Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mariska Els En Karel 1 - 14490 keer gelezen
Mariska is 1.85 lang. Ze heeft lange slanke benen, mooie peervormige borsten en smalle heupen. Zij werkt op een verzekeringskantoor als directie secretaresse. Mariska heeft het erg naar haar zin bij dit kantoor. Zij werkte al enkele jaren voor haar baas Karel genaamd. Hij was een stuk kleiner dan zij, 1.70, dat vond ze eigenlijk wel grappig. Op een dag bemerkte Mariska dat haar baas veel geld had genomen van de kantoorrekening. Zij vond dit wel erg vreemd. Ook dat Karel wel eens gebeld werd door een vrouw die niet zijn echtgenote was.

Op een dag ging Mariska even na haar baas weg. In de parkeergarage bemerkte zij dat Karel heftig stond te kussen met een vrouw die niet zijn vrouw was. Doordat Mariska ook zijn vrouw kende vond ze eigenlijk dat zijn vrouw dat moest weten en niet alleen moest weten maar ook zien. Ze liep naar haar auto waarin zij ook altijd een digitale kamera had liggen. Ze wist niet waarom ze dat ding altijd in de auto had maar nu wel. Het kwam haar nu goed van pas. Ze pakte de kamera en keek of ze er nog waren. En ja hoor, ze waren nog steeds heftig aan het vrijen. Mariska maakte foto’s. Na een tijdje stopte het stel en zij stapte bij hem in de auto. Mariska besloot achter ze aan te rijden. Ze reden richting Den Haag. Tot haar verbazing namen ze de afslag naar hotel Hoornwijck. Beiden stapten uit de auto en Mariska maakte weer foto’s. Het stel ging het hotel binnen en reserveerde een kamer. Mariska dacht: 'Zo dat noemt meneer dus overwerk'. Toen ze het vermoeden had dat het stel naar hun kamer was ging ze naar de receptie. Ze vroeg welk kamernummer het stel had dat net binnengekomen was. De vrouw achter de receptie zei: 'Dat kan ik u niet zeggen i.v.m. de privacy van de gasten'. Mariska nam de gok en vroeg of de kamer geboekt was door de heer van Belen van de firma Rochert. De vrouw achter de balie zei: 'Hoe weet u dat?' Mariska liet haar kaartje zien en zei: 'Ik ben de derde in dit verhaal' en gaf een knipoog aan de vrouw. Die lachte en werd een beetje rood. Ze zei ik begrijp het. Ze gaf het kamer nummer: 332, derde verdieping.

Mariska ging naar boven gewapend met de kamera. Ze klopte op de deur van kamer 332. Karel deed open met een handdoek om. Hij schrok toen hij Mariska zag. Mariska maakte van de gelegenheid gebruik en duwde hem opzij. Ze maakte foto’s van Karel en de vrouw die naakt in bed lag. Toen ze klaar was zei ze op een zeer denigrerende toon: 'Hier hoor je meer van mannetje'. Karel kon wel door de grond zakken. Hij smeekte haar niets tegen zijn vrouw te zeggen. Mariska antwoordde: 'Daar had je eerder aan moeten denken. En heb het lef niet mij te ontslaan of wat dan ook. Ik rij nu direct naar jouw vrouw. Wat de gevolgen zijn merk je dan wel'. Zij liep weg en deed de deur achter zich dicht. Zoals ze gezegd had reed zij direct naar het huis van Karel. Ze belde aan en Els deed de deur open. Els was verbaasd om Mariska te zien en zei meteen: 'Karel is er niet, hij is aan het overwerken. Maar dat weet jij toch?' Mariska zei: 'Mag ik binnen komen? Ik wil wat met je bespreken'. Els, die nog steeds verbaasd was, zei: 'Kom maar binnen'.Els is een vrouw van 1.90 lang en heeft lange benen, mooie grote borsten (groter dan die van Mariska) en zeker ook een goed figuur. Mariska en Els konden het ook best goed vinden met elkaar en gingen wel eens samen lunchen. Zij gingen zitten. Ondertussen had Els voor hun beide fris ingeschonken. Mariska begon: 'Els ik moet je iets vertellen, Karel heeft een ander. Een andere vrouw'. Els schrok heftig. 'Dat kan niet' zei ze, waarop Mariska zei: 'Ik zal het je laten zien'. Ze liep naar de tv en sloot de kamera aan. Ze zette de tv aan en liet Els alle foto’s zien. Na de foto’s bekeken te hebben was er geen enkele twijfel bij Els meer. Zij brieste meteen van± ´Ik ga scheiden, dit kost hem een vermogen en het huis. Ik kleed hem uit tot op het bot´. Mariska zei± ´Rustig nou maar. Is dat wat je echt wil?' Els bedaarde en zei: 'Nee eigenlijk niet', maar meteen er achter aan: 'Wat moet ik dan?'

Mariska begon: 'Els zoals je weet heb ik je wel eens verteld dat ik actief met bdsm bezig ben. Hoe zou het je lijken om van Karel jouw slaaf te maken. Dat hij bij je mag blijven alleen maar als jouw slaaf en dat hij alles moet doen wat jij zegt'. Els was stil en dacht er over na. Karel die haar zou gehoorzamen? Seks met haar zou hebben wanneer zij dat wilde, hoe zij het wilde en nog veel meer. Els zei: 'Dat lijkt mij eigenlijk wel wat. Alleen ik heb geen ervaring. Maar ik moet jou wat vertellen Mariska. De gedachte daar aan windt mij op. En weet je wat mij ook opwindt? Als ik wel eens aan jou denk fantaseer ik dat wij samen aan het vrijen zijn'. Waarop Mariska lachend antwoordde: 'Dat doe ik ook. Ik ben namelijk biseksueel. Stel je voor: Karel vastgebonden op een stoel met een anaal dildo in terwijl wij op het bed aan het vrijen zijn'. Beide vrouwen raakten opgewonden bij deze gedachte. Mariska zei: 'Laten we het volgende doen. Je belt Karel en laat hem naar mijn huis komen. Daar hebben we alles bij de hand. Ik ben boven. Jij laat Karel binnen en zegt hem: je heb een keus. We gaan scheiden of je doet vanaf nu alles wat ik zeg en jij bent dan voor altijd mijn slaaf. Hij zal voor het laatste kiezen. Dan laat je hem zich uitkleden in de huiskamer en moet hij naakt op zijn knieen wachten. Jij gaat naar boven en je kleed je om als meesteres. Ik ben dan al gekleed en samen gaan we naar beneden. Ik zal het heft in handen nemen. Dan zal ik jou leren en laten ervaren wat het is om Meesteres te zijn'.

Els belde meteen Karel en zei hem koel en nuchter dat hij naar het huis van Mariska moest gaan. Dat ze hem daar over drie kwartier verwachtte. Karel antwoordde dat hij er zou zijn. Els zei tegen Mariska: 'Het is wel spannend maar ook opwindend'. Beide vrouwen stonden op. Mariska keek naar Els en kuste haar innig. Beide keken elkaar aan en begrepen elkaar stilzwijgend. Ze reden naar het huis van Mariska. Daar aangekomen schonk Mariska eerst voor hun beide wat te drinken in. Na verloop van tijd ging de bel. Mariska zei: 'Dat moet Karel zijn'. Zij ging naar boven maar voordat ze dat deed sloot ze de kamera aan zodat Els hem kon confronteren met de foto’s. Els ging de deur open doen. Daar stond Karel, lijkbleek met een groot schuldgevoel. Hij had tenslotte zijn Els bedrogen die altijd zo goed voor hem was geweest, vooral tijdens de opbouw van de zaak. In die periode was het armoe troef. Zij stond hem altijd bij in woord en daad. Els vroeg hem zo koel en nuchter mogelijk binnen te komen. Karel liep achter haar aan. Ze zei hem te gaan zitten en begon: 'Luister Karel wat je gedaan heb is voor mij onvergeeflijk'. Ze stond op, zette de tv aan en liet hem de foto’s zien. Ze ging verder: 'Dit is wat je mij aangedaan hebt. Ik heb voor jou het volgende: A Wij gaan scheiden. Maar je zult begrijpen dat ik veel zal vragen en jij alles zult moeten geven wat ik eis. B Wij blijven bij elkaar, maar jij zult mij voortaan in alles gehoorzamen en je aan mij onderwerpen en uiteindelijk zul je mijn slaaf worden. Als je nu opstaat en de deur uitloopt zullen we gaan scheiden, met alle gevolgen van dien. Blijf je zitten dan zul je mijn slaaf worden en instructies ontvangen. Wat wordt het?' Els en Karel voelden beide de spanning tussen hen. Het moment leek wel een eeuwigheid te duren.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners