Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Martine en de SM voor de Cam - 9904 keer gelezen
We waren de weekboodschappen wezen doen op zaterdag morgen toen Martine tegen me zei, “ moet je horen Peet, ik heb een paar keer gechat met een kerel”. Ja en.?” zei ik, “nou het kwam eigenlijk zo” zei Martine “ik had gereageerd op een sm verhaal dat ik op internet gelezen had, en aan hem geschreven dat ik het een geil verhaal vond, en dat mij het geil leek om ook wel eens zoiets mee te maken”. “Zoals wat?” “vroeg ik haar”, “nou gewoon” zei ze “zoals in dat verhaal, het trok me aan en werd er geil van en kreeg er zelfs een nat kutje van, en heb toen mezelf wel drie keer klaar gevingerd tijdens het lezen”. Ik schoot in de lach en zei dat ik het wel stoer vond van haar dat ze op het verhaal gereageerd had. “Dus je vind het niet erg?” vroeg ze, “nee hoor meid, waarom zou ik dat erg vinden” zei ik. “Nou zei Martine misschien omdat ik hem ook mijn tieten heb laten zien voor de cam”. Hier was ik wel wat verbaasd om want Martine is normaal best verlegen en dit was nu niet iets wat ze zomaar zou doen. “Vond je dat niet eng dan? ” vroeg ik. “Ja best wel hoor”zei ze, “maar ik werd zo geil tijdens het chatten omdat hij van alles aan me vroeg van wat ik lekker vond en zo, en of ik ervaring had met het één en ander”, “en hij vroeg of hij me een keer kon zien, of dat we een keertje af konden spreken”. Ik keek hier toch wel even vreemd van op want ik had dit niet van Martine verwacht, normaal was ik degene die zulke dingen regelde zoals in de sex shop en met mijn voetbal vrienden, maar blijkbaar had ze nu de smaak te pakken gekregen en zelf de stoute schoenen aan getrokken.

“Vind je het erg?” vroeg Martine, “nee hoor”zei ik “alleen we moeten wel oppassen met wie we in zee gaan en ik wil er wel bij zijn” zei ik. “Dat spreek vanzelf hoor, dat heb ik ook tegen hem gezegd, zonder jou gebeurd er niets en hij zei dat hij dat wel begreep”. “Laten we eerst maar eens kijken en wat meer over hem te weten zien te komen, dat je met hem chat en dat jullie elkaar opgeilen op msn met of zonder cam vind ik geen bezwaar hoor!” zei ik. Martine was duidelijk opgelucht en in de weken die volgden chatte ze regelmatig met Andre zoals de verhalen schrijver bleek te heten, hij geilde Martine regelmatig op en als ik dan thuis kwam vertelde ze hoe geil ze werd van Andre’s verhalen en van de dingen die hij met haar zou willen doen, zoals haar vastbinden, blinddoeken, haar tepels voorzien van klemmetjes, klemmen op haar lekkere vette schaamlippen zetten, met gewichtjes, en haar vervolgens een pak voor haar billen geven tot ze heerlijk gloeide van de klappen op haar kont en nog veel meer van zulke dingen. Op een avond kwam ik thuis van de voetbal training toen Martine weer met hem zat te chatten, tot nu toe had ze me er alleen maar over verteld, en wist ik niet exact wat ze deed met hem voor de cam. Beneden was ze niet dus ik deed de deur op slot en het licht uit en ging naar boven. Ik hoorde een mannen stem toen ik boven kwam en hoorde een zoemend geluid, zachtjes deed ik de deur van de kamer open waar de computer stond en zorgde dat ik nog even uit het zicht bleef. Ik zag Martine helemaal naakt op de bureau stoel voor de pc zitten met een vibrator in haar handen waarmee ze haar kutje aan het verwennen was, en op het beeldscherm het hoofd van een man, en zag ook dat ze dus haar cam aan had staan. Martine hijgde en praatte tegen hem, en had mij nog steeds niet in de gaten. “Ooo ik ben zo geil op je, ik ben jou geile hoertje” zei ze terwijl ze zichzelf zat te verwennen met haar vibrator. “Ik wil dat je nu de knijpers nu op je spenen zet geil sletje” hoorde ik de man zeggen.

Martine legde de vibrator even weg en pakte één voor één een knijper en zette die op haar harde tepels, “goed zo teefje” zei de man “als je goed luistert en doet wat ik je vraag zal ik je straks belonen door je toestemming te geven om klaar te komen”. “Ja meneer” zei Martine, mooi zo sletje als je me maar begrepen hebt, dan mag je nu verder gaan met je vibrator, en ga een beetje verder achteruit zitten zodat ik je goed kan zien. Martine zette zich af met haar benen zodat de stoel naar achteren rolde totdat de man zei “ho maar dat is ver genoeg, en denk erom niet klaarkomen tot je toestemming krijgt”. Martine knikte zette de vibo weer aan en streelde met de zoemende kop haar glimmende schaamlippen en liet hem af en toe even over haar gepiercte klitje gaan. Ik weet dat ze dat niet te lang moet doen want daar komt ze in no time door klaar als een stoomtrein, dus deed ze dat telkens maar heel even. “Goed zo, dat doe je goed” zei de man “ik wil nu dat je hem in je kutje stopt en dat je jezelf ermee neukt, en denk erom ik wil je horen”. Martine liet nu de vibrator tussen de van haar geil natte schaamlippen glijden en begon hem rustig in en uit haar kutje te pompen. “Ik wil je horen sletje” zei de man anders duurt het nog heel lang eer dat je klaar mag komen. “Mmmmm, ja lekker” begon ze nu voorzichtig te kreunen en te praten “ik ben zo geil, omdat ik dit voor u mag doen meneer, Ooo ja lekker die trillende vibrator in mijn geile kut, mmmmm ooo ik hoor hem soppen”. Ze gooide haar hoofd naar achteren, “mmmmm ooooooo lekker”, opeens zei de stem weer “ sneller ik wil dat je hem sneller in die natte kut van je pompt”. Hierop begon Martine de vibrator steeds sneller in en uit haar kut te pompen tot ze aangaf dat ze bijna klaar kwam, “Stoppen” klonk het nu streng.

“Mmm alsjeblieft meneer mag ik klaarkomen” kreunde Martine, “Nee” zei de man “zet op ieder schaamlip minimaal drie knijpers, dan kun je een beetje afkoelen en daarna mag weer verder gaan”, gaf hij haar als opdracht. Er werd door haar een handje knijpers uit het emmertje gepakt en ik zag hoe ze haar schaamlippen uittrok en op iedere schaamlip vier knijpers plaatste. “Zo nu mag je weer verder” zei de man, en zak een beetje onderuit dan kan ik die geile versierde kut van je een beetje beter zien”. De vibrator werd weer aangezet en verdween weer tussen haar schaamlippen. Ik had ondertussen een stijve lul gekregen van dit schouwspel dat wil je niet weten, dus trok ik mijn broek uit om hem de vrijheid te geven en stapte uit mijn boxer. Zachtjes aan mijn pik trekkend en masserend keek ik verder, wat mijn vriendin allemaal nog meer ging doen voor die kerel aan de andere kant. Ze pompte ondertussen de vibrator weer stevig in haar soppende kut op en neer, ik kon het boven haar geile taal uit, horen soppen tussen haar benen “ OOOOooo wat lekker, mmmmm die knijpers die lekker pijn op mijn harde knoppen en in mijn dikke schaamlippen, mmmmm heerlijk, mmmm ja ik ben een geile slet ik wil een pik in mijn kutje voelen” riep ze. “Dat gaat een keer gebeuren hoertje” zei de man, “mmmm ik kommmm” hoorde ik hem kreunen. Even bleef het stil aan de ander kant en hoorde hem toen zeggen “je hebt toestemming om klaar te komen nu, ja kom maar lekker klaar maar ik wil het wel goed kunnen horen” zei hij, terwijl ik zijn kop op het scherm naar Martine’s kutje zag loeren. Ze begon nu de vibrator over haar gepiercte clit te halen en kreunde “OOOo ja ik ga zo komen, mmmm lekker op mijn clit, ooaaaa jaaaaaa ik Koooomm” gilde ze. De vibrator viel op de grond en ze trok de knijpers van haar schaamlippen, “mmmm lekker, lekker” riep ze “ooo mijn lippen mijn kutje, ooo wat doe je met me” riep ze, toen haar schaamlippen pijnlijk begonnen te tintelen toen ze de knijpers er vanaf haalde. “Nu die van je tepels nog” zei de man en denk erom eraf halen en niet eraan zitten”. Martine zette zich schrap en haalde één voor één de knijpers van haar tepels. “Auw, auw, Auw hoorde ik haar zeggen en ze wilde haar tepels pakken om de tinteling en de pijn scheuten weg te masseren. “Hee niet doen had ik gezegd” klonk de stem, geschrokken trok ze haar handen terug en liet het gevoel kreunend terug komen in haar tepels.

Ik hoorde haar gedag zeggen en de man bedankte haar voor haar cam show, snel pakte ik mijn broek op en ging naar beneden, trok hem aan en deed de voordeur open en trok hem wat overdreven hard dicht, en pakte nog wat te drinken voordat ik weer naar boven ging. Mmm dacht ik, dit doet ze op dinsdag avond en moest even lachen in mezelf. Ik ging naar boven waar Martine ondertussen al in bed lag en net deed of ze sliep toen ik naast haar in bed stapte. Ik zoende haar in haar nek en ze draaide zich om en beantwoordde meteen mijn zoenen. Mijn handen gleden over haar volle billen en over haar rug en af en toe liet ik mijn vingers tussen haar bilspleet glijden. Ik voelde dat haar schaamlippen nog helemaal nagloeide van de knijpers, en dat haar kutje nog steeds nat was, gemeen kneep ik in haar schaamlippen wetend dat deze nog gevoelig moesten zijn van de knijpers, die er daarstraks zeker een half uur op hadden gezeten. “Mmmmm” kreunde ze, “sorry ik doe je toch geen pijn” zei ik schijnheilig gniffelend. “Mmm ik ben geil” zei Martine “ik heb daarstraks met Dré gechat en geile dingen voor hem gedaan”, ik reageerde door twee vinger in haar kut te stoppen en haar kutje te vingeren, en liet mijn duim over haar klitje gaan. Ik wilde niet op haar verhaal in gaan omdat ik wist dat ze nog steeds geil was, en ik wilde wel eens kijken of ik haar de week erop weer kon betrappen hoe ze voor de cam haar geile kunsten uithaalde, tenminste dat hoopte ik want ik had het vermoeden dat ze dit al vaker gedaan had. Ik draaide haar op haar rug en dook tussen haar warme dijen en zocht haar heerlijke naar sex ruikende kut op met mijn mond, en liet mijn tong over haar gloeiende kutlippen glijden. Ik duwde met mijn vingers haar schaamlippen uiteen en drukte zo haar klitje naar buiten en likte het gevoelige knopje, “mmmm lekker” kreunde ze. Ondertussen probeerde met mijn tanden het rode knopje vast te pakken en speelde met haar piercing waardoor ze schokkend reageerde en met haar kont omhoog kwam en haar warme kut harder tegen mijn mond aandrukte, mijn tong flitste tussen haar schaamlippen door en tegelijk drukte ik twee vingers in haar al krampende kutje tot ze schokkend klaar kwam en mij weg duwde om haar orgasme uit te laten razen.

Toen ze bijgekomen was vroeg ze, wat wil je met me doen? Daar hoefde ik niet lang over te verzinnen want ik vind het altijd super geil om naar een vrouw te kijken die zichzelf bevredigd met een hulpstuk. Dus Martine pakte één van haar vibrators tussen de matrassen vandaan, en nadat ze hem had aangezet begon ze hem tussen haar kale schaamlippen door te halen, liet hem af en toe naar binnen glijden en keek me hoerig aan met haar geile kop. Ze zette de vibo op haar klit en begon met haar kut tegen de trillende kop op te stoten en kreunde wild. Opeens schreewde ze haast uit “Oooooo ik koooooom en kneep haar dijen strak tegen elkaar tot waarschijnlijk haar zoveelste orgasme van die dag was weg getrokken. “Pijp me”zei ik tegen haar en terwijl ik over haar heen ging zitten opende ze haar mond en zoog op mijn eikel terwijl ik mezelf aftrok. Ze zoog en likte heerlijk aan mijn pik waardoor het niet lang duurde en ik mijn sperma in haar mond spoot. Ik trok mijn pik terug uit haar mond en zag het zaad lang haar mondhoeken naar buiten lopen, wat een geil gezicht was dat zeg. Ik boog voorover en zoende haar op haar mond en proefde mijn eigen geil, ik ging naast haar liggen en haar tieten strelend lagen we even zo tegen elkaar, gemeen kneep ik nog even in haar gevoelige tepels wat haar een “Mmmmm” ontlokte en ze duwde mijn handen weg. “Weet je” begon ze, en vertelde het hele verhaal wat er die avond gebeurd was en wat ze had gedaan voor hem voor de cam, en schaamde zich een beetje omdat ik er niet bij was geweest, en ze het toch gedaan had. “Sorry maar ik wordt er zo geil van” zei ze. Ha ha ze moest eens weten dat ik alles had gezien, maar dat vertelde ik haar nog niet. Ik zei dat ik het niet erg vond en gaf haar een zoen en we vielen lekker bloot tegen elkaar in slaap. De week erop zorgde ik dat ik na het trainen direct naar huis ging want ik wilde het geile schouwspel nog wel een keer meemaken, tenminste dat hoopte ik. “Ben je niet lekker”, vroeg Scot toen ik om half tien al naar huis ging. “Nee hoor!” zei ik, “ik heb Martine beloofd dat ik vanavond niet zo laat tuis zou zijn”, “mmm” zei Scot “zal wel moeten gebeuren zeker”. Thuis aangekomen deed ik zachtjes de deur open en sloop voorzichtig naar boven want ik wilde niet dat ze wist dat ze bespied werd. Op mijn knieen kroop ik over de overloop en luisterde aan de deur die op een kier stond. En, ja hoor ik had gelijk, ik hoorde haar vertellen dat ze geil was en vragen wat ze voor hem moest doen. De stem zei dat ze zich eerst maar eens uit moest kleden, en dat als ze verder wilde spelen eerst haar kousen en schoenen met hoge hakken maar eens aan moest gaan trekken. Ik schrok me rot want hiervoor moest ze naar onze slaapkamer en ik zat achter de deur. Net op tijd kon ik me in de douche verstoppen, en toen ze terug kwam met haar kousen en gehakte schoenen aan sloop ik voorzichtig achter haar aan.

Gelukkig had ze de deur nu voor de helft open laten staan en ik kon in de spiegel zien hoe ze zich rond draaide voor de cam, “goed zo meisje, zo wil ik je zien” hoorde ik zeggen, “je weet nu wat te doen!”. Blijkbaar hadden ze in de tussen liggende dagen contact gehad en hij, (Andre) had haar al instructies gegeven of het was een vast patroon waar ze hun spel onder uitvoerde. Martine legde een handdoek op de bureaustoel ging zitten en maakte haar voeten vast aan het onderstel zodat ze met gespreide benen op de stoel zat. Nu begon ze haar borsten te strelen en rolde haar snel hard wordende tepels tussen haar vingers, en trok aan haar spenen tot ze hard vooruit stonden, ik zag haar hand tussen haar benen gaan en met haar vingers beroerde ze even haar schaamlippen en haar klitje en trok aan de piercing en stopte even een vinger in haar al soppende spleet, hierna bracht ze hem naar haar mond en likte haar vingers sensueel af en herhaalde dit spelletje een aantal keren zo haar eigen geil proevend. “Goed zo sletje” klonk het uit de speaker “je weet me altijd lekker op te geilen met je uitdagende spel”. Ik zag nu hoe Martine haar blauwe vibo van het bureau pakte en met de kop over haar schaamlippen wreef. “Zet hem aan” klonk het, ze zette haar speeltje aan en ging verder met haar spel, ik werd bloed geil van haar show en opeens herinnerde ik me haar woorden, tijdens een heftige vrijpartij had ze me eens geroepen dat ze regelmatig fantaseerde dat ze betrapt werd door iemand of door mij tijdens het masturberen, en dan door de persoon geblinddoekt en vastgebonden werd waarna haar lichaam door de persoon heerlijk geil, hard en geil verwend werd. Ik sloop zachtjes naar beneden en daarna even zachtjes weer naar boven met een aantal sjaaltjes die ik van de kapstok in de hal had gevist en uit de garage klemmetje met gewichtjes voor het tafelkleed van de tuintafel. Martine ging nu helemaal op in haar spel zodat ze niet hoorde hoe ik zachtjes de kamer binnen kwam. Geruisloos sloop ik achter haar, Andre die aan de andere kant van de cam voor zijn pc zat zag mij nu in beeld verschijnen, ik maakte een gebaar naar hem dat hij niets moest laten blijken, ik zag hem knikken te teken dat hij het begrepen had. Ze stopte net de vibrator in haar kutje en lag met haar hoofd achterover met gesloten ogen te genieten toen ik haar plotseling vast pakte en meteen een sjaaltje voor haar ogen bond, ze verstijfde van schrik waardoor het voor mijn eenvoudig was om nu haar armen aan de stoelleuningen vast te maken. “Wie ben je wat gebeurd er”riep Martine verschrikt. “Zo geile slet, jezelf ongegeneerd laten zien aan een vreemde via je web-cam hé” deed ik een beetje boos, ze herkende mijn stem en ik zag dat ze hierdoor opgelucht was. “Je wilt jezelf graag laten zien hé geil sletje, een beetje knijpers op je vette kutlippen en tepels zetten, nou dat kan geregeld worden hoor en nog veel meer”, “Mmm” kreunde Martine, “jaaaa geil”, “we zullen zien of je het geil vind” en probeerde mijn stem boos te laten klinken. “Je hebt straf verdiend, en die ga je krijgen ook” zei ik, en vervolgens liet ik haar vastgebonden voor de cam zitten terwijl ik naar beneden ging om het één en ander te halen om haar te straffen. “Hé wat ga je doen” riep ze toen ik de trap af ging. Maar ik gaf geen antwoord.

Vijf minuten later ging ik terug naar boven met wat hulpmiddelen om mijn geile teefje te bestraffen ‘nou straffen, het zou wel verwennen worden want dit was wat ze geil vond, en waar ze op kickte’. Ik had de Work Mate uit de garage gehaald en zette deze op en legde wat kussens op het werkblad, maakte Martine los van de stoel, en liet haar voorover over de Work Mate buigen zodanig dat haar tieten vrij over de rand hingen en bond haar zo vast op de hobby werkbank, met haar voeten aan de pootjes en haar handen met een paar handboeien op haar rug. Terwijl ik dit deed zag ik haar cam maatje met opgewonden blik kijken wat er ging gebeuren. Ik haalde ons leren zweepje uit de slaapkamer en streelde vervolgens eerst haal lekkere dikke billen met mijn handen en gaf haar af en toe een harde tik op tot ze prachtig rood gekleurd waren, “MMMMM” kreunde ze wanneer ik mijn handen op haar volle billen liet kletsen, maar hield zich groot. Nu haalde ik de tafelkleed gewichtjes uit mijn broekzak die ik in de garage gepakt had en versierde haar schaamlippen ermee. Toen ik op iedere schaamlip twee klemmetjes had staan pakte ik de cam van het bureau en showde Andre haar kutje in close up en gaf een tik tegen de gewichtjes met het zweepje, “au, au, au” zei Martine die hier niet op gerekend had, ik pakte de gewichtjes vast en rekte zo haar schaamlippen zo ver mogelijk uit zodat ze er net niet afschoten, mmmm wat een geil gezicht was dat met die gele klemmetje eraan en de druiventrosjes als gewichtjes. Hierna waren haar tieten aan de beurt ik nam de tepel rozetten die we hebben en zette die op haar stijve tepels en zette er vervolgens ook een klemmetje met een druiventrosje op die prachtig naar beneden hingen in de situatie waarin ze voorover op de Work Mate lag en trok eraan en gaf er steeds een tikje tegen zodat ze heen en weer schommelde. Martine reageerde wat verlegen en geneerde zich omdat ze nu machteloos mijn behandeling moest ondergaan, en volgens mij voelde ze zich daar toch wat ongemakkelijk onder. Zoiets als wat we nu deden vond ze toch wel een beetje gênant. Maar dat was haar straf om in haar blote kont vastgebonden te liggen en dan nog voor haar web cam zodat iemand anders het live kon volgen. Maar ik zag dat ze het toch ook wel lekker vond want ik kon het vocht glinsteren tussen haar door de gewichtjes uitgerekte schaamlippen. Om haar wat plezier te geven zodat ze zich wat beter kon ontspannen, begon ik haar plagend met het zweepje te strelen over haar nog gloeiende billen, tussen haar bilspleet, over haar kale venusheuvel en tussen haar gespreide schaamlippen. Door en een beetje extra druk uit te oefenen op haar klitje. Lag ze als snel kreunend te genieten. Ik vond nu dat we wel een stapje verder konden gaan ik ging voor haar staan en trok mijn broek uit en hield mijn stijve piemel voor haar mond en drukte hem tegen haar lippen. Martine opende haar mond en likte langs de schacht en sopte op mijn eikel. Ondertussen liet ik het zweepje over har rug glijden, en gaf om de beurt een tik op haar gloeiende billen en op haar rug, telkens als het zweepje haar kont raakte voelde ik haar mond rond mijn pik samen knijpen wat een zalig gevoel opleverde.

Toen ik op het punt van klaarkomen stond trok ik mijn pik uit haar mond en ging achter haar staan en streelde haar kontje en liet mijn vinger tussen haar vochtige schaamlippen doorglijden en plaagde haar klitje. “Mmmmm, oooo, lekker” kreunde Martine, toen mijn vinger lekker nat was van haar eigen vocht drukte ik hem in één keer in haar sterretje. “Oooo, mmm neuk me nu met die geile pik van je”, was hierop haar reactie, maar ik wilde haar nog even laten wachten en de spanning nog meer voor haar opbouwen, en ook Dré nog wat meer opgeilen door Martine close up aan hem te laten zien. Ik pakte de cam van het bureau en nam hem tussen mijn tanden en pakte de klemmetjes op haar schaamlippen vast en trok ze uiteen om Andre een blik te gunnen op haar natte kutje, “ooooo, kom op stop je pik lekker in mijn kutje en neuk me, neuk me” riep Martine toen ik drie vingers in haar natte kutje stopte en haar stevig begon te vingeren. Dré liet zich nu ook weer horen en riep, “Ja neuk haar de geile slet stop je lul in haar vette kut en neuk haar”. Hierop haalde ik mijn vingers uit Martine’s kutje en pakte de klemmetjes die op haar schaamlippen zaten vast, trok zo haar lippen uit elkaar, zette mijn eikel tegen haar natte opening en drukte in één keer mijn pik tot aan de wortel naar binnen. “Ooooo jaaa kom op neuk me nu kom op” riep ze. Ik pakte haar heupen en beukte mijn pik in haar kutje, de gewichtjes aan de tepelklemmen schommelde heen en weer onder mijn stoten waardoor haar tepels geprikkeld werden. Martine gilde het uit en krijste “kom op neuk me neuk me ooo lekker die klemmen op mijn tepels ik ben zo geil lekkker, Oooooo ik kom jaaaaa lekkkerrr ooo” Na haar een minuutje of vijf hard in haar geile kut geneukt te hebben kwam ze luid kreunend klaar, normaal wil ze dan niets meer in haar kut hebben en werkt wat erin zit eruit, maar ik stond zelf ook op springen en neukte haar gewoon hard door om zelf ook lekker klaar te kunnen komen. “Ooooo stop, haal hem eruit nee, ooo het is zooooo, mmmmm, stop” riep ze en probeerde door wild met haar kont te draaien mijn pik uit haar kutje te werken, maar ik hield haar stevig vast bij haar heupen tot ik op het punt stond om klaar te komen, trok toen mijn pik uit haar kut en spoot mijn sperma op haar rug en tussen haar bilspleet. Andre die alles goed had kunnen volgen had lekker zitten rukken en riep dat hij heerlijk was klaargekomen door wat hij gezien had en bedankte ons voor deze geile show. “Mmm lekker zeg” zei Martine ik wil je proeven Peet het was echt lekker zo”. Ik ging voor haar staan en terwijl ze mijn verslapte pik, die nog nat was van haar geil in haar mond nam, pakte ik haar hoofd en woelde met mijn handen door haar nu wild zittende haren op haar geblinddoekte hoofd, en Martine zoog mijn pik vervolgens weer stijf. Ondertussen had ik ook de handboeien losgemaakt. “Ja maak me los zei ze en neuk me nog lekker een keer, ik ben zo lekker geil en wil je in me voelen”. Ik maakte ook haar voeten los en deed de blinddoek af en verloste haar tepels en schaamlippen van de klemmen met de gewichtjes, en zei tegen haar “ik wil graag dat je nog even met je vibrator voor me speelt, we liepen naar de slaapkamer en Martine pakte haar vibrator uit het nachtkastje en gaf de afstandbediening aan mij, en keek me met een hoerige geile blik in haar ogen aan, ik snapte haar bedoeling.

Ze ging op haar rug op bed liggen en streelde met de grote blanke vibrator over haar schaamlippen, stopte hem daarna in haar mond en pijpte de kunstpik met overgave om hem lekker nat te maken en zette hem tegen haar schaamlippen en drukte hem naar binnen. Ze pakte hem met twee handen vast en begon hem in en uit haar kutje te pompen, terwijl ze dat deed zat ik met een stijve lul naar haar te kijken. Ik pakte hem vast en trok mezelf af terwijl ik naar haar geile spel zat te kijken. Martine keek me verhit vragend aan met open mond of ik de vibrator al aan zette, maar ik liet haar wachten en wilde dat ze er om vroeg. Na een paar minuten vroeg ze, “mmmm mag hij aan alsjeblieft, “waarom?” vroeg ik plagend, “Nou omdat” zei ze. “Omdat wat” vroeg ik? “Nou daarom, omdat ik zo geil ben, ik ben jou geile sletje, omdat jij me zo maakt en?”, “en ik vind het zo geil als ik naar je kijk hoe jij met je stijve piemel zit te spelen als ik met mezelf bezig ben”. “Toe nou, zet hem aan, alsjeblieft” smeekte ze bijna. Ik plaagde haar nog even met het zweepje door het over haar buik en borsten te laten gaan en liet het hier en daar een paar keer neer komen Martine trok telkens als het zweepje neer kwam een gekke bek maar ze klaagde niet door toe te geven dat het misschien af en toe een beetje pijn deed. Toen zette ik met de afstandbediening de vibrator aan en zag haar sidderen van genot. De combinatie van het zweepje dat over haar borsten, buik en dijen streelde en haar af en toe de pijn bij het genot gaf en dit alles vermengde gaf haar een kick, en ze genoot in stilte met volle teugen zonder deze keer een enkel geluid te maken, opeens was het “oooooooo ik kooommm, mmmmmm ja pak mijn tieten en knijp in mijn tepels jaaa lekker, mmmmnu jaaaa lekkeerrr” riep ze toen ik haar borsten stevig vast pakte en haar tepels tussen mijn vingers rolde. Schokkend kwam ze klaar, liet de vibrator vallen en klemde haar dijen stevig tegen elkaar. Terwijl ze na lag te genieten van haar orgasme streelde ik haar lekkere lijf. Toen ze weer wat bij haar positieven was kwam ze tegen me aan liggen en vroeg zachtjes of ik het erg vond wat ze gedaan had. Ik zei dat ik het niet erg vond zo lang ze niet alleen met iemand afsprak, ons adres of telefoonnummer gaf en dat ze voorzichtig moest zijn met wie ze in zee ging. Ze beloofde dat te doen en vroeg “wil je me nog eens nemen op zijn hondjes?” Nou graag hoor fluisterde ik in haar oor en kuste haar nek. Martine ging op haar knieen zitten, ik kwam achter haar en pakte ze bij haar heupen en neukte haar rustig en afwisselend weer snel in haar favoriete standje tot ik mijn zaad diep in haar knijpende kutje spoot, ik hield haar stevig vast en voelde dat het geile sletje zelf ook nog een keer kwam, we lieten ons op het bed voorover vallen ik streelde nog even haar lekkere lijf en zag mijn zaad uit haar open staande kutje op het laken lopen, ze kroop tegen me aan en viel in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners