Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Klusjes doen bij de baas - 13885 keer gelezen
Ik zou bij de leidinggevende van mijn vrouw wat klusjes gaan doen, mij vrouw had het al een paar keer gevraagd, het was bij een 10 jaar oudere vrouw met wat hoogmoed ik had er weinig zin in maar ja. Er zou wat lampen vervangen moeten worden en een internet kabel op de computer aan sluiten. Ik ging met tegen zin maar voor de goed vrede toch maar langs bij haar, ze deed open al voor dat ik aanbelde, hoi kom je eindelijk zij ze, ze zag er niet slecht uit voor haar leeftijd ze had een strak figuur dikke tieten en haar haren waren kort blond met een kort staartje gevlochten, ze had een strakke broek aan met laarsje. Kom verder je schrikt toch niet van mij zij ze, ze liep voor mij uit en draaide wat met haar kont.

Koffie vroeg ze, eh ja doe maar ik ging aan tafel zitten en vroeg haar wat de bedoeling was.
Nou de lamp in de badkamer daar moesten spotjes komen, en de computer daar zou ze graag internet op willen en een webcam installeren als ik dat kon, maar dat kan jij wel want dat heeft je vrouw mij verteld zei ze er vlot achteraan.

Na dat ik de koffie op had ging ik aan de slag de spotjes in de bad kamer was in een uurtje gebeurd, is maar goed dat ik nu niet in bad hoef zei ze anders zou ik je nat spattere giechelde ze. Zo dat is klaar waar staat de computer en waar is de internet kabel, deze bleek naast haar slaapkamer te zijn, nou dan had je beter draadloos kunnen nemen zei ik want dit wordt boren, klote dacht ik al. Ik zou van uit de meterkast naar boven door het houten plafon via haar slaapkamer naar de naast gelegen kamer kunnen, valt nog niet tegen.
Terwijl ik aan het boren was riep ze dat ze even boodschappen moest doen dus ben even weg en ze sloot de deur.

De kabel was snel boven en nu door de muur heen naar de naast gelegen kamer, eigenlijk achter de kast door was het kortste, even de kast verschuiven deze was op slot dus dan maar vol verschuiven. Ik schoof de kast wat om en de kastdeur sprong open ik wilde de kast dicht doen maar wat ik zag wond me op, zwarte lerenkleding hoge laarzen en daar onder een doos, ik moest er even in kijken, en ja hoor mijn stoutste droom werd werkelijkheid een kompleet dildoset, geil wijf waarvan je het niet denkt ik pakte de dildo vast zo een stevige jonge zei ik.
'Vind je' hoorde ik achter me, achter me was de vrouw des huize ik had haar niet horen binnen komen, ik kreeg een rode kop. Dat is niet zo netjes zei ze streng wat zou je vrouw er van vinden dat je bij dames in hun kast snuffelt.

Ik wilde op staan, maar ze hield me tegen blijven zitten jij je was nieuwsgierig en dat zul je weten. Handen op je rug, ik luisterde gedwee waarom weet ik niet handig deed ze handboeien om mijn polsen wacht hier, ze deed de slaapkamerdeur op slot wat gebeurd hier schoot er door mijn hoofd, tering ik besloot maar even rustig te wachten op de dingen die komen zouden. De deur ging van slot en madam kwam in een strak latexpak binnen haar tieten stonden bol in het latex, hoge latexlaarzen en haar kut bloot. Ik kreeg een stijve van hier tot Tokio. Ze had een halsband bij en die kreeg ik om en onder het bed vandaan haalde ze een ketting en klikte deze vast. Zo ventje dat word gezellig, heb je vrouwtje gebeld dat het werk wat tegen zit en dat je hier blijft eten, en ze moet vanavond plots nachtdienst draaien dus zul je haar pas morgen vroeg zien, dus ik heb de tijd en om te laten zien wie hier de baas is en meteen zwiepte er een paarden zweepje op mijn billen ook door mijn broek heen deed het behoorlijk pijn.

De pakte de ketting vast en trok me naar haar toe, ze was op bed gaan zitten met haar benen wijd uiteen, lik mijn kutje zei ze een zachte tik met het zweepje werd duidelijk dat ze geen tegen spraak wilde. Mijn tong zocht haar genotstunnel en werd er zelf ook opgewonden van al snel vloeide het geil uit haar kut, goed zo jongen jij kunt er wat van siste ze me toe laat me klaar komen een tik met het zweepje gaf me de aanmoediging mijn tong flitste door haar gleuf, haar benen werden rond mijn lichaam gekruist en ik kon geen kant meer op mijn mand zat op haar geiledoos gedrukt. Ik voelde dat ze de ketting van mijn halsband vast klikte aan het bed, dit wijf is op alles voorbereid en voor ze klaar kwam draaide ze zich van me weg.
Ik kon geen kant op, handen op mijn rug vast en mijn hals vast aan de bedrand.

Ze kwam achter me staan en maakte mijn broek los en schoof deze van mijn kont, haar hand zocht mijn lul die keihard stond en met haar andere hand kneep ze hard in mijn ballen, auw dat doe zeer. Ze stond op en liet me alleen, ze kwam terug en liet me een klysma zien deze is voor jou en drukte vervolgens het ding in mijn anaal kanaal, ik voelde de vloeistof mijn darmkanaal in lopen, en ze drukte er vervolgens een kleine buttplug in. Ze maakte de ketting wat langer zodat ik kon gaan staan, ze trok mijn broek uit en daar stond ik dan in mijn blote kont met alleen een t-shirt en een buttplug in mijn kont. Het begon al goed te rommelen in mijn buik, ik moet nodig zei ik, kan nog wel even zei zij. Ze trok me aan de ketting mee naar de badkamer, ik hield het niet meer en gelukkig trok ze de plug uit mijn kont en ik ging snel zitten op de wc, het was een bloep en de geur was vreselijk. Ben je klaar ik knikte onder de douche jij, met een sproeier werd ik grondig gewassen mijn kont werd uit gespoeld.

Ik werd naar zolder geleid en daar vast gemaakt en ik kon geen kant meer op, op mijn rug lag ik vast gebonden ze kwam met haar kut op mijn gezicht zitten zuig die kut klaar ik begon aan haar kut te zuigen en te likken ze raakte al snel weer erg geil ze draaide zich om en we lagen in standje 69 en ze begon mijn lul te pijpen, nou zoals zij kon pijpen zo was ik nog nooit gepijpt. Haar kut begon te knijpen en een geile straal kwam uit haar pisgaatje schokkend kwam ze klaar. Mijn lul stond op barsten, ze trok het vel van mijn lul maximaal terug en het zaad vloog uit mijn lul, gretig likte ze het op.

Nu ik nog een keer zei ze, ze schoof een dubbele dildo in haar kut, pijp mijn lul zei ze en ik moest de dildo pijpen, als een echte slet zo doe je het. Ze maakte twee touwen aan mijn benen en trok ze uit elkaar een klodder glijmiddel aan mijn kontgaatje en ze begon mij te neuken mijn lul kwam weer tot leven en terwijl ze mijn jongens kutje neukte trok ze aan mijn lul ook zij beleefde er haar geile gedachte bij en kwam voor de zoveelste maal klaar, ook ik kon het niet houden en spoot voor de tweede maal mijn lul leeg.

Opeens stond ze op, en liep weg ik bleef achter. Het duurde ongeveer een kwartier toen ze weer gekleed in haar gewone kleren terug kwam, maakte we los en zei, ga je douchen en aankleden. Beneden aangekomen deed ze net of er niets was gebeurd, moet ik het werk nog af maken vroeg ik, dat hoor je nog wel lieverd ze deed de deur open en ik kon gaan.
Mijn vrouw maakte me wakker toen ze uit de nachtdienst kwam, schat ik heb promotie gemaakt ben nu afdelingshoofd, o ja en mevrouw Denekamp vraagt of je volgende week nog even kunt langskomen ze is heel te vrede over je werk, ik heb dan toch een lange avonddienst en dan zit jij ook niet alleen, kusje.

Joep
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners