Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marise En Haar Zus - 19623 keer gelezen
Marise was alleen thuis toen er gebeld werd...
Toen ze open deed stond daar een man met ene pet en een grote zwarte tas, die zei dat hij iets kwam repareren.
Marise wist van niks. De man zei dat het erg belangrijk was. Marise vertelde dat er niemand thuis was en dat haar ouders ook nog twee dagen weg zouden blijven... De man meende dat het echt snel gerepareerd moest worden, maar vertelde niet wat..
"Misschien moet ik m'n zus even bellen.." zei Maris.. " Wacht u maar even hier..." en ze liet de man binnen..
Dat was geen slimme zet... Marise is natuurlijk ook blond...
Ze was net aan het telefoneren toen de man achter haar ging staan en een arm om haar nek legde.. De man kneep.."Zeg maar dat ze je meteen moet komen helpen.."
"Ohh Danielle, " kreunde Maris.." Je moet meteen komen, alsjeblieft.." De man kneep even pinlijk.. en Marise riep:" snell.." in de telefoon.
De man pakte de telefoon af en brak het gesprek af.
"Brave meid.." zei hij. Hij trok Marise aan haar haar mee de trap op...
"Kom mee. Je gat je verkleden voor me.." Hij sleurde het spartelende meisje mee omhoog en duwde haar een slaapkamer binnen.
"Zo.. uitkleden.. Ik heb dit voor je.."
Hij haalde uit de tas een lingerie-setje van zwarte en rode stof. Heel ordinair, vond maris.. en daarbij had hij netkousen en een zwart rokje meegenomen. Ze stond af te wachten wat er gebeuren zou..
" Kom op.. uitkleden snel.."
Marise keek hem verbaasd en angstig aan..
"Stel je niet aan trutje.. Ik ga je hele lijfje bekijken en betasten en al je gaten vullen straks.. Dus dan zie ik je ook wel in je nakie.. Kom.. uitkleden!."
Marise heeft een lichtblauw blousje aan, met een donker hesje er over en een zwarte spijkerbroek. Het hesje trekt ze noga wel makkelijk uit.. Maar ze draait zich om, als ze het blousje uittrekt..
"Deze kant op.. kom op.." zegt de man streng. Haar lip begint te trillen als ze het uittrekt en er met ene bloot bovenlijf en een fijn wit-kanten bh-tje staat..
"Broek uit.." zegt de man, die met z'n armen over elkaar naar haar staat te kijken.
Snikkend trekt ze ook haar jeans uit. Daaronder heeft ze een witte string..
""..en?.." vraagt de man streng als ze zo even blijft staan.." ga door, die bh moet ook uit.. Laat je tietjes maar eens aan me zien.."
Het gaat verder.. De man blijft geinteresseert staan kijken als ze ook haar string uit doet en helemaal naakt voor hem staat.. Ze weet niet of ze zich nu moet schamen voor haar glad geschoren kutje. Hij zou het erg hoerig van haar kunnen vinden en dan...
"Mooi.. lekker lijffie, lekker wijffie...." lacht hij.." Ik heb nu al zin in je.. Maar trek eerst dat aan.." en hij wijst op de kleren..
Even later staat Marisedara met een rood en zwart lijfje, zwarte netkousen en een strakke push-up. "Net een ordinaire stoephoer.." glimlacht de man.." en zo ga ik je ook gebruiken.."
Hij stapt op haar af en drukt haar dicht tegen hem aan, grijpt haar bij haar billen en in haar nek. Hij kust haar op haar mond en knijpt haar hard in haar strakke billen. Hij duwt haar op een slaapbankje dat er staat. Dat heeft leuningen van stalen spijlen..
"Erg handig.." merkt de man op. Hij pakt Maris' armen en bind haar polsen aan het bankje vast, zodat ze haar armen wijd moet uitstrekken... Vervolgens bind hij haar voeten elk aan een poot van het bankje. Als ze strak vast zit knielt de man voor haar neer en begint haar kutje te strelen. Hij streelt haar dijen en schaamlippen, duwt ene vinger in haar grotje.. Marisekreunt.. Dan buigt hij zijn hoofd naar haar kut en likt haar daar.. Mariseschaamt zich, maar ze wordt er opgewonden van..
De man strekt zijn armen naar haar tieten en voelt daar dat haar tepels hard zijn..
"Je vind het lekker he.." lacht hij.."tepels liegen niet..."
Hij likt nog even verder en stapt dan van haar weg..
"Zo en nu op zusje wachten.." zegt hij. 'Ik ga naar beneden.. je hoort nog van me.."
En Mariseblijft achter op het bedbankje, armen en benen wijd gespreid...Danielle doet de voordeur open met de huissleutel en roept haar zus. Ze hoort niets.. Oh ja, dan toch. Het lijkt alsof er boven iemand huilt.. "Marisewat is er.. " roept ze en stormt de trap op.Ze wil naar Maris' slaapkamer lopen, maar daar komt het geluid niet vandaan.. Dus loopt ze een andere kamer binnen en daar ziet ze haar zusje, vastgebonden aan de bedbank, aangekleed als een straatmadelief.. "wat is hier aan de hand.."
"Oh Dani.. een man...Pas op.."
Maar het is te laat. De man heeft Danielle ook te pakken, trekt haar aan haar haren naar de grond en draait haar arm op haar rug.. Danielle gilt. De man pakt ook haar andere arm en bind de beide armen vast met een eind touw. Mariseschreeuwt dat hij haar zus niks moet doen.. Maar als de man Danielle vastgebonden heeft, trekt hij meteen haar jeans van haar strakke kont.. Danielle probeert te schoppen, maar dat lukt niet.. De man gooit haar voorover tegen Mariseaan.. Het kraagje van Dani's witte jas kriebelt in Maris' gezicht. De man gaat achter Danielle staan en schuift haar benen uit elkaar.. Hij haalt zijn pik te voorschijn en wurmt die tussen Dani's benen. "Oh lekker, ook al zo'n fijn glad kutje.." zegt hij. Hij dringt zonder voorbereiding in haar kut binnen. Danielle gilt, het is stroef en ruw, wat de man doet, maar hij trekt er zich niets van aan.. De man duwt de twee zussen tegen elkaar aan, Maris' tepels worden door een push-up bh naar voren geduwd en schuren pijnlijk langs de witte jas van Dani...
De man is behoorlijk opgewonden. Hij stoot hard en wild in Dani's droge kutje en ze huilt het uit.. Marisehuilt mee, ze wil haar zus wel troosten, maar weet niet hoe.. En haar kutje is wel nat. Ze voelt hoe de man zijn handen tussen hun lijven steekt en Maris' borstjes zoekt.. Hij vind een speen en knijpt er hard in... tegelijkertijd gromt hij diep en komt klaar..
"Ow dat was even lekker..." kreunt hij en trekt zich terug uit Dani's kut.. Die drupt nu wel.. Hij trekt Danielle mee de kamer uit en zegt tegen Maris.."Even wat maatjes bellen... Jouw beurt komt ook nog wel.., Niet weglopen hoor.."

Danielle wordt naar de badkamer gebracht. De man zet haar in het bad en zet de douchekraan aan. Hij richt de straal tussne haar benen.
“Schoonspoelen..”zegt hij..”Je moet er straks mooi schoon bij liggen..”
“Wat is er, wat gaat u met ons doen?” vraagt Danielle angstig.
“hele erge dingen…”grijnst de man.. “Jou ga ik zodadelijk uitlenen ana ene paar kennissne van me, die zich dan op je lekkere slanke lijf gaan uitleven.. Je kleine zusje houd ik voor mezelf.. “
Danielle begint weer te huilen…
Er wordt gebeld.. De man trekt Danielle aan een been en doet haar ene handboei om haar enkel. Het andere stuk van de handboei klikt hij vast om een kraan. Dan laat hij haar alleen..

Marise merkt dat er allerlei mensen in huis komen. De deur gaat nog een paar keer open en dicht. Dan komt de man weer binnen en makat haar handen en benen los. Ze krijgt wel meteen handboeien om. Leren boeien, met een roze voering. Die doen geen pijn, maar Marisezit er toch vast mee… Ze wordt meetrokken naar beneden. Marisejammert: “Wat gaat u doen? Laat me als.. alstublieft..Help. Ik wil niet..”
Ze komt beneden in de kamer en ziet dat daar twee gemaskerde mannen en een vrouw zitten. En Danielle is er ook. Ze zit vastgebonden op een stoel, in haar blote billen, maar nog steeds met haar witte jas aan… De drie gemaskerde mensen kijken geinteresseerd naar Danielle en nu ook naar Maris.
“OK die ziet er ook lekker uit, Strangeness..”zegt er een. “Echt een geile slet zo..”
“Ja, maar ze is nog weinig gebruikt..” zegt de eerste indringer. “Deze is voor mij..”
“Mogen wij die slanke hier?” vraagt de vrouw. “
“”Jep… Mara, ik zal eerst even een voorproefje geven aan deze meid..” Hij wijst op Maris.. Hiuj maakt haar handboei los en draait haar armen op haar rug. Dan pakt hij haar blonde haren en houdt haar overeind.. “Kijk..”zegt hij..:”ze heeft best lekkere tieten. Niet te groot, maar met zo een push-up bh ziet het er best lekker uit, toch?”
Hij grijpt met zijn vrije hand een van Maris’tieten en begint die te kneden. Marisekreunt.. “nee.. niet.. doen..”blijf af..”
“Even kijken wat ze hebben kan..”zegt de man en knijpt keihard in Maris’tepel.. Het arme kind wil door haar knieen zakken van pijn, maar wordt aan haar haren overeind gehouden.. Dan doet hij hetzelfde bij de andere tepel.. Het meisje brult het uit.. Het andere meisje begint hartverscheurend te snikken.. “Niet mijn amre zusje..”
Strangeness pakt een stoel en trekt Marisenaar zich toe. Hij legt haar over zijn knie en tilt haar rokje op.
“Kijk, deze lekkere tienerbillen, zijn voor mij..” zegt hij en geeft er een paar harde klappen op. Marisejammert weer. Het doet pijn, maar het beter dan het knijpen in haar tepel, vind ze..
“En hier…”de man duwt Maris’benen uit elkaar en graait met zijn hand tussen hara benen:”Hier is haar tienerhoerenkutje. Nog nauwelijks gebruikt.. “
Hij duwt twee vingers bij Marisenaar binnen en gaat daramee een tijdje snel in hara op en neer.. Marise kreunt öwowowowo”en neemt darabij al snel het ritme van de vingers in haar grot over..
“Ik weet nog niet hoe vaak haar bekje gebruikt is, maar deze keer gaat het zeker gebeuren.. Zegt de man terwijl hij doorgaat met vingeren.. Ze gaat me zodadelijk, als jullie je met d’r grote zus vermaken, lekker pijpen, he Maris? “
Marisehuilt dat ze niet wil.. Dat ze losgelaten wil worden.. Dr man geeft haar weer een paar harde klappen op haar billen en vervolgens ook nog eens een kneep in haar tepels..
“Niks te willen, jij…” zegt hij.“kom mee op de bank hier..”
Strangeness sleept haar mee. Hij gaat op de bank zitten en trekt haar naast zich, met haar hoofd in zijn schoot. Hij doet zijn broek los en haalt zijn stijve paal te voorschijn. Marisehapt naar adem..
“Zo, hoertje van me, neem mijn pik in je mond en pijp me..”” Hij trekt haar hoofd in de goede houding door haar aan haar haar te trekken..
Marisedoet voorzichtig haar lippen van elkaar. De man kent geen genade en dwut zijn eikel bruusk naar binnen..Marise schrikt, kokhalst even en wil dan bijten, maar bedenkt zich net op tijd. Dat kon wel eens verkeerd aflopen als ze beet, bedenkt ze. Ze sabbelt dus maar wat op d eikel van de man. Die lijkt er genoegen mee te nemen..
“OK.. hee, Kink, maak eens een foto..”De ene man haalt een camera te voorschijn en knipt een paar keer.. Strangeness zoekt met zijn hand naar Maris’ tieten en neemt die voor de foto ook nog eens ter hand. “Ook van die kant..” zegt Strangeness..: “Zodat je d’r in d’r kont kijkt..”“Mogen wij nu met die andere aan de gang, Strange?”vraagt de vrouw.
“Ja jongens, pak haar. Kleed haar uit en geef haar slaag. En wel hier recht voor ons, Ik wil kijken en die kleine teef hier moet kijken, hoe haar grote zus gepakt wordt..”
"Voor elkaar, Strange.." zegt de vrouw.
De drie tillen Danielle van haar stoel. Danielle piept en gilt.. Ze maken haar armen los en trekken haar haar jas uit.. En alle andere kleren die ze aan heeft. Ze gaan bepaald grof met haar om. Dan is ze naakt en word ze op de grond geduwd.. De vrouw, die een korte rok draagt, stapt uit haar slipje en knielt boven Dani's hoofd..De twee mannen houden elk een arm en een been van Danielle vast.. De vrouw laar haar kut tegen Dani's mond zakken. Een van de twee mannen neemt nu allebei haar benen vast en gaat achter de vrouw staan.. Hij neemt een voet van Danielle in elke hand en trekt zo haar bene wijd open. Daar staat de andere man klaar, met zijn grote dikke lul in de aanslag. Die is groter dan die van Strangeness en vooral dikker..
De man duwt zijn massieve staaf tussen de schaamlippen van Danielle en stoot toe..Het meisje slaakt een ijselijke kreet als de dikke lul in haar binnendringt. De vrouw laat zich zakken en smoort het gegil van Danielle in haar kut.. De man met de dikke lul begint Danielle snel en diep te neuken. Danielle wil het uitgillen, maar haar mond wordt gesmoord door de kut van de vrouw.. Die vrouw heeft ook haar tepels te pakken en begint er hard in te knijpen..
"Likken, teef.. lik me lekker.. of anders..." zucht de vrouw..

Strangeness doet er intussen alles aan om Marisete laten zien hoe haar zus geneukt wordt..
"Kijk.. wat een dikke pik he? Ze scheurt bijna open..." zegt hij en streelt Marisedoor haar haar.. dan trekt hij ineens weer haar hoofd naar zich toe en van z'n lul af.. Hij kijkt Marisediep in haar angstige blauwe ogen.."Pas op he? Ik kan jou nog veel erger laten lijden.." zegt hij geil en knijpt nog eens in haar ene tepel..
"Zuig me.. hoertje.."zegt hij.. Hij strekt zijn hand uit naar de billen van Marise.. Zijn vingers strijken door haar bilspleet en dan wrijft hij met z'n vingertop over haar kontgaatje..
"Oh ik ga je kontje vingeren..." zucht hij geil.
Hij trekt haar aan haar haar van z'n pik af en houdt twee vinger voor haar mond...
"Ik vind het zo geil, he.." zegt hij..: om meisjes op mijn vingers te laten sabbelen.. Omdat ze weten dat die vingers in hun kontje geduwd worden.."
Marise kijkt in verwarring naar de vingers.. gaat hij die in haar kontje duwen??..
" Als ze droog in je kontje gaan, schuurt je hele gevoelige eet open... Als ze nat zijn valt het mee." zegt Strangeness.." En ze gaan straks naar binnen.. door je sterretje... Dus..."
Hij duwt zijn vingers in maris' mond..
Marisekokhalst even. Zijn vinger die hij net tegen haar kontje gehouden heeft, smaakt bitter..
Dan duwt de man door.. Ze heeft geen keus meer en moet wel sabbelen..
De man trekt zijn natte vingers uit haar mond en voelt met dezelfde hand tussen haar billen.. Hij drukt dan een vinger in maris' kontje..
" En nu verder pijpen, stoephoertje.." beveelt hij..tegelijkertijd beweegt hij zijn vinger snel in Maris' kontje heen en weer. Dat doet haar pijn, maar windt haar ook weer op..

Intussen wisselen de twee mannen steeds van positie bij Dani.. De een stoot ene paar keer diep in haar kutje en trekt zich dan terug, neemt de voeten over van de andere man. De andere man stoot dan zijn lul diep en hard in Dani's kut en stoot even.. en dan wisselen ze wee van plaats.. Door al dat wisselen wordt Dani's kut droog.. en niet zo'n beetje.. En ze kan niet protesteren, want de vrouw duwt haar kut op de mond van Danielle en wrijft heen en weer..
"Hee, guys.." roept Strangeness...."Kink, Agent O, leg die meid eens klaar op de rand van de tafel.. Ik wil haar in haar kont naaien.. nu.."
De twee mannen doen wat hen gevraagd wordt. Ze leggen Danielle op de tafel. Een van de mannen trekt haar billen van elkaar.. Danielle gilt " neeeneeeneee!!.." in paniek..
Strangeness schud Marise van zich af.. "Liggen blijven, je moet me zo weer pijpen.." zegt hij bits tegen Maris..
Hij gaat achter Danielle staan en drukt zijn natte eikel tegen haar ster.. en drukt langzaam door. Danielle gilt en brult.. Maar de dikke pik van Strangeness dringt centimeter voor centimeter door in haar achterste.. Danielle huilt van pijn en vernedering..
Strangenness neukt haar even heel hard in haar kont.. dan gaat hij weer bij Marisezitten. en duwt zijn pik in haar mondje..
"Pijpen, sletje.. Proef je je zusje?? Lekkere reet dat ze heeft.."
Hij pakt Marisebij haar haar en drukt zijn pik ver in haar keel.. En ook drie vingers in haar kontgaatje.. Marisehuilt en jankt met de pik in haar mond..

Intussen hebben de drie zich over Danielle gebogen. Ze houden haar zo, dat de ene man zijn pik in haar mond duwt en de andere onder haar ligt, met zijn pik in haar kutje. De vrouw staat er achter en slaat met een zweepje op Dani’s billen.. Danielle gilt en schreeuwt, maar net als bij Maris, wordt haar geluid gedempt door een pik in haar mond. De onder liggende man grijpt Dani’s tepels en trekt daar hard aan..
Intussen drukt Strangeness op de bank Marisehoofdje steeds een beetje dichter op z’n pik en roert met de andere hand in haar kontgaatje. Marisehuilt.. Ze ziet hoe haar zus, die zo trouw gekomen is om haar te helpen, door de twee mannen genaaid en door de vrouw gepijnigd wordt. Vergeleken met Danielle is ze goed af, maar dat zal vast niet zo blijven, denkt ze.
De vrouw, stevig gebouwd en in de dertig, gespt zichzelf een voorbind-dildo voor, met een gemene grijns op haar gezicht. Ze smeert wat olie op de kop ervan en knielt achter Dani. Danielle gilt “ unnggg unnnggg unnng” met de pik in haar mond.. Ze kronkelt alle kanten op om te ontkomen aan haar verkrachters, maar dat heeft geen enkele zin.
De vrouw begint neukbewegingen in Dani’s kontje te maken en Danielle gilt nog harder…
Strangeness raakt opgewonden, merkt Maris, Hij duwt zijn vingers nog ruwer in haar kontje en trekt ana haar haren om haar pijptempo op te voeren…
"Ah Maris, hoertje van me.. Zie je hoe je arme zusje lijdt? Jouw schuld he? Jij hebt ons geroepen..” Hij gaat steeds ruwer in haar kontje te keer.. en dan stopt hij..
"Kom, ik ga je lekker neuken en tegelijk kijken hoe ze je zus in al haar gaatjes nemen... En jij kijkt ook he.."Hij draait de bank om en bindt Marise vast aan de poten, zodat ze voorover over de rugleuning ligt. Zo kijkt ze naar het tafereeltje voor zich waar Danielle nu aan drie kanten gepakt wordt.. Om beurten stoten de drie toe, de vrouw met de rubberlul in Dani's kontje.. de ene man in haar kut en de derde in haar mond.. Danielle huilt. Dan komt de man met de lul in haar mond klaar en gulpt het sperma over haar lippen.
Strangeness gaat achter Marise staan en duwt zijn pik in haar kutje. dat is drijfnat, hij glibbert naar binnen. Niettemin kreunt Marise alsof het helemaal nieuw is voor haar, een lul in haar natte doos.. Strangeness stoot toe, neukt haar grotje in een strak tempo..
Intussen hebben de drie Danielle op een andere manier tussen zich in genomen.. De vrouw zit nog steeds met de rubberlul in haar kontje, maar de twee mannen zijn klaargekomen en hebben zich terug getrokken.. De ene man heeft nu een zweepje en slaat Danielle daarmee over haar kleine maar stevige tietjes. De andere bewerkt haar billen met een andere zweep. Danielle zit vast en ondergaat het allemaal jammerend.
Strangeness neukt Marise hard in haar natte kutje en grijpt dan ook haar borsten beet. Hij voelt even en begint dan hard te kneden en drukt met zijn vingers in het zachte vlees.. Dan neemt hij haar tepels tussen zijn vingers en knijpt, rolt ze heen en weer tot Marise nog eens extra hard gilt.
"Lekker, teefje, als je zo gilt.." fluistert hij in haar oor.."En kijk je zus eens.."
Danielle huilt door alle slagen op haar borsten en billen.. Er lopen rode streepjes over haar witte bollingen..
Nu haalt de ene man twee knijpers te voorschijn. Gewone houten wasknijpers zijn het. ij zet de knijpers op de tepels van Danielle, die daar hard om moet brullen..
Strangeness trekt Marise aan haar haren.. Ze moet nu haar zus in haar ogen kijken..
"Zie je hoe ze huilt, je lieve zus? Jouw schuld hè? Jij hebt haar geroepen... "
Hij begint haar klitje te vingeren.. zachtjes, eerst,, dan wat harder, maar wel zo, dat Marise niet anders kan dan het lekker vinden..
Ze schaamt zich.. wil het niet voelen..
"Zie je schatje.." fluistert Strangeness.. "Je arme zus lijdt en jij.. jij gaat daar van klaarkomen.."
Marise voelt dat hij gelijk heeft.
Danielle hangt huilend tussen de drie in. Ze kijkt Marise aan..
Marise voelt dat ze gaat klaarkomen..
Haar zus misbruikt en zij ook.. en toch komt ze klaar...
..en hoe..
Oh god, denkt Marise.. Danielle heeft knijpers op haar arme tepels .. en ik wordt hier verkracht en ik kom klaar...
Jankend komt ze..
Strangeness komt tegelijkertijd in haar klaar.. Hij duwt nog net zijn slijmerige pik in haar mond om het laatste stootje sperma in haar mond terecht te laten komen..

Terwijl je het laatste beetje sperma in haar mond proeft, ziet Marise hoe haar zus huilend op de grond blijft liggen..
En dan zijn de vier insluipers ineens plotseling verdwenen.. Even verrassend als dat ze gekomen waren..
De twee meiden liggen bij te komen van hun ervaringen. Marise staat dan snel op en doet alles dat op slot kan op slot..
Dan gaat ze Danielle troosten..
"Sorry Danielle.. Ik had ze uitgenodigd. Maar dit wist ik niet.."Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners