Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mediteren - 4348 keer gelezen
Een warme gloed scheen door de kamer, afkomstig van de brandende kaarsen. Op tafel stond een ijsemmer,met champagne. Kaviaar, stokbrood, het was weer eens tijd voor een verwenweekend. Als voorschotje hadden we al een uur in bad gezeten. Nu zaten we in onze badjassen elkaar aan te kijken.We genoten van de muziek, woorden waren niet nodig, zometeen zou het kop of munt worden. Bij kop mocht ik dit weekend de touwtjes in handen nemen, bij munt was Mirjam de baas.

Het was zo'n 3 jaar geleden begonnen, tijdens een openhartig gesprek vertelden we onze fantasieen, en beiden hadden we wel eens over sm gedacht. Beiden hadden we zowel dominante als onderdanige gevoelens, wat dat betreft vulden we elkaar goed aan. In de loop der tijd hadden we een uitgebreid scala aan speeltjes aangeschaft, varierend van boeien tot zwepen in diverse uitvoeringen. Ook een beetje huisvlijt had onze woonkamer tot een makkelijk te transformeren speelruimte omgevormd.Maar nu zaten we dus even te genieten, de champagne sprankelde in het glas, de kaviaar streelde onze tongen, op tafel lag het muntstuk klaar. Het werd kop.Een kus op haar wang, we zouden beginnen. Mirjam trok haar badjas uit, nam op haar knieen voor me haar plaats in, netjes haar handen in haar nek. Iedere keer als ze zo voor me zit, geniet ik er weer van, dat ik haar lichaam en geest in mijn macht heb. Andersom was het precies zo, Mirjam vond het heerlijk om alles uit handen te geven.

Ik liet haar naar de tafel kruipen, normaal gesproken onze eettafel, maar vandaag voor een andere maaltijd in gedachten. Op haar buik liet ik haar plaats nemen, ondertussen het touw uit de kast pakkend. Eerst haar handen vastgebonden, op haar rug, daarna haar enkels . Met een kort touwtje trok ik haar enkels richting haar handen, en verbond deze met elkaar. Ze lag er mooi en machteloos bij. Op de stoel kwam in naast haar zitten, begon met haar tepels te spelen, zocht een paar milde klemmetjes uit. Deze had ze vaker op, en kon ze goed verdragen.Met mijn vinger voelde ik even tussen haar benen, waar een vochtig holletje ze naar binnenzoog. Een paar kreuntjes waren het gevolg, is dat lekker , klein sletje ? vroeg ik haar. Ze geniet ervan als ik haar sletje of hoertje noem. Nog even liet ik ze heen en weer gaan, om ze daarna door haar haar te halen, en ze te drogen.Uit onze speelgoedkast haalde ik een dunne vibrator, ook deze gleed met weinig moeite naar binnen.
Langzaam trillend deed de vibrator, wat vibrators eigen is. Tijd om mijn badjas eens uit te trekken, haar aanblik had mij een stijve bezorgd, en nu ze toch op tafel lag, kon ze zich ook wel even nuttig maken. Ik kwam voor haar staan, trok haar iets naar voren toe, zodat ze met haar mond bij mijn lul kon komen. Haar tong cirkelde om mijn eikel, langzaam sloten haar lippen zich eromheen, steeds verder ging haar mond omlaag.

Het getril van de vibrator bracht haar in hogere sferen, haar mond deed mij ook genieten, maar ik trok me terug, ik wilde mijn kruit nog niet verschieten. Haar bondage werd losgemaakt, naar de hoek toe sletje. Ondertussen pakte ik de pols en enkelboeien. Omdoen, was het volgende bevel, terwijl ik ze voor haar neergooide. In die hoek zaten op diverse plekken ogen in de muur,met bajonethaken kon ik haar aan vastzetten, zo ook vandaag. Met haar buik stond ze dit keer naar de muur toe. Morgen zouden we gaan zwemmen, dus wilde ik geen sporen achterlaten. Dat moest wachten tot zondag, ze had aangegeven wel eens echt hard geslagen te willen worden, tot striemen aan toe, wie ben ik dan om haar die wens te onthouden, Maar goed, dat zat dus in de planning voor zondag.Nu bleef het bij wat plagerige tikjes met het paardrijzweepje, ik begon van onder naar boven te werken, Vanaf haar enkels, bovenbenen, billen, rug, ieder plekje kreeg aandacht. Hierna maakte ik haar los, ze moest zich omdraaien, weer vastgezet, nu was de voorkant aan de beurt. Van boven naar beneden dit keer, waarbij haar borsten en kut extra aandacht kregen. die zaten morgen toch verborgen in een bikini, dus als dat er wat rood uitzouzien viel het niet op. Bij de 11e klap op haar poes vroeg ze om genade, dus maakte ik haar los.

Ze moest weer op de tafel gaan liggen, ditmaal bond ik haar op rug vast. Door de ogen aan de zijkant reeg ik haar helemaal in, en voorzag haar van een blinddoek. Zonder dat ze het wist had ik naalden gekocht, we hadden het er al wel eens over gehad, waren er ook wel nieuwsgierig na, maar ook huiverig. Met een fles alcohol begon ik haar tepels in te smeren, wat ze enigzins deed gloeien. Wat doe je, vroeg ze?

St, iets nieuws, ze voelde de scherpe punt tegen haar tepel, twijfelde even of ze haar stopwoord moest gebruiken, maar de nieuwsgierigheid overwon haar angst. Even vlamde er een felle pijn door haar tepel, maar toen was hij er door. Ook haar andere tepel kreeg er een, beetje evenwicht moet er zijn.

Als beloning voor de doorstane bevproeving heb ik haar losgemaakt, de naalden weer veilig in hun verpakking gedaan,weggegooid in de vuilnisbak. Voor vandaag was het wel even genoeg, even later zaten we lekker naast elkaar nog te genieten van een glas champagne. We hebben er nog een lekkere vrijpartij van gemaakt, zodat ik mijn opgespaarde kruid ook kon verschieten. Morgen zouden we gaan zwemmen, en wel zien hoe we dag zouden volmaken.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners