Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mark - 8788 keer gelezen
Buiten op het pleintje rennen mijn jongens naar de auto van opa en oma. “Oma mogen we logeren?” roept de jongste. Oma en opa kijken elkaar lachend aan “wat een goed idee”. Ze lopen richting ons huis, de jongens voor hun uit om het nieuws te vertellen.
“Mam, mam mogen we bij oma logeren?” Ik frons even demonstratief mijn wenkbrauwen, “oh toe mam” ze kijken me beide vragend aan. Als ik begin te glimlachen rennen ze juichend naar boven om hun spulletjes te gaan pakken.
“We kwamen eigenlijk op de koffie” grinnikt opa. “Ja dat heb ik ook hoor!” Ik doe gelijk voor hun koffie in. Als we in de kamer zijn gaan zitten komen de jongens met hun vader naar beneden. “Pap is ook wakker, hoor” Mijn echtgenoot loopt met zijn ochtendjas aan naar de keuken en komt terug met een mok koffie.
Oma glimlacht even “we wilden eigenlijk morgen de jongens mee nemen naar de dierentuin.” De jongens beginnen te juichen en opa en oma kijken lachend naar hun. “We brengen hun morgenavond wel weer thuis”.
Het is vroeg in de middag als opa en oma met de jongens weg rijden. Mark en ik ploffen op de bank, “wat een rust, tot morgenavond zijn ze weg” Mark trekt me tegen zich aan “waarom ga je eens niet lekker in bad liggen, dan doe ik even boodschappen voor het weekend” Ik glimlach naar hem “klinkt verleidelijk” Hij pakt mijn hand en trekt me overeind, “doe nou maar, ik red me wel”. Terwijl Mark boodschappen gaat doen loop ik de trap op naar boven. Ik laat het bad vol lopen en pak handdoeken en een badjas. Zet een cd aan en draai de luidsprekers van de badkamer aan. Dan stap ik heerlijk in het warme water. Genietend van het warme water, luister ik naar de muziek. Wat een heerlijke rustige zaterdag middag.

“Ik ben er weer hoor” Ik open mijn ogen en zie Mark om het hoekje van de deur kijken “heerlijk hč die rust” Ik glimlach even en knik, dan verdwijnt hij weer. Ik besluit er maar uit te gaan, het water is al behoorlijk afgekoeld. Als ik de slaapkamer op loop zie ik dat Mark kleding voor me klaar heeft gelegd, een spannend behaatje met kwart cupjes zodat mijn tepels nog net vrij erboven uit komen. Een slipje met open kruisje en een behoorlijk kort wikkeljurkje. Alles in een witte kleur, het is tenslotte 27 graden buiten. Snel begin ik me aan te kleden, Mark heeft duidelijk plannen gemaakt en ik ben erg benieuwd wat hij bedacht heeft. Snel doe ik mijn haren in een strakke paardenstaart en dan loop ik naar beneden.

“Zo schoonheid, lekker ontspannen” Mark kijkt me doordringend aan. Ik glimlach even “heerlijk zo zonder de jongens die rondrennen”. Mark loopt naar me toe en geeft me een heerlijke zoen “je zie er verdomd geil uit” fluistert hij in mijn oor. Ik ril even als ik zijn adem langs mijn nek voel gaan.
“Ga daar voor de tafel staan, je gezicht naar de tafel” Ik doe meteen wat hij zegt en bedenk me dat hij weer ongemerkt de overgang heeft gemaakt van echtgenoot naar meester. Hij gaat achter me staan “zet je handen op de tafel” Terwijl ik me iets voorover buig om mijn handen op de tafel te zetten trekt hij me aan mijn heupen wat naar achter. Gehoorzaam stap ik iets verder van de tafel af zodat ik helemaal bereikbaar ben voor mijn meester.
Zijn handen strelen mijn lichaam, zijn vingers strelen herhaaldelijk over mijn harde tepels die zichtbaar door het jurkje te zien zijn. Zachtjes duw ik me naar zijn handen, verlangend naar zijn aanraking, dan glijden zijn handen over mijn heupen naar beneden. Hij streelt mijn dijen en dan laat hij zijn hand over mijn billen glijden. Hij is naast me komen staan en met een hand over mijn achterwerk strelend duwt hij zijn andere hand tussen mijn benen. Vakkundig begint hij me te vingeren. Ik zucht even heerlijk weet hij me te bespelen, hij kent mijn lichaam tot in het kleinste detail. Ik kreun ongemerkt steeds harder, en als ik bijna klaarkom stopt hij er mee. “Heerlijk slavin, je kutje is altijd zo bereidwillig”.
Hij loopt naar de voordeur en pakt de autosleutels “kom je nog?” Snel loop ik achter hem aan, licht verward over wat hij nu van plan is. “Waar gaan we naar toe?” Mark glimlacht naar me “ik heb een verrassing voor je” Hij maakt de autodeur voor me open en laat me instappen “ik ben binnen een paar minuten terug, even wat pakken binnen”.
Hij laat de deur open staan en loopt naar binnen terug, ik blijf rustig wachten, ik ken mijn meester, het heeft geen zin om verdere vragen te stellen, en ik moet zeker niet naar binnen gaan om te kijken wat hij nu uitspookt.

Na een paar minuten komt Mark naar buiten met een grote weekendtas en doet de deur achter zich dicht. Hij gooit de tas in de kofferbak en stapt in. “Zo we kunnen”. Hij start de auto en ik gooi snel de deur aan mijn kant dicht. Meteen laten we de raampjes zakken en al snel rijden we het dorp uit.

“Zet je voeten zo ver uit elkaar als het kan” Mark’s hand glijd meteen over mijn dijbeen. Ik duw mijn benen zo ver uit elkaar als het gaat in de auto. Mark streelt over mijn slipje, en dan duwt hij ze tussen mijn licht gezwollen schaamlipjes. “Heerlijk zo’n slipje met open kruisje” zijn vingers blijven onophoudelijk over mijn kutje glijden. Ik kreun zachtjes en draai met mijn heupen op zoek naar meer druk op mijn klitje. Mark wrijft zachtjes over de harde opgezwollen klit. Ik kreun geil van genot, opnieuw vingert hij me. Ik kom bijna klaar, en opnieuw stopt hij er mee. “Nog niet slavin, je hebt nog niets gedaan om een orgasme te verdienen”. Ik kreun zacht van teleurstelling, ik ben zo geil als wat en wil eigenlijk gewoon klaarkomen.
Mark draait een parkeerplaats op vlak bij een groot meer. Hij rijd naar het einde van de parkeerplaats, het is niet echt druk, maar het is er zeker niet rustig. Samen stappen we uit, “meelopen slavin”. Mark pakt de tas uit de auto en loopt voor me uit naar een stuk naaktstrand. Hij loopt langs de rand van grote struiken en na een paar minuten laat hij de tas zakken op een rustig stuk strand vlak langs de rand. Hij haalt een grote deken uit de tas en spreid die uit. Hij trekt zijn shirtje uit en gaat op de deken zitten. “Zo geile slavin, maak nu maar eens dat mooie jurkje open” Ik kijk hem vragend aan, en zie hoe hij knikt. Langzaam knoop ik het jurkje open en laat hem van mijn schouders glijden. Mark glimlacht even “nu je beha” Ik haak de beha los en doe deze langzaam uit. Mark maakt zijn broek open en doet deze uit, zijn boxer gelijk mee. Hij zit nu naakt op de deken “Nu je slipje” Ik doe langzaam mijn slipje naar beneden “buig je maar naar voren en pak je slipje van je voeten op en geef deze maar aan mij”. Ik buig me om het slipje te pakken en als ik snel naar achteren kijk zie ik dat er een aantal mensen naar ons kijken. Met een rood hoofd geeft ik mijn slipje aan Mark. Hij houd hem even onder zijn neus en ruikt er aan “ik kan ruiken dat je kutje erg geil is slavin, kom maar even hier op de deken liggen, dan kunnen we daar wat aan doen.”
Ik laat me naast hem op de deken zakken, “Mark al die mensen kijken naar ons”. Hij glimlacht naar me en geeft me een lange sensuele tongzoen. Zijn vingers strelen opnieuw mijn kutje, binnen no-time bereik ik bijna een orgasme “toe meester mag ik klaar komen” Mark kijkt me grijnzend aan “hier op het strand?” Ik kijk hem aan en realiseer me wat hij zegt. Ik schud snel mijn hoofd “laten we naar huis gaan” Mark schud zijn hoofd en maakt een hoofdgebaar naar de struiken “loop maar voorop in, ik kom achter je aan met de spullen.” Ik kijk even aarzelend om me heen, maar als niemand kijkt loop ik snel de struiken in, al snel ben ik uit het zacht van het strand.
Mark komt met de tas en de deken de struiken in, samen gaan we op zoek naar een open plek. Daar spreid Mark de deken opnieuw uit “op handen en knieen slavin” Snel ga ik in de gewenste positie zitten, Mark knielt achter me neer en begint me heerlijk te vingeren. Met twee vingers pompt hij in mijn kutje, soppende geluidjes makend. Met zijn vingers van de andere hand wrijft hij snel over mijn klitje “mag ik klaarkomen meester? ” Mark zet zijn harde lul voor mijn natte opening en dringt met een forse stoot diep naar binnen “kom maar slavin” meteen kom ik kreunend klaar. Mark begint me nu met lange halen te neuken, al snel kom ik opnieuw klaar. Mark trekt zich terug en komt voor me zitten “pijpen slavin”. Ik hap zijn paal naar binnen en proef mijn eigen kutgeil op zijn pik, met lange halen laat ik hem in en uit mijn keel glijden. Mark buigt zich over me heen en vingert me opnieuw, ik voel hoe mijn hoogte punt nadert “mag ik klaarkomen meester? “ kreun ik zacht. Mark tilt mijn kin op en kijkt me diep in mijn ogen “ja slavin, je mag zo klaar komen” Hij duwt opnieuw zijn trillende pik in mijn mond, “je mag klaarkomen op een nieuwe lul” ik voel hoe iemand achter me neerknielt . Verschrikt probeer ik overeind te komen, maar Mark houd me bij mijn schouders stevig vast “zuigen slavin, je krijgt je kut vol, dan mag je klaarkomen.” Met een soepele beweging dringt een harde lul mijn natte kut binnen “neuk haar maar” hoor ik Mark zeggen. Ik kreun zacht, maar ik weet niet of het van geilheid is of van schaamte. Mark houd mijn hoofd vast, en trekt zijn lul terug. Hij draait mijn hoofd iets en laat mijn hoofd op zijn schoot rusten. “Neuk deze slavin maar klaar, toe maar harder, ze kan er tegen”. De man achter me neukt me keihard tot ik sidderend klaarkom. “Dan trekt de man zich terug, ik hoor hoe hij de condoom van zijn harde lul trekt en met een grom klaar komt. “Goedzo spuit deze zaadslavin maar onder” De man geeft me een tik op mijn bil en verdwijnt weer. Mark knielt achter me en neukt me snel naar een nieuw hoogtepunt. Met een grom spuit ook hij zijn pik leeg over mijn rug.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners