Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marc kwam met een verrassing - 12024 keer gelezen
Marc kwam met een verrassing,
we zouden op verlof gaan naar Frankrijk.
De auto werd volgeladen en we natuurlijk moest ook de rode rugzak met ons speelgoed mee.
Marc had een gÓte gehuurd te B.L.O. vrij ver van de dorpskern aan de rand van een grote weide, hij kende de streek zeer goed daar hij hier woonde tot bijna aan zijn huwelijk met mij.
Na een dagje rijden kwamen we aan en installeerden ons in de gÓte.
Na een nachtje slapen, ik naakt op de mat zoals altijd, gaf Marc mij een fijn bijna doorzichtig maar zeer kort wit kleed. Dit wekte mijn verwondering op, geen SM attributen, geen hoerige kleding?? Wel kwam de opdracht : NIETS ERONDER.
Kort na de middag vertrokken we dan met de auto naar een parking dicht bij een kloof.
Marc liet me uitstappen en nam zelf een fototoestel mee. Hij liet me over een smal pad naast een weide lopen , naast de kloof tot we aan een pad richting onderaan de kloof kwamen, van hieruit was ook een waterval te zien. Beneden bleek dat je ook achterdoor de waterval kon en Marc zei dat ik dat alleen moest doen terwijl hij fotoís maakte. De wind blies het stuifwater reeds op mij en doorweekte mijn wit kleed, eens achter de waterval was het snel doorweekt zodat mijn gezwollen tepels met de tepelringen goed zichtbaar waren evenals de rest van mijn lichaam, buik, borsten en kut,(met ringen en slot). Marc nam enige fotoís en liet me toen juist naast de waterval plaatsnemen , juist toen een 20 tal wandelaars vanuit de andere zijde onder de waterval doorkwamen. Ik had heel wat bekijks in met wet-look.
Terug op de parking duwde Marc me tegen de motorkap van de wagen schoof mijn kleed van achter naar boven en neukte me heftig.
Toen nam hij een klein potje en smeerde met zijn vinger een likje ervan in mijn kut; het begon te branden als hel, maar ik moest in de auto stappen en stilzitten. Toen dat niet lukte bond hij mijn polsen achter de rugleuning vast en verbond ze dan met mijn voeten. Zo reden we naar een klein restaurantje. Eens binnen moest ik met mijn blote kut op een rieten stoel gaan zitten Ik schoof over en weer op de stoel om het branden tegen te gaan maar dit werd alleen nog erger door de wrijving op de rieten stoel en al snel kwam ik zo heftig en kreunend klaar dat meerdere aanwezigen mij met open mond aanstaarden. Na het eten reden we naar de gÓte waar Marc me op het balkon aan een steunpaal vastbond en me met de zweep bespeelde, eerst langzaam en niet te hard, op mijn rug en billen, daarna steeds sneller en harder tot ik naar adem snakkend om genade vroeg. Na ook de voorkant, borsten buik en kut op dezelfde wijze te hebben bewerkt neukte hij me staande tot we beiden gillend klaarkwamen en dan liet hij me op het terras gebonden staan tot slapens tijd.

De 2e dag tegen de middag laadde Marc een pick-nick mand in de auto en ook de rode rugzak, ik wist dan dat er iets te gebeuren stond want de rugzak bevatte allerlei SM tuig.
Naakt moest ik in de auto stappen en Marc reed slechts enkel kilometers weg van B.L.O. naar een pick-nick plaats op een heuvel die uitzicht gaf op het dorp en de omliggende bergen.
Op de pick-nick plaats lag een grote rotsblok en verder liep een klein boswegeltje naar een nog hoger gelegen punt. Ik moest plaats nemen achter het rotsblok terwijl Marc verdween in het bos op de heuvel. Na wat een eeuwigheid leek kwam hij terug en nam me mee naar de heuveltop. Tussen 2 bomen had hij een geÔmproviseerde martelplaats gebouwd door takken dwars te binden tussen de 2 bomen . Hij bond me vast aan deze geÔmproviseerde stelling armen en benen wijd open, een gag in mijn mond. Al snel kwamen er klemmen op mijn tepels en schaamlippen, verzwaard met gewichtjes. De eerste zweepslagen op mijn borsten en buik volgden en steeds sneller ging het. Marc stopte even maakte me los en bond me dan met mijn gezicht naar de bomen vast. Nu moest mijn rug en billen het ontgelden en hij stopte pas toen alles vuurrood zag. Nu bond hij me aan een boom helemaal op de rand van het plateau, mensen die wilden konden me zien met een verrekijker vanuit het dorp, zo liet hij mij staan tot het tijd was voor het middageten.
Terug aan de pick-nick plaats moest ik nog altijd naakt plaatsnemen op de grond naast de tafel. Zoals gebruikelijk serveerde ik zijn eten en nam steeds tussenin plaats op de grond. Nadat Marc gegeten had kreeg ik de restjes op een bord op de grond en Marc bond mijn armen achter mijn rug zodat ik enkel met mijn mond kon eten. Terwijl ik daar mee bezig was stopte plots een auto. Ik wou mij vlug verbergen achter de rots maar een hard ďBlijfĒ hield me tegen. 4 jongelui kwamen naderbij en begroetten Marc hartelijk, mij gunden ze geen blik waardig. Zo ging dit een hele tijd verder. Plots kwam Marc naar me toe en zette me op handen en voeten en blinddoekte me. Ik voelde plots hoe een harde lul in mijn natte kut schoof, terwijl iemand mijn mond opende en er ook een harde dikke lul in werd gestoken. Door het stoten langs achter schoof de lul in mij mond diep tot in mijn keel zodat ik moeite moest doen om niet te kokhalzen. Als snel voelde ik de hitte in me opstijgen en kronkelend kwam ik en de beide mannen klaar, maar direct volgenden de 2 anderen en nu nog meer opgezweept dan eerst kwam ik onmiddellijk klaar en kronkelde onder de 2 dikke lullen die mij opvulden.
Even snel als het begonnen was stopte de pret ook, ik werd weer op mijn knieŽn gezet, handen achter de rug gebonden en het gesprek ging voort alsof ik er nooit geweest was.
Thuis gekomen bond Marc me weer vast op het terras tot Ďs avonds laat.
Vrijdag avond reden we weg en weer had Marc voor mij een outfit gekozen, doorkijkbloes en zwarte korte lederen rokje aangevuld met dijlaarzen met waanzinnig hoge hakken.
Bestemming was een soort disco in een voorstad en al snel zag ik 4 mannen en 4 meisjes naar Marc toekomen, de meisjes waren allen ook in leder gekleed en volgden de mannen gedwee.
Het bleken de mannen van de Pick-nick plaats te zijn
Nadat we enige tijd gedanst hadden nam Marc me bij de arm en leidde me naar een zuil die de zaal ondersteunde, mijn armen werden achter de zuil vastgebonden en al snel kwam een van de meisjes op haar knieŽn voor mij zitten, en stak haar hoofd onder mijn rokje. Haar tong begon mijn klitje te bewerken, een 2e meisje opende mijn bloes en speelde met mijn tepels die opzwollen in haar mond. Ook de 2 andere meisjes waren ondertussen met elkaar aan de gang gegaan en zo trokken we heel wat belangstelling van de aanwezigen die ons aanvuurden tot ik als eerste klaarkwam. Ondertussen was mijn kledij zo goed als geheel van mijn lichaam verdwenen en Marc had dan ook geen moeite om de nodige klemmen op mijn tepels en schaamlippen te plaatsen. Ondertussen hoorde ik het andere meisje ook gillend klaarkomen.
Marc maakte mij los van de zuil en gooide me op de grond en gebaarde naar de mannen dat ze me konden hebben Nu was het hek helemaal van de dam de mannen begonnen ons te neuken een lul kwam in mijn mond, de ene na de andere kwam klaar in mij, over mij , het geil liep uit mijn kut, kont en mond over mijn borsten en billen. Meermaals kwam ik klaar, als weeŽn trokken de orgasmes door mijn lijf , mijn kut leek wel opengescheurd, zalig zo klaarkomen onder de ogen van allen. Ook de andere meisjes gilden en kronkelden onder de vele lullen.
Na een lange tijd hield het langzaam op iedereen was verzadigd en uitgeput.
Naakt nam Marc me mee naar de parking, zette me in de auto en reed terug naar onze gÓte
daar bond hij me vast op mijn vaste plaats op het terras en liet de zweep over mij komen tot ik smeekte om genade.
SíMorgens pakte we vlug in en vertrokken terug naar huis
Hopelijk is het snel terug vakantie
Ann

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners