Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Meesteres maakt het moeilijk deel 1 - 11242 keer gelezen
Het is nog donker in mijn slaapkamer als ik wakker word en mij nog een keer lekker omdraai. Ik heb voor vanavond een afspraak bij mijn meesteres en zal bij haar de nacht moeten doorbrengen, dus van slapen zal er voor mij weinig inzitten.

Om negen uur schrik ik wakker van mijn telefoon. Het is mijn Mrs. Ze vraagt of ik goed geslapen heb en zin heb in vanavond. Ik zeg haar dat ik niet wachten kan. Nou dan begin je alvast maar met wat voorbereidingen zegt ze, en heb je wat belangrijks te doen vandaag vraagt ze. Nee zeg ik, ik moet nog wel wat boodschappen doen. Dat is geen probleem zegt ze. Je gaat nu in bad en scheer je goed, ik wil geen haartje meer zien. Je knipt je nagels netjes en blijft minimaal een uur in bad. Als je klaar bent stuur ik je een berichtje met wat je moet doen.



Het is heerlijk zo rustig in bad te liggen. Ik ben altijd al geschoren, maar loop toch nog alles even na dat ik niets vergeten ben. Na een uur stap ik geheel glad het bad uit en droog mij af. Ik loop naakt naar beneden voor een ontbijtje, maar kom snel achter dat er geen brood meer is. Ik open mijn mail en open het bericht van mijn Mrs. Er staat, pak je koffer met sm spullen en doe de langste buttplug in en bind je pik en ballen strak af en laat mij weten als je klaar bent.

Ik haal van zolder mijn koffer en zet hem naast de computer op de grond en bind mijn ballen strak af. Met de buttplug heb ik meer moeite, hij is zo'n zes centimeter in doorsnee en wel vierentwintig centimeter lang. Ik smeer er veel glijmiddel op en houd hem tegen mijn sterretje. Langzaam gaat hij naar binnen, maar het laatste stuk voelt vreselijk pijnlijk aan en voor het gevoel zit hij veel te diep. Ik meld dat ik klaar ben en de volgende is om mijn rode rubberen catsuite aan te trekken. Ik ga op een stoel zitten en steek voorzichtig mijn voeten in de pijpen en trek de aangehechte sokken over mijn voet. Alle teentjes komen apart in het rubber. Ik trek het strakke rubber tot over mijn heupen en worstel mijn armen in de mouwen waar ook weer handschoenen aan vast zitten. Ik moet mijn buik in houden om de rits dicht te doen. Het masker wat vast zit aan het pak hoef ik niet op te doen. Nu moet ik de webcam aan zetten zodat ze mij kan controleren. Ik moet onder haar toezicht mijn leren hand- en enkelboeien om doen en ze afsluiten met slotjes waarvan alleen zij de sleutels heeft. In het pak zitten ter hoogte van mijn nek twee kleine ringetjes aan weerszijde van de rits. Ook daar moet ik zichtbaar voor de Mrs een slotje door doen zodat ik nooit meer zonder haar hulp uit het pak kan komen. Het is zelfs niet meer mogelijk om de buttplug te verwijderen en wetende dat het nog maar elf uur is en ik er zeker tot vanavond in zit. Ik moet het rubber oppoetsen met glans spray, vooral mijn handen en voeten moeten mooi glimmen. Ze sluit de webcam en ik mag alleen een spijkerbroek aan en een dun truitje met v-hals, halfhoge doorzichtige plastic laarzen. Ik moet zo gekleed de boodschappen halen in tenminste vijf winkels en de bonnetjes bewaren als bewijs. Verder mag ik geen gebruik maken van mijn auto en mij weer om zes uur melden voor de cam.

Ik loop naar de spiegel en je ziet overduidelijk dat ik in een rubber pak zit. Ook de handboeien steken onder mijn trui van daan, maar wat nog erger is dat je door de v- hals het masker ziet hangen. Uiteindelijk prop ik het masker door de kraag naar de binnenkant van het pak. Meer als dit kan ik helaas niet doen. Ook de apart verpakte tenen vallen erg op met deze laarzen. Het volgende probleem zijn de boodschappen, veel mensen kennen mij in het dorp, en het volgende dorp is acht kilometer van hier. Ik pak een mok koffie en denk rustig na over hoe ik het kan doen zonder al te veel op te vallen of wat ik zal zeggen als ik vragen krijg.

Als ik op de fiets stap, kan ik haast niet zitten door de buttplug, elke kuil komt hard aan in mijn darm. Het is altijd druk op vrijdag bij de winkels. Als eerst ga ik maar naar de supermarkt. Door de drukte val ik gelukkig niet zo op en pak wat ik nodig heb. Bij de kassa was het voor mij erg moeilijk om met mijn handschoenen aan af te moeten rekenen, ook de handboeien met slotjes kan ik niet verbergen. Als ik het geld geef, kijkt de kassière mij raar aan, ik zak door de grond als ik mijn rubber hand open houd voor het wisselgeld. Ook bij de andere winkels voel ik mij niet prettig en vooral niet als iemand roept, moet je nouw toch kijken ik zie zijn rode tenen door zijn schoenen heen. Iedereen kijkt naar mij. Als ik bij vijf winkels wat gekocht heb weet ik niet hoe snel ik naar huis kan gaan. Door het lopen en fietsen zweet ik vreselijk in mijn pak. Thuis gekomen ruim ik de spullen op en kan ik eindelijk wat eten en drinken. Ik ga lekker op de bank liggen en ga maar wat tv kijken en wachten tot het zes uur is.

wordt vervolgd




Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners