Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lotte en de peniskoker 1 - 21277 keer gelezen
Mijn naam is Henk, 34 jaar en geen kinderen. Mijn vriendin Eva, 30 jaar, wil wel graag, maar om door mijn geheim durf ik er nog niet aan te beginnen. Eva weet namelijk niet dat ik stiekum gek ben op BDSM. Ik vind het heerlijk om mezelf vast te binden of te pijnigen. Ik ben bang dat als ik deze gevoelens uitspreek tegen haar dat onze relatie mogelijk wel voorbij is. Als ik namelijk wel eens een hint geef in bed om eens aan mijn tepels te trekken blijft ze het altijd heel voorzichtig doen en zegt ze dat ze mijn geen pijn wil doen. Alleen na wat aanmoedigingen wil ze wat harder trekken.

Zoals ik dus eerder schreef bedrijf ik de BDSM dus alleen, onderdanig en gelukkig voor mij kan ik mezelf iets uitleven als zij aan het werk is. Ik kom namelijk rond 1700 thuis en zij pas om 1900. Dit verhaal echter speelt zich af in de extra week vakantie die ik had ten opzichte van haar.

Ik ben gelukkig niet geboren met twee linker handen en heb deze vakantie een doe-het-zelf peniskooi gemaakt. Hiervoor heb ik een stuk PVC pijp gepakt, hierin een aantal gaatjes geboord. Door twee gaatjes heb ik een tie-rip gehaald welke ik onder mijn balzak door middel van een slotje aan elkaar vast gemaakt heb. Door de tie-rips strakker te trekken blijft het geheel goed op zijn plaats. Bovenop zit een dop vastgeplakt met een ringetje eraan vast gemaakt. Hieraan kan ik dus iets hangen of vast maken. Een paar extra gaatjes in de dop zorgen ervoor dat urnine er eventueel uit kan lopen. Al met al een simpele, maar doeltreffende constructie. Met een wijd t-shirt er overheen ziet niemand de staaf in mijn broek.

Vanmorgen is er echter een verandering gekomen in mijn anoniemen BDSM bestaan.

Nadat Eva weggegaan was heb ik mijzelf gelijk terug getrokken en de peniskoker bevestigd. Ik merkte namelijk dat ik door het stiekume gedoe mezelf zeer vaak aftrok en daardoor wat minder zin had in vanilla sex. Door het dragen van de peniskoker en even weg te sneaken als ze thuisgekomen was, voorkwam ik dit. Inmiddels is het al woensdag en heb ik elke dag de koker gedragen. Ik ben in de tuin aan het schilderen en buurvrouw Lotte staat opeens in de tuin. Lotte is 38 jaar, maar mag er behoorlijk goed wezen. Goed figuur ondanks de kinderen, stevige borsten (ik denk dat er wat siliconen in geplaatst zijn) en een sportief figuur. Af en toe ben ik best jaloers op de buurman en fantaseer ik over sex met Lotte. Ik schrik op uit mijn concentratie als Lotte mij groet.
"Dag Henk, lekker bezig zie ik?".
"Ja, ja" stamel ik, "Eva wil graag dat de schuur weer geschilderd wordt, dus daar heb ik nu mooi de tijd voor".
"Zou je mij zo ook even willen helpen? De computer doet het niet en Harrie is daar nu eenmaal niet zo handig mee"
"Natuurlijk, ik kom straks even langs, maak eerst even dit stukje af"
"Prima, zie je zo!"

Het laatste stukje schilder ik rap af en twijfel of ik de koker af zal doen. Ik besluit om hem om te laten, want zoals Lotte vandaag gekleed was in dat losse zomerjurkje ben ik erg bang dat ik mezelf daarna niet in kan houden. Dat zou erg zonde zijn, want Eva gaf me een vette tongzoen toen ze weg ging en een vette knipoog toen ze zei: "Tot vanavond schat". Dat houdt eigenlijk in dat ik mijn kruid niet wil verschieten voor de avond.Ik loop achterom naar de Lotte's huis en omdat ik toch wel wat zenuwachtig ben loop ik wat voorover.

"Ha buurman! Fijn dat je er bent. Wil je wat drinken? Je ziet er best verhit uit"
"Ja graag, doe maar een colaatje."

Ik neem plaats achter de computer en kijk ondertussen hoe ze de cola inschenkt. Ze bukt wat voorover om de lege cola fles onder in de kast te zetten en zie het jurkje wat om haar stevige billen strak trekken. Ik voel mijn pik aanzwellen in de koker en tegen het deksel aan drukken. Ook de band van mijn broek gaat wat strakker zitten. Ik denk weer aan de knipoog van Eva en weet zeker dat het een goed idee is geweest om hem om te laten. Als Lotte terug loopt steekt opeens de poes over en het glas cola beland samen met Lotte pardoes in mijn schoot . Doordat haar schouder op mijn koker landt, moet ik even een kreun onderdrukken.
“Sorry, sorry, wat onhandig van me”, zegt ze. Kom maar hier met je t-shirt, dan krijg je een schone van Harry. En voordat ik kan aan geven dat het goed is heeft ze hem al omhoog getrokken. En wordt de dop van mijn koker zichtbaar. “Goh Henk, wat heb je daar voor leuks?” vraagt ze, terwijl ik het schaamrood op mijn kaken krijg. Voordat ik kan antwoorden, heeft ze mijn broeksband al wat van mijn buik getrokken en ziet ze de hele constructie. “Zo, dat is iets dat ik niet zo vaak zie” en voordat ik het door heb heeft ze er al een foto van gemaakt met haar mobiel. “Heeft Eva die aangedaan omdat je een soms een stout mannetje bent?” Ik bedenk me wat ik nu moet doen en voordat ik een beslissing neem zegt Lotte: “Zal ik even op verzenden drukken?” Als ze haar telefoon laat zien, zie ik dat ze de een Whatsapp gesprek open heeft staan met Eva. Dat kan ik niet laten gebeuren, dus geef snel antwoord en vertel dat ik het zelf heb omgedaan en dat Eva er niets van weet. Voordat ik bedenk dat dat misschien niet zo slim was om te zeggen, is het er al uit.
“Nou buurman, dan heb ik nog wel een klusje voor je en ik zou maar beter doen wat ik zeg, anders gaat die foto alsnog naar Eva.” Lotte gaat onderuit op de bank zitten en zegt: ”Doe eerst je kleren maar eens uit, dan kan ik die constructie eens beter zien.” Ik kleed mij enigszins voorzichtig uit en laat me zien aan Lotte. De koker staat recht omhoog en waar ik ook aan denk, hij gaat echt niet naar beneden.
“Prima slaafje, want zo noem ik je voortaan. Pak uit de gang even de hondenriem en biedt hem mij aan.” Wetende dat ik geen keus heb geef ik me gewonnen, loop ik naar de gang en pak de hondenriem. “KRUIPEN, hoor ik van de bank.” Op handen en voeten kruip ik terug met de riem in mijn hand. “Goed gedaan slaafje, ga maar voor me staan” Ik sta op en voordat ik het doorheb klikt ze de riem vast aan het ringetje van mijn koker. “Zo slaafje, zo kan ik je goed onder controle houden, ik zal even de regels uitleggen. Ik ga vandaag eens even van dit moment gebruik maken. Voor jou ben ik geen Lotte meer, maar Meesteres Lotte. Jij mag mij niet aankijken, tenzij ik het je vraag. Je zal ook alleen spreken als ik het je vraag. Is dat begrepen?” Ik ben nog ietwat beduusd van het geheel, maar een ferme ruk aan de riem brengt me weer bij de les en ik hoor weer klik.
“Is dat begrepen, vroeg ik? Of zal ik Eva eens even deze nieuwe foto sturen?”
“Nee, meesteres Lotte. Ik heb het begrepen.”
“Mooi, ik heb al tijden geen voetmassage meer gehad, dus doe je best dan ga ik eens rustig bedenken wat ik hier van moet vinden!” Even twijfel ik nog, maar als ze haar telefoon pakt geef ik me snel gewonnen en neem plaats op mijn knieën bij haar voeten. Ik doe haar slippers uit en neem haar voeten in mijn handen. Langzaam masseer ik haar voeten en kuiten en ik merk dat ze er van geniet. “Prima start slaafje, laat nu maar eens zien of je tong nog iets waard is.”
Voorzichtig sabbel ik op elke teen en zorg er voor dat ik geen plekje oversla. Ondertussen strekt ze haar been en terwijl ik verder lik zie ik vanuit mijn ooghoek dat ze onder het jurkje een roze string aan heeft, waarin zich al een nat plekje begint af te tekenen. Voordat ik wegdroom voel ik een stekende pijn door mijn balzak schieten. Ze heeft een ferme ruk aan de riem gegeven: “Ik had gezegd likken en niet genieten van een uitzicht waar je niets te zoeken hebt…” “Sorry meesteres stamel ik” “Je excuses zijn niet genoeg, ik wil dat gewoon niet hebben, pak uit de kast maar een theedoek en als je er toch staat uit de kelderkast ligt nog wel een stuk touw dat je ook maar mee kan nemen” Ik kruip naar de kast die ze aangewezen heb en pak de spullen die ze gevraagd heeft.Eenmaal terug gekropen geef ik de spullen. “Ga staan en draai je om” Als ik sta doet ze me de theedoek om als blinddoek en met een handigheidje bind ze mijn handen vast op mijn rug. “Zo, dan wordt je niet meer afgeleid”. Ik hoor nog wat geluiden, maar heb niet door wat. Opeens voel ik haar vingers voor mijn mond. “Openen” Ik doe mijn mond open en voel dat ik iets in mijn mond geduwd krijg. Daarna voel ik haar vinger onder mijn neus door gaan. Ik ruik een geur en opeens snap ik wat ze gedaan heb. “Inderdaad slaafje, je hebt mijn stringetje in je mond en aangezien je toch al gezien hebt dat ik nat was, ook nog wat sap van me en nu even de tanden op elkaar”. Een stekende pijn gaat door mijn beide tepels heen. Het stringetje onderdrukt de gil. “Volgen!” Ik voel een ruk aan mijn peniskoker en loop achter haar aan: Wat een buurvrouw denk ik. Ze houdt de lijn goed strak en doordat ze soms de binnenbocht neemt, loop ik vol met mijn zaakje tegen een stoel op. Ik krimp in elkaar, maar veel tijd heb ik niet want ik voel al weer een ruk aan de riem. Ik volg verder en doordat ik het huis ken heb ik door dat ze me naar de slaapkamer toe leidt. “Op bed liggen” Ik laat me achterover op bed vallen. Ze legt mijn benen recht en haalt haar string uit mijn mond. ”Die tong van jou, kon er mee door, dus doe je best!” Opeens ruik ik haar geur weer en ze gaat op mijn mond zitten. Ik voel haar jurkje langs mijn oren vallen een ruk aan de riem haalt mij weer uit dromenland en ik begin te likken en te sabbelen. Ik hoor aan haar ademhaling dat het haar niet onberoerd laat, maar toch stuurt ze mij. Rukje aan de linker tepelknijper is meer naar links, rechter meer naar rechts en een rukje aan mijn peniskoker geeft aan dat ze mijn tong dieper wil. Kon ik haar maar zien… Opeens gaat ze van va mij af. Ik ben bang dat ik iets fout gedaan heb. “Mond open” Ik doe mijn mond open en voel iets diks in mijn mond geduwd worden tot achterin mijn keel. Gelukkig gaat hij niet heel diep. Ik voel de druk verhogen en krijg een idee wat er gebeurd. Ze heeft een dildo in mijn mond geduwd en neukt haarzelf klaar op het vrije eind. “Zorg er maar voor dat het vrije eind goed nat wordt, slaafje!” Waarom dit moet weet ik niet, maar aangezien ik er zo bij lig, doe ik mijn best. Ik hoor haar ademhaling verzwaren en opeens slaat ze met haar vlakke hand op mijn ballen. Ik kan niet anders dan een gesmoorde kreet uitbrengen en hoor haar ook weer klaarkomen!
“Zo slaafje, dat heb je goed gedaan, nu ga ik jou nog wat genot geven, althans, ik zou er maar van genieten” Ik heb geen idee wat Lotte in gedachte heeft, want door de koker kan ik weinig genot krijgen. Ik hoor wat gerommel en ze haalt de knijpers van mijn tepels af. “AUW” Wat een pijn. “Oei slaafje, als dat al pijn doet, dan moeten we even maatregelen nemen”. Ze propt haar stringetje weer in mijn mond en neemt me mijn blinddoek af. Ze staat voor me. “Kijk maar eens goed naar me”. Ik kijk op en zie haar mooie gezichtje. Ze heeft haar jurkje nog aan dus ik kan haar lichaam nog steeds niet bewonderen. Haar tepels priemen wel door de dunne stof heen. Verder naar beneden wordt me opeens iets duidelijk, want het jurkje hangt niet helemaal naar beneden, maar wordt omhoog gehouden door een voorbinddildo. Mijn ogen worden groot. “Juist slaafje, ik hoop dat je dit gedeelte goed nat gemaakt hebt, want anders gaat het wel erg veel pijn doen. Voorover op bed!” Ik ben nog nooit in mijn kont genomen, maar heb wel zelf een aantal objecten gebruikt, dus weet dat ik me maar beter kan ontspannen. Ik buig me voorover op bed en mijn handen worden vastgemaakt aan het hoofdeinde. Doordat er een hoog voeteneind is, lig ik voorover met mijn hoofd naar beneden. De hondenriem maakt ze vast aan de onderkant van het bed, waardoor mijn pik strak naar beneden getrokken wordt en ik geen kant op kan. Ik voel dat ze met haar hand om mijn zak gaat. “Even wat glijmiddel aftappen” Blijkbaar heb ik wat gelekt. Ik voel dat ze mijn anus insmeert en daarna voel ik het puntje tegen mijn anus aan drukken. Ik ontspan me en de dildo gaat steeds dieper in mijn kont. Ik voel haar pompen. Na een tijdje, het voelt eeuwig, hoor ik haar steeds harder adem halen en uiteindelijk luid schreeuwend klaarkomen. De derde keer al weer…
Nadat ze even uit gepuft is, trekt ze de dildo terug. “Goed gedaan slaafje, wat zal je zelf inmiddels al op knappen staan, maar klaarkomen is er voorlopig nog niet bij voor jou. Daarnaast is dit toch eigenlijk zonde om maar voor een keertje te laten zijn. We gaan het als volgt doen. Jij houdt de peniskoker om totdat Eva weer thuis is. Het sleuteltje ga je dus aan mij geven. Zodra ze thuis is kom je naar mij toe en zal ik de koker afdoen bij je. Ik ga er vanuit dat je daarna jezelf kunt bedwingen. Ik heb trouwens alles in de slaapkamer opgenomen op video, dus ik ga er vanuit dat je wel snapt dat je jezelf even moet bedwingen, want ik denk niet dat je hiervan iets op Facebook wilt hebben. Morgenochtend nadat Eva weg is, doe je direct je kleren uit en gaat op handen en voeten met je kont naar de voordeur in de gang zitten, net zolang totdat ik binnen kom. Ben ik duidelijk?” Ik had geen keuze: “Ja meesteres Lotte”. We liepen samen naar de bijkeuken en ze duwde me naar buiten en deed snel de deur dicht. “Tot morgen!!” Ik stond naakt buiten, zonder kleren. Ik had geen keuze en sprintte terug naar huis in de hoop dat niemand me zou zien. Ik kleedde me aan en begon met koken.
Ik hoorde Eva thuis komen. “Hoi schat, ik ben thuis. Hoe was je dag?”
“Prima. De schuur zit in de verf”
“En hoe was het bij Lotte?“
De schrik sloeg me om mijn hart.
“Euh euh euh goed goed”
“Ik kreeg een appje van haar dat ze het fijn vond dat je als computerexpert naast haar woonde”
“Ow jah, dat klopt. Ik heb haar geholpen”, stampelde ik.
“Altijd behulpzaam he…”
Eva wilde me een tongzoen geven en zich tegen mij aandrukken, maar dan zou ze de koker voelen. Daarom liep ik snel achteruit weg en verontschuldigde me. “Wacht even schat, ik heb volgens mij mijn laptop nog achtergelaten bij Lotte”
Ik liep snel achterom en Lotte stond al klaar. “Buitenblijven en broek naar beneden en vraag of ik alstublieft de koker wil weghalen”
Ze had nog steeds de macht over me. “Meesteres Lotte, zou u alstublieft mijn koker af willen doen?”
“Vooruit, omdat je zo goed je best gedaan hebt, maar alleen als je Eva eerst net zo goed verwend als dat je mij gedaan hebt.” Ik beloofde dit en ze haalde het slotje er af. Vervolgens gaf ze hem geopend aan mij terug. “Morgenochtend direct omdoen slaaf!”
Ik liep naar mijn schuur, haalde de koker er af en verstopte deze. Vervolgens liep ik terug naar binnen. Na het eten til ik Eva naar boven op bed en heb haar heerlijk verwend. Voordat we samen in slaap vielen zei Eva: “Van mij mag je wel vaker de computer repareren”
Ze moest eens weten…


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners