Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Leraar Frans - 8237 keer gelezen
Al een hele tijd geleden had ze zich voorgenomen om nog eens een cursus Frans te gaan volgen. Op de een of andere manier sprak de taal haar erg aan, maar ook het land op zich nodigde uit tot een dergelijke investering. Enig probleem was dat ze nog altijd geen tijd vrij had weten te maken in verband met haar drukke baan. De hele dag, van "s ochtends vroeg tot "s avonds laat werd al haar aandacht opgeeist door haar werk. Nou had ze natuurlijk een goede baan, als directielid van een internationaal vervoersbedrijf, maar toch vroeg ze zich af of het soms niet wat minder kon. Het werk kwam altijd eerst, waarschijnlijk was dat ook de reden dat ze op haar 35e nog altijd alleen was...
Die avond toen ze na weer een lange dag van plannen en organiseren languit op het grote vloerkleed de krant lag te lezen, viel haar oog ineens op een advertentie: "Parlez-vous francais? Ervaren Franse meester geeft les aan leergierige personen, bel voor afspraak etc. etc."?. Op de een of andere manier bleef haar blik hangen bij deze advertentie en dwaalden haar gedachten af naar haar oude plannen om een dergelijke cursus te volgen. Ze besloot dat het nu tijd werd dat ze eens zou breken met de gewoonten en dat ze gewoon eens zou informeren. Toch rees er enige twijfel, zou ze niet beter bij een grote, erkende school kunnen informeren in plaats van bij een onbekende die een zesregelige advertentie in de krant plaatst? Aan de andere kant sprak het woord "ervaren"? haar erg aan...het schepte een soort van vertrouwen...en trouwens, als het niks bleek te zijn kon ze het altijd nog bij een andere instelling proberen. Het scheelde vast ook een hoop geld (de rekenaar in haar kwam naar boven) dus al met al besloot ze het maar te doen.
Inmiddels was het al laat geworden en bedacht ze zich dat ze morgen weer vroeg op de zaak moest zijn in verband met een belangrijke vergadering. Even douchen en dan naar bed, het vaste avond-ritueel stond weer te gebeuren. Ze ruimde de spullen in de huiskamer op en liep richting de douche, terwijl ze haar blouse begon los te knopen. Toen ze langs de grote spiegel in de hal liep stopte ze even om zich rustig te kunnen observeren. De blouse was inmiddels geheel losgeknoopt en gleed langzaam van haar schouders, via haar armen op de grond. Ze keek zichzelf aan in de spiegel en maakte in een soepele beweging haar BH los, zodat haar strakke borsten vrij kwamen. Bewonderend keek ze zichzelf in de spiegel aan, terwijl ze licht zijwaarts draaide om haar borsten iets meer van de zijkant te kunnen bekijken. Ze had mooie borsten, een beetje peervormig en de tepels precies vooruit priemend.
Vroeger had ze altijd gedacht dat haar tepels te lang waren, maar in de loop der jaren was dat juist een van de dingen geweest waarop ze het meest trots werd.
Ze liet haar vlakke handen onder haar borsten verdwijnen en lichtte ze een klein beetje op. In het flauwe schijnsel van het licht dat uit de badkamer kwam ontstond er zo een soort glans over, die haast betoverend leek. Het hele ritueel wond haar erg op en al snel begon ze zich te ontdoen van haar overige kleren. Het duurde niet lang voordat ze geheel ontkleed was en vrijwel automatisch gleden haar handen langs en over haar lichaam. Voor ze het in de gaten had verdween haar linkerhand tussen haar benen, waar ze zachtjes haar licht behaarde kutje beroerde. Sinds lange tijd hield ze haar schaamhaar zorgvuldig kort. Ha, de mannen op kantoor moesten eens weten met welke precisie zij een scheermes kon hanteren! Nu ze eraan dacht, het was alweer een tijdje terug dat ze zichzelf geschoren had...nou ja, dat moest in de loop van de week maar weer eens gebeuren. Op dit moment was ze toch veel te opgewonden. Ze deed haar benen iets verder uit elkaar en terwijl ze met haar ene hand haar tepels beroerde liet ze haar andere hand met lichte druk over haar klitje gaan. Een licht kreunen begon zich te ontwikkelen en ze kreeg moeite om rechtop te blijven staan. Ze bedacht zich dat ze al aardig vochtig begon te worden en besloot daarom om richting de badkamer te gaan.
Net toen ze de badkamer inliep ging de telefoon...verdomme...wie zou dat nou kunnen zijn? Als iemand zo laat nog belt, dan moet het haast wel dringend zijn dacht ze, dus pakte ze hem op. Het bleek een of ander marketingbureau te zijn met een aanbieding voor een spaarregeling. Lichtelijk geirriteerd wimpelde ze de beller af waarna ze de hoorn op de haak gooide. Toen ze had neergelegd vloekte ze eens stevig in zichzelf. Het opgewonden spel waarmee ze was begonnen was wreed verstoord en op de een of andere manier had ze het gevoel dat het niet meer terug zou komen. Ze besloot dan ook maar gauw te gaan douchen en ging direct daarna naar bed.
De volgende dag was het al een uur of drie "s middags toen ze zich ineens realiseerde dat ze het telefoonnummer uit de advertentie nog moest bellen.
Ze zocht even en vond toen inderdaad het nummer dat ze vlug intoetste op haar telefoon. Even gebeurde er niets, maar toen werd er opgenomen en klonk er een haastig "ja?' vanaf de andere kant. Ze stelde zich voor en vroeg of ze wellicht stoorde om deze tijd. De man aan de andere kant van de lijn reageerde door te zeggen dat hij inderdaad vrij weinig tijd had maar vroeg toch waarvoor ze belde. Ze legde kort uit dat ze belde naar aanleiding van de advertentie en dat ze al een tijdje met het idee had gespeeld om een cursus "Frans' te gaan doen. Ze vergat ook niet aan te geven dat ze zich had laten leiden door het woord ervaren. De man aan de andere kant luisterde stil en sprak toen dat hij nog wel tijd voor haar had. Hij gaf hierbij echter aan standaard een aantal eisen aan zijn studenten te stellen. In het kort kwam het er op neer dat hij absolute motivatie en loyaliteit eiste, daarnaast was ze verplicht om iets in "franse stijl' aan te trekken, waarbij hij haar adviseerde een minirok te dragen en tenslotte mocht ze onder geen voorwaarde te laat komen en diende ze al het haar opgegeven huiswerk te maken. Toen noemde hij een tijd: "vanavond 8 uur' en een adres en hing op.
Eigenlijk was ze te verbaasd voor woorden. Ze liet alles even op zich inwerken en vroeg zich af wat ze nu precies allemaal gehoord had. Haar gedachten werden echter ruw onderbroken doordat de telefoon al weer ging, het was een klant... Onderweg naar huis dacht ze weer na over het telefoongesprek van die middag en toen ze thuiskwam had ze besloten het gewoon maar te proberen. Ze trok een paar hele fijne panties aan, met daarboven een korte zwarte minirok. Ze dacht dat het het beste zou zijn om niet al te veel de nadruk te leggen op haar borsten, dus daarom koos ze voor een wijde trui om de rest van haar lichaam te bedekken, haar beha liet ze uit. Ze completeerde het geheel met een paar pumps en liet haar haar lichtjes los hangen. Vlug grabbelde ze een blocnote en twee pennen bij elkaar, zodat ze aantekeningen kon maken.
Het adres dat ze had opgekregen was totaal nieuw voor haar, zodat het enige tijd kostte om er te komen. Hoewel ze acht uur hadden afgesproken (nou ja, eenzijdig dan), redde ze dat niet en kwam ze "pas' om tien minuten over acht aan. Ach, dat zou toch best wel meevallen zo op de eerste dag? Ze liep naar het huis en zag dat het een oud, vrijstaand pand was. Een grote zware eiken deur vormde de toegang en zodoende drukte ze op de bel die zich naast de deur bevond. Na een zwaar geluid, dat ongetwijfeld van de bel vandaan kwam, gebeurde er eerst geruime tijd niets, maar toen ging de deur toch op een kier open. Direct hierna zwaaide de deur in zijn geheel open en zag ze een man van een jaar of 45 staan. Hij zag er zo op het eerste gezicht erg aardig uit, maar had wel een erg strenge blik in zijn ogen. Hij keek haar indringend aan en sprak toen: "Je bent laat"?. Ze wilde uitleggen hoe dat kwam, maar hij onderbrak haar direct en sprak: "Dat je hier bent gekomen, houdt dat in dat je mijn voorwaarden accepteert?"?. Op de een of andere manier begon ze nu een beetje zenuwachtig te worden en met een klein stemmetje zei ze ja.
Hij gebaarde haar binnen te komen en sloot de deur. Hij pakte haar jas aan en bekeek bewonderend haar lichaam. Ze voelde zich licht ongemakkelijk, maar toen hij ineens een beetje lachte verdween dat gevoel weer net zo snel als het gekomen was. Ze volgde hem naar de woonkamer, waar een theeservies op tafel stond met daarbij twee kopjes. Hij schonk voor beiden een kopje in en ze praatten wat over van alles en nog wat. Het viel haar op dat zijn thee daar wel erg lang stond, maar hij legde haar uit dat hij niet goed tegen hete dranken kon, ze begreep het...
Toen ze wakker werd schrok ze ontzettend. Ze lag op haar rug op een soort onderzoekstafel en haar benen waren op een soort gynaecologen-standaards omhoog gezet en vastgenoerd. Haar armen waren ver achter haar hoofd vastgeketend aan de tafel waarop ze lag en zodoende was ze volledig hulpeloos, zeker omdat ook haar middel een band was bevestigd die haar stevig aan de tafel kluisterde. Hoewel ze wist dat het geen effect zou sorteren probeerde ze zich nog los te wrikken, maar er was geen beweging in de boeien te krijgen. Langzaam aan kwam ze meer bij bewustzijn en drong het tot haar door dat het weinig zin had om te schreeuwen. Niet alleen had ze een soort bal in haar mond die stevig rondom haar hoofd zat vastgesnoerd, maar daarbij had ze al bij aankomst opgemerkt dat het huis geheel vrijstond en dat de eerste buren zo'n 50 meter verderop woonden. Blijkbaar hadden haar pogingen om los te komen voldoende geluid gemaakt, want al snel zag ze in haar ooghoeken de deur opengaan. Voor haar stond de man die voor haar gevoel vijf minuten geleden de deur voor haar had opengemaakt. Hij had een soort zwarte cape aan en zag er behoorlijk angstaanjagend uit. De thee !!! schoot het door haar heen, de thee had ervoor gezorgd dat ze alle besef was kwijtgeraakt...oh, hoe had ze zo stom kunnen zijn om hier te komen, wie weet wat er nu met haar ging gebeuren. Nu ze beter om zich heen keek zag ze dat ze zich in een soort kerker bevond. Overal om haar heen stonden vreemde toestellen en hingen kettingen en zwepen en meer van dat soort spullen, waarvan ze geen idee had wat ermee gedaan moest worden, maar langzaamaan wel een angstig voorgevoel kreeg... De man in de cape begon tegen haar te praten. Hij vroeg zich af hoe ze zo naief had kunnen zijn, door niet verder te vragen en eerlijk gezegd dacht ze dat nu zelf ook. Hij vertelde dat hij inderdaad een meester was, maar geen franse taal doceerde, maar in plaats daarvan s & m bedreef. Voor zover dat mogelijk was probeerde hij haar gerust te stellen door te zeggen dat haar niets zou overkomen, tenminste...voor zover ze precies deed wat hij haar opdroeg. Hij legde haar in hoofdlijnen uit wat s & m voor hem inhield en dat hij haar zou laten ervaren wat hij er precies onder verstond. Haar hele lichaam begon te trillen van angst toen hij dit alles aan haar vertelde en ze probeerde uit alle macht om los te komen, maar de keteken zaten veel te strak om ook maar een milimeter te wijken. Toen hij haar van angst verwrongen gezicht zag verscheen er een grijns rond zijn mond en hij pakte iets van het tafeltje naast zich. Het zag eruit als een setje klemmen en ze kwam er snel achter dat het dat ook bleek te zijn. Met een paar stappen kwam hij tussen haar gespreide benen staan en met twee vingers pakte hij een van haar schaamlippen beet. Ze begreep direct wat hij ging doen, maar op datzelfde moment had hij al een stalen klemmetje op haar gevoelige lipje geplaatst. Haar andere schaamlip onderging hetzelfde ritueel, zodat ze al snel een klemmende pijn tussen haar benen begon te voelen. Hij complimenteerde haar met haar schoonheid en begon haar lichaam te strelen, waarbij hij speciale aandacht liet uitgaan naar haar stevige borsten. Tijdens dit alles leek het net of de pijn tussen haar benen begon te wennen en hoewel ze het absoluut niet wilde werden haar tepels kei- en keihard. Hij voelde dit natuurlijk direct en maakte van de gelegenheid gebruikt om even aan beide tepels te sabbelen. Heel licht zette hij zijn tanden erin, maar direct daarna pakte hij een ander setje klemmen en plaatste dit op haar tepels. Ze kermde het uit van de pijn, dit had ze echt nog nooit meegemaakt.
Een tijdje bleef hij alleen maar naar haar staan kijken, maar toen liet hij een soort takel vieren waaraan een balk hing met diverse ringen daar doorheen. Met een kettinkje bevestigde hij de tepelklemmen aan de balk, waarna hij deze direct weer begon op te hijsen. Het gevolg was dat het kettinkje zich begon aan te spannen en er een soort druk op daar tepels werd gecreeerd. Ze werden langzaam steeds meer uitgetrokken, zodat iedere beweging die ze nu nog maakte (voor zover dat al mogelijk was), nog meer pijn deed. Er restte niks anders dan zo stil mogelijk te blijven liggen en maar afwachten wat er ging komen.
Lang hoefde ze niet te wachten. Hij liep naar een van de muren en kwam terug met een kort soort zweepje, dat hij ter demonstratie een keer op de tafel terecht liet komen. Het maakte een zwiepend geluid en eindigde dan met een doffe klap op de tafel. Voor ze er erg in had veerde de zweep op en kwam hij striemend hard op het zachte vlees tussen haar benen neer. Hij raakte ook de klemmen die nog steeds om haar schaamlippen zaten en haar hele onderkant leek in de brand te staan. Nogmaals en nogmaals raakte de zweep haar tussen haar benen, zo erg dat ze het gevoel kreeg dat ze ieder moment weer bewusteloos kon raken. Een snijdende brand leek van tussen haar benen tot aan haar navel te woeden. Bij elke zweepslag trok ze hard aan haar tepels, zodat ook die het zwaar te verduren kregen.
Ook dit voelde hij blijkbaar perfect aan, want nu verlegde hij zijn aandacht naar haar buik. Een paar maal klapte de zweep hard op haar buik neer en iedere keer schokte ze dan met haar lichaam omhoog, zodat de tepelklemmen op een gegeven moment gewoon losschoten. Dit was het teken dat hij zijn aktie moest staken en hij ging dan ook liefkozend over tot het likken van haar borsten en hoewel ze bij zichzelf wist dat ze gewoon misbruikt werd voelde het heerlijk na al die pijn. Hij likte voorzichtig over haar gevoelige tepels en ging vandaar naar beneden, tot hij uiteindelijk bij haar kutje belandde. Daar draaide hij een paar cirkels met zijn tong alvorens hij de klemmen voorzichtig van haar lipjes verwijderde. Met een soort vaseline smeerde hij haar kutje in, zodat de pijn iets verzacht werd. Ze kreeg sterk het gevoel dat hij genoeg had van zijn gemene spelletjes en dat het ergste achter de rug was.
Niets was minder waar. Hij bleek de tafel zo ingericht te hebben dat hij haar met een paar simpele aanpassingen op haar buik kon leggen, zonder haar los te hoeven maken. Voor ze het wist lag ze dan ook op haar buik. Vanuit de hoek van de kamer pakte hij een kussentje dat hij onder haar buik schoof, zodat haar kontje omhoog gehouden werd en haar kutje een beetje open ging staan. Ze vreesde wat er nu ging komen. Hij pakte weer een zweep van de muur, een langere dit keer, en waar ze bang voor was gebeurde. Dit maal moest haar kontje het ontgelden. Met korte, krachtige bewegingen liet hij de zweep neerkomen op het zachte vlees van haar achterwerk. Al gauw begon dit rood te verkleuren en werd ze overvallen door een brandend gevoel. Telkens weer daalde de zweep genadeloos neer, totdat ze alle besef van tijd leek te verliezen.
Hoeveel zweepslagen ze had gehad, kon ze zich niet herinneren, maar net zo plotseling als het was begonnen was het ook weer voorbij. Het enige dat ze nu nog voelde was een scherpe pijn die door haar hele onderlijf trok. Ze kon zich niet voorstellen dat ze nog erger vernederd kon worden dan ze nu was. Maar ook deze laatste hoop bleek weer ijdel. Ze kon niet zien wat er achter haar gebeurde, maar voelde wel dat haar billen sterk uit elkaar werden getrokken, zodat de koele lucht in de kamer over haar anus gleed. En nog voor ze wist wat er gebeurde voelde ze een lichte druk op haar anus ontstaan, waarna deze opengescheurd leek te worden. Neeeeee! schreeuwde ze, maar het was al te laat. Haar grootste angst was werkelijkheid geworden, ze werd anaal geneukt, iets dat ze altijd had verafschuwd, iets wat ze als iets dierlijks beschouwde, gebeurde haar nu. Met krachtige stoten ramde hij zijn penis diep in en uit haar kontgaatje en al snel begon hij steeds harder te stoten. Telkens werd haar bekken in het kussen gedrukt en schoot het daardoor weer net zo snel omhoog, zodat iedere stoot haar darmen harder belastte. Uiteindelijk bleek hij zich niet meer te kunnen beheersen en spoot hij een dikke lading sperma diep in haar, waarna hij even uitgeput op haar bleef liggen.
Na een tijdje voelde ze hoe hij zich uit haar terugtrok en de kamer verliet.
Ze vroeg zich af wat er nu ging gebeuren. Niemand wist waar ze was en hij kon haar dan ook zo lang vasthouden als hij dat nodig vond Ze rilde al bij de gedachte...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners