Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Laura gaat winkelen - 16857 keer gelezen
Na de ervaring van haar "droom" en het vage smsje had Laura nog steeds natte geile gedachten van wat er verleden week was gebeurd,
ze werd er snachts wakker van, Pierre haar man voelde dan regelmatig stiekem aan haar kut, en voelde dat ze flink nat was, Pierre maakte er dankbaar gebruik van. 2 a 3 keer per nacht, kreeg hij een stijve pik, en schoof hem lekker bij Laura er in, die zo tegen hem aan lag,.. Laura zelf vond t geen enkel probleem, sterker nog, soms had ze niet eens door, en sliep gewoon verder..

Pierre had paar dagen vrij gehad, en ging werken, wat Laura wel jammer vond, Pierre had vroege dienst, en Laura was overdag alleen,
Laura verveelde zich, en besloot de stad in te gaan, even winkelen, kleding kijken en gewoon even niets doen. Vauit de bus stuurde ze
smsje naar Piere.. Ben stad in, even shoppen..

Laura zat in de bus, vlak achter de bestuurder, kort rokje aan, en panty met open kruis, Laura dacht dat de bestuurder dat niet zag, maar
de bestuurder van de bus zat met schuin oog recht in de kut te kijken van Laura, in stilte zat ie te genieten, er zaten geen andere passagiers in de bus, en de chauffeur besloot daarop de bus stil te zetten op een stil punt, hij was ruim op schema, dus kon even gebruik maken van de heerlijke uitnodigende kut van Laura die hij daar zag..

Verbaast keek Laura op, wat is er chauffeur? Nou, begint de chauffeur, ik wil nu wel eens een lekker ritje maken, en helemaal gratis..
Hup, doe je benen eens wijd? Laura was met stomheid geslagen, en van schrik gehoorzaamde ze meteen.. Mooi geschoren kutje, ondanks dat je de jongste niet bent, mag je er wel wezen, zegt de buschauffeur, Ik heb al langer oogje op je, je zit er altijd zeer uitnodigend bij, en nu grijp ik mijn kans..
Ondertussen begon hij Laura te vingeren, ze kreunde zachtjes van genot.. Draai je eens om, gaat de buschauffeur verder? Ik wil je kut voelen, en je neuken in je kont.. Laura gehoorzaamde meteen, draaide zich om, hing met haar borsten over de leuning heen van de stoel, en stond zo gebukt in midden pad, wel wat smalletjes, maar mocht pret niet drukken. De buschauffeur drukte zijn lul in de natte kut van Laura,en begon heftig te neuken.. Deed daarna zijn flinke lul, in de kont van Laura, Laura gaf gilletje, en de buschauffeur kneep gelijk in haar blanke billen..
Kijk en dat heb ik al maanden willen doen bij je, kreunde de chauffeur nadat ie klaar was gekomen.. Als ik weer geen klanten heb in mijn bus, ben je van mij.. Lekker geil wijfie ben je..

Ik heb wel gratis ritje van jou gehad, krijg jij gratis ritje van mij terug.. Uw taxi rijd voor..

Laura deed haar rok netjes, en ging weer zitten, ze vond zo best wel spannend en lekker. .De chauffeur keek op zijn horloge en zag dat het tijd werd om de rit te vervolgen.,

Hij zette Laura af bij de bushalte in t grote winkelcentrum, alle winkels die je nodig had voor leuke kleding zaten mooi bij elkaar, van C& A
V & D en ga zo maar door.
Laura ging enthousiast beginnen met winkelen, en zag leuke rokjes hangen, ook die Pierre wel zal bevallen..
Ze pakte er paar uit rek om te passen, en liep naar paskamer toe.

Ze trok de rok uit die ze aan had, en greep blindelings rok van haakje af, met de rug naar gordijntje toe, wou ze die aanpassen..
Eerst een been er in.. dan op eens..
He, kijk, hoorde ze bekende stem achter dr.. Mijn bezit is een leuk rokje aan passen.. Staat je leuk, ga maar door met passen, .. Ik Je Meester zeg wel of leuk staat of niet.. Ondertussen was Laura bij gekomen van schrik,ze hoorde de stem van Meester Todd.. De Meester had haar een hele donkere bril opgezet, Hou die bril op, je kan hem niet afzetten, .. ik begeleid je zo de winkel uit, Je mag nog steeds niet zien, wie ik ben, Je mag alleen voelen wie en hoe ik ben.

Laura dacht dat ze weer droomde, gehoorzaamde gedwee.. Paste de rokjes, en de Meester, die ze nog steeds niet kon zien, betaalde de rokjes contant aan de kassa.. Mooi begon de Meester, trek strak maar t korte rokje aan in de auto, ..

De Meester pakte haar hand, en begeleide haar naar de auto, door de donkere bril, die leek op een soort blinddoek had Laura geen enkel benul van waar ze was, en vooral niet met wie ze was..
De Meester zette Laura achter in de auto, gaf haar het korte rokje.. Uitkleden sletje en kort rokje aantrekken..Je bent weer Mijn eigendom, tot ik je vrij laat gaan.

Laura gehoorzaamde meteen..Ze wist dat tegenstribbelen geen zin had. Ze reden naar haar gevoel een minuut of 10, het rokje was aan, en de Meester hielp haar de auto uit. Ze liep voor de Meester de trap op, en dacht van dit komt mij wel bekend voor.. De Meester deed de deur op slot, .. Laura werd in de kamer neer gezet, en de Meester keurde Laura's nieuwe kleding. Mooi begon Meester Todd, al keurend liep hij in het rond.. De Meester deed nu zijn masker voor, zodat hij bij Laura haar blinddoek kon afdoen. Ze keek verwart in het rond, zag dat de kamer geblindeert was, dat er groot bed stond, zag de zwepen aan de muur hangen, en het andreas kruis staan, de rillingen van angst of genot liepen over haar lijf, .. De Meester beval haar uit te kleden.. Wat heb ik aan kleding tijdens het spelen met
je lichaam? Laura stond daar bloot, ze was helft 40, blond haar, bescheiden borsten, niet te groot niet te klein, .. kortom, een dame die best gezien mocht worden.

De Meester liep naar het Andreas Kruis.. en zette Laura daarop vast. Het kruis kon je alle kanten opkeren..zodat het hele lichaam mooi zichtbaar bleef, en dat alles gezien kon worden.

Hij voelde in de kut van Laura.. Wie heeft er je net geneukt? Ik voel sperma.. niet alleen je kutsap.. Laura kreeg rode kleur, en vertelde het van de busschauffeur, die ook wel eens gratis rit wilde hebben..
Dat word extra zweepslagen Laura, Ik ben toch je Meester? Ik heb het voor het zeggen, Je man is bijzaak, die mag je neuken, maar je bent MIJN slavin..
Tellen slet, tellen tot 100, Hij pakte de zweep, begon te slaan, Laura te tellen.. Laura raakte de tel kwijt, omdat ze bijna een orgasme kreeg, Todd de Meester, kreeg het in de gaten, De tel kwijt raken slet, omdat je gewoon geil bent?

Hij maakte Laura los, legde haar nu vast op de bok, die goed stond afgesteld op haar hoogte.. Bukken, zodat ik je mooie kut en billen kan zien, dat mooie blanke vlees, .. Laura gehoorzaamde, Opnieuw tellen, tot 100.. Laura voelde andere zweep, was harder, en ze voelde de striemen op haar billen komen.. Het mooie witte vlees, kleurde langzaam rood met de striemen die Meester Todd sloeg..
Stiekem neuken met de buschauffeur, begon de Meester, .. Ik ga je afstraffen, zodat je op je knieen smeekt om genade.. Langzaam aan
begon Laura te beseffen dat dit haar Meester was, haar toekomst is, en dat zij genoot van de pijn die ze nu voelde.. Ze kwam spuitend klaar, .. Meester voelde dat, en zag dr kut druppelen.. Slet had ik toestemming gegeven om klaar te komen? Nee Meester, kreunde Laura.. De Meester ging voor Laura staan, het slaan was gestopt, en Laura zag de dikke pik van de Meester dit keer in het echt.. Zuigen slet, helemaal leeg zuigen. Vandaag krijg je niets in je gestopt van mij, er is iemand al voor geweest, en IK heb daar geen toestemming voor gegeven..
Laura gehoorzaamde Todd, zoog aan zijn mooie dikke pik.. Al snel kwamen er druppels uit, en slikte ze de zaad van Todd helemaal in..
Laura, begon Meester Todd, oefen bij je man maar goed pijpen, want je bent ook zijn pijpslet.. daar geef ik wel toestemming voor.

De billen van Laura voeld branderig aan, de kut van Laura was voor vandaag te kort gekomen, maar dat was haar eigen straf geweest.
Meester beval Laura weer om aan te kleden, Ze kreeg de donkere bril weer op, zodat ze niet zag waar ze was geweest. Meester Todd testen of ze goed gehoorzaamde met de bril, en of ze niet doorheen gluurde. De meester zette de masker af, en begeleide Laura weer naar de auto toe, buiten was het inmiddels donker geworden, Laura had geen flauw benul van tijd..
De Meester zette Laura af bij de winkel waar Meester Todd haar had mee genomen. Het was koopavond, en de Meester zette Laura in de zelfde paskamer neer, t was koopavond, en het was erg druk . Laura stond met haar gezicht naar de muur toe, de Meester verliet geruisloos de paskamer, net zo stil als hij was binnen geslopen.
Mevrouw, kan ik U nog helpen, vroeg een vriendelijke verkoopster?
Nee, zucht Laura, dank U, ben welgenoeg geholpen voor vandaag..

Laura verliet met rood gezicht de winkel, haar billen brande in de panty's.. Ze ging naar de bushalte toe.. Terwijl ze stond te wachten, hoorde ze smsje binnen komen.. Lopen slet, lopen naar huis..
Ze besloot te luisteren, hij was haar Meester..

Thuis aangekomen trof ze Pierre aan achter de pc.. Gaf hem snel een kus, en zei dat ze bad ging nemen.
Ik wil je straks zien in de nieuwe kleren Laura, zei Pierre glimlachend met knipoog.. Laura bloosde.. en hoop
dat de rode striemende billen maar niet ging opvallen na het bad.. alhoewel ze zo dr twijfels had..

Ze liet het bad vol lopen, en ging nagenieten in t warme sop.. Ze twijfelde nog steeds of het echt gebeurt was..
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners