Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lars op sollicitatie - deel 2 - 7264 keer gelezen
Mevrouw de Wit stond nu recht voor Lars en keek hem in de ogen. Nu weet je, Lars, waarom wij een interne opleiding doen. Door onze toepassingen uit ons bedrijf op onszelf toe te passen, hebben we wat meer mogelijkheden om met name mensen te manipuleren. Je hebt zelf gemerkt hoe dat in zijn werk gaat. Na aankomst in kamer 11 ben je je niet bewust geweest van de dingen die we je hebben laten doen. Toen je in de bank hing hebben we onze telepathische mogelijkheden gebruikt om jouw geest af te schermen van die dingen welke wij je wilde laten doen. Je hebt bijvoorbeeld niet gemerkt dat Merde je heeft uitgekleed. Je was je alleen bewust van haar erotische uitstraling. We hebben je wel laten weten dat je je orgasme langer dan voor jou gebruikelijk is hebt weten in te houden. Dit en nog veel meer ligt in ons bedrijf. Daarom hebben we jou deze test laten doen. Als je nu nog steeds van mening bent, dat je deze betrekking wilt hebben, dan gaan we met de opleiding beginnen.
Wil je dit echter niet, dan wordt je morgenochtend in je eigen bed wakker en weet je nergens meer van.
Het was voor Lars een lastig punt. Over je toekomst, in ieder geval de komende twee jaar, te moeten beslissen, terwijl je helemaal naakt, met een nog nalekkende lul tegenover een mogelijke bazin staat.
Lars was zich bewust van het dilemma, maar na een paar minuten onder de strenge blik van mevrouw de Wit, hakte hij de knoop door.
Als de opleiding inhoudt dat ik over dezelfde kwaliteiten kan gaan beschikken, zei Lars, dan besef ik dat ik een hoop te leren krijg. Maar het lijkt mij een gunst om voor U te mogen werken. Ik wil graag Uw aanbod aannemen.
Met een ondeugende twinkeling in haar ogen zei mevrouw de Wit tegen Lars dat ze zo spoedig mogelijk zouden beginnen.

Mevrouw de Wit knikte naar Angela en Lars voelde hoe Angela langs achter zijn billen begon te strelen. Zijn nog nalekkende lul begon weer te groeien. Zijn eikel glom nog van zijn zaadresten. De handboeien achter zijn rug werden losgemaakt en ook de nekband klikte los.
Mevrouw de Wit gaf Merde de opdracht Lars naar een kamer te brengen, en de spullen voor de opleiding klaar te leggen. Lars wist even niet wat hij moest doen. Angela’s strelende handen trokken goddelijke rillingen door zijn onderbuik. Lars probeerde eraan te denken dat dit misschien ook een telepatische reactie zou kunnen zijn. Terwijl hij hierover nadacht zag hij bij mevrouw de Wit een verrukte uitdrukking op haar gezicht komen. Je bent een natuur talent, Lars, zei mevrouw de Wit. Als je zo snel al tot deze reactie bent, dan gaat de opleiding wel heel snel.

Merde trok Lars aan zijn stijf staande lul mee, en Lars volgde. Merde liep door een gang en daarna een trap op, waarna het een stukje warmer leek te worden. Nog steeds verbaasd over de vermogens van de vrouwen hier in huis hoorde hij Merde zeggen dat het hier inderdaad warmer is. Maar dat is met een reden. Terwijl we naar je kamer lopen zal ik proberen uit te leggen wat er hier gebeurt, zei Merde. Het is je opgevallen dat we hier qua uiterlijk heel erg op elkaar lijken. Ook de mannen lijken heel erg op ons. In dit gebouw is een biologisch, genetisch onderzoek bezig, waarbij mevrouw de Wit per ongeluk iets bijzonders op het oog is gevallen. Door toevoeging van Elcoqriep aan het bestaande monster toe te voegen worden er uit mevrouw de Wits eicellen nieuwe mensen gevormd. Omdat al haar eicellen rond haar vijfenveertigste jaar kunstmatig zijn verwijderd en bewaard, krijgen de mensen die hiermee worden opgekweekt allemaal ongeveer hetzelfde uiterlijk. Maar, geestelijk zijn we wel degelijk verschillend. Oh, ja. We hebben allemaal het telepathisch vermogen. Ook zijn de meeste van ons telekinetisch begaafd. In reactie op haar worden voelde Lars ineens een soort band om zijn zak komen. Precies onder zijn lul was het alsof er een koord rond zijn ballen werd aangetrokken. Hij zag echter alleen maar Merdes hand aan zijn snikkel. Vragend keek hij zijn naakte begeleidster aan, die alleen maar een beetje naar Lars glimlachte.
Ja, Lars. Tijdens de opleiding kun je ook deze vaardigheden toepassen. En denk maar niet dat je deze bij ons kunt misbruiken. Mevrouw de Wit is wat dat aangaat alleenheerseres.
In zijn kamer aangekomen, zei Merde dat het meeste hier ging gebeuren. Er wordt van je verwacht dat je net als iedereen, met uitzondering van mevrouw de Wit, naakt bent. Lars voelde nog steeds een knellend gevoel rond zijn ballen. Alsof Merde er ineens aan dacht verdween het gevoel meteen.
In de hoek, aan het raam, op de tafel staan wat pillen. Ze zijn volkomen homeopathisch. Je dient de paarse elke ochtend in te nemen. Deze ontwikkeld het telepathische gedeelte van je geest. Na verloop van tijd heb je deze niet meer nodig en gaat het als vanzelf. Zo noemde Merde nog een paar pilletjes met hun respectievelijke bedoeling. Lars nam alles in zich op en verbaasde zich dat de hoeveelheid informatie moeiteloos door hem werd opgenomen.
Zo, zei Merde. Nu wordt het tijd voor wat actie.
En met een commandeerstem beval ze Lars in het midden van de kamer te gaan staan. Ja, in de ronde, paarse cirkel. Er komen zo meteen nog wat van mijn “zussen” binnen en dan kijken we hoever je komt.
Lichtelijk gespannen ging Lars op de rode stip in de paarse cirkel staan.
Spontaan kwam er een beeld van een vrouw, natuurlijk een evenbeeld van Merde en Angela, hem voor de ogen. Ik ben Gloy kreeg Lars door. Het beeld van Gloy knikte goedkeurend, daar Lars haar woordeloos begreep. Ik ga je op de proef stellen zei Gloy. Je moet nu je ogen sluiten. En of Lars wilde of niet, zijn ogen gingen dicht. In zijn hoofd zag hij echter nog steeds Gloy. Het was alsof Gloy aan een draadje hing. Ze stond niet op de grond,maar zweefde er net boven. Het viel Lars op dat hij een zeer aangename lucht in zijn neus kreeg. Spontaan kwam zijn lul met snelle stappen omhoog. In zijn hoofd zag hij Gloy lachen. Gloy zweefde wat bij Lars vandaan en haar beeld kantelde een beetje. Ze leunde nu achterover alsof ze in een tuinstoel lag, maar dan zonder tuinstoel. Langzaam opende ze haar dijen en Lars keek ook nu weer tegen die gigantische venusheuvel aan. Merdes beeld kwam nu Lars’s beeld binnen. Op de een of andere manier had ze ineens een sterk erotische uitstraling. Ook Angela kondigde zich aan. Zij had haar haar strak langs haar hoofd naar achteren in een klein, stevig knotje gedraaid.
Goed zei Gloy. Ik doe mijn naam eer aan, Lars. Gloy is het deWits voor gloeien. Zonder Lars aan te raken keek Gloy naar Lars zijn tepels en voordat Lars er erg in had, begonnen er hete naaldjes in zijn borstknoppen te prikken. Pijnlijk, maar nog steeds geil. Het geprik in zijn tepels bleef doorgaan, ook toen Gloy haar blik liet zakken. Eerst knikte Gloy naar Angela. Daarna keek ze opnieuw naar Lars en bekeek die staande stok onderaan zijn buik. Ondanks dat zijn tepels nu wel zeer begonnen te doen kwam er wel een straaltje voorvocht uit zijn lul. Gloy keek naar dat straaltje en Lars voelde vanuit dat straaltje een hete gloed zijn lul binnen komen. Dit deed toch wel zeer. Lars begon te kreunen van ongemak. Toen hij zich wilde bewegen merkte Lars dat dat niet mogelijk was. Hij kreeg zijn voeten niet verplaatst, zijn hoofd niet gedraaid, zijn handen en armen luisterden ook niet naar hem. Hij kon alleen maar kijken. Gloy zweefde nog steeds met geopende dijen voor Lars. Toen Lars nog eens goed naar haar grote venusheuvel keek, dacht hij dat er wat onderuit kwam. Het leek wel of er wat glinsterde. Er liep een straaltje geil uit haar kut. Toen haar geil de grond raakte, begon het richting Lars te lopen. Lars eigen geil had ook te grond bereikt en tot Lares’s verbazing liepen die straaltjes naar elkaar toe. Toen ze bijna bij elkaar waren voelde Lars het al een beetje knetteren in zijn eikel. De trut zette zijn lul onder stroom. Met een kreun van pijn ontving Lars de eerste stroomstoot. Een heet trekkend gevoel benam hem bijna de adem. Door diep te zuchten probeerde Lars de pijn in te dammen. Zijn ballen waren nog steeds omklemd, en de stroomstoten deden zijn onderlijf wiegen. Niettegenstaande de pijn bleef zijn lul keihard staan. Voor zijn gevoel kwamen zijn ballen door zijn zak naar buiten rollen met iedere stroomstoot die hij van Gloy ontving.
Merde en Angela hadden het knikje van Gloy begrepen en konden zich nu met elkaar bezighouden. Merdes vaardigheid was het telekinetisch vastbinden. Merde kon je het gevoel geven alsof je werd vastgebonden. Merde probeerde nu Angela op haar plaats te houden. Wat best wel lukte. Een beetje boos probeerde Angela er onderuit te komen, maar Merde was wat eerder begonnen en had een voorsprong. Merde liep naar Angela en keek met ingespannen blik naar Angela’s pronte tieten.
Lars kronkelde, voor zover dat mogelijk was, van pijn, maar voelde toch de opwinding van Angela en Merde. Merdes blik bleef aan Angela’s rechterborst hangen, en tot Lars verbazing zag hij die pram uitgerekt worden. Angela’s tiet werd naar de rechterbuitenkant getrokken. Terwijl er geen touw aan te pas kwam, zag Lars duidelijk hoe die borst werd af gebonden. Vlak bij haar lichaam zag Lars duidelijk hoe daar in geknepen werd. Dit maakte Lars zo geil dat hij de prikken in zijn eigen tepels vergat. Ook het branden van de stroomstoten begonnen hem nu op te winden. Zijn voorvocht begon steeds sneller te lopen toen hij naar Merde en Angela keek. Ook Angela’s linkerborst werd op die manier omwikkeld. Keigaaf was de beleving van Lars. Angela stond nu met smalle, vooruit priemende tieten giftig naar Merde te staren. Merdes blik ging wat naar beneden en Plots zag Lars hoe er aan de venusheuvel van Angela werd getrokken. Angela spreidde haar benen een beetje om zich schrap te zetten, maar kon niet voorkomen dat haar venusheuvel wel tien centimeter werd uitgetrokken. Lars had nu totaal geen last meer van zijn eigen pijnigingen. Hij werd zo door dit tafereel in beslag genomen dat hij aan neuken begon te denken. Zowel Angela, Gloy als Merde zagen er verhit uit.
Ineens was daar die gloed niet door zijn lul, maar er omheen. Gloy had zijn gedachte aan neuken opgepikt en liet nu haar gave over zijn snikkel dansen. Ook Merde had dat opgepikt en Lars voelde langzaam hoe zijn lichaam kantelde. Vanuit zijn bekken werd hij achterover gedraaid. En bleef zo’n tachtig centimeter boven de vloer zweven. Als vanzelf gleden zijn benen in een spreidstand en bleven wijd uiteen. Zijn handen werden naar zijn nek getrokken en bleven aan zijn nek kleven. Ook hier kon Lars niets tegen doen. Het hete geil uit zijn lul begon nu over zijn buik te lopen en zette zijn buik in brand. Zo’n gloeiend gevoel wat je tinteldoosje op je elleboog weleens geeft als je die stoot. Zijn tepels werden nu heel gevoelig door het geprik van Gloy’s kunsten.
Daar voelde hij een hand door zijn bilnaad glijden. Heel duidelijk werden zijn billen gekneed. De hand voelde langs zijn liezen en haalde wat van Lars’s voorvocht van zijn buik. Merde had ondertussen Angela opgetild en richting Lars doen zweven. In de lucht zag Lars dat Angela’s benen werden geknield, waardoor het net was of ze op haar knieën, in spreidstand naar Lars zweefde.
De hand had bij Lars zijn eigen natte geil door zijn bilnaad gewreven en begon nu zijn sterretje te benatten. Eerst gleed er een vinger naar binnen, toen dat wat makkelijker ging volgde er nog een. Dit had Lars al meer mee gemaakt. Toch huiverde Lars. Hij zag Angela op zich af zweven en vlak boven zijn nog steeds harde snikkel stoppen. Merde liet hem neuken met Angela, schoot het door zijn gedachten en het was alsof hij zijn lul nog groter voelde groeien. Inderdaad zakte Angela een beetje over Lars gezwollen pal en op het moment van raken verstijfde Lars helemaal. De stroomstoten van Gloy waren opgehouden, maar het gloeien bleef. Het was nu Angela’s kut die hem schokte. Haar kut was drijfnat, maar KOUD. Langzaam zakte Angela verder over zijn dikke paal, en Lars kreeg nu een heel andere pijn. Door het gloeien van zijn kloten en onderbuik, en de vingers in zijn kont was Lars oppergeil geworden. Nu kwam er een ijskut over zijn lul, en Lars dacht hij gek werd. Zijn hete, grote stamper werd helemaal opgenomen door Angela’s koude kut. Het deed hem zeer. Hij had pijn, maar hij was nog steeds geil. Terwijl Lars stil in de lucht bleef hangen, begon Angela hem te neuken. Door haar koude kut leek het net alsof haar kut almaar kleiner werd, en Lars begon nu ook pijn in zijn snikkel te krijgen.
Door haar ijskoude kut werd Lars zo in beslag genomen dat hij de hand en vingers in zijn kont totaal vergat. In tegenstelling tot zijn pijn bleef zijn lul nog steeds groot En tot zijn verbazing maakte hij ook nog neukbewegingen. Hij werd weer opgewonden. Voor zijn gevoel werd hij weer geil. Lars begon nu meer te bewegen en genoot van die krampende ijskoude kut over zijn hete, harde lul. Net toen het genot weer opbloeide, trok er een scherpe pijn door Lars’s anaalgat. De vingers hadden nog meer geil uitgesmeerd en waren zijn sterretje aan het uitwonen. Hiervan had Lars door die ijskut niet veel van gemerkt, maar de vingers hadden zich verzameld en waren na hun soptocht door zijn kringspier gebanjerd. Heftig kronkelend van pijn stootte Lars zijn lul ongewild steeds dieper in de ijskoude kut van Angela.
Het werd Lars teveel. Zwevend neuken was heel erg lekker, maar hij had nu last van het voortdurend brandend gevoel in zijn onderbuik. Het beklemmende gevoel alsof zijn ballen in een soort van notenkraker zaten werd steeds heftiger. De doffe pijn werd versterkt door de plotselinge ontmaagding van zijn darmkanaal. En tot overmaat van ramp bleef zijn lul keihard in de ijsgrot van Angela.
Met veel wilskracht lukte het Lars zijn handen uit zijn nek te krijgen. Lars probeerde de hand uit zijn kont te trekken maar vergat dat daardoor zijn lul nog dieper in Angela werd gestoken. Ineens was de pijn in zijn tepels weg. Een zalig nagloeien verspreidde zich door zijn borst. Dit nagloeien werd naar zijn onderbuik toe steeds heftiger en tot zijn schrik voelde hij de hand in zijn kont op en neer gaan. Angela’s ijskoude kut begon te krampen. Waarschijnlijk begon Angela klaar te komen. Lars kon niet anders doen dan neukbewegingen maken, zeker door de hand in zijn kont. Wild stotend ploegde Lars zich een weg door zijn pijn. Het begon hem nu te kleuren voor de ogen. Zijn ademhaling ging stotend. In weerwil van zichzelf voelde Lars zijn orgasme komen. Vloekend boorde hij zijn lul in en uit die koude grot. Het beklemmende gevoel in zijn ballen groeide nog steeds, en het branden in zijn onderbuik deed ook steeds meer pijn. Met uiterste krachtinspanning wilde Lars Angela pakken, maar ook zijn handen werden meteen koud.
Toen voelde Lars vanuit dat plekje waar meestal het orgasme begint een straaltje warmte. Lars zijn lul werd heet. Het pijnlijke gevoel van de koude kon Lars even negeren. Van onderuit zijn beklemde ballen voelde hij hoe hij klaar begon te komen. Hevig stotend boorde hij zijn hete lul door de koude schaamlippen van Angela. Door zijn dichte ogen begon Lars een licht te zien. Hij kwam klaar. Hij begon te spuiten. Hij begon te SPUITEN. Met een stevige stoot probeerde hij zijn eerste straal in de ijskut van Angela te storten, maar op het moment dat hij kwam , kwam ook Angela.
Met een diepe brul liet Lars zijn lul leeglopen in Angela. Angela op haar beurt genereerde een ontzettende kutkramp. Zo erg dat door haar ijskut de stralen geil van Lars direct bevroren. Ook door die kutkramp kreeg Angela extra kracht in haar schaamlippen en toen Lars met een diepe stoot bij Angela binnen spoot, omklemde haar kut als een bankschroef Lars zijn spuitende lul. De pompende hand in zijn kontgat deed Lars nog steeds heen en weer bewegen. Pijnscheuren trokken door zijn reet. Hete brandende scheuten golfden door zijn lichaam. Straal na straal geil bevroren in Angela’s kut. Langs zijn lul voelde Lars de bevroren geilpegels op de vloer kletteren. De hand in zijn kont balde zich tot een vuist en voor Lars leek het alsof zijn endeldarm uitscheurde. Toch bleef Lars klaar komen. Angela’s kut trok met haar schaamlippenkramp een kring om de stam van zijn lul, en voor Lars leek het alsof die ijskut zijn lul er probeerde af te knijpen. Met dichte ogen keek Lars naar zijn neuker en zag hoe hard Angela kneep. Van de hele omvang van zijn lul was er qua doorsnee misschien nog maar een centimeter in de rondte over. Wild van pijn begon Lars te schudden, maar Angela volgde zijn bewegingen moeiteloos.
Eindelijk stopte Lars met spuiten. Meteen overviel hem een ontzettend moe gevoel. Alsof hij een marathon had gelopen. Nog steeds in zijn hoofd zag Lars hoe Angela zich van hem probeerde los te komen. Angela gleed langzaam omhoog, daarmee met haar ingeknepen ijskut zijn lul meetrekkend. Hoewel Lars verschrikkelijk was klaar gekomen, bleef zijn lul hard. Misschien door de opwinding, misschien door de kou van Angela’s kut, hij wist het niet. Hij voelde alleen hoe Angela bijna zijn lul van zijn onderlijf af probeerde te scheuren. Waanzinnig van pijn begon Lars eindelijk te schreeuwen en wild om zich heen te slaan. Totdat zijn lul ineens heel klein werd en uit de greep van de krampkut glipte. Door de ontlasting van de spanning gleed Lars terug naar de vloer, en schoot Angela wel een meter omhoog.
Lars was bekaf. Binnen een halve dag twee keer klaar komen kon hij meestal niet. Maar nu deed zijn lichaam zeer. Zijn tepels gloeiden nog na. Er vielen brokjes geil van zijn lul op de grond en de vuisthand lag ingeklemd tussen Lars en de vloer. Lars voelde dat hij langzaam weer naar beneden ging. Hij kwam met beide voeten op de grond. Nog steeds met zijn ogen dicht keek hij om zich heen en was eigenlijk niet eens verbaasd dat in de hoek van zijn kamer mevrouw de Wit glimlachend op een stoel naar hem zat te kijken.
De klem om zijn balzak werd wat losser, en Lars zag Gloy ook naar beneden komen. Merde slaakte een kleine zucht en Lars zag dat Angela’s tieten weer een normalere vorm kregen. Hij voelde zichzelf loom worden en zijn gezichtsvermogen werd minder. Als vanzelf viel Lars in slaap.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners