Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Live op het podium - 10716 keer gelezen
1. Hoe de avond begon.

Met rood pluche om me heen en gedimd licht liep ik in mijn mooiste lingerie door de gang van de club. Een krijtbord onthulde de mededeling dat er vandaag een videowedstrijd werd gehouden. Alle dames konden een boodschap inspreken voor de camera en zo hun geilste fantasie toevertrouwen aan de eigenaar van de club. De prijs was dat de fantasie werkelijkheid werd gemaakt om middernacht op het hoofdpodium. Meteen schoot me mijn geilste fantasie te binnen. Mijn hemel, ik had eigenlijk nooit de bedoeling gehad om die waar te maken. Al jaren geleden had ik een onschuldig fantasietje bedacht, dat zich met de tijd steeds verder had uitgebreid met steeds heftigere dingen.
Ik besloot er nog maar eens goed over na te denken. Ik had tenslotte nog een paar uur de tijd voor de inschrijving sloot. Eerst maar es een lekker drankje aan de bar. Nadat ik de barman had verzocht om een cocktail met een extra dosis moed erin, kreeg ik vergezeld van een vette knipoog een groen drankje met een rood rietje toegeschoven. Gedachteloos likte ik eerst het suikerrandje van mijn glas, daarbij onopvallend gadegeslagen door een jonge man aan de andere kant van de bar. Een heerlijke warme sensatie verspreidde zich door mijn lichaam nadat ik het drankje in één teug achterover sloeg.
‘Dat zag er sexy uit’, hoorde ik opeens in mijn rechteroor. Glimlachend zag ik de jongeman naast me staan die eerst aan de ander kant van de bar had gezeten. ‘Dank je’, zei ik. ‘Ik heet Martijn, was het een lekker drankje?’ zei mijn jonge aanbidder terwijl hij keurig zijn hand uitstak. ‘Eh, ja inderdaad, alleen iets te snel op’ was mijn aarzelende antwoord, terwijl ik hem eens van top tot teen opnam. Met zijn bruine haar en lichtblauwe ogen was hij zeker een opvallende verschijning, en ik werd dan ook door menig dame jaloers aangekeken. Toen ik weer opkeek stond er een tweede drankje voor me klaar.
Twee pretoogjes keken me aan en verrieden de geilheid van deze knul. Kennelijk had hij het op mij gemunt voor het botvieren ervan. En ik merkte dat ik dat bepaald geen vreselijke gedachte vond. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn tweede glas had leeggemaakt en hem volgde naar een andere ruimte. Een donkere ruimte bleek nog leeg te zijn en geschikt voor ons tweetjes. Zodra ik de ruimte binnenkwam drukte hij me tegen de gecapitonneerde muur en zoende hij me gepassioneerd.
Zodra ik zijn tong in mijn mond voelde liet ik ook mijn eigen terughoudendheid varen zoende hem even enthousiast terug, terwijl mijn hand afdwaalde naar zijn hardheid. Zijn handen op hun beurt vonden de sluiting van mijn bh en wisten deze heel behendig los te maken, waarna zijn handen zich om mijn borsten sloten en me nog meer tegen de muur duwden. Al snel lagen we naakt op de bank in het midden van de ruimte en voelde ik zijn hoofd tussen mijn benen en zijn tong over mijn clitje. Toen hij ook nog eens twee vingers in mijn kutje bewoog was mijn eerste orgasme een feit.
Mijn jonge minnaar keek tevreden op toen hij me hoorde klaarkomen en vond dat het tijd werd de rollen om te draaien. Uitdagend leunde hij achterover, met zijn harde geslacht trots naar het plafond wijzend. Ondeugend keek ik hem in de ogen en ik likte hem van zijn kaalgeschoren ballen tot aan het topje van zijn eikel, waar ik plagend met mijn tong draaiende bewegingen omheen maakte. Mijn lippen vonden hun weg om zijn harde pik en ik pijpte hem stevig terwijl hij kreunde van genot.
Toen hij vroeg wat mijn favoriete standje was zei ik met een knipoog: ‘wroef!’. Oké, zei hij, maar dan wel op mijn manier. Hij zette me met mijn knieën op de bank en met mijn handen op de rugleuning, zodat ik niet al te ver voorover leunde. Ik voelde hem snel en soepel binnendringen wat me meteen ontzettend geil maakte. Met zijn handen om mijn borsten drong hij meteen helemaal naar binnen en fluisterde in mijn oor: ‘hoe wil je het geil sletje, hard of zacht?’. ‘Mmmm, zo hard als je kan’, kreunde ik terug. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij ramde zijn pik van al gauw zo’n 18 centimeter met harde stoten bij mij naar binnen. Samen kreunden we zo hard van genot dat we al snel bekijks hadden. Af en toe vertraagde hij zijn stoten even om zijn hoogtepunt uit te stellen, terwijl ik alweer een paar keer was klaargekomen door dit heerlijke gevoel.
Ik voelde zijn vingers bewegen van mijn natte kutje naar mijn kontje en begreep meteen wat hij wilde. ‘Vind je dat ook lekker?’, vroeg hij, maar een kreun van mij terwijl hij een vinger naar binnen duwde verraadde mijn antwoord. Meteen verdween zijn heerlijke harde pik uit mijn kutje en voelde ik zijn hardheid mijn kontje binnendringen. Ik gaf een flinke gil doen zijn eikel mijn kontje was binnengedrongen en kreeg kippenvel van de pijn en van de kick. ‘Wil je het?’, vroeg hij? ‘Ja!’, riep ik, en hij stootte zijn harde lul diep in mijn kontje. ‘Oh ja!’ kreunde ik, terwijl we steeds meer masturberend publiek trokken. Hij neukte mijn nauwe gaatje lekker hard en kwam tot een schreeuwend orgasme. Hij gaf mee een vluchtige kus op mijn rug en haastte zich naar de douches, terwijl ik me met trillende benen onderuit liet zakken op de bank.

2. Hoe de avond verderging.

Weer enigszins opgeknapt pakte ik mijn lingerie bijeen en ging me ook opfrissen. Aan de bar kwam ik Martijn weer tegen en we raakten aan de praat. Mijn heerlijke voorafje bleek een tien jaar jongere vrijgezelle chemiestudent die vaker in deze parenclub kwam. Voor mij was het de eerste keer en hij wist me wat ins en outs over de club en haar excentrieke eigenaar te vertellen. Kennelijk was de hoofdact altijd redelijk spectaculair. Er werden veelal professionals voor ingehuurd, maar af en toe bij gelegenheden als deze werd één van de gasten op het podium verwend. Mijn gedachten gingen weer terug naar de inschrijfstand en mijn ogen naar de klok. Ik had nog tien minuten.
Ik vlijde me zo beheerst mogelijk in de stoel neer en wierp mijn zwoelste blik op de camera. ‘Oké, dit is mijn fantasie. Ik wil een slaaf zijn voor een meester, die er voor zorgt dat ik uitgebreid gegangbangd word. Inclusief alles, anaal, dp, en een heleboel zaad! Wil je meer weten? Dan nodig me maar uit…’ Ik merkte aan de benauwd kijkende cameraman dat hij twijfelde aan mijn oprechtheid, maar nadat ik hem mijn ondeugendste blik had toegeworpen veranderde zijn blik alsof hij dacht: ‘nou ja, als jij het wilt..’
Terug bij de bar aangekomen bleek mijn adonis de benen genomen te hebben. Ik besloot even te gaan relaxen in het bubbelbad. Het warme water kalmeerde mijn gespannen lijf. Even zakten mijn ogen dicht, en toen ik ze weer opende, zat er een kale man van in de veertig tegenover me. ‘Jij wilt nogal wat’, zei hij. Ik wist meteen dat ik met de eigenaar van de club te maken had.
Toen ik om me heen keek merkte ik dat er geen gasten meer in de buurt waren. Een paar mannen van de bewaking stonden in de deuropeningen met hun rug naar ons toe. Mijn verontrusting nam toe, hoewel het gezicht van de man vertrouwen wekte. We raakten in gesprek en hij bleek erg nieuwsgierig naar hoe ver ik wilde gaan met mijn wens. We bespraken wat er zou gaan gebeuren, en hoewel ik in het begin nog even naar adem moest happen om te bevatten dat ik echt had gewonnen en dat hetgeen wat ik me al zo lang probeerde voor te stellen echt zou gaan gebeuren, werd ik langzaam aan rustiger. Zijn ogen en stem hadden een vreemd soort hypnotiserende werking op mij en ik ging me mentaal voorbereiden op een seksuele uitspatting die zijn weerga niet kende.

3. En toen werd het nacht.

Inmiddels ben ik backstage, gehuld in een lederen outfit die zo’n beetje alles vrijlaat. De eigenaar van de club is op het podium en kondigt mij aan. Hij zal de komende uren mijn meester zijn. Ik heb zo veel gedronken dat ik enigszins ben gekalmeerd, maar niet te beneveld om helder te kunnen denken. Mijn avond, mijn beurt, mijn ultieme fantasie gaat plaatsvinden. Ik loop het podium op onder luid gejoel van het aanwezige publiek. Mijn meester zit op een stoel en ik kniel voor hem. Hij maant om stilte, en krijgt die onmiddellijk. ‘Zo, jij komt hier met de wens slaaf te zijn, en je zult nu mijn slaaf zijn. Het komende uur ben je van mij, en ik wil uit jouw mond alleen “ja meester” of geile woorden horen, begrepen?’ ‘Ja meester’, antwoord ik gedwee. ‘Wil jij mijn geile sletje zijn en alles doen wat ik zeg?’ ‘Ja meester, alles wat u wilt.’
Een van de professionals uit de pornowereld voegt zich bij ons en ik moet hem pijpen. Op mijn knieën zit ik voor hem en ik neem zijn enorme pik zo ver in mijn mond als ik kan verdragen en begin te zuigen en te likken. Zijn grote handen duwen zacht op mijn achterhoofd om mijn mond nog verder om zijn stijve te krijgen, en mijn meester kijkt tevreden toe. Als de enorme knuppel goed hard is gezogen, laat mijn meester weten dat het tijd is voor een extra speler. Op een verhoging word ik gezet, op handen en knieën, zodat de heren recht kunnen blijven staan terwijl ik de nieuwe pijp en de eerste heer mijn kutje begint te palen. Met moeite probeer ik met op het pijpen te concentreren terwijl ik zo heerlijk wordt geneukt dat ik al snel weer een orgasme krijg.
‘Vind je het lekker geile slet?’, roept mijn meester, als hij het zo eens een poosje heeft aangekeken. ‘O, ja meester’, weet ik eruit te persen, terwijl ik van twee kanten word geramd. ‘O, ik vind het zo lekker om helemaal gevuld te worden met harde lullen’, voeg ik er uitdagend aan toe. ‘Helemaal gevuld?’ zegt mijn meester ironisch, ‘nou daar is nog geen sprake van hoor, maar dat kunnen we regelen!’ En prompt duikt er een derde man op op het podium. Er vindt een verschuiving plaats en de man die ik net aan het pijpen was moet ik nu berijden met mijn kutje, terwijl de eerste onzachtzinnig mijn kontje binnendringt. Ik gil van genot als ik de twee harde pikken in mijn onderlijf voel. ‘O ja, meester, dank u’, brabbel ik, ‘o ik vind het zo lekker oh ja zo lekker hard in mijn kutje en mijn kontje mmmm.’ ‘Victor, ze praat te veel’, geeft mijn meester de derde man een sein om zijn half harde pik in mijn mond te stoppen en zo een einde te maken aan mijn geraaskal.
Ik word gek van zowel angst als geilheid terwijl ik nu in alle drie mijn gaatjes word geneukt. Iedere controle ben ik kwijt en ik merk dat mijn geilheid de overhand heeft als ik voel hoe mijn kontje lekker hard wordt geramd, net als mijn soppende kutje en mijn mond, die ik een kaakkramp probeer te besparen door af en toe over te gaan op het likken van de lul die daar naar binnen wil. Als ik even opzij kijk zie ik hoe op grote schermen mijn onderlijf is te zien met de twee lullen die daar samen in op en neer bewegen. De cameraman is daar dus inmiddels geposteerd, zoals afgesproken en terwijl ik kijk naar de uitvergrote beelden van wat daar gebeurd wordt de harde lul weer diep in mijn keel geduwd en het publiek joelt. Dan beveelt mijn meester hen te stoppen, en mijn lichaam ontspant zich even dankbaar, maar ik merk al dat ik niet te vroeg moet juichen.
Ik mag nu op mijn rug gaan liggen, maar met mijn benen omhoog en een grote dildo wordt in mijn kutje geduwd met de mededeling dat ze mijn kutje niet zo interessant meer vinden. De man die ik net met mijn kutje bereed, schuift zijn erectie vervolgens in mijn kontje en begint die stevig te nemen. Ondertussen staat de man die net mijn kontje aan het rammen was boven mijn gezicht en op het punt om klaar te komen, zo te zien. Mijn meester beveelt me mijn mond open te doen en voegt daaraan toe dat ik in geen geval zijn zaad weg mag vegen. Als ik weer opkijk spuit zijn zaad er al uit en het landt op mijn gezicht en in mijn haar en op mijn borsten. Met uitgestoken tong lik ik het zaad op waar ik bij kan terwijl ik heftig kreunend nog eens klaarkom en mijn gezicht besmeurd is met glimmend zaad.
Nummer drie, die ik eerst aan het zuigen was, duwt zijn scrotum weer in mijn gezicht en ik moet zijn ballen nu likken en zuigen, terwijl ik nog steeds in mijn kutje de grote dildo heb en in mijn kontje wordt geneukt. Niet lang daarna is meneer nummer twee ook klaar om te komen en ook hij spuit mijn gezicht en mijn borsten vol met zijn zaad. De man wiens ballen ik net nog probeerde naar binnen te zuigen neemt het roer ondertussen van hem over en begint op zijn beurt mijn kleinste gaatje te neuken. ‘Vind je het nog steeds lekker geile slet?’, wil mijn meester weten. In een roes hijg ik ‘Ja meester! Ja ik vind het heerlijk, ah neuk me!’ Daarop voegen zich twee heren bij het gezelschap die na een nadere inspectie een tweeling lijken te zijn. ‘Haha geile slettebak! Dit zijn Antonio en Giorgio en ze doen graag alles samen, eens kijken of je straks nog zo enthousiast bent! Verwen ze met je mond.’
Ik doe mijn best de twee harde palen met mijn handen af te trekken en binnen bereik van mijn mond te brengen, maar al snel werken de heren mee en wordt mijn mond uitgerekt door twee stijve lullen. Maar net als ik echt heel moe begin te worden blijkt heer nummer drie ook klaar om te gaan spuiten. De tweeling maakt plaats en weer verwacht ik te worden bedolven onder een douche van het witte spul, maar deze heeft het kennelijk in zijn hoofd gehaald dat ik alles moet doorslikken en schuift zijn harde paal diep in mijn mond, net voordat hij klaarkomt. Met veel moeite weet ik alles door te slikken zonder erin te stikken en wederom oogst deze actie veel gejoel in het publiek.
Vervolgens word ik op Antionio gedirigeerd, en blijkt hoe letterlijk de boodschap van mijn meester bedoeld was. Beide heren wringen hun penis nu in mijn nog altijd soppende kutje en beginnen zich ritmisch te bewegen. Giorgio, die mij van achteren benadert, houdt mijn kontgaatje open met zijn vingers. Kennelijk zijn ze daar ook nog niet klaar mee. ‘Oh’, kreun ik, ‘ja mmm ik vind het zo lekker ja neuk mijn kutje maar lekker hard met die twee heerlijke dikke lullen mmmm.’
‘En geile hoer, weet je wat deze twee mannen het liefste doen met een vrouw? Het allerliefste stoppen ze allebei hun pikken in haar kontje om haar eens goed op te rekken; heb je daar ook zin in ranzige slet?’ ‘Ja meester!’, antwoord ik enigszins geschrokken, maar ook met het besef dat deze sessie niet lang meer zal duren. Ik probeer zo goed als het gaat mijn sluitspier te ontspannen en nadat Giorgio mijn kontje nog eens extra nat heeft gemaakt voel ik de twee heren met enige moeite binnendringen en ik gil het uit: ‘Ja! Ja! Ik wil het! Ik wil het! Ram die twee lullen lekker in mijn kontje oh meester dank u!’ Ik voel de twee palen helemaal mijn kontje in glijden terwijl het zaad nog op mijn gezicht plakt en voel een ultieme bevrijding dat ik dit allemaal aankan en kom heftiger klaar als ooit tevoren.
‘Ben je klaar om nog één laatste opdracht voor me te vervullen sletje?’ zegt mijn meester dan. We hebben het grootste deel van deze act doorgenomen, maar dit is voor mij een verrassing. Maar ik besef dat ik nu ook gewoon door moet gaan. ‘Ja meester’ zeg ik met een ondeugende blik. Eén van de stelletjes die bij het zien van mijn escapades aan het vrijen was geslagen komt nu naar het podium, en ik word door Giorgio naar achteren getrokken, zodat ik boven op hem kom te liggen, met Antonio tussen mijn benen en hun penissen nog steeds in mijn holletje. Het stelletje wordt nu zo in positie gezet dat hij boven mijn gezicht haar kontje neukt. Terwijl ik zijn lul bij haar naar binnen zie gaan en voel hoe mijn kontje nog steeds wordt geramd stroomt een nieuwe golf van opwinding door mijn lijf.
Met het puntje van mijn tong probeer ik zijn ballen te likken als ik hoor dat ze kreunend klaarkomen. Hij spuit de helft van zijn lading in haar kontje en de andere helft druipt eruit. ‘Zo, nu zullen we eens zien hoe sletterig je echt bent! Lik het zaad uit haar kontje op slaaf!’ beveelt mijn meester. Zij gaat inmiddels kreunend haast op mijn gezicht zitten en ik gehoorzaam meteen. Ik lik het geil op wat uit haar kontje stroomt en over haar kutje en als alles op is lik ik haar kontgaatje nog eens extra.
Deze actie lijkt te tweeling ook te veel te worden want terwijl de onderste mijn kontje al volspuit voel ik ineens de bovenste uit mijn kontje bewegen, net op tijd om mijn buik en borsten onder te spuiten. Zijn half slap geworden pik zuig ik nog eens naar binnen om de laatste druppels op te drinken, waarna ik uitgeput ineenzak. Iedere lichaamsopening voelt opgerekt maar ik voel me geiler en meer tevreden als ooit. Deze grand finale oogst een flink applaus van de toekijkers. Terwijl ik word weggedragen en verzorgd sluit ik mijn ogen en ontspan.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners