Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lycra fetisj - 16900 keer gelezen
Mijn Lycra Fetisj
Ik ben een jongeman van 28 jaar vrijgezel en woon sinds kort op mezelf in een klein flatje.
Ik heb een fetisj voor lycra en dan in het bijzonder nauwsluitende body’s of badpakken. Op een zaterdag ging de bel, het was mijn buurvrouw een knappe verschijning lange benen en donkerblond haar.
Zij vertelde mij dat ze problemen had met internet en geen verbinding kreeg, en of ik even tijd had om er na te kijken, geen probleem zij ik en liep met haar mee.
Ze wees me de kamer waar de computer stond en ging onmiddellijk aan de slag.
Ik zal even koffie zetten zij ze, en liep naar de keuken.
Terwijl ik bezig was viel mijn oog op de waslijn die in dezelfde kamer aanwezig was, daar hing een fel rode monokini in string model, ik voelde onmiddellijk een stijve opkomen.
De buurvrouw zij dat de koffie op was en dat ze even naar de supermarkt zou lopen, prima zei ik nog wel even werk.
Ze liep de deur uit, en ik kon mezelf niet bedwingen ik trok mijn kleren uit en pakte de monokini van de lijn, trok deze aan en het voelde geweldig mijn lul ontplofte bijna van die heerlijke stof en een beetje voorvocht liep door het pakje heen.
Plotseling een stem achter mij, zo zo een beetje lopen geilen op mijn zwemkleding he!!, ik had de buurvrouw niet binnen horen komen.
Mijn lul kromp ineen en kreeg een vuurrood gezicht, snel wilde alles uitdoen waarop ze zei aanhouden met dringende toon en maak je werk af, snel ging weer achter de pc zitten en losten het probleem binnen no time op, ik ben klaar riep ik je hebt weer internet.
Dat is mooi zij ze nu het volgende probleem zij ze, ik draaide me om en zag ze in de deuropening staan ze had zich omgekleed ze had een zwarte netpanty aan met een zwarte glanzende body en hoge laarzen.
Doe mijn monokini uit zij ze en trek dit aan op dringende toon, en wierp de kledingstukken voor op de grond.
Het was een glanzende legging met open kruis, daaroverheen moest ik een body aantrekken met lange mouwen met handschoenen aan het einde een rits die van mijn kruis tot aan te einde van nek liep, ze draaide mij om en ritste de body dicht.
Het zat echt geweldig en voelde mijn geilheid weer opkomen, meekomen zij ze op een strenge toon.
Ik werd een andere kamer ingeleid waarin een groot bed stond.
Omdraaien en armen vooruit, voor ik er erg in had, stond in een dwangbuis die nu van alle kanten werd aangesnoerd, ik was nog nooit vastgebonden en het voelde fantastisch mijn lul knapte bijna uitelkaar.
Alles zat op zijn plek en mij werd verzocht plaats te nemen op het bed, daar werden mijn benen naar beiden hoeken van het voeteind gefixeerd en ook de dwangbuis werd naar het einde van het vastgezet, ik kon geen kant meer op, nu begon ze mijn lul te kneden ik hield het niet meer, en kreunde van genot, iets waar buurvrouw zich behoorlijk ergerde en beantwoorde met een oppompbare balgag, het enige wat ik nu nog kon uitbrengen was wat gemompel.
Ze maakte de rits een klein stukje open en begon me af te trekken, nog binnen 2 minuten kwam ik spuitend klaar.
Dit was volgens mijn buurvrouw veel te snel en daarom verdiende ik straf ze riste de body weer dicht, en ze deed net voor dat ze me vertelde dat ik voorlopig bleef en maar eens moest nadenken over wat ik had gedaan, een zwart leren masker op die ze met touwtjes dichtknoopte.
Daar lag ik dan, totaal overgeleverd aan de grillen van mijn buurvrouw, en ik vond het helemaal niet leuk meer om vastgebonden te liggen, eenmaal klaar gekomen wil ik graag weer mijn normale bezigheden van de dag oppakken en begon te stribbelen wat totaal niet hielp ik werd eigenlijke alleen maar geiler.
Er was een hele tijd verstreken, ik had totaal geen benul van tijd ik dacht dat het zondag morgen was.
Toen ik voelde dat het leren masker werd verwijderd, daar stond de buurvouw in de felrode monokini wat ik onmiddellijk beantwoorde met een stijve, ze ritste de body open en pakte mijn lul en begon te zuigen en likken, vervolgens trok ze het stukje stof van de monokini opzij en ging op mijn lul zitten en begon me te berijden, het duurde dan ook niet lang en we kamen samen klaar.
Ze maakte mij los en ontdeed me van de geile lycra kleren, als verrassing mocht ik haar monokini nog een keer aantrekken wat ik me natuurlijk geen twee keer liet vragen.
Ik tok de monokini aan en voelde mijn sperma en aan geilheid aan mijn zak waardoor ik gelijk weer stijve kreeg en nu naar huis zij ze met een tik op mijn billen en volgende week zaterdag kom je in mijn monokini je kleren maar ophalen.
Ik moest dus in haar monokini over de galerij naar mijn eigen flatje.
Ik kan bijna niet wachten tot volgende week zaterdag voor de volgende sessie.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners