ik voel dat ik snel ga spuiten in de heerlijke kut van Nele.
Ellen die met haar gezicht op ongeveer tien centimeter van mijn neukende lul en Nele's kut ligt kan van heel nabij volgen hoe ik nu niet haar maar een vriendin van mij aan het neuken ben. Ze is er live getuige van. Ik roep dat ze moet likken, alles, mijn heen en weer schuivende paal in de kut van Nele, lik het, steek je tong mee in Nele's poes, lik mijn ballen, lik mijn lul . Ik roep dat ik ga spuiten en dat Ellen alles moet oplikken. Nele komt krijsend klaar wanneer ik me diep in haar kut stoot en diep in haar spuit. Ellen blijft de kut van Nele likken en de onderkant van mijn lul. Ik beveel Ellen mijn zaad op te likken dat uit het hete kutje van Nele drupt. Wanneer ik mijn lul uit Neles kut haal ga ik met het warme vocht gemengd met mijn sperma in Ellen haar mond, tot mijn lul helemaal schoongelikt is.


Ik kom van de tafel en bevrijd Ellen. Nele trekt haar slipje aan en lacht naar me. Met haar nog ontblote tieten gaat ze voor Ellen staan. Nele drukt Ellen tegen zich aan en tongzoent haar. Ze zegt haar dat we dit meer moeten doen, het geile stuk.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners