Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Meester van een succubus - 9591 keer gelezen
Mijn verhaal die geen fictie is brengt mijn verhaal tot ver terug in de tijd.....
Ik woonde toen in west-vlaanderen waar ik over het internet een vrouw in Weesp(Amsterdam) over het internet leerde kennen en waar door chat met elkaar meer uitgroeide.
Chat werd afspraak,afspraak werd geile seks,geile seks werd vaker geile seks maar de afstand was hierbij iets die over de maanden van geile seks steeds meer een struikelblok werd.
Ik was stapel op haar en ik dacht dat Edith dit ook was want je vraagt toch niet zomaar :"kom gezellig bij mij wonen schat"? ja toch?
Ik zeg mijn 12 jarige trouwe werkdienst op,zeg mijn huurhuis in de buurt van mijn grootouders vaarwel en verhuis mijn ganse hebben en houden Roeselare-Weesp.
Je rijdt de achtergracht van Weesp binnen......
"Sorry schat"maar je kan hier de niet slapen want mijn ex vriendje van schotland is voor zaken in het land en overnacht bij mij,ik denk dat ik nog gek ben op hem.
Gezellig! ik kan lekker mijn verhuis vrachtwagen langer huren en in de laadruimte overnachten om de dag erna aan de slag te gaan in een vreemd bedrijf waar niemand je kent.
Ik kookte!
Maar waar moest ik heen?
Echt een grotere vernedering was voor mij niet denkbaar ,lig ik bij nachte op een ruwe matras in de laadruimte van de vrachtwagen te slapen zodat haar ex vriend Mike haar kan naaien,kutwijf!
Een dag of twee later is Mike op Schiphol het land uit met een koppel ontlaste ballen waarvoor ik de kou van de laadruimte had moeten doorstaan.
Het valt onnodig te vermelden dat vanaf de eerste dag dat ik bij Edith introk we om de haverklap ruzie hadden.
Ik neukte haar dan ook altijd met een zekere opgekropte woede die ze nog waardeerde ook.
Soms hadden we zelfs ruzie voor de seks,tijdens de seks en na de seks.
Na drie maanden was ik een wrak door slaapgebrek want onze ruzie kende geen einde.....
Mijn dank ook aan de stad weesp voor de klokjes die er elk kwartier hun deuntje lieten horen ook,HET SPEELT ZO VALS ALS EEN KAT!
Ruzie.....ruzie met de buren omdat Edith ook deze tegen mij opruist.....ruzie met haar familie want ik ben de bad guy....ruzie!....ruzie!....ruzie!
Op drie maanden tijd door stres en werkdruk verloor ik 22kg!
Het gevoel van wraak borrelt bij mij op!
"ja schat,ik moet even de stad in"......lekker op een hoer en dezelfde avond haar grotje in....lekker die wraakseks!
Het wordt kerst en ik ben vast besloten deze bij mij grootouders te vieren......23e December 2008....
Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty,o want you please take me home.....
Guns and Roses op de autoradio en opgefokt achter het stuur van mijn wagen autosnelweg a4 richting Antwerpen.....
Weet je wat denk ik bij mijzelf ,ik pak nog eventjes lekker een hoertje op het schipperskwartier te Antwerpen want het is kerstvakantie!
Zogezegd zo gedaan,ik zie het hoofd van een knap blondje lekker op en neer gaan over mijn fluit die mij lief toelacht en erin slaagt enige stres van mijn gezicht te ontnemen en wat later van mijn schokkend lichaam als ik klaar kom in haar lekker pijpmondje.
Ik ben rustig.....it's the most wonderfull time of the year.....tjingebel,tjingelbel,it's christams time....
Wat later zijn mijn grootouders blij mij na een hele tijd van afwezigheid mij te zien en belooft de kerst een leuke tijd te worden.
Helaas zijn de televisie programma's die mijn grootouders zien niet mijn stijl en ik vind soap serie's echt killers dus besluit ik bij Kim en Angelino een bevriend koppel die ik al 12 jaar te vriend heb langs te gaan en daar boeken en dvd's te leen te vragen.
Het is Kim die de deur beantwoordt.....
Wat later zit ik zoals ik al vaak deed aan tafel met Kim een drankje te drinken als Kim mij weet te vertellen dat ze scheiden gaat van Angelino.
Waarom als ik vragen mag,wou ik zo weten?
Kim stond op opende de lade van een meubelkast in de woonkamer en gaat uit dit dagboek voorlezen.
Alle vrouwen die ik had geneukt in de afgelopen 12 jaar had die bijgehouden en kwamen aan bod op enkele ontbrekende nummertjes na.......
Mijn mond viel open van verbazing....
Heb je geen zin om te seksen met mij vroeg ze plots.
"euh..ja;zei ik waarom niet"maar ik ben niet meer zo scherp ik heb zopas seks gehad met een hoertje.
Ik was eerlijk en dacht dit wordt niks.....Kim daar in tegen werd precies overspoeld door geile lust en ik kreeg tot mijn eigen verbazing het volgende te horen....
Je overtreft al mijn verwachtingen,"Mag ik hem alstublieft in mijn mond"?
Ik heb nu een vrouw die kickt op mijn geil en het feit dat ik hem in andere vrouwen stop,ze aanbid mij als meester en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest met mijn slavinnetje.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners