Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lotte en de peniskoker 3 - 11890 keer gelezen
De volgende morgen gaat de wekker van Eva weer en ik sta gelijk met haar op. Eva heeft een kleine kater, dus ik masseer eerst even haar nek, daarna ze naar haar werk. Voordat ze weg gaat zegt ze me dat Lotte nog gevraagd had of je nog even naar hun PC wilde kijken. Blijkbaar was die nog niet helemaal goed en je moest ook de spullen meenemen, je wist wel wat. Ik voel dat ik weer wat rood begin te worden en zeg dat ik dat zal doen. Nadat Eva weg is, doe ik de peniskooi weer om en loop naar Lotte toe. In de gang kleed ik me uit en neem plaats op mijn knieën. Ik hoor gerommel binnen en na een kwartier gaat de gangdeur open en zie ik een paar hakken mijn kant op komen. Als Lotte naast me staat duwt ze met een hak tegen mijn balzak aan. “Zo slaafje van me, wat fijn dat je weer naar mijn computer komt kijken. Maar eerst even wat andere zaken. Nu ik een slaafje heb, mag jij vandaag bij mij het huishouden doen. Dus begin maar weer met het huis te stofzuigen, je weet nog wel hoe het bij jou thuis moest. Boven vind je wat kleding die je hiervoor mag dragen.”
Ik bedank Lotte dat ik haar van dienst mag zijn en kruip naar boven. Daar vind ik een schoonmaaksterspakje met schort en hoofdmutsje. Eenmaal aangetrokken zie ik mezelf in de spiegel. Complete vernedering. Beneden aangekomen roept Lotte mij nog even bij haar. “Dat piemeltje van jou is ook alleen maar een in de weg hanger, kom hier” Ik loop naar haar toe en ze doet een riem om mijn middel. Vervolgens bindt ze een touwtje om de kop van de peniskoker. “Nu even bukken”. Ik buk voorover en ze doet een anusplug in mijn kont. Het touwtje haalt ze door het ook van de plug en bindt het vervolgens strak om de riem vast. De plug kan nu niet uit mijn kont glijden, mede door zijn vorm, en mijn pik wordt strak naar achteren getrokken. Daarna geeft ze mij een touwtje en zegt me waar de stofzuiger staat. “En nu zuigen” commandeert ze me. Ik maak zelf het touwtje vast aan de stofzuiger en doe mijn uiterste best en zuig de hele woonkamer, keuken en gang. Het gaat wonderbaarlijk goed, gelukkig is het een soepele stofzuiger. Als ik klaar ben meld ik me bij Lotte. “Meesters Lotte, ik ben klaar”
“Slaafje, slaafje van me, dit gaat je straf opleveren. Ik heb namelijk gezegd dat je het hele huis moet stofzuigen en volgens mij ben je alleen nog maar beneden geweest”
Ik besef mijn fout en verontschuldig me.
“Bespaar me je excuses, mislukt stuk vlees. Voor straf zal je de stofzuiger zonder je handen te gebruiken naar boven moeten brengen en als je niet in een half uur boven klaar bent, dan mag je hem ook nog zonder handen naar beneden brengen. De zolder hoef je trouwens nog niet te doen. Het zal wel pijn gaan doen en ik wil je niet horen, dus doe zelf je ball-gag maar in. Je tijd gaat nu in!”
Ik pak snel de ball-gag en sleep de stofzuiger naar de trap toe. Treetje voor treetje sleep ik de stofzuiger omhoog. Iedere keer wordt mijn zak flink uitgerekt en een kreun van pijn kan ik niet onderdrukken. Zeker door de ball-gag wordt dat toch gesmoord. Eenmaal boven heb ik blauwe ballen van het trekken, maar door haar waarschuwing dat ik hem ook naar beneden moet laten gaan ga ik snel op mijn knieën en zuig heel snel de bovenverdieping. Ook onder het bed. Doordat de gangetjes smal zijn moet ik soms flink trekken aan het touwtje, maar ook nu worden mijn kreten gesmoord en stromen de tranen over mijn wangen. Als ik de stofzuiger uit zet, heb ik geen idee hoe lang ik er over gedaan heb maar wacht op mijn Meesteres. Vanuit de kamer klinkt een soppend en zoemend geluid. Ik hoor Lotte kreunen en na een tijdje hoor ik haar klaarkomen. Even daarna verschijnt ze in de deuropening. “Keurig gedaan slaafje, aangezien jouw soepstengeltje niets waard is, heb ik mezelf maar even geholpen. Je was binnen de tijd, dus maak het touwtje maar los en til de stofzuiger maar naar beneden.” Een kleine zucht van verlichting, maar zelfs het aanraken van mijn paarse ballen geeft een pijnscheut. “Meekomen”. Lotte klikt de hondenriem aan mijn peniskoker en trekt mij mee. Ik ga snel op mijn knieën en kruip achter haar aan. Bij de bank aangekomen, haalt ze de gag uit mijn mond, trekt haar rokje iets omhoog en ploft onderuit zegt: “Schoonmaken” en rap een beetje. Voor het eerst heb ik goed uitzicht op haar kutje. Net als de rest van haar lichaam is het kutje beeldschoon, geen haartje te bekennen. Kleine schaamlippen en wat ik eerder nog niet opgemerkt heb, is de piercing door haar clitoris. Een ruk aan de riem doet mij snel starten met mijn taak en ik lik al het vocht op dat ik tegen kom. Lotte zakt nog iets verder onderuit en zegt: “Vanmorgen heeft Harry mijn nog even anaal genomen, volgens mij zit daar ook nog wat viezigheid, je weet wat je moet doen” Ik duw snel mijn tong in haar sterretje en proef inderdaad wat sperma en glijmiddel. Na een tijdje begint Lotte weer wat zwaarder te ademen. “Genoeg slaafje, je bent een echte likslaaf, wat jammer dat ik daar niet eerder achter gekomen ben” Ik ga weer op mijn knieën zitten.
”Zo buurmannetje van me, nu moet de afwas gedaan worden. Ik kan het door een machine laten doen, maar ik vind het beter als jij het doet. Eerst nog even wat kleine voorbereidingen, kom staan!” Ik ga staan en Lotte bevestigd twee tepelklemmen op mijn tepels. Ik zucht de pijn weg. Aan de klemmen hangt ze ook nog gewichtjes. Niet zwaar, maar ik merk dat als ze heen en weer gaan, dit wel pijnlijk is. Als laatste bevestigd ze polsboeien om mijn polsen en verbind ze de klemmen met mijn polsboeien. Ik kan daardoor mijn armen niet strekken zonder dat ik mijn tepels pijnig. “Chop chop!” Ik kruip snel naar de keuken maar vertraag wat doordat de gewichten teveel gaan schommelen. In de keuken begin ik snel aan de afwas. Het gaat goed en inmiddels ben ik gewend aan de basispijn in mijn tepels. Dan voel ik wat trillen in mijn anus. Ik begrijp opeens wat ze bedoelde toen ze de plug in deed en zei: “Ik heb geen belletje, maar ik roep je wel op een andere manier”. Ik laat de borstel vallen en schiet op mijn knieën, iets te enthousiast, maar onderdruk de kreun. Ik kruip naar haar toe en wacht aan haar voeten.
“Slaafje, even opschieten nu. Zet even een potje thee voor me, wil je? Gebruik het dienblad maar”
“Ja, meesteres”
Ik kruip naar de keuken en zet een pot thee. Ik zet een pot thee en een kopje op de dienblad en kruip op mijn knieën naar haar toe. Doordat het heen en weer gaan, schudden de gewichten hard heen en weer. Als ik bij haar ben zet ik het dienblad op tafel, schenk de thee in en neem weer plaats bij haar voeten. Ik hoor dat ze een slokje neemt en hoop dat ze tevreden is. “Dank je slaaf, ga nu maar weer verder met de afwas. ” Ik kruip weer naar de keuken en na het afdrogen kom ik er toch achter dat er nog een geniepigheidje achter de opdracht zit. Veel spullen staan achterin het bovenste of onderste kastje. Daardoor moet ik echt mezelf uitrekken om de last op mijn tepels zo min mogelijk te maken. Als het aanrechtblad weer schoon is, kruip ik terug naar Lotte. Die zit doodleuk GTST te kijken en de pot is inmiddels al leeg. “Slaaf, ik moet plassen, hier met je WC-Mondje” Ik duw mijn mond tegen haar schaamlippen aan en voel dat ze langzaam mijn mondje vol plast. Gelukkig niet te snel, dan heb ik tijd om te slikken. Nadat er niets meer uitkomt, lik ik haar lippen schoon. “Je leert het al aardig, wat een gemak zo. Ga maar liggen en masseer mijn voeten. Maar ik zal eerst even de tepelklemmen eraf halen, of wil je liever dat ze blijven zitten?”
“Meesters, ik zou het heel fijn vinden als ze blijven zitten en u uw goedheid wilt tonen door ze er af te halen. Ik zal daarna uw voeten gaan masseren zolang U wilt”
“Oke slaaf, ik vertrouw je, kom hier”
Ze haalt de klemmen los en duwt haar mond er even op om de pijn te verlichten. Handen worden achter mijn lichaam bij elkaar gebonden. Ze pakt een afstandsbediening en in mijn kont voel ik iets masseren en mijn lul gaat gelijk steigeren en klemt zich helemaal vast in de kooi. “Handig speeltje toch, het masseert precies de G-Spot en nu masseren maar” Ik ga snel aan de slag en lik, sabbel en er op los. Nadat ook de herhaling van Utopia afgelopen is, trekt ze me overeind aan de riem en ik moet achter haar aanlopen. Samen lopen we naar boven en naar de zolder toe. De laatste keer dat ik er was, was het een hobbyruimte met een hometrainer en een bureau. “Zoals je ziet is dit nog steeds een hobbykamer, maar nu voor een iets andere hobby.” Ik kijk rond en zie dat er diverse attributen zie die ik ken uit de BDSM filmpjes die ik stiekem bekeek op mijn PC. Zo zie ik een kruis, een swing, een bok, schandpaal. Aan de wand zijn meerdere zwepen en allemaal andere attributen. “Dit wordt uiteraard allemaal betaald door jou, strakjes mag je wat geld overmaken. Als dank voor al het harde werk. Ga nu maar eens even over de bok heen liggen” Ik doe wat ze zegt en neem plaats. Lotte maakt mijn armen en benen vast. Ik hoor wat gerommel en voel een striemende pijn over mijn rug. De ene na de andere zweepslag komt op mijn rug en na een hele tijd stopt Lotte eindelijk. Ik voel mijn hele rug gloeien en bedenk eraan hoe ik dit ga verbergen voor Eva. Dat zal bijna onmogelijk zijn. “En nu is je kontje aan de beurt, ik zag nog een vlekje op een glas, dus dit is je straf.” Ze pakt een andere zweep en het blijkt iets van een rietje te zijn. Het rietje suist door de lucht en ik veer op als hij mijn kont raakt. De ene na de andere slag komt op mijn kont terecht.
“Bedank me voor deze straf!”, zegt Lotte

“Dank u wel Meesteres Lotte voor alle zweepslagen, ik heb het blijkbaar verdient en dank u voor deze straf”
Ik hoor de voordeur open gaan en even later staat Harry op zolder: “Zo schat, heb je een lekkere workout gehad?”
“Jazeker, ik moest onze slaaf even aanmoedigen, zullen we gelijk even testen of de katrol ook goed werkt?”
Harry vind het een prima idee. Hij bindt mijn armen en handen vast op mijn rug en bevestigd een spreidstang tussen mijn benen. Daarna bevestigd hij een touw aan de stang en takelt mij een stuk op. Harry komt voor me staan, doet me een halsband om en haalt zijn lul uit zijn broek. Hij is op halve sterkte, maar het blijft een imposant gezicht. Hij trekt mij omhoog aan de halsband en zegt: “Mondje open en slikken”, zegt hij. Ik doe mijn mond open en zuig hem naar binnen. Daarna voel ik dat mijn keel en mond gevuld worden met urine. Ik slik zoveel mogelijk door, maar er valt wel iets op de grond. “Beetje jammer, slaafje, pijp hem nu maar even stijf” Ik word nog verder omhoog getakeld en zijn lul verdwijnt diep in mijn keel. Hij neukt als het ware mijn keel. “Voor het morsen krijg je nu gelijk je straf, hoopje ongeluk”, zegt Lotte. Ik voel wat gerommel aan mijn balzak en krijg tepelklemmen op. En steek gaat door mijn tepels en ik laat een kreuntje ontsnappen. “Volgens mij werkt de elektrokit ook Harry, pijpt hij al lekker?” “Hij mag wat meer aangemoedigd worden”. Ik begrijp wat er gaat komen en er komt een iets hardere schok. Ik zuig en sabbel voor zover ik kan en opeens haalt Harry zijn lul uit mijn mond. “Goed gedaan, wij gaan eventjes weg, maar we zullen je even bij de les houden”. Lotte doet mij nog een blinddoek voor en daarna gaat ze samen met Harry weg. Ik voel af en toe een stroomstootje door mijn lichaam gaan. Niet heel pijnlijk, maar wel duidelijk genoeg.
In de verte hoor ik gekreun, blijkbaar hebben ze even lekkere seks. Voor mijn gevoel hoor ik na een uur weer meerdere voetstappen op de trap. “Mond open en schoonmaken” ik voel dat Harry zijn lul in mijn mond doet en ik lik hem schoon. Ik proef kutsappen en een lichte strontgeur. Blijkbaar heeft hij zich weer aardig uitgeleefd. Terwijl ik bezig ben, worden de stroomstoten weer opgevoerd. En voel ik weer een zweep op mijn rug. Het is harder als eerst en ook sneller. Ik moet oppassen om niet op mijn tong of Harrys lul te bijten. “Tong naar buiten en schoonlikken”, zegt Harry. Ik voel een kutje tegen mijn lippen en lik het sperma en kutsap weg. Daarna word ik aan mijn haren wat omhoog getrokken en wordt mijn hoofd tegen een het kontgaatje aan geduwd. Ook hier komt sperma uit en ik lik en zuig alsof mijn leven er vanaf hangt. Ik voel een hand om mijn balzak en een eerste klein tikje komt er tegenaan. Mijn blinddoek wordt afgedaan en als mijn ogen aan het licht gewend zijn kijk ik recht in het gezicht van EVA! “Verrassing!” *PETS* *AUW* “dit” *PETS* *AUW* “had” *PETS* *AUW* “je” *PETS* *AUW* “niet” *PETS* *AUW* “verwacht” *PETS* *AUW* “vies” *PETS* *AUW* “slaafje” *PETS* *AUW*. Opeens schiet er door me heen dat Harry en Eva dus seks gehad hebben en ik begin te huilen. Eva gaat verder: ”Watje… Gisteren na het sporten hebben Lotte en ik even wat gedronken zoals je weet. Na wat wijntjes ging het over seks en vertelde ik een geheim verlangen. Ik wilde eens mezelf uitleven, maar durfde dat nooit bij jou omdat ik niet wist of ik me in zou kunnen houden. Toen liet Lotte me een paar filmpjes zien. Eerst was ik heel boos, want je gaat gewoon vreemd, maar na wat overredingskracht en nog een paar wijntjes, zag ik eigenlijk het voordeel er wel van in. Dus onze relatie gaat wel wat veranderen. En als je dit niet wilt, ook prima, maar dan pak je je koffers en kan je oprotten.“ Ondertussen wreef en masseerde ze mijn balzak. “Ik laat je even bedenken wat je wilt, maar ga natuurlijk niet stil zitten.” Eva liep naar Harry toe en masseerde zijn balzak. Daarna nam ze zijn lul in zijn mond en diep in haar keel. Lotte ging achter Eva zitten en begon haar kutje te likken. Ik wilde wegkijken, maar Harry liet een stroom door mijn tepels gaan. “Kijken en leren, slaafje!” Ik keek weer en ondertussen bedacht ik wat ik moest doen. Eigenlijk had ik geen keuze, eigenlijk wilde ik dit stiekem ook. “Ik wil bij je blijven, Meesteres Eva” Een stroomstoot ging door mijn tepels en lul. “Niemand had je nog iets gevraagd, slaafje” beet Harry me toe. Eva pijpte zoals ze mij nog nooit gepijpt had en ik wist niets van de bi-gevoelens van Eva. Diep in haar keel en Harry kwam weer spuitend klaar in haar mondje. Net daarna kwam Eva ook klaar van het werk van Lotte. Eva kwam naar me toe gelopen en Lotte vroeg: “Wat is daarop uw antwoord, slaafje?” “Ja, ik wil u dienen”. Eva liep op me af en gaf me een tongzoen. Met haar tong duwde ze het zaad van Harry naar binnen. “Goed antwoord, sletje” Dan gaan we eerst even wat veranderen. Uit de kast kwam een doosje. Het bleek een echte peniskooi te zijn. Harry bevestigde er echter nog wat puntigs op aan. Lotte verwijderde mijn eigen kooi en verving hem voor de nieuwe. Zowel Lotte als Eva deden de sleutel aan een ketting om hun nek. “Niet dat we dat zielige pikje van je nodig hebben, maar toch”, zei Eva. Harry haalde me naar beneden en haalde alle attributen er af op de spreidstang na. “We laten jullie wel even alleen”, zei Lotte. Harry en Lotte gingen weg en ik bleef alleen met Eva over. Ik werd naar de schandpaal geleid en vastgezet. Eva gespte de voorbinddildo voor . “Pijp hem eerst maar even goed nat, anders scheur je misschien nog uit”. Ik deed mijn mond open en maakte hem zo nat mogelijk. Ondertussen vertelde Eva hoe lekker de seks met Harry geweest was en wat ze blijkbaar allemaal gemist had. Harry bleek gesteriliseerd te zijn, dus ik hoefde me geen zorgen te maken dat ze van hem zwanger zou worden. Daarvoor had ze mijn zaadstaafje nodig. Ze haalde de dildo uit mijn mond en liep naar achter.
“Smeek of ik in je kont wil nemen”
“Meesteres Eva, wilt u alstublieft mij in mijn slettenkut nemen? ”
Ik voelde de dildo in een keer diep in mijn darmen stoten. Met haar nagels krabte ze op mijn rug en af en toe trok ze hard aan mijn zak. Na afloop liet ze me achter met een branderige kont op zolder en deed het licht uit. “Slaap lekker, schatje”
Die nacht heb ik uiteraard weinig geslapen en dit bleek het begin van een aardige verandering van mijn leven. De peniskooi bleef bijna twee maanden om voor straf dat ik niet eerlijk geweest ben naar Eva. Ik heb uren en uren op zolder bij Harry en Lotte doorgebracht in alle mogelijke standjes. Ik heb ook een balzakband om gekregen. Als Eva, Lotte of Harry mij nodig hebben, dan ‘bellen’ ze. Twee keer is Harry, drie keer is Lotte en vier keer is Eva. Na twee maanden werd de kooi even af gedaan en krijg ik de opdracht om mezelf even klaar te maken in een potje, want over een weekje is de eisprong van Eva. Het duurde even voordat ik hem stijf kreeg na zo’n tijd van geen aandacht, maar uiteindelijk lukte dat wel. Het potje moest ik afgeven en daarna ging de kooi weer om. De week erop werd ik in de sling gelegd. Met mijn lul over de rand. Harry en Eva namen voor mijn hoofd plaats en Harry begon Eva heerlijk te verwennen. Ik moest het met lede ogen aanzien, maar kreeg er gek genoeg wel een stijve door. Lotte was ondertussen bezig om mijn kont, rug en benen af te ranselen. Harry kwam ondertussen spuitend klaar in de kont van Eva en daarna ging Lotte Eva verder likken. Harry kwam voor mij staan en ik moet zij lul schoonmaken en ondertussen stijf pijpen. Toen hij stijf was ging hij achter mij staan. Lotte masseerde mijn lul nog iets stijver en toen kwam Eva onder mij liggen. Harry duwde zijn lul in mijn reet en ik schoot naar voren, Lotte begeleide mijn lul de kut van Eva in. Zo ‘neukte’ ik Eva diep. Doordat Lotte ook mijn balzak bleef masseren kwam ik na 10 halen al klaar. Eva kroop weg en Harry ging nog even door. Mijn lul verslapte al weer en Lotte deed de kooi om. “Zo slaafje, dit is het enige stukje genot dat jij zal beleven, bedankt ons maar even goed. Hopelijk maak je haar zwanger, want dan heb je tenminste nog iets goed gedaan.”
“Dank u Meester Harry, Meesteres Lotte en Eva. Ik heb mijn best gedaan. Hopelijk kunt u snel trots op mijn zijn.”
In de periode daarna veranderde er aan mijn maandelijkse genotsmomentje niets. Rond de eisprong mocht ik een paar dagen eventjes in de goddelijke kut van Eva klaar komen. Soms werd ik op Harrys lul gespiesd en werden mijn polsen en enkels achter hem vast gemaakt. Zo zat ik op hem en neukte hij Eva met mijn lul. Ik moest zorgen dat Eva eerder klaar kwam dan ik want anders was de straf niet mals. Ik kreeg ook tepelringen de nodige piercings op mijn piemeltje. Dat maakte het fixeren wat makkelijker en de prins Albert gaf Meesteres Eva net even wat meer genot. In de momenten daartussen diende ik in de slaapkamer als schoonmaker na de seks. Vaak lag ik volledig vastgebonden in de lade onder het bed en kon alles horen en voelen wat er boven me gebeurde. Daarna werd de lade open geschoven en werd ik op bed gegooid om vervolgens alles schoon te likken en zuigen wat kon. Als iemand halverwege moest plassen was dat uiteraard geen reden meer om de slaapkamer te verlaten. Op de andere momentje diende ik beide huizen schoon te houden. Lotte, Eva en Harry gingen dan even weg. Het bos in of naar een restaurant. Vaak kwamen de dames dan met zwarte knieën weer terug, dus had ik wel een idee wat er aan de hand was. Ook hebben ze me eens een weekend in de schandpaal laten staan. Zij gingen een weekend weg naar een seksweekendje. Ik kreeg een luier om en er werd een zak met vloeibaar voedsel naast me opgehangen. Zo kon ik zelf drinken en eten. Er hing ook een webcam en af en toe kreeg ik te horen hoe ze aan het genieten waren. De vernedering is dan natuurlijk volledig.
Na een half jaar was Eva zwanger. Als dank daarvoor werd ik door beide dames heerlijk oraal bevredigd en mocht ik Eva daarna anaal nemen. Dit pleziertje geeft mij steeds weer een stijve, die door de puntige ring behoorlijk zeer doet.
Einde.

Ik ben erg benieuwd wat je van dit verhaal gevonden heb, stuur me anders een mailtje via slaafhenk@outlook.com

p.s. de peniskooi heb ik momenteel echt om, al is deze wel iets verbeterd. De vanilla vriendin is ook niet gelogen, maar verder is alles verzonnen uit mijn geile brein.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners