Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lustige knutselaar - 17025 keer gelezen
Een vriend van Meester is een knutselaar-uitvinder en maakt de gekste dingen van oud materiaal. Nadat hij van Meester vernam dat ik een jong slavinnetje van 19 jaar was, hebben ze lange gesprekken gehad en dat bracht Mr. Peeters op knutselideeŽn die hij later met mij wou uitproberen. Maanden heeft hij eraan gewerkt en getest, voor het eindelijk was zoals hij het wou. Toen nodigde hij Meester en mij uit voor een eerste generale test 'met slavin'.
Nadat we door een eindeloos rommelig atelier liepen, komen we in een aparte ruimte, waar een raar ding staat waar duidelijk sporen van oude fietsen in terug te vinden zijn. Kettingen, trappers, stangetjes, buisjes, draadjes, dildo's ... ik denk dat het niet zou misstaan bij moderne kunst. Mijn buik ging al aardig aan 't rommelen bij het zien van al die dingen, wetend dat ik daar zo dadelijk ergens zou in 'passen'. En wie weet wat het weer allemaal zou doen met mij!?

"Zo poppetje, je Meester zei dat je een lekker ding bent dat houdt van stoute spelletjes en hete toestanden. Dat gaan we zo dadelijk eens uitproberen op mijn fitness-toestel voor slavinnetjes, maar eerst wil ik wel eens nader kennismaken met jouw lekker lijfje en enkele maten nemen. Kom hier maar eens bij mij staan en laat me eerst jouw tetjes eens zien". Uiteraard moet ik hem gehoorzamen, want Meester kwam niet voor niks met mij naar hier. Ik doe mijn topje omhoog en mijn soezen veren te voorschijn, voor de likkebaardende oudere man. Hij pakt me bij m'n tepels en draait er enkele rondjes mee, rekt ze uit en geeft me er onverwacht enkele petsen tegen. Dan draait hij me rond, grijpt m'n tieten onder m'n armen door in beide handen en begint ze stevig te kneden.
"Ok, daar kan ik wel wat mee, ziet er goed materiaal uit. Laat nu je broekje maar eens wat zakken en houd je rokje omhoog, zodat ik je kutje kan opmeten!" Nou moe, die houdt er rare ideeŽn op na als die met een meisje bezig is. Met een rood hoofd doe ik m'n rokje omhoog en laat m'n slipje zakken voor hem. Hij pakt me bij m'n lipjes, knijpt ze, rekt ze uit, draait eraan en gaat dan met een vinger door m'n hele gleuf tot aan m'n sterretje. Meester zit er grinnikend bij, als Hij ziet hoe verbaasd ik kijk en als een speelpop ben in die man zijn handen.
"Buig eens voorover en benen wijd, zodat ik je pruim beter kan bekijken meid, ik moet enkele dingen weten". Ik schaam me suf, zoals ik hier willoos en bloot onderzocht word door een wildvreemde, die overal zomaar pookt en pulkt. Het is enorm vernederend, maar tegelijk ook wel erg opwindend. Mijn sap begint te stromen en er komen stoute vlindertjes in mijn buikje dansen. Als hij met twee vingers in m'n kutje duikt, beginnen mijn hormoontjes te rommelen, zeker als hij m'n lipjes vastpakt en m'n zaakje helemaal opentrekt. Mijn klitje wordt gepakt en stevig gemolken, wat me bijna door m'n knieŽn laat gaan en dan steekt hij plots een soort plastieken conische wortel in m'n soppende mossel, waar hij blijkbaar 'de maat' mee neemt. Dat ding krijg ik ook nog eens in mijn sterretje geschoven, wat me naar adem doet snakken, en dan weet hij genoeg. Rare man!

"Alles uitdoen meisje en in je blote flikker hier bij het toestel komen staan, dan zullen we eens zien hoe fit je bent." Ik doe wat me gevraagd wordt en sta even later onwennig en bloot naast het vreemde geval te draaien, terwijl hij me langs alle kanten bewondert.
Hij laat me met mijn buik op een steun gaan liggen, zet mijn handen en voeten elk op een stel pedalen van een fiets, waar hij ze ook aan vastbind. Weglopen kan ik alvast niet meer en verder hang ik hier weer mooi met alles in de aanbieding. Hij vingert mijn kutje en smeert mijn sap op en in mijn sterretje. Dan draait hij een dildo op een stang en brengt die tot juist voor m'n natte poes. In m'n kontje schuift hij een metalen buttplug met een draadje eraan dat naar een speciaal kastje met knopjes loopt. Boven mijn billen komen twee schoepen met rubberen handjes eraan en voor m'n klitje een mini-schoepje met koordjes. Hij zet ergens een pomp aan en plaatst zuigertjes op m'n tetters, die me beurtelings zachtjes zuigend melken. Dan installeert hij ook nog een siliconen neplul voor mijn mond, die op een stang zit met draadjes eraan.
Nu pas krijgen Meester en ik de uitleg: "De bedoeling is dat dit hete ding voldoende lichaamsbeweging gaat doen, door met haar armen en je benen de pedalen te laten draaien. Om je armen aan te moedigen snel genoeg te draaien, zullen de zuigers op je tepels harder beginnen melken. Hoe sneller je draait, hoe zachter en lekkerder ze zuigen, maar ook hoe sneller de rubberen handjes op je billen zullen petsen.
De pedalen aan je voeten laten de dildo op en neer gaan, in en uit je kutje. Als je te traag trapt, zal de dildo hoger komen en dus dieper penetreren, tegelijk zal door een hogere snelheid de dildo sneller in- en uitgaan en zullen de koordjes sneller je klitje floggen.
In de dildo in je mond zitten druk- en warmtesensoren! Als je hem deskundig afzuigt kan je door de wrijvingswarmte de electro-shokjes van de buttplug verminderen. Bijt je erop en je krijg direct als straf een sterke stroomstoot in je kontje.
Je moet dus zelf maar bepalen wat je wil of niet wil en je eigen snelheid vinden, zodat alles een beetje in evenwicht blijft. Ga je te traag, dan zal het ene lastig worden, ga je te snel, dan heb je andere problemen. Trappen maar meid, want ik zet alles in werking, eerst zachtjes om het te leren, dan steviger zodat je goed kan trainen."Mama mia, ik duizel als ik bedenk wat er allemaal tegelijk zal gebeuren en ik hoop dat het leefbaar zal zijn. Maar Meester is erbij en zal er wel over waken dat het toch nog ergens leuk blijft. Ik voel aan het krachtiger wordende zuigen aan m'n tetters dat ik dringend moet beginnen 'draaien'. Ook de electrische schokjes in m'n kontje worden vervelend, en de dildo schuift alsmaar dieper naar binnen, dus komen ook mijn benen en mondje in beweging. Verdikke ja, het helpt want de shockjes worden minder hard en de dildo trekt wat terug, maar nu beginnen die andere tuigjes hun werk te doen: de dildo gaat snel op en neer in m'n grotje, de rubberen handjes meppen mijn billen en de koordjes geselen m'n klit. Mensen, wat een moordtuig heeft die man uitgevonden, ik weet niet waar ik het heb. Ik word gemolken, geflogd, gemept, uitgeboord en krijg shockjes ... en dat moet ik dan allemaal eigenlijk nog zelf doen ook. Ik zweet me te pletter en een vreemde mengeling van lichte pijn, opwinding, vernedering, onmacht en wilde geilheid komt over mij. Ik probeer een goed gemiddelde te houden tussen de verschillende ongemakken door mijn snelheid van draaien aan te passen en tegelijk zo stevig mogelijk te pijpen.
Meester prijst Mr Peeters om zijn knappe prestatie en samen genieten ze van mijn gezwoeg in m'n blootje. Gek genoeg word ik er ondanks alle ongemak zo heet van als wat en Meester, die me natuurlijk goed kent, ziet m'n stijgende geilheid en zegt het ook tegen de knutselaar. Die glundert, kijkt vergenoegd naar al m'n blote onderdelen en maakt foto's vanuit alle hoeken, terwijl bij mij de vermoeidheid toeneemt. Maar de geniepige machine is onvermurmbaar en bestraft onmiddellijk elke vertraging of te hoge snelheid. Zo krijg je zelfs een vette koe van 120kg nog slank, dat toestel spaart je voor geen meter!

Als Meester merkt dat het niet echt leuk meer voor mij wordt, zegt Hij dat Hij nu wel even wil weten hoe heet ik daarvan geworden ben. Mr Peeters zet alles af en helpt me van het toestel, waarna ik met eerder wankele benen tot voor Meester stap en me in de slavinnenhouding voor Hem zet. Met mijn handen achter mijn hoofd en de benen lichtjes gespreid, wacht ik Zijn keuring af. Mr Peeters kijkt vol bewondering en goedkeuring hoe goed ik afgericht ben en Meester is fier op mij. Dat maakt mij immens gelukkig en doet me de geleden ongemakken vlug vergeten, ťn het was tegelijk ook wel ergens lekker. Zachtjes pulkt Meester aan m'n tieten en masseert m'n gezwollen tepels. Zalig zoals Hij dat doet en m'n melkerijtje weer helemaal lekker maakt. Dan kijkt Hij naar m'n bloedrode lipjes en klitje, doet wat speeksel op Zijn vingers en wrijft dat zachtjes op m'n gloeiend sneetje. Hij buigt me over Zijn knieŽn en geeft mijn sterretje dezelfde behandeling, waarna Hij zachtjes door mijn gleufje gaat met een natte vinger. Ik geniet van de lieve zachte behandeling van mijn geteisterde gebieden en voel me in de zevende hemel.
Even later gebied Hij me om voor Mr Peeters voorover te buigen en hem mijn natte kutje en lekkere kontje aan te bieden voor inspectie. Ik gloei als een toorts van geilheid ťn schaamte, zeker als die man me uitgebreid begint te vingeren terwijl hij zijn duim in m'n kontje duwt. Gelukkig heeft Meester me getraind om mijn orgasme tegen te houden, want klaarkomen zonder toestemming betekent straf!"Meester, je hebt een knap poppetje, goed getraind, met een lekker lijf en een heet kutje. Mag ik je om een gunst vragen in verband met haar?" Meester zegt dat het allicht wel kan, als het niet buiten mijn grenzen valt. "Ik heb aan de constructie van dit toestel veel uren besteed, waarbij mijn twee jongens me soms hielpen. Zij zouden het leuk vinden om nu de werking ook eens te kunnen zien. Vindt U het goed als ik ze er even bij roep?" Ik zweet me een ongeluk als ik bedenk dat ik weer op dat ding moet en dan nog eens met 'twee jongens' als toeschouwers ... en ik sta al zo heet!? Maar een goed slavinnetje moet gehoorzamen en het is toch steeds Meester die beslist, Hij weet wat kan en wat niet. "Goed, ik heb geen bezwaar, maar dan wil ik wel dat je alles wat minder intens zet voor deze tweede rit!" Daar heeft Mr Peeters geen bezwaar tegen en dus gaat hij weg en komt even later terug ... met twee jongens van zo'n 14-15 jaar!!!!! Oh nee, zo'n snotneuzen en ik sta hier in m'n blootje te blinken, ik schaam me rot, erger me dood ... en word nog heter. Meester moet lachen als Hij mijn reactie ziet en beveelt me de slavinnenhouding aan te nemen om me nog meer te vernederen. "Voila, dat zijn mijn twee helpers, mijn kleinzonen Jan en Marc, en jongens, dit lekker poppetje hier is slavin kitty waarvan ik jullie sprak."
De jongens luisteren maar met een half oor en staan met open mond naar mij, m'n blote tieten en m'n kutje te gapen. Om in de grond te zakken van schaamte, zoals die me straffeloos staan te monsteren, alsmaar om me heen draaiend en van alle kanten aanstarend. "Bevalt ze jullie een beetje?", vraagt de man.
Tot mijn ontzetting beveelt Meester me om te zeggen "Jongens, ik word zo heet van jullie geile blikken, dat mijn knoppen hard worden en mijn poesje druipnat. Voel maar eens overal!" En natuuurlijk doen ze dat uitgebreid, met een brede grijns en veel macho gedrag, tot ik zowat sta te dansen van geilheid.

"Kom eens hier poppemieke, dat ik de jongens kan leren hoe ze jou moeten 'monteren' op dit fitnesstoestel! Ze hebben het wel mee in elkaar gestoken, maar de uiteindelijke toepassing is nog nieuw voor hen". Hij laat me terug op mijn buik op de steun liggen en maakt mijn handen en voeten vast aan de pedalen. "Eerst even met een vinger in haar kutje soppen voor wat sap en dan haar sterretje ermee inwrijven, zodat de buttplug er vlot inschuift. Dan trek je haar pruim open, zo, en zet je de dildo tot net tussen haar lipjes, dus niet dieper of haar baarmoeder gaat er zo dadelijk aan! Steek ook de neplul niet te diep in haar mondje, zodat ze hem zodadelijk degelijk kan afzuigen."
Hij deed het hen eerst voor en nu mogen ze dat zelf doen. Mijn God, dat gepruts aan m'n kutje maakt me smoorheet, zeker nu met die twee jonge gasten, veel jonger dan ik, oh zo vernederend maar bloedgeil. En in plaats van dat gewoon te doen, nee, zitten ze overal maar aan te foefelen en te koteren en laten me daardoor zo heet lopen dat ik bijna ontplof. Met vier handen en wel zeven vingers zitten ze met die buttplug te klooien, zodat ik alle remmen moet toegooien om niet klaar te komen. Als de buttplug er eindelijk in zit krijg ik nog een pets op m'n kontje na, wat m'n hormonen helemaal wild maakt. En dan begint het gefriemel met die dildo voor m'n kutje, waarbij ze m'n lipjes in alle richtingen trekken en m'n klitje meer dan ťťn keer aangetoetst wordt. Ik hou dit echt niet lang meer vol als die zo bezig blijven, ik ben al behoorlijk op stoom en voel een beuk van een orgasme die een uitweg zoekt. Als Marc me bij mijn tieten pakt en de tepelzuigers plaatst, terwijl Jan nog met de dildo zit te peuteren, heb ik het niet meer. Ik word onder en boven zo lekker heet gemaakt door al dat gedoe, dat m'n tetjes gloeiend worden en mijn kutje ontploft. Een stroom van gloeiendheet magma schiet door m'n lijf en laat me daverend en kreunend klaarkomen, terwijl heel mijn wereld als een wilde draaischijf rondtolt in m'n hoofd. Mijn buik trekt spastisch en ongecontroleerd en ik geniet van de daverende klimaks die als een orkaan door me heen raast. Mijn tepels tintelen ongelooflijk zalig met die zuigers erop en heel mijn speeltuin staat in lichterlaaie.

"Had Ik jou toelating gegeven om te komen meid? Je weet, daar hangt een prijskaartje aan, je dient te gehoorzamen en Mijn bevelen op te volgen". Meester laat me nog even nagenieten, maar als ze daarna alles op zijn plaats hebben gezet, laat Hij het toestel aanzetten en zegt dat ze me maar een kwartiertje moeten laten zweten. Ik erger me een ongeluk, zoals die twee snotapen mijn blote lijf van dichtbij zitten te begapen, terwijl ik me suf werk om de ongemakken in evenwicht te houden. En tegelijk moet ik die kuntspiemel goed zuigen of de electro-shocks in mijn kontje lopen te erg op. Maar het geilt me ook enorm op om zo vernederd te worden en tegen dat er amper 5 minuten voorbij zijn, meldt de volgende storm zich aan in mijn buikje.
Ik word heter met de minuut en verdenk Meester ervan dat Hij dat vooraf al wist van die 'jongens' en het dus ook zo gepland heeft! Hij kent me blijkbaar door en door en weet waar ik geil van word.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners