Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Liftend naar frankrijk 2 - 14188 keer gelezen
Nadat ik ook nog samen met mevrouw gedoucht heb volgde ik haar gedwee weer terug naar de camper. De camper naderend zag ik dat de meester met een stel stond te praten. Toen ik dichterbij kwam wees de meester naar mij. Hij zei tegen mevrouw dat het de camping eigenaren waren. Ik dacht dat ze langskwamen om tegen de meester te zeggen dat het niet de bedoeling is dat ik hier halfnaakt over de camping loop. Of er sprake was van omkoping of iets ander, ik weet het niet, maar er ging iets heel anders gebeuren. De mensen gaven die avond een full moon party voor een paar vrienden en ze hadden nog niet echt een spectaculair iets voor het feestje, totdat ze mij zagen lopen. Ze vermoedden dat ik in dienst was van de meester en daarom gingen ze nu bij hem vragen of ze me mochten lenen. De meester vond dat voor mij een goede inwijding aangezien ik nog geen ervaring had als slaaf. De eigenaar van de camping vond dat juist wel leuk en natuurlijk waren de meester en mevrouw ook uitgenodigd. Ze mochten mij meteen meenemen.
Trots pakte de vrouw de riem van mijn meesteres over en paradeerde met me over de camping. Hun huis stond naast te camping en had aan de achterkant een mooie grote tuin met een zwembad. Naast een zwembad was een soort buitenverblijfje met een veranda. Gezien de hapjes en drankjes die daar stonden vermoedde ik dat het feest daar plaats zou gaan vinden. De man zei tegen de vrouw: de gasten komen zo, ik zal snel even wat touw pakken, houd jij hem even vast? Na een tijdje kwam hij terug met wat touw. Ik werd meegenomen naar de hoek van de veranda. Ik werd met de rug tegen de pilaar gezet en mijn handen werden gebonden. Ik moest mij laten zakken zodat ik op mijn knieŽn zat met mijn enkels ook aan de paal gebonden. Gelukkig was de vrouw zorgzaam, ze haalde een kussen voor onder mijn knieen. Ik wist niet of ik het vol zou houden vanavond en wat er allemaal ging gebeuren, toch vond ik het spannend en geil. Na een minuut of tien kwamen de eerste gasten. Ik zag ze een beetje raar opkijken naar mij, sommige moesten lachten, de meeste keken beschaamd weg. Ik hield zoveel mogelijk mijn hoofd naar beneden. Ongeveer een half uur later toen er ongeveer als zo'n twintig gasten aanwezig waren nam de eigenaar het woord.
Hij bedankte iedereen voor het komen en wenste iedereen een mooie lange avond. Aan het eind wees hij naar mij. Hij zei; na vele feesten gegeven te hebben wilde ik dit keer iets speciaals. Die daar zal jullie bevredigen op alle fronten die jullie wensen, veel plezier ermee, en omdat die van mij is zal ik de eerste zijn. Hierop klonk applaus. De man liep richting mij en deed al zijn knoopjes los. Bij mij aangekomen sprong zijn lul al uit zijn broekje. Ik pakte hem met mijn tong en begon al gulzig te zuigen. Zo jij lust er wel pap van lachte hij. Na een tijdje wenkte hij een andere man. Hier neem even over, zei hij, ik moet even pauze houden'. De andere man liet dat zich geen tweede keer zeggen en stopte zijn nog slappe lul in mijn mond. 'Maak hem maar hard', zei hij. De eigenaar bleef ernaast staan en speelde een beetje met zijn lul. Toen die van de man al aardig hard was geworden trok hij zich terug en werd de pik van de eigenaar in mijn mondje geduwd. Zo ging dat heen en weer. Ook ander mannen kwamen erbij, zodoende had ik in een kort tijdsbestek steeds weer een andere lul in mijn mond. Mijn geilheid gaf mij veel energie, ik ging maar door met zuigen, likken en zelfs rimmen. Al vanaf het eerst moment stond een kleine jongedame vanaf de bar het tafereel met voldoening te bekijken. Op een gegeven moment kwam ze naar me toe ging ze op haar hurken zitten. ze pakte mijn lul en begon eraan te trekken. of dat nog niet alles was begon ze ook aan te zuigen, ik had een lul in mijn mond en mijn lul zat in de mond van iemand anders. Ik moest mij concentreren om niet klaar te komen. Het lukte niet echt, de vrouw streelde daarbij mijn ballen en fluisterde steeds: 'kom maar, kom maar'. Ik hield het niet meer en ik spoot mijn lading zo op haar jurkje. Ze probeerde nog het meeste op te vangen in haar mond maar het kwaad was al geschiet. Op dat moment kwam de meester er ook aan met mevrouw en de jongeman. De jongeman was net als ik geboeid, maar hij had nog steeds zijn joggingbroek aan. De meester liep naar mij toe en zag dat ik gespoten had. Zonder iets te zeggen maakte hij me los en trok mij mee naar een laag bijzettafeltje bij het zwembad. Ik moest met mijn buik op de tafel liggen met mijn knieŽn op de grond. Hij maakte mijn polsen vast aan de tafelpoten, net als mijn benen. Hij pakte een zweepje en vroeg; verdien jij deze? Ik antwoordde met 'ja meester'.
Hoeveel vroeg hij mij. Ik wist niet wat ik moest antwoorden en zie 10 meester. Pats, hij sloeg met de zweep op mijn bil. Fout, schreeuwde hij. 'ik weet het niet meester' zei ik zacht. Heel goed, dat hoor je ook niet te weten zei de meester. Jij krijgt na elke neukbeurt 10 slagen, dus ik hoop voor je dat ze niet geil zijn vanavond. De eigenaar die alles met verwondering gadesloeg ging op zijn knieŽn en duwde zijn keiharde lul zo bij mij achterin mijn maagdelijk mannenkutje. Voordat ik het kon uitschreeuwen van de pijn had een andere man al zijn pik in mijn mond gestopt. Zo werd er steeds afgewisseld en zo kreeg ik bij elke ruil 10 slagen. Aan het eind van de avond waren mijn billen knalrood. Mijn darmen zaten vol en eten hoefde ik ook niet meer. De meester nam me mee naar de camper, mevrouw bleef nog even achter bij het feestje omdat de jongeman nog bezig was de vrouwen te behagen. Zij genoten zichtbaar van de grote knot van hem. Bij de camper aangekomen dacht ik naar binnen genomen te worden. Niets was minder waar. Ik werd meegenomen naar achter de camper. Daar stond een soort getralied hok met een matras en dekentje erin. Hij duwde mij erin en gaf mij een bak met crueslie en melk. hij sloot het hok en zei; rust goed uit slaaf, morgen is er weer een dag. Hij liep weer terug naar het feest en ik viel als een blok in slaap.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners