Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mariska Els En Karel 2 - 11022 keer gelezen

Karel bleef zitten en zei: 'Ik blijf bij jou'. 'Dat is een verstandige keus Karel. Dan kleed jij je nu uit, je gaat op je knieŽn zitten en je wacht hier op wat komen gaat'. Els liep weg, Karel bleef achter. Hij begon zich uit te kleden. Hij vond het eigenlijk wel spannend en aan zijn pik te zien ook wel opwindend. Karel ging op zijn knieŽn zitten en wachtte gespannen af wat er komen ging. Hij hoorde voetstappen de trap af komen en hoorde ze praten. Hij dacht: verrek Mariska is er natuurlijk ook. Die zou hem nu ook naakt zien. Ik ben haar baas en nu zal zij mij de baas zijn. De kamerdeur ging open en beide vrouwen kwamen binnen. Karel keek zijn ogen uit. Mariska droeg zwarte hoge laarzen en een strakke leren broek met daar boven een zwart zijden blouse. Els had deze zelfde outfit maar dan in het rood. Nu hij op zijn knieŽn zat waren beide vrouwen nog groter. Door zijn naaktheid en hun verschijning voelde hij zich zowel lichamelijk als geestelijk heel klein. Mariska nam het woord: 'Zo Karel, vanaf dit moment en in situaties als deze heet je vanaf nu Ding K. Ik ga Els begeleiden zodat zij steeds vaardiger zal worden in het meesteres zijn. Op het werk ben ik gewoon je secretaresse, daarbuiten een meesteres. Omdat je nu een ding bent zijn Els en ik mevrouw Mariska en mevrouw Els. De gebruikelijke titel van ons zal dus mevrouw zijn. Te allen tijde spreek je ons aan met mevrouw. Als wij je waardig genoeg vinden zul je de titel slaaf krijgen. Vanaf dat moment mag je ons meesteressen noemen. Is dat duidelijk?'. Karel antwoordde: 'Ja Mariska'. Mariska gaf hem meteen een klap in zijn gezicht. 'Blijkbaar is het niet duidelijk. Nu blijkt maar weer waarom je Ding K heet. Is het duidelijk?' 'Ja mevrouw Mariska'. 'Goed zo'. Mariska zei tegen Els: 'Als het Ding het niet goed doet zoals jij wilt meteen afstraffen. Net zolang tot jij tevreden bent'.

'Zo Ding ga jij maar eens staan met je handen achter je hoofd en benen wijd'. Karel ging staan. 'Zo Ding dit noemen wij positie 1. Als wij zeggen neem positie 1 in dan ga je zo staan. Wij zullen je nu drie posities leren. Positie 1 heb je nu gehad'. Voor positie 2 pakte ze Karel bij zijn nek en duwde hem voorover. Hij stond gebogen: 'Nu pak je je billen vast en trek ze uit elkaar'. Karel deed wat hem gevraagd werd. Hij stond nu met een opengesperde kont voorover gebukt. Mariska zei tegen Els: 'Zo bied een Ding zich aan om geneukt te worden'. Karel voelde zich vernederd. Mariska zei ineens: 'Kijk zijn pik is stijf, hij vindt het blijkbaar lekker om zichzelf als neukslet aan te bieden. Daar kunnen we leuk gebruik van maken door hem dagelijks in zijn kont te neuken. En later hem door een van mijn slaven te laten neuken'. 'Door een man geneukt worden' gonsde door Karel zijn hoofd: 'Het zal toch niet?'

Mariska ging verder: 'Zo slaaf dit is dus positie 2. Nu positie 3. Op je knieŽn Ding, die poten uit elkaar en handen achter je hoofd. Dit is de wachtpositie Els, zo laat je hem achter als je weggaat of als hij moet wachten op een straf bijvoorbeeld. Dit is ook een handige positie voor dit' en Mariska draaide zich om en gaf hem ineens een schop voor zijn ballen. Karel had daar niet op gerekend waardoor het heel hard aankwam. Hij viel om van de pijn. 'Kijk eens Els hoe handig dat is. Het voordeel is ook dat hij niet weet wat er komen gaat. Dat hij moet wachten of dat hij een schop voor zijn ballen krijgt en moet wachten'. Karel krabbelde overeind en ging weer in positie zitten. Els zei: 'Kijk Mariska, zijn pikkie is weer slap'. waarop Mariska antwoordde: 'Een trap voor zijn ballen is effectief als je niet wilt dat een Ding met een stijve rondloopt. Het is best wel irritant, constant een Ding om je heen met een stijve'. Mariska vroeg aan Els: 'Heeft hij je wel eens in je kont geneukt?' 'Ja' zei Els: 'Op een keer duwde hij hem plotseling onverwacht in mijn kont. Zijn pik was gelukkig goed nat van mijn geil maar ondanks dat deed het wel zeer'. Mariska vroeg: 'Deed hij het zonder enige voorbereiding?' 'Ja' antwoordde Els. 'Mooi, dan zullen wij dat nu ook maar bij hem doen. Weet hij gelijk wat het is'.Karel schrok zich een hoedje. Genomen worden in zijn kont terwijl hij een thermometer al te dik vond. De angst kroop door hem heen. Els zag dit en zei tegen Mariska: 'Kijk het Ding is bang'. Els liep naar hem toe, aaide hem over zijn bol en zei: 'Je hoeft niet bang te zijn hoor Ding. Ik heb er ook niets van gekregen en een beetje pijn is fijn dus wen maar aan de pijn'. Mariska liep naar Els en nam haar mee naar een kast. Ze deed een la open en daar lagen allemaal voorbind-dildoís van verschillende diktes. Mariska zei: 'Ding hier komen'. Karel stond op en liep naar hen toe. Mariska zei: 'Terug naar je plek'. Karel liep verbaasd terug en nam zijn positie weer aan. 'Zo Ding, nu hier komen maar niet lopend maar kruipend. Je mag alleen lopen als je daar toestemming voor hebt'. Karel ging kruipend naar hen toe. Het ging wat stuntelig. 'Els zie je, het is echt een Ding, het kan niet eens behoorlijk kruipen. Ik zal hem daar maar eens in trainen met harde hand. Dat kunnen we vanavond ook doen, kruiptraining geven. Maar eerst gaan we hem anaal ontmaagden en aan jou de eer Els'.


Karel zat in positie 3 naast de vrouwen. Hij keek hoe ze beide een dildo aan het uitzoeken waren. Els pakte een vrij dikke dildo en liet die door haar vingers glijden. Mariska zag zijn stijve. 'Kijk hij krijgt een stijve door naar jou te kijken terwijl je met een dildo speelt. Windt het je op Ding K?' vroeg Mariska. 'Ja mevrouw' antwoordde Karel. 'Zo, kijken of dat straks nog zo is als er een dildo in je kutje zit. Want jouw kont is vanaf nu jouw kutje en zo noem jij hem ook'. 'Ja mevrouw' antwoordde Karel. 'Zo Els, en heb je een geschikte dildo gevonden?' Els liet een dildo aan Mariska zien. Mariska antwoordde: 'Die lijkt mij inderdaad wel geschikt. Doe hem maar om'. Els bond de dildo om. Karel keek naar haar. De moed zonk hem in de schoenen en hij dacht: die past nooit, dat gaat echt niet. Hij durfde niets te zeggen.

'Zo Ding' zei Mariska: 'Nu ga jij netjes aan mevrouw Els vragen of zij jou wil neuken'. Karel kon die woorden niet over zijn lippen krijgen. Waarop Mariska zei: 'Komt er nog wat van Ding of ben jij je tong verloren?' Nog kwam er niets over zijn lippen. 'Nou ik hoor niets' zei Mariska. Mariska zei tegen Els: 'Nou hij wil blijkbaar niet door jou geneukt worden, die ondankbare hond'. Mariska deed een la open, pakte een halsband en deed die om bij Karel. Ze pakte uit diezelfde la een riem, deed die aan de halsband vast en zei: 'Meekomen Ding'. Karel die nu achter haar aankroop aan een riem net als een hond voelde zich heel erg vernederd. Mariska liep naar de eethoektafel en zei tegen Karel: 'Opstaan en voorover buigen op de tafel'. Daar stond Karel, niet wetend wat er komen ging. Mariska liep naar een kast en pakte en wat dik spaans rietje. Ze zei tegen Els: 'Dit is eigenlijk niet voor beginnende Dingen. Maar omdat hij niet begrijpt dat het een voorrecht is om door jou geneukt te worden, terwijl hij het jou wel gedaan heeft zonder voorbereiding, moeten wij dit maar hard aanpakken'.

Els en Mariska liepen samen naar Karel. Mariska zei: 'Ding luister goed. Ik sla je met dit rietje net zolang op je reet tot jij bereid bent om aan mevrouw Els te vragen of zij je wil neuken. Dus ik stop pas als jij bereid bent het te vragen, is dat duidelijk Ding?'. 'Ja mevrouw' antwoordde Karel. 'Ik geef je nu nog ťťnmaal de kans het te vragen. Doe je het niet dan begin ik. Nou Ding wat doe je?' Karel hield zijn mond en dacht: na een of twee tikken houd ze wel op. Mariska ging in positie staan en gaf Karel de eerste tik, niet al te hard. Karel dacht: als dit alles is dan hou ik het langer vol dan zij. Er volgde weer een tik en nog een tik, steeds op dezelfde plek. Die plek werd wel steeds gevoeliger. 'Kijk Els' zei Mariska: 'Je kan natuurlijk hard slaan met veel kracht, alleen dat kost jou veel energie en dat moet je niet hebben. Als je gewoon lekker slaat op dezelfde plek gaat het steeds zeerder doen. Kijk maar en wacht maar af'. Nu zakte Karel de moed wat in de schoenen. Hij dacht: die bitch weet wat ze doet. 'Zo Ding, en vanaf nu ga je alle slagen tellen'. Mariska begon: pats 1 pats 2 pats 3 pats 4 pats 5. Zijn billen gingen behoorlijk zeer doen. Mariska streelde zijn billen, dat voelde goed. 'Kom Els' zei Mariska: 'Voel maar eens'. Ook Els voelde en zei: 'Dat voelt lekker warm aan, ook apart die kleine striemen'. 'Wil jij het ook een proberen Els?'. 'Ja' zei Els enthousiast.Els nam de plek over van Mariska en begon te slaan. Els sloeg harder dan Mariska. Els zei: 'En doortellen Ding'. Pats 6 pats 7 pats 8 pats 9 pats 10. Karel begon wat te gillen. Het ging nu echt zeer doen. Hij dacht: ze stoppen niet. Hij moest een keus maken: meer slaag of het vragen. Els stopte. 'En Ding, heb jij nog iets te vragen?' Karel hield zijn mond. Mariska zei tegen Els: 'Mag ik even?' 'Ja hoor' antwoordde Els. Mariska nam letterlijk en figuurlijk het stokje over van Els. 'Je hoeft niet meer te tellen Ding' en Mariska haalde uit. Karel gaf een gil en vloog omhoog van de pijn. Mariska wachtte even en Karel lag weer klaar. Weer haalde Mariska hard uit. Bij Karel stonden de tranen in zijn ogen. Karel zei: 'Mevrouw mag ik het alstublieft vragen?' Karel kon zijn eigen oren niet geloven. Hij ging vragen aan zijn vrouw of zij hem wilde neuken. Dit had hij in zijn stoutste dromen niet gedacht. 'Okť Ding, je kan het vragen in positie 3, heel vriendelijk en beleefd'.

Karel ging op zijn knieŽn, deed zijn handen achter zijn hoofd en zat recht tegenover Els. De dildo wees recht in zijn gezicht. Waarop Mariska zei: 'Je kan je ook laten pijpen door Ding voordat je hem neukt'.
Els zei: 'Dat lijkt me wel leuk. Hij vond het ook altijd lekker als ik hem pijpte'. Mariska zei: 'Ding, vraag maar of je mevrouw Els mag pijpen'. Karel voelde zich heel klein, maar zin in die slagen had hij niet. Hij zou het ook niet kunnen verdragen. Dus hij vroeg het: 'Mevrouw Els mag ik u alstublieft pijpen?' Waarop Els antwoordde: 'Natuurlijk Ding, als jij dat zo graag wilt'. Met de nadruk op 'graag willen'. Karel nam schuchter de dildo in zijn mond. Hij ging op en neer met zijn mond. Els zei: 'Ding als ik het zo bij jou deed was je ook niet tevreden'. Zij pakte het hoofd van Karel en duwde hem hard tegen de dildo aan. Hij moest bijna kotsen. Zij bewoog hardhandig zijn hoofd op en neer. 'Zo doe je bij mij ook altijd'. Na een poosje stopte ze.

Els zei: 'En nu je volgende vraag'. 'Mevrouw Els wilt u mij alstublieft neuken?' Els gaf hem een tik in zijn gezicht en zei: 'Fout, overnieuw'. Karel dacht na. Hij vroeg het opnieuw: 'Mevrouw Els wilt u mij alstublieft in mijn kutje neuken?'. 'Goed zo Ding, je leert het wel'. waarop Mariska plotseling zei: 'Daar wachten we even mee, laten we eerst maar eens wat gaan eten. Ding je mag opstaan en lopen om de tafel te dekken'. Karel voelde zich stram en zijn billen gloeiden hevig. Toen hij opstond zei Els, kijkend naar zijn kont: 'Kijk hij heeft mooie rode billetjes, net als een ondeugend jongetje dat op zijn billen heeft gehad'. Mariska zei daarop: 'Rode billen zijn mooie billen'. Els zei: 'Nu is zijn kontje nog lekkerder. Of eigenlijk zijn kutje is nog lekkerder. Dus ook lekker om te neuken. Ik verheug me er op om die slet straks lekker in zijn kut te neuken, hard en meedogenloos. Net als hij mij gedaan heeft'. Karel had er nu echt spijt van dat hij het zo bij zijn vrouw gedaan had. 'Jij Ding, de keuken in en tafel dekken. Twee borden met bestek.Voor jou heb ik iets anders om van eten'. Karel ging naar de keuken en begon de tafel te dekken, zich afvragend waar hij van zou moeten eten. Terwijl hij de tafel dekte bestelde Mariska Grieks eten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners