Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Linda - 11289 keer gelezen
Ze wist dat ze te lang gewacht had, dat ze eerder aan de bel had moeten trekken. Eigenwijs als ze is, had ze gedacht zelf wel weer uit dat dal te komen, maar niks was minder waar. Ze raakte achter met haar schoolwerk, de zin om dingen te ondernemen werd steeds minder, haar hoofd raakte steeds voller en voller en het zou niet lang meer duren voordat er net die ene druppel te veel zou zijn.

Hij mailde haar of het niet weer eens tijd zou worden. Ze kon er nu niet meer onderuit en beaamde dat het inderdaad zo was. De datum en de tijd werden vastgelegd, nu was het wachten tot het zover was.

De dag naderde sneller dan ze had gedacht, had gehoopt. Het kwam nu wel heel erg dichtbij. Op de ochtend van de afspraak ziet ze er wel heel erg tegenop. Zou ze nog af kunnen zeggen? Over anderhalf uur zou hij hier zijn. Stiekem kijkt ze in haar mailbox met een kleine hoop dat hij heeft afgezegd. Geen mail, dus hij zal dan toch wel echt komen.

Met tegenzin glijdt ze uit bed en gaat naar de badkamer. Ze stapt onder de douche, dat doet haar goed. Even proberen te ontspannen. Het was al zo lang geleden dat ze bij hem over de knie had gelegen, hij zal vast rustig aan doen met haar. Dus waar maakt ze zich nou eenmaal zorgen over.Na het douchen en aankleden nog even snel een check door het huis of alles opgeruimd is. Tijd voor een bak koffie en wachten tot hij er is. De tijd gaat zo langzaam. Wel 100x kijkt ze op haar mobiel. Dan gaat de voordeurbel, ze snelt naar de deur, haalt het slot van de deur en doet deze open. Daar staat hij dan, stralend als altijd. Ze voelt zich meteen een stuk rustiger als hij haar 3 kussen en een knuffel geeft.

Samen kletsen ze wat en drinken nog een kop koffie, tot hij het tijd vind om naar boven te gaan. Ze slikt even, rekt zich even uit en loopt dan de trappen op naar zolder. Hij bekijkt de kamer even en geeft zijn goedkeuring. Hij gaat op de bank zitten en zorgt dat ze goed over zijn schoot komt liggen. Hij trekt haar broek strak en laat de eerste klappen op haar billen neerkomen. Dit is goed vol te houden op deze manier, zie je wel dat hij rustig aan zou doen. “Meisje, vertel mij eens waarom je hier ligt. Je hebt vast ergens straf voor verdiend in de tijd dat wij elkaar niet gezien hebben of wil je beweren dat je je voorbeeldig gedragen hebt al die tijd? Biecht maar eens op!” Ze grinnikt en kan het niet laten om te zeggen dat alles geweldig gegaan is de afgelopen tijd, zoals altijd! Hij zet meteen een salvo aan klappen in vanwege de arrogantie dit zo te zeggen. Hij laat haar nog wel opbiechten dat het met school niet altijd even goed liep.

Ze moet opstaan, haar broek naar beneden doen en in de hoek gaan staan. Stiekem nog steeds lol om haar antwoord, hij vroeg er toch zelf naar! In de hoek komt hij heel dicht achter haar staan. Bij iedere klap veert ze iets op. “Goh, weer iets over jou geleerd. Bij iedere klap die ik je geef ga jij op je tenen staan. Als ik je hier op je rechterbil sla pets is het 5 cm. Hier links pets hmmz.. maar 3 cm” Met een grote grijns probeert hij het trucje nog een paar keer om te kijken of het echt klopt. Ze probeert het tegen te gaan, maar helaas is de impact van de klappen net iets te groot.

Hij gaat weer op de bank zitten en sommeert haar te komen liggen. De klappen volgen elkaar snel op en ze heeft zichtbaar meer moeite om dit vol te houden. Al snel moet ze opstaan en haar borstel gaan halen. Ze stamelt nog even dat ze niet weet waar haar borstel is. Hij geeft haar nog een flinke tik met de mededeling dat ze geen smoesje moet verzinnen.

Met tegenzin loopt ze naar beneden om haar borstel te gaan halen, waarom heeft hij toch die stomme voorkeur om altijd iets van hout te gebruiken?

Weer boven ziet ze dat hij de kamer heeft gereorganiseerd. De bank staat nu midden in de kamer. Ze kijkt geamuseerd toe, wetende dat hij dit doet zodat er minder kans is dat hij zijn hoofd stoot bij het opstaan vanaf de bank. Slechte combinatie, lange man en schuin dak.

Ze overhandigt hem de borstel en ze mag weer plaats nemen over zijn schoot. Zijn handen glijden over haar slipje en geeft een paar ferme tikken. Ze kronkelt wat en kan een zachte pijnkreet niet onderdrukken. “Je gaat je toch niet aanstellen he? Dit voel je maar amper. Je weet toch dat dadelijk deze laag ook gaat verdwijnen en dat je dan een flink pak op je billen gaat krijgen. Wat zeg ik.. een ongenadig pak op je billen gaat krijgen. Er zijn namelijk 2 goede redenen om dat te doen. Omdat jij het nodig hebt en natuurlijk ook omdat ik het leuk vind om te doen!” Ze rolt met haar ogen om wat hij zegt en is nog steeds in de waan dat het toch nog wel mee zal gaan vallen. Hij zou het niet durven om haar echt hard aan te pakken nu ze niks meer gewend is.Hij trekt haar slipje tussen haar billen en laat zijn hand hard neerkomen op haar al enigszins roze gekleurde billen. In een gelijk tempo bewerkt hij haar beide billen. Onder, boven, zijkant. Geen stukje wordt overgeslagen. Hij trekt haar slipje helemaal omlaag aangezien het toch geen bescherming meer geeft. Dan komt de gevreesde borstel in beeld en gaat hij door waar hij gebleven was. Het lukt haar niet om stil te liggen, wat een rotding is dat zeg! De ene klap na de andere lijkt te volgen en dan ineens stopt hij. Ze hapt naar adem, ze had zich zo geconcentreerd op de klappen dat ze vergat adem te halen. Ze ontspant weer een beetje terwijl hij zachtjes over haar billen wrijft. “Kom maar eens even omhoog en ga bij de deur staan, zodat ik je billen eens goed kan bekijken”. Ze staat op en bedenkt dat het maar een rare gewoonte is om het van een afstandje te willen bekijken, ze lag net nog over zijn knie, kon hij het toen niet goed genoeg zien dan??

Hij legt een paar kussens op het einde van de bank en haalt zijn riem uit zijn broek. “Ik heb je een ongenadig pak slaag beloofd, dus dat ga je nu ook krijgen. Het opwarmen is nu wel voorbij”. Haar hoofd maakt overuren en wil hem vuil aankijken. Hij gaat dus toch echt doen wat hij zei. Ze is bang dat ze het niet aan kan, het is bijna een jaar geleden dat ze dit gevoeld heeft. Ze denkt aan de vorige keer en herinnert zich de pijn, de weerstand, de tranen die er zaten maar niet door wilde komen. Abrupt wordt ze uit haar gedachten gehaald doordat hij zegt dat ze moet gaan liggen, benen gespreid. Ze doet enigszins bang toch wat haar gevraagd wordt. De eerste zwiep met de riem komt hard neer, maar het valt nog mee. De volgende slagen zijn pijnlijk maar nog steeds goed te doen. Opgelucht haalt ze adem.

Hij vraagt haar of ze tot 10 kan tellen en laat dan de riem weer hard neerkomen, harder dan de eerdere slagen. 10 slagen volgen en ze weet netjes mee te tellen. De volgende 10 zal ze af moeten tellen. De eerste 3 slagen komen hard neer, ze telt netjes vanaf de 10. Hij is gemeen en geeft haar een aantal snelle slagen achter elkaar waardoor ze niks kan zeggen. Als ze bijgekomen is telt ze snel af. Hier is hij het niet mee eens, niet getelde slagen, tellen niet mee. Dus opnieuw! De slagen volgen elkaar snel op, de tranen zitten hoog, bij de 3 aangekomen kan ze niet meer en probeert hem met haar voeten en handen tegen te houden. Hij stopt even en zegt dat ze haar hand weg moet halen. De tranen lopen over haar wangen, haar adem stokt steeds in haar keel. Ze schudt haar hoofd als teken dat ze haar hand niet weg zal halen. Hij pakt haar hand en vraagt waar ze gebleven zijn. Weer schudt ze haar hoofd. “Oh, je weet het niet? Dan zal ik voor je tellen.” 10 snelle slagen volgen elkaar op, terwijl ze stilletjes huilend blijft liggen. “Dat zijn er 10!”

Hij laat haar even een tijdje bijkomen en neemt weer plaats op de bank, streelt zachtjes haar rug. “Ga maar weer bij de deur staan en kom daar maar even bij”. Ze staat op en veegt de tranen uit haar gezicht. Tegen de deur aanhangend voelt ze zich weer wat rustiger worden en komt haar adem ook weer op een normaal tempo.“We zijn bijna klaar.. je gaat zo weer over mijn knie liggen en je krijgt nog een pak slaag met mijn hand. Vervolgens ga je de borstel nog een keer voelen en we sluiten af met de hand. Je mag heel veel. Je mag huilen, kermen, kreunen, maar je voeten en je handen blijven op hun plaats! Als ze ook maar in de buurt van je billen komen, dan pak ik de riem er weer bij. Heb je dat begrepen?” Vol ongeloof knikt ze bijna onzichtbaar. Nog meer slaag??

Ze ligt weer over zijn knie en hij laat zijn hand flink hard neerkomen. “Ik kan dit zo nog een half uur volhouden, jij daarentegen.. waarschijnlijk veel korter”. Ze slikt en zet zich schrap voor alles wat nog gaat komen. De ene klap na de ander teistert haar billen, maar in vergelijking met de riem is dit een verademing. Het lukt haar dan ook goed om stil te blijven liggen. Ze ziet dat hij de borstel er weer bij pakt en even raakt ze in paniek. Ze duwt haar hand in zijn hand, zodat hij haar stevig vast kan houden. Dit zal haar weerhouden haar billen proberen te beschermen.

Bij de eerste slag knijpt ze hard in zijn hand, ze probeert zo goed mogelijk te blijven liggen. De klappen zijn te veel, ze kan het niet aan. Ze kronkelt over zijn schoot heen, draait haar heupen om hem tegen te werken. Helaas is hij erg standvastig en weet toch de plekken te vinden die hij wil raken. Slagen blijven regenen op haar al zo pijnlijke billen. Zonder dat ze het doorheeft, heeft hij de borstel neergelegd en is weer verder gegaan met zijn hand.

Het is minder pijnlijk, maar door haar pijnlijke billen komt ook dit loeihard aan. “Nog even volhouden meisje, je doet het heel goed”. De laatste klappen vallen hard neer op haar billen en haar hele lijf is aangespannen om de klappen op te vangen. Als hij zijn hand op haar billen laat rusten, is de spanning meteen helemaal weg. Haar hoofd is leeg, haar lijf is helemaal op.

De minuten erna ligt ze rustig op zijn schoot. Hij geeft lief een kusje op beide billen en laat zijn handen strelend over haar rug en billen gaan. Eenmaal bijgekomen komt ze omhoog en duikt in zijn armen voor een knuffel. Zo blijven ze nog een tijdje zitten, alvorens ze naar beneden gaan. De kamer wordt weer ingericht zoals deze was, zij pakt haar kleren bij elkaar en kijkt in de spiegel hoe haar billen er aan toe zijn. Dieprood met een blauw/paarse gloed. Dat gaat pijn doen de komende dagen. Ze besluit om een joggingbroek mee naar beneden te nemen, maar deze nog niet aan te trekken. Eerst moet de ergste pijn uit haar billen voordat ze weer een broek aan wil doen.

Beneden praten en knuffelen ze nog wat na en dan is het voor hem al weer tijd om te gaan. Ze geeft hem nog een dikke knuffel en bedankt hem. Hij kijkt haar nog even streng aan en zegt dat ze niet meer zo lang moet wachten met aangeven dat het niet lekker gaat. Hij kan zo bij haar zijn, dus gewoon bellen. Ze beloofd dat ze dit zal doen, ook al weet ze diep van binnen dat ze het toch altijd eerst zelf op wil lossen. Spanking kan niet overal een oplossing voor zijn.

Als hij weg is, voelt ze nog eens aan haar billen. Wat een warmte komt daar af. Ze gaat op een stoel zitten om aan haar huiswerk te beginnen, maar veert net zo snel weer omhoog. Ze probeert meerdere stoelen uit, maar zitten is echt niet aangenaam. Ze besluit om haar laptop mee naar boven te nemen en op bed te gaan liggen. Een heel erg productieve middag is het niet geworden, maar de rust in haar hoofd is weer wedergekeerd.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners