Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Korte tussenstop - 15299 keer gelezen
Ons vliegtuig maakt een tussenlanding van een uur in een olielandje en we worden naar een gebouw geleid dat een kruising lijkt tussen een oude loods en een poging tot busstation. Binnen lijken we wel op een pyama-party terecht gekomen te zijn, ofwel lopen alle mannen hier zo laat in de ochtend nog rond in hun nachtkledij. Ik zie geen vrouwen, maar vermoed dat zij de wandelende stoffenverzamelingen zijn. Die hebben meer stof rond hun hoofd alleen al dan ik aan m'n hele lichaam. Ik baar als jong ding dan ook veel opzien door m'n korte rokje en strakke T-shirt met losjes wiebelende tieten eronder.
Ik heb last van m'n maag en darmen, het lijkt wel of alle wind van de vlucht ergens vastzit daarbinnen. Regelmatig heb ik krampen en dat is dan ook aan me te zien, waardoor ik de aandacht trek van in soldaat of politie verklede mannen. Ze lopen blootvoets in veel te grote schoenen, die ze waarschijnlijk vonden in de bakken op een containerpark. Sommigen hebben zelfs een bij elkaar horend paar aan; ongelooflijk hoe die klossen aan hun voeten. Hun geweren doen me denken aan de films over de franse revolutie.
Mijn krampen komen hen verdacht voor, mijn fleurige weinig bedekte uiterlijk lijkt hen ook wel aan te spreken, en ik word door twee mannen ondervraagd. Ik veronderstel dat toch, of anders zijn ze een menu aan 't opzeggen van de lokale shish kebab of zoiets. Ik snap er niks van en zij niks van mijn beste Engels, dus nemen ze me mee naar een bureel (denk ik toch). Ik word in een kamer geduwd met een oude tafel, een stoel, een telefoon en een meneer die twee dezelfde ťn passende schoenen aanheeft. Zal dus een hoge pief zijn die ze ook heel plechtig en beleefd groeten. Na heel wat gerochel en gekroch tussen hen (verstaan die elkaar nu echt?), vraagt de man aan de tafel in slecht Engels of ik 'narcotics' bij heb. Ik ontken en zeg dat ik gewoon op doorreis ben en niks van die rommel bij me heb.
Hij verstaat er niks van of het interesseert hem niet wat ik zeg en hij komt naar me toe. Hij brabbelt vanalles en doet terwijl teken dat ik m'n handen achter m'n hoofd moet houden. God nee, die gaat me toch niet fouilleren met zijn grote grijpers van handen! Maar aan de grijns op de gezichten van de twee anderen zie ik het al gebeuren. Na vluchtig over m'n hoofd gegaan te zijn, grijpt hij me achterlangs al vlug bij m'n tieten en begint die door m'n dunne T-shirt heen uitgebreid te onderzoeken. Ondanks de vernedering en m'n schaamte, gaat de natuur z'n gang en heb ik weldra twee tepels waar hij z'n kepie zou kunnen aan ophangen. Glunderend worden z'n handelingen gevolgd door twee paar ogen, die zich allicht al afvragen hoe het verder zal gaan. De chef brabbelt weer wat en doet teken dat ik m'n shirt moet uitdoen. Ik gebaar van kromme haas, maar hij pakt zelf resoluut de onderkant en trekt het ruw over m'n hoofd. M'n roomsoezen springen deinend hun vrijheid tegemoet, m'n tepels rood gezwollen en trots recht vooruit. Drie paar ogen doen zich tegoed aan m'n lekkere tweeling en laten m'n hormonen wild op gang komen. Ik erger me een ongeluk aan hun brutaliteit en misbruik van de situatie, maar mijn poesje denkt daar anders over. Heerlijke rillingen trekken door mijn lichaam en m'n sapproductie komt stiekem op gang. Hoe gek het ook klinkt, de vernederende gedwongen stripsearch maakt me zo heet als wat.
Na wat gebrabbel tegen de twee mannen, zetten die hun geweer tegen de muur en komen op me af. Hun gretig grijpende handen verkennen m'n blote melkwinkel op alle mogelijke manieren, terwijl ze constant hun lippen likken. M'n tepels worden geknepen, gerold en uitgetrokken, alsof dat ook maar 1 gram hash ofzo zou opleveren! De chef gebaart dat ik m'n handen op de tafel moet plaatsen, waardoor ik voorover gebogen zou komen te staan. Ik begrijp de bedoeling, maar kijk hem heel onbegrijpend aan. Dat is hem niet naar de zin en plots geeft hij m'n tetters een ferme lel, pakt een tepel en trekt me ongenadig voorover naar de tafel. Hij steekt een hele tirade af, waar ik niks van begrijp natuurlijk, maar ik vermoed dat hij uitlegt dat ik gewoon zo moest gaan staan. Ik kan niet anders dan gehoorzamen en weet wat er nu zal volgen.
En ja hoor, hij komt achter me staan en schuift tergend langzaam zijn handen van m'n knieŽn omhoog tot onder m'n korte rokje, likkebaardend gevolgd door de ogen van zijn assistenten. De vernedering is totaal en machteloos moet ik alles doorstaan, maar mijn lichaam zindert ondertussen van het genot. Ik moet me inhouden om het niet uit te schreeuwen dat hij nu eindelijk m'n broekje omlaag doet en me heerlijk verwend daaronder. Maar wijselijk houd ik m'n mond en probeer zo boos mogelijk te reageren. De man maakt me gek met zijn glijdende handen, die telkens net niet m'n hete gleufje raken als ze boven komen. M'n broekje voelt al doornat aan en zijn plagende handen verergeren het alleen maar. Ook de twee toekijkers krijgen het zwaar en staan hijgend te wachten op het grote moment en genieten van de lekkere show. Dan stijgen de handen voor de zoveelste keer en glijden eindelijk omhoog tot in m'n broekje en op m'n billen. Die worden heerlijk gekneed, maar door die bewegingen wordt m'n sneetje telkens even open getrokken, wat me helemaal laat druppen. De man geniet van zijn kwaliteitswerk, ruikt m'n sap en ziet het glinsteren op m'n natte broekje. Die moet ik niks meer wijsmaken, die weet dat ik geniet als gek van dit onderzoek. Plots schuiven zijn twee duimen naar het midden en glijden vol over m'n gloeiende pruim. Ik kan een diepe genotvolle zucht niet onderdrukken en krom onwillekeurig m'n rug, wat verwelkomd wordt door een begrijpend lachje. Na nog enkele wandelingen over m'n kwijlende lipjes, grijpt hij plots de rand van m'n broekje en trekt het in een keer uit. Hij duwt m'n voeten uit elkaar en blaast terwijl zijn hete adem tegen m'n smachtende mosseltje.
Ik ben in alle staten, zo heet als 100.000 garnalen en smeek bijna om verlossing. Maar de chef denkt er anders over: op hun gemak zetten ze zich alle drie op hun hurken achter mij, slaan de rest van m'n korte rokje dubbel omhoog en bediscussiŽren uitgebreid het uitzicht op m'n openstaande speelzaal en mijn hangende tietjes. De vernederende houding en hun kwijlende blikken op m'n intiemste delen maken me botergeil. Ik schaam me een ongeluk, maar m'n lichaam trilt en beeft van de opwinding en m'n sap kookt bijna.
Ik krijg een pets tegen een tiet, waardoor die even wiebelt, gevolgd door een mep van de andere kant tegen de andere. Dat vinden ze blijkbaar een leuk zicht, want dat herhaald zich, na een tijdje afgewisseld met knijpen en trekken aan m'n tepels. Als ik onwillekeurig wat wegtrek, pakt er ene me plots bij m'n lipjes en houdt me zo achteruit, zodat ik niet kan ontkomen aan de heerlijke foltering van m'n melkwinkel Maar die hand op m'n kutje wordt allengs meer ondernemend en verkent de volle lengte van m'n sappige gleuf. Opeens glijdt een dikke vinger bij me naar binnen, wat me bijna door de knieŽn doet gaan van genot. Eerst wat aarzelend, maar dan resoluut, wordt heel m'n grotje verkend en onderzocht op smokkelwaar, want ze zijn me dus nog altijd aan 't fouilleren natuurlijk. Kennelijk betrouwen ze hun eigen vingers niet, want om beurten komen ze graven in m'n hunkerend spleetje. Flarden van felgekleurde nevelsslierten dansen voor m'n ogen, m'n heerlijk gefolterde tetters voelen zalig en m'n pruim smacht om ontpit te worden. Maar net als ik een begin van een daverend orgasme voel opkomen, stoppen ze en zegt de chef weer iets onverstaanbaars. Een van de mannen neemt uit een schuif een rubberen handschoen, maar geen dun latex model zoals bij de dokter, maar zo'n een zoals wij gebruiken voor de afwas, dikwandig met ribbels erop om betere grip te hebben bij de poets. Hij doet ze met veel omhaal ťn in mijn zicht aan, waardoor ik bijna in onmacht val bij de gedachte wat hij daarmee gaat doen. Ik moet mijn handen nu op de grond zetten, waarna een van de mannen aan m'n hoofd komt zitten, zijn armen rond me slaat en me stevig mij mijn toeters pakt. De andere trekt m'n billen ver uit elkaar en de chef schuift m'n voeten maximaal uiteen. Ik heb het niet meer van schaamte en onmacht en knijp zenuwachtig m'n sterretje dicht, want ik weet dat dit het volgende doelwit is. De chef is echter barmachtig en schuift zijn gehandschoende wijsvinger eerst in m'n dampende grotje, waar hij druipend van het genotssap terug uitkomt. Dan plaats hij het topje van die vinger tegen m'n sluitspier en smeert die helemaal in. Na een nieuwe sopbeurt in m'n openstaand kutje, wat door de gebubbelde handschoen onnoemelijk lekker is, drukt hij tegen m'n sterretje terwijl hij de duim van zijn andere hand vol in m'n pruim duwt. Verrast ontspan ik even en triomfantelijk duwt hij zijn wachtende vinger in m'n kontje. De man die m'n billen opentrok laat los en geeft me enkele speelse klapjes op m'n kontje, terwijl de andere stevig m'n tieten masseert, ze kneed en aan m'n tepels pulkt. De geribbelde handschoen teistert zalig m'n kleine kanaaltje en de gezamenlijke actie van al die handen missen hun uitwerking niet.
In een pandemonium van vurige bollen, gloeiende scheuten langs m'n rug, gierende hormonen en trillend genotsvlees kom ik snuivend en schokkend klaar. Gelukkig hebben ze me goed vast, want m'n benen zijn van rubber en ik ben volledig van de kaart. Als ik terug m'n omgeving gewaar wordt, voel ik nog steeds die handen en vingers overal bezig en loeit er een tweede orkaan door mijn waanzinnig geil geworden lichaam.
Plots gaat de deur open en een officier of zoiets wil iets komen zeggen. De aanblik van mijn super sexy uitdagende houding, hij zal ook niet alle dagen een jong bloot ding in die onthullende houding zien, maakt hem echter sprakeloos, maar met een grote grijns op z'n gezicht komt hij op me toe. Hij duwt de man aan m'n hoofd weg, grijpt me bij m'n soezen en kneed ze heerlijk. Dan duwt hij pardoes zijn duimen in m'n openstaand kutje en kontje en begint me daar heel diep en grondig te bewerken. Ik ben nog steeds superheet en opgegeild door hun aller priemende blikken op m'n vernederde blote lijf, dus gloeit mijn vulkaantje opnieuw op en ziet hij kans me nogmaals naar de zevende hemel te vingeren. Nog half teut van het daverende genot, trekt hij m'n topje over m'n hoofd en sleept me sliploos mee naar de gate, waar iedereen al ingestapt is.
Zo rood als een kreeft, heet als een smidse en sidderend als een hespeblad zit ik even later op m'n zetel na te puffen, terwijl de motoren van het vliegtuig beginnen te gieren. De oudere man naast me bekijkt m'n priemende tepels ongegeneerd en begrijpend, terwijl hij een vervaarlijke bult in z'n broek tracht te camoufleren. Dat uurtje tussenstop was (te) vlug voorbij, maar de vlucht zit er precies nog niet helemaal op!!! Wat zou die man nu allemaal in gedachten hebben? Als hij nog maar de helft deed van wat hij nu fantaseert, dan kon m'n dag helemaal niet meer stuk.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners