Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Liefde op het tweede gezicht - 10296 keer gelezen
Na jaren lang een goede relatie te hebben gehad, is die uitgegaan als een nacht kaarsje.
Deden wij het eerst drie keer per week, en heftig tot één per maand als een plicht rondje. Ja ik, Janny, was er ziek van.
Plots kreeg ik het gevoel dat ik mijn leven in eigen hand moest nemen, niet afwachten tot genegenheid van zijn zijde zou komen. Dat heb ik geweten! Hij werd razend en liep tierend door het huis. Waarom? Ik zou geheel naakt in huis te masturberen. Ik gaf hem het nuchtere antwoord: “als ik van jou niets hoeft te verwachten dan zoek ik zelf mijn bevrediging, punt uit”.
Ziedend verliet hij de woonkamer en schold mij uit voor hoer dat je bent!
Ik liet hem rustig de kamer verlaten, ik dacht hoer? Hoer?! Ben ik dan een hoer?
Dat deed mij de emmer overlopen. Ik als zelfstandige vrouw heeft zo’n lul van een vent niet nodig. Ik zoek het lekker zelf uit.
Zo geschiedde het, dat een jonge vrouw van 32 jaar na een relatie die 7 jaar heeft geduurd en achteraf drie jaar te lang.
Aangezien het huis van mij is, heb ik Piet de deur gewezen. Nu zit ik alleen, geen relatie en dringend behoefte aan ongeremde sex… noem het maar achterstallig onderhoud.
Ik zal een kerel vinden!

Hup, naar de disco toe dacht ik. Wat doe ik aan? Niets spannends meer in de kast.
Het is zaterdag dus snel naar de stad.
Ik loop door de winkelstraat en vindt alles te degelijk of niet mooi.
Op een één of andere manier zocht ik iets wat ik tot nu toe nooit gekocht had. Omdat in alle winkel waar ik normaal slaag voor mijn kleding niets zat voor mijn gading.
Ik loop in gedachten een steegje binnen zie ik daar een kinky shop….dat trok mij aan.
De moet verzameld en loop schuchter naar binnen.
Het was er rustig. Daar komt een jonge man van 25 jaar oud schat ik zo aan gelopen of ik iets speciaals zocht?
Neen, ik wil gewoon even kijken was mijn antwoord. Hij loopt naar achteren en laat mij verder met rust.
Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest bijzondere kledij hangen. In alle varianten die je fantasie rijk is. Ik blijf gefascineerd kijken en kan niet echt iets vinden, ‘k loop een beetje vertwijfeld door de winkel. Goede middag klinkt het rustig achter mij, hé een verkoopster ik had ze niet bemerkt. Hallo, ik ben Penny wat kan ik voor je doen? Ik word rood tot achter mijn oren, voel mijn buik kriebelen… wordt onrustig. Kijk op en zie daar een prachtige vrouw staan in een outfit het was geweldig.
Ze legt haar hand op mijn schouder en vraagt zacht of ik haar outfit mooi vindt. Ik kan alleen maar vertwijfeld ja knikken. Nu veranderd de toon en zegt: kom mee! Als een mak lammetje loop ik achter haar aan. Helemaal achter in de winkel zegt ze uit kleden dan zal ik je mooi aankleden. In trance,achter in de zaak kleed ik mij uit, ook ondergoed uit! Langzaam sta ik, die zelfbewuste vrouw, naakt in de winkel.
Penny komt weer bij me, ze voelt aan mijn kutje. Ik schrik. Krijg nou wat een vrouw? Dat kan toch niet? Nu zegt ze kalm de rubber kleding zijn volgens mij voor jou op het lijf geschreven….
Nu ziet ze mijn haar dos in mijn kruis, die moet weg andere krijg je er last van. Ik ga liggen en Penny scheert mijn poesje. Ik lig te trillen onder haar sensuele behandeling. Nu de talk poeder over je lichaam wrijven. Nu aankleden! De rubber kousen, de catsuit, handschoenen dit alles in het zwart. Nu voel ik over mijn lichaam en merk dat mijn kruis onbedekt is gebleven. Hiervoor heb het volgende nu komt zij daar aan gelopen met een rubber broek met daarin een dubbele dildo. Penny vraagt mij niets en houdt het gevaarte klaar om in te stappen. Ik was al nat van het scheren dus die dubbele dildo ontvangen was geen enkel probleem. Met en zucht zit alles op zijn plaats.

Een rode ceintuur met rode halsband completeren het geheel.
Dan krijg ik een spiegel voor gehouden, ik schrik van met zelf.
Penny geeft aan dat zij mij even zal voorzien van passende make up. Dan ben ik klaar. Zonder er verder over na te denken volg ik haar. Ze gebied mij te gaan zitten met dat ik da zitten staat ik gelijk weer recht op, boos kijkt zij mij aan: ‘een slavin moet gehoorzamen! Dat doe jij slavin, Janny”. Met een plof zit op stoel, tranen rollen over mijn wangen. Penny dept alles netje en maakt mijn gezicht naar haar idee op. Nu alles klaar is moet ik weer gaan staan, kijk in de spiegel en ben verrast welke metamorfose ik heb ondergaan.
Penny loopt op mij af streelt mij door de haren, zachtjes vraagt zij mij weet je wat dit kost? Ik schud van neen. Nou loop maar even mee naar de kassa, niet nadenkend van mijn kleding loop ik mee. Dit kost je 850 euro. Ik wil mijn geld pakken en merk dat ik niet bij me heb, simpelweg omdat ik mijn kleding op de grond heb liggen achter in de winkel. Precies op dat moment dat ik het geld wil gaan pakken, pakt Penny mij aan de arm. Kom we lopen een deurtje verder dan kunnen wij dit rustig oplossen. Verbouwereerd lopen wij naar mijn kleding nemen deze mee naar achteren en komen in een ruimte die vrij donker is.
Nu komt Penny voor mij staan, wie denk je wel dat je bent!
Slavin jij kunt mij deze kleding terug verdienen! Jij gaat voor mij als slavin aan het werkt, Penny kijkt mij streng aan, pakt mij bij mijn haren en trek mij naar haar toe. Nu begint zij mij te kussen en we wisselen heerlijk speeksel uit. Liefde, sex dat heb ik gemist.
Na deze heerlijke kus kijkt zij mij aan ik knik alleen maar naar haar. Hand in hand lopen we verder. De achter liggende ruimte is allen door de meesteres te openen zegt Penny. Zowel in als uit is door een slavin niet mogelijk. Ga je mee ik geef haar een kus op de wang, nu voel ik geluk dat is wat ik jaren lang vermist heb.
In de Kinky ruimte krijg ik een rondleiding van mijn Penny. Ze laat me alles zien en praat honderd uit.
Ik luister heel aandachtig, maar na een derde orgasme wordt het lastig om de concentratie vast te houden. Nu legt penny mij uit wat ik moet doen.
1)Penny is vanaf nu meesteres, 2) Janny is vanaf nu Slet. 3) dit weekend kom je niet meer thuis.
Verder nog vragen? Ik geef aan dat alles duidelijk is.
Slet, op je knieën commandeert Penny mij, ik blijf staan. Met een pets in mijn gezicht dringt het tot mij door dat ik op de knieën moet gaan voor mijn meesteres. Eindelijk! Vanaf nu doe wat ik je zeg en praat alleen als ik daar toestemming voor geef.
Mijn meesteres denk ik, heerlijk zo’n warm onderbuik gevoel.
Mijn meesteres kijkt rond en zet mij zittend vast op een powerplate. Slet jij moet eerst maar eens leren je te heersen om niet telkens klaar te komen. Penny geeft mij nog een dikke kus, gelijktijdig begint het apparaat heftig te trillen ik gil het uit van schrik. Mijn meesteres draait zich onmiddellijk om pakt een mond knevel en drukt deze in mijn mond. Afspraak is afspraak Slet!
Wanneer het echt niet meer gaat mag je op de rode knop drukken, dat heeft grote gevolgen voor jou wanneer je erop drukt begrepen ‘slet’? Ik knik, dat het duidelijk is.
Ze wil weg lopen dan tik ik nog even op de vloer voor haar aandacht, als door een wesp gestoken, met vuur in der ogen kijkt zij mij aan met een ruk om draaiend. Stormt mijn meesteres op mij af. Zij geeft mij een pets op mijn wang, pakt mijn tepel bijt hier in tot dat mijn make up door de tranen geheel verlopen moet zijn, streelt zij mij door mijn haren en zegt dombo. Ik zal je tegen je zelf moeten beschermen, zij pakt mijn armen pakt in een glove van rubber gespt mijn armen achter mijn rug vast. Wanneer je nu wil bellen moet je maar achter over gaan liggen of iets dergelijks. Je bent gewaarschuwd!

Gek wordend van geilheid wordt ik aan mijn lot overgelaten. Één seconde van overdenken kwam in mij op, doch werd ik overmand door lust gevoelens die mijn rubberpak met de dubbele dildo met de powerplate te weeg bracht in mijn lichaam.
Totaal afgemat van de orgasmen zit nog steeds rechtop te shaken. Tijds gevoel had ik niet meer voor mijn gevoel duurde dit alles dagen……
Nu kwam Penny weer binnen ik wilde op kijken, neen ogen dicht was haar reactie.
Ik kreeg een kop telefoon op met harde muziek en een blinddoek.
Nu werd ik bevoeld door Penny? Neen meerdere handen… een lichte paniek maakte zich meester van mij.

Ik werd van de Plate gehaald mijn broekje ging uit, kreeg een slangetje in mijn mond geduwd. Deze werd vast getaped zodat ik door mijn neus moest gaan ademen.
Ik wist dat mijn broekje nat was, dit slijm en geil werd over mijn gezicht uit gesmeerd. Ik voel een mond naar mijn kutje gaan, deze begint mij te likken ik kronkel en op dat moment krijg ik vloeistof in mijn mond. Het ruikt zoet zurig, gatver urine denk ik….
Ik voel mij duizelig worden en zakt langzaam weg.
De volgende morgen word ik wakker ik in een honden kennel. Met een halsband om en aan een ketting vastgelegd. Geheel naakt en kaal geschoren van top tot teen. Huilend wacht ik op dingen die komen gaan.. Mijn Meesteres, penny, ik hou van je. Waar is ze? De vertwijfeling doet mij in elkaar kruipen als een baby.
Een bel gaat het licht gaat aan daar komt mijn meesteres aan, gekleed in een doorzichtig plastic pak. Zelfs handschoenen aan, met een vol gelaatsmasker op komt zij binnen.
Ze drukt op een knop het licht wordt groen naast mij zie ik andere personen uit het hok kruipen, ik volg hen maar.

Slet, hierheen schreeuwt zij, voorover. Jij wordt vandaag genomen door een nieuwe machine om je machinaal te neuken. Ik moet op zijn minst de juiste adviezen over brengen bij de kopers. Verder krijg je een prototype van een melkmachine aan je tieten.
Ik wordt in stelling gebracht krijg weer een slangetje in mijn mond nu met een mondstuk eraan. Jouw vocht is duur dat drink je van je zelf en je buurvrouw maar lekker op. Verklaren kan ik het niet maar wordt al boedje geil van de gevoelens die dit alles bij oproep. In de juiste positie vast gesnoerd machine in kut en kont met een melkmachine aan mijn tieten begint de alles te draaien. Jij gaat zolang aan melk machine dat je melk geeft…
Gillend van geilheid geef ik mij over aan de marteling door de machines.
Na de tests die mijn meesteres heeft gedaan op mij mag ik bij haar komen wonen, werken doe ik niet meer, mijn huis is verkocht. Het geld staat op een spaarrekening voor mij. Gelukkig neen, ik ben trots dat ik mijn meesteres mag dienen en soms beminnen.. genieten doe ik elk uur..

Groetjes een vrouw die dacht haar leven in eigen hand te nemen
Getekend slet (Janny)
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners