Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marijke en Cindy deel 3 - 9306 keer gelezen
Marijke had zich vastgeketend aan het muurtje, het gras kriebelde nog steeds haar lipjes,die nu wel wat geirriteerd raakten.Ze dommelde bijna weg, toen ze een geluid hoorde bij de schutting. Cindy kwam samen met iemand aanlopen die ze nog niet kende. Kijk sletje dit is nu Branda, je leert haar snel kennen. Minachtend keek het meisje naar Marijke, en grapte kijk eens een kalkoentje. Zal ik haar vullen, zoals het een echt kerstkalkoen betaamd. Cindy vond het geen probleem, doe maar met haar wat je wilt, ik heb nu geen zin in haar. Dit liet het meisje zich geen 2 maal zeggen. Branda liep even met Cindy naar binnen, kwam even later terug met een gevulde puntzak, iher zat een raar goedje in. Ze duwde in een beweging de kop van de spuitzak tussen de lipjes, diep in de kut van Marijke, en langzaam leegde ze de zak. Marijke voelde haar buik vollopen met dat goedje, en dacht na over wat het kon zijn. Al snel voelde ze een brandend gevoel in haar buik, maar niet onaardig. Ze werd er enorm geil van. Nadat Branda de zak geleegd had, duwde ze een plug in de kut, liet Marijke achter, zo sletje nu kan het even inwerken, ik kom straks wel weer terug. Na een paar minuten deed het goedje z'n werk. Marijke werd gek van geilheid. Van binnenuit, voelde ze tintelingen op haar blaas, ook liep het goedje over haar klitje, deze stond nu in brand. Gek werd ze, ze probeerde met haar handen naar haar kutje te komen, om te vingeren, maar besefte dat ze vastgeketend zat, ze kon niets doen, dan het te ondergaan. Na een kwartiertje kwamen Branda en Cindy weer naar buiten met een teiltje, ruw trokken ze de plug eruit, spuiten maar, teefje,moedigden ze haar aan.

Langzaam spoot het goedje uit haar buik en langs haar lipjes. Daarna werd ze bevrijd uit haar benarde situatie. Marijke kreeg het slotje op haar kutje, en mocht onder de douche. Het slotje was voor haar eigen veiligheid zei Branda, anders kun je nog klaarkomen, en dat is niet de bedoeling, oh wat had Marijke zin om haarzelf klaar te vingeren. Na het douchen ging ze weer naar beneden, waar Cindy haar riep, om haar te inspecteren. Langzaam draaide ze rond, en werd aan alle kanten bekeken door de dames.

Het slotje was een geil gezicht vonden de dames. Daarna moest Marijke haar halsband omdoen en in de hoek gaan staan. Snel had ze haar benen gespreid, daar wer het slotje eraf gehaald door Branda, zodat de dames continu zicht hadden op die natte ver openstaande kut. Branda vond dat Marijke nu wel klaar mocht komen, en pakte een jurkje voor Marijke, deze mocht ze aantrekken, daarna werd ze aan de riem mee naar buiten genomen. Daar aangekomen werd uit het schuurtje een paar fietsen gehaald, een fiets had een zadel een dildo erop bevestigd. Via een opstapje werd Marijke op de fiets geplaatst, langzaam voelde Marijke de dildo in haar kut verdwijnen, daarna werd het opstapje weggehaald. ze kon nu met moeite haar voetjes op de grond zetten, maar kwam niet meer zonder hulp van de fiets. Om het kompleet te maken, haalde Cindy een ketting door de ringen van haar borsten en kutje, zodat Marijke helemaal vast zat op de fiets, de riem mocht ze nu zelf vasthouden. Gezamelijk gingen ze een stukje fietsen, waar Marijke met elke pedaalslag de dildo op en neer voelde gaan, al snel kwam ze klaar. De rit duurde nog een tijdje, Branda vond het leuk om naar het bos te gaan, en een stukje door de bossen te fietsen. Marijke volgde de 2 dames ze had geen andere keus. Keer op keer klaarkomend op de dildo.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners