Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

MEESTERES TINA - 9534 keer gelezen
Daar zat ik dan als getrouwde man van 28 jaar. Ik had al een tijdje via de mail een contact met een vrouwelijke meesteres. Zij heette Tina. Via de mail had ik dan ook al enige opdrachten van haar ontvangen, zo loop ik al enige tijd rond met op de mijn dijbeen de tekst "slaaf van meesteres Tina" . Ik met mijn domme kop had echter gezegd dat ik haar wel een keer wilde ontmoeten. En wat schetste mijn verbazing, zij stemde daar mee in.
We hadden afgesproken 's avonds op een donkere parkeerplaats langs de A 28 bij de randmeren. Ik was er al geariveerd. En nu twijffelde ik, moest ik blijven wachten, hoewel ze al vijf minuten te laat was, of moest ik maar weer naar huis gaan. Ik besloot maar te wachten, omdat ik anders waarschijnlijk ongeloofelijke spijt zou krijgen. Dan wist ik namelijk nog niet hoe het zou zijn om door een meesteres bevolen te worden. Ik plukte nog maar een keer aan mijn stropdas (die was ik niet gewend om te dragen). Ik moest namelijk in nette kleding naar de ontmoeting toe komen. Zij was namelijk gewend om als dame behandeld te worden! Daar kwam een auto aan…. Nee die reed door. Nee hij stopt en er stapt een vrouw uit. Zo te zien een hele gewone vrouw. Zeker niet onaantrekkelijk! Ze komt naar me toe en vraagt zo dus jij bent slaaf Edward???
Ja antwoord ik, en bent u mijn meesteres Tina??
Ja slaaf zegt ze, dit was meteen de laatste vraag die je me stelt duidelijk. Ik kan alleen maar knikken.
Ze zegt, voordat ik verder ga moet ik natuurlijk eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb, dus trek broek maar naar beneden en laat alles maar eens even zien. Door de opwinding laat ik haar mijn lul zien die stijf staat en vol verwachting klopend naar haar lacht.
Kennelijk vind ze dat het er mee door kan want ze beveelt me mijn broek weer op te trekken en ze neemt me mee naar het strand.
Daar moet ik mijn schoenen, broek, sokken en slip uit doen. Mijn blouse en stropdas mag nog even aan blijven. Eerst word ik uitgelaten zegt ze en neemt me aan mijn stropdas mee het strand over. Weer terug bij mijn hoopje kleren krijg ik en aai door mijn haar als beloning. Dan moet ook mijn blouse uit en hou ik alleen mijn stopdas aan.. Ze plaatst een paar tepelklemmen en gaat voor me staan. Ze speelt met de tepelklemmen wat zeer doet maar me ook enorm opwind. Dan spreid ze een handdoek op het zand en gaat er op zitten, met haar benen wijd. Ik zie dat ze onder haar rok geen slipje draagt. Ik krijg de opdracht om haar klaar te likken. Dat lukt me gelukkig en ze lijkt te vrede. Dat is echter nog niet alles want dan moet ik op handen en knieeen zitten en trekt ze me zo af. Als ik klaar gekomen ben veegt ze haar handen af aan de handdoek en loopt weg. Mij achterlatend. Ze zegt nog wel je hoort nog wel van me via de mail.

Ik kleed me snel aan en ga naar huis geil opgewonden, vernederd, gebruikt en verward.
Toch had ik het niet willen missen


Edward
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners