Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lotte en de peniskoker 2 - 13164 keer gelezen
Vervolg op “Lotte en de peniskoker (deel 1)”
Ik slaap die nacht slecht. Steeds spookt het maar door mijn hoofd wat ik meegemaakt heb en wat Lotte met mij van plan is. Veel keuze heb ik niet, ik durf het Eva nog steeds niet te vertellen. Als de wekker gaat kruip ik nog even lekker tegen Eva aan en streel haar borsten, maar ze duwt me weg. “Ik moet opstaan en werken” zegt ze, “… maar vanavond ben ik er weer…” en weer die knipoog er bij…
Na het ontbijt ga ik douchen en scheer mezelf nogmaals extra glad. “Dag schat, ik heb een briefje met wat taken klaargelegd voor je voor vandaag. Ik ga en tot vanavond. Ennuh niet aan jezelf zitten, he!” Bam de deur slaat dicht. Snel droog ik mij af en wurm mijn pik in de peniskoker die ik even daarvoor uit de schuur gehaald heb. Het lukt maar net om het slotje dicht te klikken, want het idee dat Lotte straks komt geeft me toch weer een stijve. Ik ga in de gang zitten en wacht af. Na een kwartiertje begin ik me toch wel zorgen te maken, maar ik wil me aan mijn woord houden. Mijn gedachten gaan weer naar Lotte en ik voel mijn pik aanzwellen, maar er is geen plek. Na nog een kwartier hoor ik een sleutel in het slot gaan, mijn hart staat even stil. Het is toch niet Eva die wat vergeten is? Of erger, mijn ouders die even een tasje in de gang komt zitten. Ik voel een voet tegen mijn balzak aan tikken en krassen. Een kreun ontsnapt. “Zo slaafje, keurig netjes, zo hoort het”. Ik hoor de stem van Lotte. “Kruip nu maar even achter mij aan” Ik zie haar voeten en volg ze. Haar teennagels zijn keurig gelakt. Ze ploft neer op de bank en begint het lijstje te lezen dat Eva voor mij achtergelaten hebt. “Slaaf, hier komen en mijn schouders masseren” Ik begin vol overgave te masseren en zie dat ze een strak jurkje aan getrokken heeft die haar borsten goed uit laten komen. Het jurkje komt tot halverwege haar dijen.
“Zo slaafje, je word lekker aan het werk gezet, dat gaan we eerst maar eens even doen, want we willen Eva niet teleurstellen. Je hebt gisteravond ook goed je best gedaan hoorde ik. Volgens mij is Eva vaak klaar gekomen, toch fijn zo’n niet al te geïsoleerde muur. Die klusjes gaan uiteraard wel een beetje op mijn manier. Begin maar eens met een lekker kopje thee voor mij te zetten, daarna pak je die badhanddoekknijpers die jullie laatst gebruikten op de strandstoel en neem ook gelijk een paar dunne touwtjes mee”
Ik haalde snel alle spullen en toen ik op mijn knieën voor haar stond zette ze de knijpers op mijn tepels. Daarna haalde ze een touwtje door de knijpers en haalde die door het rondje van de peniskoker. Ik moest iets voorover staan en ze trok het touwtje strak. Als ik nu rechtop ging staan werden mijn tepels pijnlijk naar beneden getrokken. Daarna pakte ze een ander touwtje en met een lus knoopte ze die om mijn balzak. Ook die ging om het ringetje.
“Zo, ga nu eerst maar eens even de ramen achter lappen. En netjes!! Als je klaar bent ga je op je rug liggen met je ogen dicht en vraag je of ik alstublieft jouw werk wil controleren”
Ik maak een sopje en lap de ramen op mijn beste manier. Daarna ga liggen, doe mijn ogen dicht en roep: “Meesteres Lotte, zou u alstublieft mijn werk willen controleren?”
“Natuurlijk miezerige slaaf die je bent” Ik hoor haar naar mij toe lopen en voel dat ze met haar voet op mijn strak staande balzak perst. Ik kan een kreun net binnen houden.
“Heel goed slaafje, je mag overeind komen en ik zal je even helpen” Voordat ik goed en wel overeind ben gaat er een stekende pijn door mijn tepels. Ze heeft de knijpers er in een ruk vanaf getrokken. “AAAUW! Kerm ik uit”
“Stilte slaaf, of moet ik je knevelen?”
“Sorry meesteres, ik zal het niet meer laten gebeuren.”
“Vooruit dan maar, je laatste waarschuwing. Zet nog maar een bakje thee voor me en pak de stofzuiger”
Ik pak de stofzuiger uit de kast en breng haar weer een kop thee.
“Op je knieën slaaf, benen uit elkaar”
Ik ga naar beneden en voel wat gefriemel tussen mijn benen.
“Zo en nu overal stofzuigen en je blijft kruipen”
Ik krijg door wat ze gedaan heeft. Ik moet de stofzuiger met mijn balzak voort slepen. Het wordt een hels karwij en halverwege vind Lotte toch dat ik teveel geluid maak. Ze propt een ballgag in mijn mond.
“Vanmorgen gekocht bij de seksshop hier in de stad, ik heb nog meer gekocht, later mag je mij even terug betalen uiteraard”
Daarom was ze zo laat. Ik ga verwoed door met zuigen en sla geen plekje over. Als ik te langzaam vooruit ga, geeft Lotte mij een duw met haar voet of een flinke klap op mijn bil. Met die aanmoediging en de gesmoorde kreunen lukt het mij om in een klein uurtje de hele benedenverdieping af te hebben.

“Goed gedaan slaafje, ga nu maar staan voor je beloning” Ik ga staan, maar doordat de stofzuiger nog aan mijn zak vast zit, wordt deze maximaal uitgerekt. Lotte komt voor me staan en trekt haar jurkje iets naar beneden. Haar BH wordt zichtbaar en de tepels priemen door haar zwarte BH. Ze zakt iets met haar hoofd en begint op mijn gepijnigde tepels te zuigen. Dat verlicht de pijn. Na een seconde of 30 stopt ze en loopt weg. “Kruipen en volgen, slaaf” Ik volg haar naar de WC en onderweg pakt ze nog iets uit de tas. Eenmaal bij de WC aangekomen, doet ze me een blinddoek om en mijn ballgag uit. “Ik zag je net weer gluren naar mijn borsten. Daarvoor heb ik geen toestemming gegeven en aangezien je je nog steeds niet kan beheersen, moet ik maatregelen nemen en daarnaast ben je het nog niet waard om mijn goddelijke kutje te mogen aanschouwen.” Ga nu op je rug met je hoofd op de WC bril liggen. Ik doe wat ze zegt en voel dat ze boven me komt hangen. Ze drukt haar kutje op mijn lippen. “Open die mond en niets morsen!” Ik doe mijn mond open en voel haar urine in mijn mond stromen. Zo goed en kwaad als het kan slik ik door. “Schoonlikken” hoor ik en ik lik haar kutje schoon totdat ik geen urine meer proef.

“Dat kan er mee door, slaafje, ga nu naar boven en maak een lekker bad voor me klaar. Ik wil even genieten van jullie bad. Je mag de blinddoek even af doen.” Ik ren naar boven en laat het bad vullen met warm water. Ik pak wat handdoeken, gooi wat badschuim er in en roep naar mijn meesteres dat het bad klaar is. Ze komt naar boven en voelt de temperatuur. “Je leert het aardig slaafje van me. Nu, blinddoek weer voor en daarna mag je me uitkleden. ” Ik doe wat ze zegt en baal als een stekker dat ik haar nog steeds niet naakt heb mogen bewonderen. Maar wie weet… Ze gaat in bad liggen en duwt me een washand in mijn hand. “Ga me maar helemaal wassen en met veel gevoel” Ik ga op de tast naar haar toe en doop het washandje in het water. Ik was haar voeten, benen en ga verder omhoog naar haar rug. Ook de voorkant was ik met veel gevoel en voor het eerst voel ik haar borsten. Ze zijn inderdaad stevig en ik voel de tepels door het washandje heen.
“Slaaf, ik heb je beneden even verwend en nu ben ik aan de beurt. Je moet me klaar vingeren, maar voor elke 30 seconde die je er over doet krijg je straks een straf. Ik laat wel weten wanneer er weer 30 secondes voorbij zijn, dus ik zou maar opschieten. Ze trekt vervolgens aan het touwtje dat nog steeds aan mijn balzak bungelt”
Ik volg haar lichaam naar beneden en duw mijn vingers naar binnen. Ik probeer op mijn allerbeste te vingeren en puur op gevoel af te gaan. Iedere 30 seconde trekt ze even aan het touwtje om mij bij de les te houden. De ademhaling versnelt en een luide kreun ontsnapt.
“Dank je slaaf, ik hoop dat je meegeteld hebt ”
“Nee, meesteres, dat heb ik niet gedaan”
“Oei, dan moet ik maar wat gokken strakjes, dat is niet zo slim. Je mag me nu afdrogen en nadat ik de badkamer verlaten, mag je de blinddoek af doen heb ga jij even douchen, want jouw hoofd stinkt nog naar mijn goddelijke vocht. Uiteraard ben jij het niet waard om warm water te gebruiken. Vergeet niet je kontje ook even te reinigen. Als je klaar bent verwacht ik je in de slaapkamer. Uiteraard kruipend, ballgag in en de blinddoek op”
“Dank u meesteres, ik zal doen wat u vraagt”
Na haar afgedroogd te hebben hoor ik haar de badkamer verlaten. Ik ga onder de steenkoude douche staan en was mezelf. Daarna droog ik mezelf af, doe de ballgag in en de blinddoek op. Ik kruip de slaapkamer binnen.
“Ga op bed liggen, armen gespreid naast je” Ik doe wat ze zegt en voel dat mijn polsen opzij worden getrokken. Daarna trekt ze mijn kont op de rand van het bed en maakt mijn enkels vast via een touw in mijn nek. Ik lig met mijn kont helemaal open.
“Kijk me aan, slaafje van me” Ze doet mijn blinddoek af en ik kijk op. Mijn eerder door de kou verschrompelde pik groeit gelijk weer. Lotte staat in een latex corset. Haar borsten worden ondersteund door een kwart cup. Ze heeft weer een strapon om. Hij is enorm. Ik schat hem op 25 cm en een dikte van minimaal 6 centimeter. “Ik zie wat angst in je ogen slaafje en dat is terecht. Deze strapon is een afgietsel van de pik van Harry. Dat is tenminste een pik, niet zo’n scharminkeltje zoals jij hebt. Ik wil je horen smeken om dat ik je hiermee neuk. En anders ga ik de huishoudfilmpjes eens doorsturen.
“Alstublieft meesters Lotte, wilt u mijn in mijn kontje nemen?” , mompel ik door de ballgag.
“Straks misschien, eerst heb je nog wat goed te maken. Aangezien je niet bijgehouden hebt hoe lang je er over gedaan hebt om mijn klaar te vingeren, gok ik dat het 10 minuten geduurd heeft. Dat wordt dus ook 10 minuten met de zweep. Om je niet teveel af te leiden, zal ik je nog even blinddoeken en ik wil niet dat je mij kan horen, dus krijg je gehoorbescherming op.” Ik kan geen kant op. Ik hoor niets en zie niets en lig te wachten. Opeens voel ik iets langs mijn balzak gaan en even daarna een pijnscheut op mijn billen. De ene na de andere klap landt op mijn billen en soms ook mijn zak. Tranen lopen over mijn wangen en ik kreun lekker door de ball-gag. Opeens stopt het en is het stil. Dan voel ik dat mijn kontje met glijmiddel wordt ingesmeerd. Een oor wordt vrijgemaakt en ik hoor zwoel “Ik wil niet dat je uitscheurt, geniet er maar van…” Ik voel even daarna een puntje tegen mijn anus aan drukken. Ik probeer me zoveel mogelijk te ontspannen en voel mijn darmen steeds verder gevuld worden. Gelukkig gaat het voorzichtig, maar ik kan moet wel kreunen. Iedere kreun wordt echter afgestraft met een draai in mijn tepels. Als er uiteindelijk toch gepompt wordt laat ik het gaan. Ik lig te genieten en denk eraan hoe dit er uit ziet. Ze haalt de gehoorbeschermer van mijn hoofd af en fluistert zwoel: “Kan je het aan om zonder gag geneukt te worden? Dan heb ik nog een verassing voor je”
Ik knik ja en de gag wordt verwijderd. Dan gebeurt er iets dat ik totaal niet verwacht had. Terwijl ik geneukt wordt in mijn kont, komt er opeens een kutje op mijn mond zitten. “Likken!” commandeert Lotte mij. Er schiet van alles door mij heen, hoe kan dit? Snel begin ik Lotte te likken, want ik voel haar nagels al weer in mijn tepels. Na nog een eeuwigheid begint voel ik mijn kontje nog meer gevuld worden en opeens voel ik dat mijn darmen volgeschoten worden. Lotte blijft op mij zitten: “Doorlikken tot ik klaarkom”, hijgt ze. Ik doe mijn best en ik voel haar spuitend klaarkomen op mijn gezicht, ondertussen wordt mijn kontje nog steeds rustig aan geneukt. Als ze van mij afstapt, tilt ze mijn hoofd iets op en neemt de blinddoek iets omhooog. “Verassing”, zegt ze. Ik kijk in het lachende gezicht van Harry die nog rustig aan het doorstoten is. “Ik dacht bij mezelf, waarom zou ik zo’n lekker slaafje voor mezelf houden. Harry was vanmiddag vrij, dus die kon mooi even inspringen. Bedank hem maar voor zijn werk”.
“Dank je wel Harry” Ik voel gelijk zijn hand om mijn zak heen en hij trekt mijn zak hard naar beneden. “Handig tooltje buurman en om je gelijk wat manieren bij te brengen, het is namelijk Meester of Meester Harry voor jou.” Mijn armen worden losgemaakt en ik word om gekeerd op bed neergelegd met mijn hoofd over de rand. “Mondje open en maak nu mijn lul maar even schoon. ” Ik voel Lottes hand als een soort van waarschuwing aan mijn strakke balzak krassen en ik open mijn mond. Harry duwt zijn lul in mijn mond en ik begin hem schoon te likken. Hij proeft naar stront en sperma en ik voel hem weer aanzwellen. Langzaam stoot hij hem steeds dieper in mijn mond en keel. Ik moet goed op mijn ademhaling letten om niet te gaan kokhalzen. Ik heb het gevoel dat mijn kaken uit elkaar scheuren. Ik voel zijn eikel weer zwellen en zijn sperma spuit in mijn keel. Hoestend en proestend stamel ik: “Dank u wel meester”.
“Wij gaan er weer vandoor slaafje, ik zal een arm los maken van je, de rest mag je zelf doen, maar eerst nog even een kleine herinnering.” Ik voel dat er iets in mijn kontje gaat en het wordt vast gezet aan mijn heup. Ook hier gaat een slotje op. Ik hoor de kamerdeur dicht gaan en even daarna begint er wat te trillen. Ik maak mezelf los en fatsoeneer het bed. Ik maak alles schoon en zie dat Eva over dertig minuten thuis komt. Ik kan met geen mogelijkheid de gordel af doen, dus doe een wijde spijkerbroek aan. Het trillen gaat soms harder, soms zachter. Dan komt er een berichtje binnen. Het is van Eva. “Ik ga samen met Lotte naar de sportschool, we eten daar wat dus je kunt voor jezelf koken” De hele avond zit ik op de bank met mijn koker nog om en de trillende staaf in mijn kont. Rond 23.00 uur hoor ik de voordeur open gaan. Het is Harry. “Ik kom je verlossen, maar alleen als je nog eventjes je best doet en smeekt…” Ik begrijp wat hij bedoelt en knoop zijn broek los. Zijn paal staat nog niet omhoog maar met mijn mond en handen doe ik mijn best. Iets wat best goede uitwerking heeft. Ik hoor hem zwaarder ademhalen en met zijn hand drukt hij zijn hoofd weer dieper over zijn paal. Zijn eikel klopt in mijn keel en ik voel weer zijn sperma in mijn mond komen. “Goh Henk, het is echt beter om een goede buur dan een verre vriend te hebben” Ik voel dat hij de slotjes open maakt en vervolgens de voordeur achter zich dicht trekt. Ik trek snel de peniskooi uit en de vibrator uit mijn kont en verstop ze in de schuur. Ik zit net op de bank als Eva thuiskomt met Lotte er achteraan. Enigszins aangeschoten ploft ze op de bank. “We zijn er weer”, zegt Lotte. “Het liep allemaal wat uit en we hebben even gezellig gekletst. Fijne avond nog!!” Eva trekt mijn broek naar beneden en slaat haar benen om me. “Neem me hier” Ik krijg hem niet snel genoeg omhoog maar Eva trekt wat aan mijn tepels. Mijn lul groeit gelijk en we hebben heerlijke seks op de bank. Daarna gaan we naar boven en vallen we tegen elkaar aan in slaap.

Benieuwd hoe het verder gaat? Binnenkort verschijnt deel 3.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners