Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marian 2 - 7052 keer gelezen
Dit is het vervolg op Marian, het verhaal over de een vrouw die haar onderdanigheid ontdekt bij haar collega Marcel, met medeweten van haar man Peter. Dit is mijn eerste verhaallijn, ben zelf nog aan het aftasten hoe het verder moet lopen. Laat je net als mezelf verrassen door de ontwikkelingen. Ik sta open voor commentaar en/of aanbevelingen. Ook mag je me vertellen hoe je dit verhaal gelezen hebt en wat het met je heeft gedaan.


Ze lagen heerlijk op de zwartleren hoekbank bij te komen van hun uitspattingen van zojuist. Marcel had als verlichting een paar kaarsen aangestoken en streelde haar donkerblonde lokken. Hier lag ze met een vreemde, maar het voelde intiem, ze had het gevoel dat ze Marcel kon vertrouwen en dat ze zich aan hem over kom geven. Ze was benieuwd hoe ver ze zou gaan in het ontdekken van haar onderdanige rol.
Marcel vertelde haar hoe hij zijn dominante kant had ontdekt, bij het surfen op het net was hij steeds vaker bij de filmpjes met bdsm en fetisch als onderwerp gekomen. Zijn toenmalige vrouw moest hier echter niets van weten, zodat hij zijn ontdekkingstocht buiten hun relatie had gezocht. Bezoeken aan de Showboat hadden een kennissenkring opgeleverd waarin spelen met macht en onderdanigheid beoefend werd.
Zijn vrouw was hier achter gekomen en ze hadden besloten een eind aan hun relatie te maken. Omdat ze geen kinderen hadden was dit eigenlijk alleen een financiŽle afwikkeling, zonder te veel emotionele dramaís, het huis werd verkocht, het geld verdeeld en beiden gingen verder met hun leven.
Toen ze een jaar uit elkaar waren, had hij het woonboerderijtje van een oudoom via een erfenis verkregen. Het geld uit zijn vorige woning had hij gebruikt om het boerderijtje aan zijn eigen wensen en moderne tijd aan te passen.
Ook had hij de zolder aangepast tot SM studio, de balken waren voorzien van haken, er was een kruis geplaatst en er stonden kasten waarin zwepen, touw, knijpers opgeborgen waren. Een gedeelte van de zoldervloer was betegeld en voorzien van een afvoer. Een muur was opgetrokken uit een ruwstenen muur waarin ringen waren bevestigd op verschillende hoogtes. De zolder was verder voorzien van een videosysteem met meerdere cameraís, zodat de uitspattingen vanuit meerdere hoeken gefilmd konden worden en natuurlijk naderhand nog eens een keer afgespeeld.
Marian werd erg nieuwsgierig, maar Marcel vond het nog te vroeg voor haar om zich daar al mee bezig te houden. Hij stelde voor om haar onderdanigheid in stapjes te ontdekken, als haar meester wilde hij haar sturen maar niet forceren. Ze moest hem echter wel gehoorzamen gedurende het weekend samen. Als eerste kreeg ze een verbod om op zolder te gaan kijken, ook mocht ze niet klaarkomen zonder toestemming. Marian knikte, ze had het begrepen.
Marcel liet ondertussen een videoscreen zakken waar hij met behulp van een projector, beelden liet zien van een sm sessie op de zolder. Marian zag 2 mannen en 3 vrouwen op het beeldscherm die druk verwikkeld waren in wat leek op twee afzonderlijke sessies.
De twee mannen waren als dominant bezig met ťťn van de vrouwen, die op haar rug vastgebonden lag op een bankje. Beide mannen waren onherkenbaar door leren maskers, maar ze zag aan het postuur dat een van de mannen Marcel was. De andere man was een wat dikkere man, die wat ouder leek te zijn. De vastgebonden vrouw leek jong, zo begin 20, ze had kleine borsten met grote en stijve tepels. De dikkere man had zijn handen bij haar borsten en was erin aan het knijpen. Marcel lag op zijn knieŽn voor het bankje en zat met meerdere vingers in haar kut. Hij probeerde met behulp van glijmiddel zijn hele vuist bij haar naar binnen te duwen, wat hem na wat duwwerk lukte. Het meisje schreeuwde het uit, ondertussen plaatste te tweede man tepelklemmen voorzien van scherpe tandjes op haar vooruitstekende tepels. Terwijl Marcel doorging met fisten, stopte de andere man zijn kleine, nog halfslappe lul in haar mond. Ze begon hem vol overgave te pijpen, waardoor zijn geslacht in haar mond groeide tot een korte maar dikke pik. Ze had moeite om de eikel in haar mond te houden maar de man gebruikte zijn handen om haar hoofd vast te houden, waarbij hij haar in haar mond neukte.
Ze lag ook ondertussen te schokken onder de behandeling van Marcel, ze leek heftig klaar te komen. De man trok zijn pik uit haar mond en trok zich verder af boven haar gezicht. Hij spoot een aantal stralen sperma over haar gezicht en in haar openstaande mond. Marcel trok zijn hand terug en liet die door het meisje aflikken.Marian keek naar het tafereel met een tintelend gevoel in haar kutje, ze voelde dat ze nat werd van opwinding. Marcel was achter haar gaan zitten en ritste haar vestje open. Vind je het wat? vroeg hij. Mmm mmm kon ze alleen maar uitbrengen, ondertussen was haar aandacht verlegd naar de twee vrouwen. De dominante was een slanke wat oudere vrouw, Marian schatte haar in de 50, met grijs haar, wat in een knot was samengebonden. Ze had een zwart leren rokje aan met bijgehorend bustier, waarin haar grote borsten samen werden gedrukt. Haar benen waren gehuld in zwarte netkousen, terwijl ze op stiletto hakken rondliep. Voor haar leeftijd was ze een erg mooie vrouw, met een uitstraling die een overwicht uitstaalde.
Haar sub was een vrouw van Marianís leeftijd, echter met een ernstig overgewicht. Ze kroop op haar knieŽn over de vloer, toen Marian goed keek zag ze dat deze vrouw een brede halsband om had, waaraan ze met een handlus en ketting met een musketon haak bevestigd was. De dominante vrouw leidde de dikke naakte vrouw als een hond door de zolderruimte, terwijl ze haar sub telkens met een zweep corrigeerde. Ze sloeg de vrouw op haar schommelende dikke billen, die daardoor kreunend verder kroop, Haar dikke buik slingerde heen en weer onder haar. Ze had voor haar omvang betrekkelijk kleine borsten die met haar buik meebewogen. De vrouw werd uitgescholden voor vet varken door haar meesteres. Af en toe werd ze overeind getrokken en werd ze met de zweep over haar buik en borsten geslagen. Op een bepaald moment werd ze naar het betegelde stuk van de zolder gedirigeerd, waar ze op de rug moest gaan liggen. De oudere vrouw schoof haar rokje wat naar boven en liet zich zakken op het gezicht van de dikke vrouw. Likken zeug, stop je tong in mijn kut, zei ze, waarna de slavin voorzichtig haar tong uitstak en begon te likken. Harder en dieper kreng, terwijl ze haar sloeg met haar zweep als aanmoediging. Marcel had ondertussen zijn leren kap afgedaan, en liep naar de twee vrouwen toe. Hij zakte op zijn knieŽn en stak daarna zijn lange pik in de kut van de dikke vrouw stak. Na een paar keer heen en weer bewegen haalde hij zijn penis uit haar kut, hij drukte haar knieŽn weeszijden haar blubberbuik zodat haar kont wat hoger kwam. Toen drukte hij zijn lul in ťťn keer in haar kont en begon in hoog tempo de vrouw te neuken.
Het likken van de oudere vrouw kreeg ondertussen effect, ze begon klaar te komen en spoot hierbij een stroom geil over het gezicht van haar subje.
Dat was lekker mijn speenvarkentje, zei ze, je gezicht is alleen wat plakkerig geworden, dat zal ik even voor je schoonmaken. Met dat ze dit zei, trok ze haar schaamlippen uit elkaar en begon over het gezicht van haar slavin te plassen, open je mond, plas ik je tong ook schoon, vieze slet. Braaf opende de dikke vrouw haar mond en liet de plas door haar mond lopen. Ondertussen bereikte Marcel een hoogtepunt en spoot haar darmen vol met zijn sperma.Daar eindigde de opname, Marcel pakte Marian bij haar hoofd en vroeg: ďen wat vind je ervan, lijkt het je wat?Ē. Marian was spakeloos, zoiets geils had ze nog nooit gezien.
Marcel vertelde dan de dikke vrouw Desiree heette en er geil van werd als ze tot op het bot werd vernederd, Jaqueline de wat oudere vrouw vond het weer lekker om te schelden, te kleineren en met een zweep bezig te zijn.
Marcel vertelde verder dat het eerste meisje, waarmee hij samen met de andere man had gespeeld Saksia heette, Saskia vond het heerlijk om door meerdere mannen tegelijk gedomineerd te worden, dingen als bukake, fisting en vastgebonden worden waren haar ding. Dick tenslotte, de tweede man, was een switch, dwz, hij kon zowel onderdanig als dominant zijn, afhankelijk van de situatie en partner kon hij beide zijn. Deze avond had hij dus zijn dominante rol gepakt om met Saskia te spelen.
Marian liet haar vingers voorzichtig over haar borsten en tepels glijden, ze voelde zich zo geil van wat ze zojuist had gezien. Wacht even zei Marcel, dan pak ik even wat. Hij kwam terug met een videocamera en een kleine vibrator. Maak jezelf klaar terwijl ik je film, je mag kiezen of je je vingers gebruikt of de vibo. Marian koos voor de vibo, dit was er Žťn die speciaal bedoeld was voor het stimuleren van de clitoris, omdat ze deze zelf ook had wist ze hier precies mee om te gaan. Mag ik echt klaarkomen vroeg ze voor de zekerheid, Marcel knikte, maar goed dat je het vraagt, anders had ik in moeten grijpen. Kleed je nu eerst helemaal uit.
Ze stond op en ging op een laag bijzettafeltje staan. Ze knoopte haar vestje verder open en liet het van zich afglijden. Haar strakke t-shirt volgde, terwijl Marcel alles filmde met zijn camera. Ze draaide met haar rug naar Marcel toe en liet haar rokje langs haar volle billen zakken, daarna opende ze haar BH, deze gleed langs haar schouders naar beneden. Met haar billen naar achter haakte ze haar duimen achter haar string en trok deze over haar billen, toen deze op haar voeten viel schopte ze deze weg. Daarna draaide ze zich om en liep weer naar de bank. Dit had ze nog nooit gedaan, ze had hier wel van gedroomd in haar geilste fantasieŽn. Ze installeerde zich op de bank en streelde haar borsten. Ze nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en rolde ze ertussen. Met ťťn hand nam ze de vibrator in haar hand en zette aan op de lage trilstand. Ze zette hem op haar linker tepel terwijl ze erin kneep. Marcel bleef haar filmen, maar ze zag een flinke bobbel in zijn broek ontstaan. Ze liet de vibrator afzakken naar haar vagina, die ze met haar vingers opende.
Ze zette de vibrator tegen haar clitoris en bewoog hem voorzichtig heen en weer, met haar linkerhand draaide ze het trillen naar de hoogste stand. Binnen 10 seconden begon ze zwaar te hijgen en te draaien, dit was zo lekker, ook het gevoel dat Marcel naar haar keek en haar filmde geilde haar extra op. Ze kwam gillend klaar en drukte haar knieŽn tegen elkaar, terwijl ze haar clitoris wel bleef bestoken met het geile trilmachientje. Ga door zei Marcel, ga door, maar het gaat niet meer, echt niet. Marcel pakte een tepel en draaide eraan, ze zakte door de grond van de pijn. Als ik zeg doorgaan, dan ga je door begrepen? Ze snikte en knikte, ja Marcel, ja meester. Ze had hem haar meester genoemd omdat dit goed voelde, Marcel zette haar tegen de keukentafel met haar kont naar achter. Hij liet zijn broek zakken en pakte iets uit een kastje. Ze voelde dat hij iets kouds tussen haar billen liet lopen en over zijn pik. Hij zette een fles olijfolie naast haar. Ondertussen drukte hij een wijsvinger in haar kontje. Voorzichtig meester, daar ben ik nog nooit genomen. Dan had je maar moeten luisteren sletje, zijn vinger gleed door de olie makkelijk in haar kontje. Ze voelde een tweede vinger, en begon het eigenlijk wel lekker te vinden. Toen plaatste hij zijn lul tegen haar sterretje en drukte in ťťn keer door. Een pijnscheut ging door haar heen, hij begon haar te neuken met lange halen.
Vinger jezelf zei hij, en ze liet haar rechterhand naar haar vagina gaan. Ze haalde haar vingers door haar nog kletsnatte kut. Met haar natte vingers begon ze haar klitje te masseren, terwijl Marcel haar kontje neukte. Ohh wat lekker dacht ze, als ik geweten had dat dit zo goed voelde had ik dit veel eerder gedaan. Marcel verhoogde zijn tempo, en ook Marian liet de vingers steeds sneller over haar clitoris gaan afgewisseld met twee vingers in haar kutje. Gelijktijdig bereikten zij hun orgasme, Marian liet zich voorover zakken op de keukentafel. Marcel liet zijn verslappende lul uit haar kontje glijden, ze voelde het sperma uit haar gaatje lopen langs haar benen lopen. God, wat was dit lekker, dit had ze nog nooit gevoeld, haar hele lichaam tintelde, en ze voelde zich volledig bevredigd. Kom zei, Marcel, mee naar bed.
Ze kropen samen in zijn bed en Marian legde haar hoofd op zijn schouder. Morgen weer een dag voor haar, vandaag was in ieder geval een openbaring voor haar geweest. Nagenietend viel ze op Marcelís schouder in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners